Beşir

Beşir

Son dakika beşir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beşir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beşir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşir gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.889 beşir haberi bulunmuştur. Tüm beşir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
Edebi Akımlar Nelerdir? Edebi Akımların Temsilcileri Ve Özellikleri Nelerdir?
Edebi Akımlar Nelerdir? Edebi Akımların Temsilcileri Ve Özellikleri Nelerdir? Çeşitli felsefi düşüncelerden hareketle ortaya çıkan ve form kazanan sanat görüşleri müzik, mimari, resim ve edebiyat gibi sahalarda farklı ekoller oluşturmuştur. Yeni edebi akımların oluşmasında kendilerinden önceki akımların beklentileri yeterli ölçüde karşılayamaması ve farklı duyguların yansıtılmak istenmesi etkilidir. Doğma, büyüme, gelişip sönme şeklinde evrelerden geçen edebi akımlar sanatçıların arayışlarına cevap veremediğinde işlevini yitirmiştir. Sonrasında ise karşıt bir akım doğmuştur.
27.01.2024 Gündem
Trabzonspor’dan Uğurcan’ın sakatlığına ilişkin açıklama
Trabzonspor’dan Uğurcan’ın sakatlığına ilişkin açıklama Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır’ın milli takımında yaşadığı sakatlık sonrası yapılan kontrollerinde sol diz arka bölgesindeki kas içinde darbeye bağlı kanama tespit edildiği açıklandı.
22.11.2023 Futbol
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü...
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü... Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonun 24 saatte başarıya ulaşması tüm dünyada yankı buldu. Ermeni ayrılıkçıların Azerbaycan'ın şartlarını kabul etmesi ve silahlarını bırakmasını dünya basını sayfalarında yer verdi. Bakü'nün operasyonu için 'yıldırım saldırısı' yorumu yapıldı. İngilizler 'Rusya'nın intikamını' yazdı. Rus gazete ise Kremlin'in 'Paşinyan planını' sayfasına taşırken Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah'taki görüşme başladı. Kritik zirve devam ederken Erivan'da tansiyon yükseldi.
21.09.2023 Dünya
Trezeguet’nin kaburgası kırık tespit edildi
Trezeguet’nin kaburgası kırık tespit edildi Trabzonspor, Trezeguet’nin yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol göğüs bölgesindeki kaburgasında kırık tespit edildiğini açıkladı.
21.08.2023 Futbol
Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü çatışmadan yeni görüntüler
Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü çatışmadan yeni görüntüler Küçükçekmece Adalet Sarayı önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmaya dair yeni görüntüler ortaya çıktı.
16.06.2023 Gündem
Fatih'te pidecide çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti
Fatih'te pidecide çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti Fatih'te 5 katlı binanın giriş katındaki pidecide yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, içeride uyuduğu öğrenilen 6 kişiyi yaralı olarak kurtardı. Yaralılardan Mehmet Erboğa, Beşir Erboğa ve Mehmet Erboğa kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybettiği öğrenildi.
26.05.2023 Yaşam
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle!
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle! Fenomen dizi Aşk-ı Memnu'nun hikayesini beyazperdeye taşıyan "Bihter" filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Filmde yeni Bihter'in Farah Zeynep Abdullah olması çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de filmin yapım ortağı oldu.
5.05.2023 Magazin
Avcılar'da bina yıkım sırasında çöktü! Bitişiğindeki bina ve iş yeri zarar gördü
Avcılar'da bina yıkım sırasında çöktü! Bitişiğindeki bina ve iş yeri zarar gördü Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen binanın yıkımı yapılırken bina büyük bir gürültüyle çöktü. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken yıkılan binanın bitişiğindeki binadaki daireler ile bir işyeri zarar gördü.
28.04.2023 Yaşam
Beşiktaş maçı öncesi Trabzonsporlu 2 yıldızdan kötü haber
Beşiktaş maçı öncesi Trabzonsporlu 2 yıldızdan kötü haber 16 Nisan Pazar günü Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Visca'dan kötü haber geldi.
13.04.2023 Trabzonspor
Taksim Meydanı’nda turist kadına kapkaç kamerada: Çay bardağı fırlatıp çelme taktılar
Taksim Meydanı’nda turist kadına kapkaç kamerada: Çay bardağı fırlatıp çelme taktılar Taksim Meydanı’nda yürüyen İran uyruklu bir turist telefonuyla ilgilendiği esnada kapkaça uğradı. Kadının yaklaşık 50 bin liralık cep telefonunu çalan şahıs Talimhane’de esnaf tarafından çay bardağı fırlatılıp çelme takılarak yakalandı. B Bölge Güven Timleri tarafından gözaltına alınan kapkaççı tutuklandı.
1.04.2023 Gündem
Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu
Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu Trabzonspor’un Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda Ertuğrul Doğan, 1129 geçerli olgun 919’unu alarak kulübün 18. başkanı seçildi. Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrası başkanlık adaylığını açıklayan Ertuğrul Doğan, Olağanüstü Genel Kurulu'da seçime tek aday olarak girmişti.
26.03.2023 Trabzonspor
Beşir Derneği kimin? Beşir Derneği’nin başkanı kimdir?
