Beyaz Saray Sözcüsü

Beyaz Saray Sözcüsü

Son dakika Beyaz Saray Sözcüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beyaz Saray Sözcüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beyaz Saray Sözcüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyaz Saray Sözcüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyaz saray sözcüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.362 beyaz saray sözcüsü haberi bulunmuştur. Tüm beyaz saray sözcüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyaz Saray'da kokain bulundu! Sözcü bu sözlerle itiraf etti
Beyaz Saray'da kokain bulundu! Sözcü bu sözlerle itiraf etti Beyaz Saray Sözcüsü, kokain bulunduğunu doğruladı. Sözcü Karine Jean-Pierre Beyaz Saray’da bulunan yasaklı maddeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Kokainin bulunduğu yer, ziyaretçilerin yoğun olduğu bir yer” dedi.
6.07.2023 Dünya
Fitch'ten ABD'ye 'negatif' uyarı! Borç krizinde son tarih yaklaştı...
Fitch'ten ABD'ye 'negatif' uyarı! Borç krizinde son tarih yaklaştı... Fitch, ABD'ye sert bir uyarıda bulunarak ülkenin temerrüde düşmenin eşiğine geldiğini söyledi. Çıkmaza girmiş bir Kongre'nin ABD'nin mükemmel kredi notunu tehlikeye atabileceğini belirten derecelendirme kuruluşu, dünyanın en büyük ekonomisini 'negatif' izlemeye aldığını açıkladı.
25.05.2023 Ekonomi
ABD'de dehşet anları! Küçük kızı öldürüp gazetecilere kurşun yağdırdı
ABD'de dehşet anları! Küçük kızı öldürüp gazetecilere kurşun yağdırdı ABD'nin Florida eyaletinde silahlı saldırının yaşandığı olay yerinde kurşunların hedefi olan bir TV muhabiri, hayatını kaybetti.
23.02.2023 Dünya
3 havalimanında uçuşlar durduruldu ABD, Çin'e ait "casus balonu" düşürdü!
3 havalimanında uçuşlar durduruldu ABD, Çin'e ait "casus balonu" düşürdü! ABD Federal Havacılık İdaresi, Çin'in casus balonu krizi nedeniyle Güney Carolina'daki Myrtle Beach Uluslararası Havalimanı da dahil olmak üzere 3 havalimanında uçuşların durdurulduğunu açıkladı. ABD, hava sahasında görülen Çin'e ait istihbarat balonunu Atlantik Okyanusu üzerinde düşürdü.
4.02.2023 Dünya
ABD’nin Kaliforniya eyaletinde ikinci silahlı saldırı: 7 ölü
ABD’nin Kaliforniya eyaletinde ikinci silahlı saldırı: 7 ölü ABD’nin Kaliforniya eyaletinde hafta sonu Monterey Park’ta meydana gelen ve 11 kişinin ölümüne yol açan silahlı saldırının ardından bugün Half Moon Bay kentinde ikinci bir silahlı saldırı meydana geldi. Yetkililer hayatını kaybedenlerinin sayısının 7 olduğunu duyurdu.
24.01.2023 Gündem
ABD'den Pençe Kılıç açıklaması: Türkiye terör tehdidiyle karşı karşıya ve kendini savunma hakkına sahip
ABD'den Pençe Kılıç açıklaması: Türkiye terör tehdidiyle karşı karşıya ve kendini savunma hakkına sahip ABD'den Pençe Kılıç operasyonuyla ilgili açıklama geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "Türkiye'nin güneyinde meşru terör tehdidi sürüyor, kendisini savunma hakkı var." ifadelerine yer verildi.
22.11.2022 Gündem
ABD Başkanı Biden ve Çin Devlet Başkanı Xi, 14 Kasım'da Endonezya’da bir araya gelecek
ABD Başkanı Biden ve Çin Devlet Başkanı Xi, 14 Kasım'da Endonezya’da bir araya gelecek Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile 14 Kasım’da Endonezya’nın Bali Adası’nda bir araya geleceği bildirildi.
10.11.2022 Dünya
Fed faiz kararını açıkladı!
Fed faiz kararını açıkladı! ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini 75 baz puan artırdı. Fed bu kararla faizi 14 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 3,75-4,00 aralığına çıkardı.
2.11.2022 Ekonomi
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar Petrol fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme yaşandı. OPEC+ koalisyonunun 2 yılın en yüksek üretim kesintisi kararını takiben hızla yükselen petrol fiyatlarında yukarı yönlü hareket sınırlı da olsa devam ediyor. ABD geri adım talep etti.
