Kuzeyin Oğlu

Kuzeyin Oğlu

Son dakika Kuzeyin Oğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuzeyin Oğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuzeyin Oğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzeyin Oğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzeyin oğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 kuzeyin oğlu haberi bulunmuştur. Tüm kuzeyin oğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim
Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim Yeni şarkısı ‘Leyla’ ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Volkan Konak, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Konak, meslektaşı Demet Akalın’ın sahnede garsonun başından aşağı şampanya dökmesi ve rapçi Murda’ya sahnede para atılmasının hatırlatılması üzerine konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte detaylar...
16.08.2022 Magazin
Kabare tadında Boğaz konseri!
Kabare tadında Boğaz konseri! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam Volkan Konak rüzgârı esti.
26.06.2022 Televizyon
Kuzeyin Oğlu Kuruçeşme'de esti!
Kuzeyin Oğlu Kuruçeşme'de esti! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Karadeniz Müziğinin yaşayan efsanesi Volkan Konak'ı ağırladı.
27.08.2021 Magazin
Funda Arar'ın şok değişimi! 'Televizyonda görünce tanıyamadım'
Funda Arar'ın şok değişimi! 'Televizyonda görünce tanıyamadım' Uzun süredir ekranlardan uzak olan Funda Arar, Volkan Konak'ın sunduğu 'Kuzeyin Oğlu' programının 25 Haziran Cuma akşamı ekranlara gelen bölümüne konuk oldu. Eğlenceli anların yaşandığı gecede ünlü şarkıcı, yüzündeki değişimle dikkat çekti.
26.06.2021 Magazin
Ünlü sanatçı Volkan Konak'ın fıkra gibi uçak anısı!
Ünlü sanatçı Volkan Konak'ın fıkra gibi uçak anısı! 'Kuzeyin Oğlu' lakaplı sanatçı Volkan Konak, sunuculuğunu yaptığı eğlence programında anlattığı, Trabzon'a seyahat ederken yaşadığı 'fıkra' tadındaki anısı ile şaşkınlık yarattı.
11.06.2021 Magazin
Volkan Konak o şarkıda ağladı!
Volkan Konak o şarkıda ağladı! ‘Kuzeyin Oğlu’ lakaplı Karadeniz’in sevilen sanatçısı Volkan Konak, Maltepelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcı, hafızalara kazınan ‘Cerrahpaşa’ şarkısını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı.
22.10.2017 Magazin
Volkan Konak için 150 bin kişi geldi!
Volkan Konak için 150 bin kişi geldi! Şarkıcı Volkan Konak, önceki gece tarihi bir konsere imza attı. 86. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahneye çıkan 'Kuzeyin Oğlu', yaklaşık 150 binin üstünde kişiyi bir araya getirdi.
25.08.2017 Kültür Sanat
Kuzeyin oğlu dünyaya açılıyor
Kuzeyin oğlu dünyaya açılıyor Kuzeyin oğlu lakaplı şarkıcı Volkan Konak, Bostancı Gösteri Merkezi’nde yaklaşık 3 bin 500 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.
19.02.2017 Magazin
Kuzeyin Oğlu’ndan Ankaralılara unutulmaz konser
Kuzeyin Oğlu’ndan Ankaralılara unutulmaz konser Ankaralılar, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde Volkan Konak’ın sahne aldığı konserle keyifli bir gece yaşadı.
12.02.2017 Magazin
Volkan Konak: Kızım için gidiyorum
Volkan Konak: Kızım için gidiyorum Volkan Konak, önceki gün Kıbrıs’ta verdiği konser sırasında, 3 çocuğu ve eşiyle birlikte Washington şehrine yerleşeceğini açıkladı. "Ülkemi çok seviyorum” diyen Konak, bu kararı çocuklarının eğitimi için aldığını belirtti.
