Berksan

Berksan

Son dakika Berksan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berksan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berksan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berksan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berksan gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 berksan haberi bulunmuştur. Tüm berksan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi Seda Sayan, sık sık yaptırdığı estetik dokunuşlara bir yenisini ekledi. 'Barbie Bebek' operasyonu ile yeni bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcı adeta zamana meydan okuyor. İşte Seda Sayan'ın son yaptırdığı estetik ameliyat süreci ile ilgili detaylar...
14.03.2023 Magazin
Berksan'dan kötü haber! Ünlü şarkıcının ayağı çatladı...
Berksan'dan kötü haber! Ünlü şarkıcının ayağı çatladı... Geçtiğimiz günlerde yayınladığı yeni projesi 'Dip'in ardından konser maratonuna başlayan Berksan, Kurban Bayramı'nın ikinci günü Bodrumlu sevenleriyle buluştu. Torbalı'da bir mekanda bayram coşkusu yaşatan şarkıcı, sahne öncesi nazara geldi.
11.07.2022 Magazin
Hande Yener ayağı sargılı ödül töreninde! "Bacak nazarmış öyle diyorlar"
Hande Yener ayağı sargılı ödül töreninde! "Bacak nazarmış öyle diyorlar" Hande Yener, Best Of Europe Awards ödül törenine ayağı sargılı katıldı. Şarkıcı, Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı ve En İyi Feat Şarkısı ödülünü dünyaca ünlü Romanyalı genç pop yıldız Alexandra Stan’ın elinden aldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, "Bacak nazarmış, öyle diyorlar. Benim sürekli ayağımda sorunlar oluyor, parmağım kırılmıştı, kurşun döktürdüm şimdi bu oldu” dedi.
2.03.2022 Magazin
Berksan 'Deşarj' programına konuk oluyor!
Berksan 'Deşarj' programına konuk oluyor! Deşarj programının bu haftaki konuğu Türkçe Pop’un sevilen ismi “Berksan” olacak.
10.11.2021 Televizyon
Berksan: Hande Yener'le çok sevgiden bunları yaşadık
Berksan: Hande Yener'le çok sevgiden bunları yaşadık Ünlü şarkıcılar Hande Yener ve Berksan, İstanbul’un önemli eğlence merkezi Sortie'de ortaklaşa Lübnan mutfağı restoranı açtı. İkili, uzun bir süre küs kalmaları hakkında konuştu.
3.07.2021 Magazin
"Kendimden çok annemi düşünüyorum"
"Kendimden çok annemi düşünüyorum" Popçu Berksan, önceki gün Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Mağazaları dolaşıp bayram alışverişi yapan ve arkadaşlarının çocukları için oyuncak mağazasından hediye alan Berksan'ın, sosyal mesafe kurallarına uyması gözlerden kaçmadı.
30.07.2020 Magazin
Berksan: Yeni şarkımın hazırlıklarını yapıyorum
Berksan: Yeni şarkımın hazırlıklarını yapıyorum Pop müziğin sevilen isimlerinden Berksan, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
19.02.2020 Magazin
"Biri karım biri metresim"
"Biri karım biri metresim" Şarkıcı Berksan’dan çarpıcı açıklama; "Müzik karım, Çilek Beach metresim. Birini seçmem gerekiyordu" dedi.
14.03.2019 Magazin
Eda Taşpınar'a Bodrum'dan teklif yağıyor!
Eda Taşpınar'a Bodrum'dan teklif yağıyor! Adı ‘bronzluk’la özdeşleşen Eda Taşpınar’a Bodrum’dan teklif yağıyor. Birçok beach işletmecisi, Taşpınar’ı mekanın yüzü yapmak isterken ortaklık teklif edenler dahi oldu. İkoncan, ‘Evet’ derse bu yaz Bodrum’da şezlong üzerinde para basacak.
22.12.2018 Magazin
Bir mesajla terk edildim!
