Beşşar Esad

Beşşar Esad

Son dakika Beşşar Esad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beşşar Esad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beşşar Esad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşşar Esad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşşar esad gelişmeleri de dahil olmak üzere 721 beşşar esad haberi bulunmuştur. Tüm beşşar esad haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısında konuştu. Tahıl koridoru ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Putin'in bu insani köprünün devamını istediğine inanıyorum. Seyahatten dönünce Putin ile görüşme yapacağım. Ağustos'ta ülkemizde görüştüğümüzde bu konuları konuşacağız." dedi.
17.07.2023 Gündem
Afrika’ya SİHA satışı Fransa’yı panikletti: ‘Savaşlarda hayal edilen silah’
Afrika’ya SİHA satışı Fransa’yı panikletti: ‘Savaşlarda hayal edilen silah’ Fransız basını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika ziyaretini yakından takip ediyor. Le Figaro gazetesi haberinde "SİHA'lar dünyadaki savaşlarda hayal edilen silahtır” ifadelerine yer verirken, Fransız devlet radyosu RFI, SİHA’ların Batılı emsallerinden daha ucuz ve Çinlilerinkinden daha kaliteli olduğunu belirtti. Le Monde gazetesi de Türkiye'nin 20 yılda Afrika'daki büyükelçilik sayısının 9'dan 43'e çıkardığını ve ticaret hacmini 4 milyar dolardan 26 milyar dolara yükseltildiğini yazdı.
19.10.2021 Gündem
Bomba yüklü Mig-21 savaş uçağıyla Ürdün'e kaçtı!
Bomba yüklü Mig-21 savaş uçağıyla Ürdün'e kaçtı! Suriye ordusunda görevli pilot Albay Ahmet Hamadi, "Benden halkımı bombalamam isteniyor. Bunu asla yapmayacağım" diyerek bomba yüklü uçakla Ürdün'e kaçtı.
9.08.2021 Dünya
Esma Esad hakkında soruşturma başlatıldı
Esma Esad hakkında soruşturma başlatıldı İngiltere'de polis, Suriye rejiminin lideri Beşşar Esad'in eşi Esma Esad hakkında terör eylemlerini kışkırttığı ve teşvik ettiği iddiasıyla ön soruşturma başlattı.
14.03.2021 Dünya
Esad rejiminin Dışişleri Bakanı Velid Muallim öldü
Esad rejiminin Dışişleri Bakanı Velid Muallim öldü Suriye'de Beşşar Esad rejiminin Dışişleri Bakanı Velid Muallim'in hayatını kaybettiği bildirildi.
16.11.2020 Dünya
İran, Esad'ın gitmesi üzerine Rusya'yla anlaştıkları iddiasını yalanladı
İran, Esad'ın gitmesi üzerine Rusya'yla anlaştıkları iddiasını yalanladı İran Meclis Başkanı Ali Laricani'nin özel yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Rusya ve İran'ın Suriye rejimi lideri Beşşar Esad'ı yönetimden uzaklaştırma kararı aldıkları iddiasını yalanladı.
17.05.2020 Dünya
Görüntüler ortaya çıktı! Esad rejimi askerleri, ambulansları kalkan yaptı!
Görüntüler ortaya çıktı! Esad rejimi askerleri, ambulansları kalkan yaptı! Beşşar Esad rejimi ordusunun özel kuvvetlerinin, ülkenin güneyindeki Dera ilinden sivil ambulansları kalkan yaptığı görüntüler sosyal medyada yayılırken, askerlerin İdlib'e intikal etmek için yola çıktığı iddia ediliyor.
2.03.2020 Dünya
Siviller kaçıyor! Araç kuyrukları oluşturdular
Siviller kaçıyor! Araç kuyrukları oluşturdular Suriye rejiminin bombardımanından kaçan siviller Türkiye yolunda uzun araç kuyruğu oluşturdu.
14.02.2020 Gündem
İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar
İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar Beştepe'deki kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarda bulundu.
7.01.2020 Siyaset
İran duyurdu: 35 hedef belirlendi...
İran duyurdu: 35 hedef belirlendi... ABD saldırısında öldürülen İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ve altı kişi için cenaze törenleri düzenlendi. İntikam yemini edilirken, İran, halihazırda intikam için 35 ABD hedefinin belirlendiğini ve Tel Aviv'in hedefler arasında olduğunu duyurdu...
4.01.2020 Dünya
Esad rejimi İdlib'de ateşkesi bozdu
Esad rejimi İdlib'de ateşkesi bozdu Beşşar Esad rejimi, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde tek taraflı ilan ettiği ateşkesi bozarak, sivil yerleşimleri karadan hedef aldı.
31.08.2019 Dünya
İdlib'de muhalifler rejim uçağını düşürdü
İdlib'de muhalifler rejim uçağını düşürdü Suriye'nin İdlib'de ki muhalifler ile rejim karşıtı silahlı gruplar, İdlib ilinin güney kırsalında Beşşar Esad rejimine ait bir savaş uçağını düşürdü.
14.08.2019 Dünya
Esad rejimi İdlib'de "şartlı" ateşkesi geri çekti
Esad rejimi İdlib'de "şartlı" ateşkesi geri çekti Suriye'deki Beşşar Esad rejimi İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde bu ayın başında bölgede ilan ettiği "şartlı" ateşkesi iptal ederek, saldırılarına devam edeceğini duyurdu.