7.09.2016 Magazin
Bu kadar ilgi beklemiyordum
Bu kadar ilgi beklemiyordum ‘Kuzeyin Oğlu’ lakaplı şarkıcı Volkan Konak, Kıbrıs Nuh’un Gemisi Otel’de sahneye çıktı...
27.03.2016 Magazin
Volkan Konak havalara uçtu!
Volkan Konak havalara uçtu! Bir kız ve bir erkek çocuğu olan 'Kuzeyin Oğlu" lakaplı Karadeniz müziğinin ünlü ismi Volkan Konak, dün üçüncü kez baba oldu...
28.10.2015 Magazin
Müzisyenler nur yüzlüdür!
Müzisyenler nur yüzlüdür! Sahne İstanbul Bodrum’da ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak sahne aldı...
16.08.2015 Magazin
Volkan Konak din adamlarına fena patladı
Volkan Konak din adamlarına fena patladı Ünlü sanatçı Volkan Konak, katıldığı bir programda din adamlarına seslendi
12.09.2014 Magazin
'Dedem anneannemle her gece...'
'Dedem anneannemle her gece...' Volkan Konak'tan şoke eden hikaye...
22.04.2014 Magazin
Volkan Konak’tan ilginç itiraf…
Volkan Konak’tan ilginç itiraf… 'Kuzeyin Oğlu' programının sunucusu ünlü türkücü Volkan Konak, canlı yayında dedesinin anneannesiyle olan cinsel hayatından bahsetti. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin
Kuzeni AK Parti'den aday!
Kuzeni AK Parti'den aday! TÜRKİYE’nin sevilen sanatçılarından ’Kuzeyin Oğlu’ olarak bilinen Volkan Konak’ın kuzeni Birol Konak, Denizli’nin Bozkurt İlçesi’nde AK Parti listesinde belediye başkan adayı oldu.
23.02.2014 Siyaset
Bülent Ersoy'un yerine 'O' geliyor!
Bülent Ersoy'un yerine 'O' geliyor! 4 yıl sonra seyircisiyle buluşuyor...
27.01.2014 Magazin
Kuzeyin Oğlu'na tazminat davası
Kuzeyin Oğlu'na tazminat davası Karadeniz müziğinin sevilen sesi Volkan Konak hakkında, "Suların Horon Yeri’ adlı albümünün kapağında Karadenizli 3 kızkardeşin fındık toplarken çekilen fotoğrafını izinsiz kullandığı gerekçesiyle açılan 45 bin liralık maddi ve manevi tazminat davasının görülmesine başlandı...
20.10.2011 Magazin
'Oturmayın öküz gibi!'
'Oturmayın öküz gibi!' Volkan Konak, Bodrum’da konser verirken, izleyicilerle sohbet etti, espri yaptı...
14.07.2011 Magazin
'Kuzeyin Oğlu'ndan rest!
'Kuzeyin Oğlu'ndan rest! Karadeniz'in hırçın çocuğu Volkan Konak'tan Amerikan kanalına büyük rest!
6.06.2011 Magazin
TRT ödülleri sahiplerini buldu
TRT ödülleri sahiplerini buldu TRT tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ödül töreni gerçekleştirildi
9.03.2011 Televizyon
‘Kuzeyin Oğlu’ ceylan satın aldı
‘Kuzeyin Oğlu’ ceylan satın aldı “Kuzeyin Oğlu” lakaplı Karadenizli sanatçı Volkan Konak Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesindeki TİGEM Ceylanpınar Tarım İşletmesinden bir ceylan satın aldı...
23.02.2011 Magazin
'Atatürk'ü sevmeyenle...'
'Atatürk'ü sevmeyenle...' Sanatçı Volkan Konak ABD'de: Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmeyen bir adamla...
29.09.2021 Gündem
Hayranlarına müjdeyi verdi
Hayranlarına müjdeyi verdi Bir süre önce yaptığı programına son verilen Volkan Konak, 'Kuzeyin Oğlu Çeşme' ile geri dönüyor
29.06.2010 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kuzeyin Oğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzeyin oğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.