6.10.2022 Ekonomi
ABD'den Ukrayna'ya 1,1 milyar dolarlık ek savunma yardımı
ABD'den Ukrayna'ya 1,1 milyar dolarlık ek savunma yardımı Beyaz Saray, ABD'nin Ukrayna'ya yüzlerce zırhlı araç, roketatar ve drone sistemlerini içeren 1,1 milyar dolarlık ek savunma yardımı sağlayacağını duyurdu.
28.09.2022 Dünya
ABD: Hiçbir ülke bir nükleer santrali aktif bir savaş alanına çevirmemeli
ABD: Hiçbir ülke bir nükleer santrali aktif bir savaş alanına çevirmemeli ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Vedant Patel, Rusya'nın kontrolündeki Ukrayna topraklarında bulunan Zaporijya Nükleer Santrali’ne ilişkin yaptığı açıklamada, "Hiçbir ülke bir nükleer santrali aktif bir savaş alanına çevirmemeli. Rusya'nın santraldeki enerjiyi silahlandırmaya veya başka bir yere yönlendirmesine yönelik herhangi bir çabasına karşıyız" dedi.
25.08.2022 Dünya
ABD, Çin Büyükelçisini Beyaz Saray'a çağırdı
ABD, Çin Büyükelçisini Beyaz Saray'a çağırdı ABD, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Tayvan ziyaretinin ardından Çin'in ABD Büyükelçisi Qin Gang'i Çin'in eylemlerini kınamak için Beyaz Saray'a çağırdı.
5.08.2022 Dünya
Lobilerin F-16 paniği! Beyaz Saray'dan kritik Türkiye açıklaması...
Lobilerin F-16 paniği! Beyaz Saray'dan kritik Türkiye açıklaması... ABD’deki Yunan-Rum lobisi, Ermeni ve bölücü destekçileri ile birlikte Türkiye’ye 40 adet F-16 savaş uçağı satışını ve yaklaşık 80 uçağın da modernizasyonunu önlemek amacıyla harekete geçti. Bu çerçevede Amerikan Kongresi’nin alt kanadı Temsilciler Meclisi üyesi 10 milletvekili, Türkiye’ye ABD yapımı F-16 satışını ve modernizasyonunu zorlaştıran bir yasa maddesi değişikliği hazırladı.
7.07.2022 Dünya
Rusya'nın ölümcül silahıydı, ve vuruldu! Ukrayna görüntüleri paylaştı!
Rusya'nın ölümcül silahıydı, ve vuruldu! Ukrayna görüntüleri paylaştı! Rusya Devlet Başkanı Putin'in emri ile 24 Şubat'ta başlayan savaş ülkenin doğu bölgelerinde son sürat devam ederken Ukrayna Rus birliklerine yönelik saldırılarından yeni görüntüler yayınladı.
22.05.2022 Dünya
Beyaz Saray’ın yeni sözcüsü Karine Jean-Pierre olacak
Beyaz Saray’ın yeni sözcüsü Karine Jean-Pierre olacak ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki’nin 13 Mayıs’ta görevinin sona ermesinin ardından Psaki’den boşalan koltuğa Karine Jean-Pierre’in geçeceğini duyurdu. Jean-Pierre, söz konusu göreve getirilen ilk siyahi oldu.
5.05.2022 Dünya
Casusluk filmlerini aratmayan takas olayının perde arkası ortaya çıktı!
Casusluk filmlerini aratmayan takas olayının perde arkası ortaya çıktı! ABD ve Rus tutukluların Ankara'da gerçekleşen takas olayının perde arkası ortaya çıktı. Moskova'da 2019 yılında tutuklanan eski ABD deniz piyadesi Trevor Reed ile ABD’de tutuklu bulunan Rusya vatandaşı pilot Konstantin Yaroşenko’nun önceki gün Ankara’da MİT gözetiminde takas edilmesinin ayrıntıları belli oldu.
29.04.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Biden, Çin lideri Xi Jinping ile görüşecek
Biden, Çin lideri Xi Jinping ile görüşecek Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD Başkanı Joe Biden'ın Cuma günü Çin lideri Xi Jinping ile görüşeceğini açıkladı.
17.03.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden, Putin'i "savaş suçlusu" olarak nitelendirdi
ABD Başkanı Biden, Putin'i "savaş suçlusu" olarak nitelendirdi ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında, "Bence o bir savaş suçlusu" dedi.
16.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında dünyayı şok eden gelişme! Adım adım dünya savaşına: Putin'in hamlesine NATO müdahil olur...