Bir mesajla terk edildim! BERKSAN, önceki gün sahibi olduğu Karaköy Çilek Kulübü’nün açılışını gerçekleştirdi.
14.09.2018 Magazin
Baba olmak istiyorum
Baba olmak istiyorum Berksan ile ortağı İbrahim Çakmak sahibi oldukları Türkbükü Çilek Beach’deydi. Berksan, yeni bir single ve arkasından albüm hazırlığı yapmaya başladığını söylerken artık baba olmak istediğini dile getirdi.
23.08.2018 Magazin
Çiko her şeyimiz
Çiko her şeyimiz Bodrum Çilek Beach’in ortağı Berksan önceki gün kardeşi ile deniz keyfi yaptı.
8.08.2018 Magazin
Bir ben kaldım
Bir ben kaldım Bodrum Çilek Beach’in işletmeci ortağı Berksan, önceki gün Türkbükü’ndeki mekanına geldi.
22.07.2018 Magazin
Yeni şube Almanya
Yeni şube Almanya Berksan ile ortağı İbrahim Çakmak’ın sahibi olduğu Çilek Food Drink Bar’ın, yeni şubesi önceki gün Ankara’da açıldı.
18.02.2018 Magazin
Berksan saç ektirdi
Berksan saç ektirdi Berksan, geçtiğimiz gün ortağı İbrahim Çakmak ile Nişantaşı’ndaydı.
17.10.2017 Magazin
Hande istese böbreğimi veririm
Hande istese böbreğimi veririm Son dönemde Çilek adlı mekanıyla adından söz ettiren Berksan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Berksan, “Küslük konusunda kim hatalı çok düşündüm. Hande’yi çok severim, istesin böbreğimi veririm” dedi
19.08.2017 Magazin
Dükkanı kapatıyor
Dükkanı kapatıyor Popçu Berksan’ın Asmalımescit’teki Çilek adlı gece kulübü kapanıyor.
15.08.2017 Magazin
Patron Berksan
Patron Berksan Berksan, önceki gün İstanbul Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.
20.07.2017 Magazin
Havalı beach'ler birbiriyle yarışıyor
Havalı beach'ler birbiriyle yarışıyor Kalitesi, happy hour partileri ve gösterişli localarıyla birbiriyle yarışan Bodrum ve Çeşme plajlarının giriş ücretleri 50 TL ve 150 TL arası değişiyor. Yemekleri ise 84 TL ye kadar çıkıyor.
24.06.2017 Arşiv
Her dönüşüm muhteşem olur
Her dönüşüm muhteşem olur Berksan yeni single Aşka ile bu yaza damga vurmaya hazırlanıyor ve yeni projelerinin de müjdesini veriyor.
10.06.2017 Arşiv
Aşık olacağım hissediyorum
Aşık olacağım hissediyorum Yeni şarkısı ‘Aşka’yı yayınlayan Berksan, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
30.05.2017 Magazin
Berksan: Bu yaz aşık olacağım
Berksan: Bu yaz aşık olacağım Yeni şarkısı 'Aşka' ile adından söz ettiren Berksan, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
30.05.2017 Magazin
Çilek Beach açıldı
Çilek Beach açıldı Şarkıcı Berksan ile İbrahim Çakmak’ın sahibi olduğu Bodrum Çilek Beach, önceki gün kapılarını açtı.
23.05.2017 Magazin
Çilek Beach açılıyor
Çilek Beach açılıyor Şarkıcı Berksan’ın sahip olduğu Çilek Kulüp, bu sene Bodrum Yalıkavak’taki yerinden Türkbükü’ne taşındı.
14.05.2017 Magazin
Hande Yener'in ismini duyunca çıldırdı!
Hande Yener'in ismini duyunca çıldırdı! Şarkıcı Berksan, önceki gece sahibi olduğu Asmalımescit Çilek Pera’da sahne aldı.
16.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berksan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berksan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.