5.08.2019 Dünya
İsrail'den Suriye'ye saldırı
İsrail'den Suriye'ye saldırı İsrail ordusu, Suriye'deki Beşşar Esad rejimine ait bir uçaksavar bataryasını vurduğunu duyurdu.
28.05.2019 Dünya
İbrahim Kalın: Suriyeli katil, on binlerce insana işkence yaptı
İbrahim Kalın: Suriyeli katil, on binlerce insana işkence yaptı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Suriyeli katil, yüz binlerce insanı öldürmenin, milyonlarca kişiyi yerinden etmenin ve güzel bir ülkeyi yıkmanın yanı sıra on binlerce kişiye işkence yaptı" dedi.
12.05.2019 Gündem
Son dakika... İngiltere'den flaş açıklama: Ne yazık ki Esad...
Son dakika... İngiltere'den flaş açıklama: Ne yazık ki Esad... İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt, 'Ne yazık ki Suriye'de Beşşar Esad bir süre daha görevde kalabilir' açıklamasında bulundu.
3.01.2019 Dünya
Suriyeli muhalifler Münbiç'teki cephe hatlarına gidiyor
Suriyeli muhalifler Münbiç'teki cephe hatlarına gidiyor Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Fırat Kalkanı Harekatı’yla terörden arındırılan bölgelerdeki cephe hatlarına askeri birlikler gönderdi.
24.12.2018 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'dan flaş FETÖ açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'dan flaş FETÖ açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz hiçbir zaman, '(Beşşar) Esad'ın yaptıklarını tasvip ettik' demedik, demeyeceğiz de. Bize sorulan soru; 'adil bir seçimi Esad kazanırsa onunla çalışır mısınız?' 'Böyle bir seçim olduğu sürece herkes durumu gözden geçirir' dedim. 'Esad ile çalışacağız' ya da 'Esad'ı tasvip ediyoruz' anlamında söylemedim." dedi.
17.12.2018 Gündem
ABD, Esad rejimi ve Rusya'nın "kimyasal silah" iddiasını yalanladı
ABD, Esad rejimi ve Rusya'nın "kimyasal silah" iddiasını yalanladı ABD Dışişleri Bakanlığı, Beşşar Esad rejimi ve Rusya'nın "Suriye'deki muhalif grupların kimyasal saldırı yaptığı" iddiasının yalanlayarak, Moskova'yı sahte kimyasal saldırı iddiaları uydurarak gerçekleri saklamaya çalışmakla suçladı
7.12.2018 Dünya
İsrail'den savaş uçağının Suriye’de düşürüldüğü iddialarına yalanlama
İsrail'den savaş uçağının Suriye’de düşürüldüğü iddialarına yalanlama İsrail ordusu, bir savaş uçağının dün akşam saatlerinde Suriye’deki Esed rejimine ait hava savunma sistemi tarafından düşürüldüğü yönündeki iddiaları yalanladı.
30.11.2018 Dünya
Netanyahu ile Putin Paris'te görüştü
Netanyahu ile Putin Paris'te görüştü İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, eylül ayında Suriye'de Rus askeri uçağının düşmesininden bu yana Tel Aviv ve Moskova arasında yaşanan gerginliğin ardından ilk kez bir araya geldi.
11.11.2018 Dünya
Netanyahu - Putin görüşmesi iptal edildi!
Netanyahu - Putin görüşmesi iptal edildi! İtilaf devletleri ile Almanya arasında 11 Kasım 1918'de imzalanan ateşkes anlaşmasıyla, 1. Dünya Savaşı'nı resmi olarak bitiren "Ateşkes Günü"nün 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Fransa'nın başkenti Paris'teki anma törenlerine katılması beklenen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin'in yapacağı görüşmenin iptal olduğu bildirildi.
6.11.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Wall Street Journal’a Suriye krizi ve İdlib sorununu yazdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Wall Street Journal’a Suriye krizi ve İdlib sorununu yazdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan Wall Street Journal gazetesine Suriye krizi ve İdlib sorunu üzerine bir makale kaleme aldı.
10.09.2018 Gündem
İdlib’i Rusya havadan Esad karadan vuruyor!
İdlib’i Rusya havadan Esad karadan vuruyor! Günlerdir gerilim konusu olan İdlib’e harekat başladı. Lazkiye’deki Hmeymim askeri üssünden kalkan Rus savaş uçakları İdlib’e bomba yağdırdı. Hava saldırılarının düzenlendiği bazı bölgeler de Esad rejimine ait tanklarla karadan ateş altına alındı
4.09.2018 Gündem
BM'den İdlip açıklaması: Türkiye ile Rusya kan dökülmeden çözebilir!
BM'den İdlip açıklaması: Türkiye ile Rusya kan dökülmeden çözebilir! BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, İdlib'de yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Mistura, "Türkiye ile Rusya arasındaki görüşmeler İdlib'deki sorunu kan dökülmeden çözebilir." dedi. Mistura ayrıca "Suriye medyası, hükümetin İdlib'e saldırı için 10 Eylül'ü son tarih olarak verdiğini" söyledi. İdlib'de olası bir saldırıda 4 milyon sivilin hayatından endişe ediliyor, ayrıca bu saldırının ülkede büyük bir göç dalgasını başlatacağı belirtiliyor
4.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Beşşar Esad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşşar esad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.