Beşir Derneği kimin? Beşir Derneği’nin başkanı kimdir?  Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar afet bölgesine giderek gönüllü yardımlarda bulundu. Onlardan biri de Kocaeli'den Kahramanmaraş'a giden Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Müdürü Metin Doruklu'ydu. Doruklu, arama kurtarma çalışmaları sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Söz konusu olayın ardından Beşir Derneği hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Beşir Derneği kimin, Beşir Derneği’nin başkanı kim? 
16.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinden acı haber geldi: Mucizelerin kahramanı Metin Doruklu hayatını kaybetti
Deprem bölgesinden acı haber geldi: Mucizelerin kahramanı Metin Doruklu hayatını kaybetti Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından tüm yurttan ve dünyadan arama kurtarma ekipleri afet bölgesine koştu. Kocaeli’nin Gölcük ilçesinden deprem bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına katılan Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Müdürü Metin Doruklu, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Doruklu'nun sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı ise yürekleri dağladı.
15.02.2023 Gündem
Depremden kurtulan anne 10 yıl sonra bebeğine kavuştu
Depremden kurtulan anne 10 yıl sonra bebeğine kavuştu Kahramanmaraş'ta yaşayan Lütfiye ve Mehmet Kuşat çifti, 10 yıllık evlilikleri boyunca biri 7 aylıkken anne karnında, diğeri doğduktan 22 saat sonra iki bebek kaybetti. Lütfiye Kuşat'ın üçüncü gebeliği ise 4 aylıkken düşükle sonuçlandı. Umudu kesen çift güzel haberi felakette aldı.
13.02.2023 Gündem
81 saat sonra enkazdan çıkan Beşir: Battaniye gibi bir şeyin içerisindeydim
81 saat sonra enkazdan çıkan Beşir: Battaniye gibi bir şeyin içerisindeydim Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır’da enkazdan sağ olarak kurtarılan 6 yaşındaki Beşir Yıldız'ı hastanede ziyaret etti.
13.02.2023 Gündem
8 saat sonra bir kız çocuğu enkazdan çıkarıldı
8 saat sonra bir kız çocuğu enkazdan çıkarıldı Kahramanmaraş merkezli 10 şehri etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremde, tüm şehirlerde enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şanlıurfa'da 9-10 yaşlarındaki bir kız çocuğu ekiplerce 8 saat sonra enkazdan canlı olarak çıkarıldı.
6.02.2023 Gündem
Güney Sudan devlet başkanı kimdir? Salva Kiir Mayardit kaç yaşında, kaç yıldır devlet başkanı görevinde?
Güney Sudan devlet başkanı kimdir? Salva Kiir Mayardit kaç yaşında, kaç yıldır devlet başkanı görevinde? Güney Sudan Devlet Başkanı Salva Kiir Mayardit'in, bir yol projesinin açılış töreninde milli marşın okunması sırasında altına kaçırması gündem oldu. Peki, Güney Sudan devlet başkanı kimdir? Salva Kiir Mayardit kaç yaşında, kaç yıldır devlet başkanı görevinde?
15.12.2022 Dünya
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD), Düzce'nin Gölyaka ilçesi merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından, en büyüğü 4.3 olmak üzere, toplam 219 artçı meydana geldiği, 93 kişinin de yaralandığı açıklandı.
24.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler!
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler! Şırnak TOKİ kura sonuçları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk kuraların 7 Kasım günü Şırnak ve Ardahan için olacağını açıklamıştı. Proje kapsamında Şırnak merkezde bin 100, İdil’de 301, Karalar’da 49 konut yapılacak. Noter huzurundaki kura çekimi ile Şırnak'ta toplam 1450 konut sahibini buldu. Peki TOKİ Şırnak kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler…
7.11.2022 Gündem
Yanlışlıkla ilçeyi cennet hurmasıyla tanıştırdı
Yanlışlıkla ilçeyi cennet hurmasıyla tanıştırdı Hakkari'nin Derecik ilçesinde yaşayan Beşir Yılmaz, 4 yıl önce armut diye aldığı fidanlardan ikisinin Trabzon hurması çıkmasıyla bu meyvenin de yetiştiriciliğini yapmaya başladı.
3.11.2022 Gündem
İzleyici bir kez daha Aşk-ı Memnu dedi!
İzleyici bir kez daha Aşk-ı Memnu dedi! Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en başarılı yapımları arasında yer alan, yayınlanan her bölümü ile hala izlenme rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu final bölümüyle dün akşam ekrana geldi.
26.08.2022 Televizyon
Münker Ve Nekir Kimdir? Sorgu Meleklerinin İsimleri Ve Görevleri Nelerdir?
Münker Ve Nekir Kimdir? Sorgu Meleklerinin İsimleri Ve Görevleri Nelerdir? Münker ve Nekir, İslamiyet'te kabirde olan ölüleri sorguya çekme görevini de üstlenen melekler olarak bilinir. Diğer ismi ile sorgu melekleri olarak da halk arasında bilinen Münker ve Nekir, Arapçada bilinmeyen şiddetli korku ve değişik görünümlü anlamına gelir.
24.08.2022 Dini Bilgiler
CHP Diyarbakır İl Başkanlığı’na kayyum atandı
CHP Diyarbakır İl Başkanlığı’na kayyum atandı CHP Diyarbakır İl Başkanlığı’na mahkeme kararıyla kayyum atandı. Mahkeme, İl Başkanlığı’na geçici kurul atayarak, ‘en kısa yasal sürede genel kurul çağrısı’ yapmaları için yetkilendirdi.
18.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Beşir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.