Rusya-Ukrayna savaşında dünyayı şok eden gelişme! Adım adım dünya savaşına: Putin'in hamlesine NATO müdahil olur... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın kaderini tamamen değiştirecek ve çok tehlikeli boyutlara taşıyacak iddia iki gündür dünya gündeminde manşetlerde yer alırken İngiltere'nin Savunmadan Sorumlu Devlet Bakanı James Heappey bu durumun kırmızı çizgi olduğuna dikkat çekti ve böyle bir durumda NATO'nun tavrının değişebileceğini iddia etti. Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Rusya'nın yeni hamlesine yönelik uyarıda bulunurken, "ABD, gerginliği tırmandıracak adımlar atmaktan kaçınıyor. Uluslararası bir savaşa yol açmayacağız." şeklinde konuştu. Savaşa katılmayacağını ısrarla belirten NATO çatışmaya müdahil olmak zorunda kalırsa savaşta tüm dengeler değişebilir. Yaptırımlara karşı Putin'in yeni kararı bugün uygulamaya geçecek. Rusya'nın radikal kararı dünyada deprem etkisi yaratacak cinsten...
11.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Biden görüştü! Flaş 40 yeni uçak alımı ve F-16 gelişmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Biden görüştü! Flaş 40 yeni uçak alımı ve F-16 gelişmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile telefonda Rusya-Ukrayna krizini görüştü.Görüşme 45 dakika sürdü. Erdoğan, Biden'la görüşmesinde Antalya'daki Türkiye-Rusya-Ukrayna Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın düzenlenmesinin bile bizatihi diplomasi zaferi olduğunu vurguladı. Erdoğan, Türkiye’nin ABD’den 40 yeni uçak alımını ve mevcut F-16’ların modernizasyonunu içeren talebinin en kısa sürede neticeye ulaştırılmasını beklediğini belirterek, savunma sanayii alanında Türkiye’ye yönelik tüm haksız yaptırımların kaldırılmasının zamanının da çoktan geldiğini dile getirdi. Beyaz Saray Sözcüsü Psaki, Erdoğan ve Biden'ın "yapıcı" bir görüşme gerçekleştirdiğini, Biden'ın Türkiye'nin bugünkü diplomatik girişiminden dolayı çok memnun olduğunu belirtti.
10.03.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Akaryakıt için harekete geçti! İlk temas o ülke ile...
Akaryakıt için harekete geçti! İlk temas o ülke ile... Rusya-Ukrayna arasındaki savaşın faturası her geçen gün ağırlaşıyor. İki ülkede çok sayıda can kaybı yaşanırken, Batı, Moskova yönetimin sert yaptırımlarla durdurmaya çalışıyor. Son olarak ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'dan tüm enerji, petrol ve gaz ithalatını yasakladıklarını duyurdu. ABD’nin bundan sonra petrol ihtiyacını nereden sağlayacağı merak konusu olurken, hükümetin konuyla ilgili iki ülkeyi radarına aldığı öğrenildi. İddiaya göre bu ülkelerle ilk temaslar da kuruldu. İşte Beyaz Saray’ın yeni akaryakıt planı...
9.03.2022 Ekonomi
Petrol fiyatları rekor kırdı! Böylesi ilk kez oldu! Benzin ve motorine yeni zam yolda
Petrol fiyatları rekor kırdı! Böylesi ilk kez oldu! Benzin ve motorine yeni zam yolda Petrol fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! brent petrolün varil fiyatı, ABD ve Avrupa ülkelerinin Rus petrolüne yönelik ambargo uygulamasının arzı daraltacağı endişeleriyle uluslararası piyasalarda 130 doların üzerine çıktı. ABD'nin Rusya petrolü, sıvılaştırılmış doğalgazı ve petrokimya ürünlerini de yasaklayacağına yönelik yasa tasarısının oluşturulması ve tedarik endişeleriyle Şubat 2013'ten bu yana en yüksek seviye olan 118,4 dolara seviyesine kadar çıkan Brent petrolün varil fiyatı, geçen haftayı yüzde 23,8 değer kazancıyla 116,7 dolardan tamamlamıştı. Bu sabah 122,79 dolardan güne başlayan Brent petrolün varil fiyatı, gün içinde 139 doların üzerine çıktı. Daha sonra gerileyerek, yüzde 10,13 artarak 130,08 dolardan işlem gördü. Petrol fiyatları, Türkiye’de akaryakıt fiyatlarının doğrudan belirlenmesinde önemli bir etken. Tamamlanmış petrol ürünleri ham petrolden rafine edildiği için, ham petrolün fiyatının artması durumunda tüm tamamlanmış ürünlerin fiyatları da artıyor. Benzin fiyatları son olarak geçtiğimiz hafta zamlandı. Petrol fiyatlarındaki sert artış nedeniyle akaryakıtta zam yağmurunun bu hafta da sürmesi bekleniyor. Son olarak bu gece litre fiyatının motorinde 1 lira 44 kuruş, benzinde 57 kuruş zamlanması bekleniyor.
7.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Beyaz Saray Sözcüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyaz saray sözcüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.