Gazete Vatan Logo

Volkan Konak için 150 bin kişi geldi!

Şarkıcı Volkan Konak, önceki gece tarihi bir konsere imza attı. 86. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahneye çıkan 'Kuzeyin Oğlu', yaklaşık 150 binin üstünde kişiyi bir araya getirdi.

Volkan Konak için 150 bin kişi geldi!

Fuar tarihinin unutulmazları arasına giren konserde Konak, kelimenin tam anlamıyla fırtına gibi esti.

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahne alan Volkan Konak, kendisini dinlemek için saatler öncesinde konser alanına gelen onbinleri hem coşturdu, hem hüzünlendirdi, hem de güldürdü.

İlk şarkısını söyledikten sonra izleyicisine seslenen Konak, gördüğü kalabalık karşısında; "Bu kalabalık benim içimde kuvvet oldu. Sağolun var olun ama bir şey soracağım. Hiç mi işiniz gücünüz yoktu? Bu ne kalabalık" dedi.

"İYİ KLAPLİ, ASİL İNSANLAR"

Seyircilerine "İyi kalpli, asil insanlar" sözleriyle hitap eden Konak, şarkılarını muhteşem bir koroyla birlikte söyledi. "Bu gece burada tarih bir fotoğraf çekiyor. Bu fotoğrafta iyi kalpli, asil insanların gözleri açık çıkacak. Kötülerin ise gözleri kapalı olacak" sözleri dakikalarca alkışlanan ünlü sanatçı, memleket sevgisini şarkılara dökerek konserine devam etti.

Yedi bölge, yedi iklime aşık olduğunu söyleyen Kuzeyin Oğlu, Karadeniz'in yerinin farklı olduğunu, "Biz olmasak kime güleceksiniz" sözleriyle anlattı. Karadeniz insanı için "Biraz sivriliklerimiz vardır ama kindar değiliz. Toprak gibiyiz" diyen Konak'ın sözleri sık sık alkışlarla kesildi.

Haberin Devamı

Konserin en coşkulu anları ise İzmir Marşı'nın söylendiği anlardı. 150 binden fazla seyirci Volkan Konak'la birlikte marşı tek bir ağızdan söyledi. Volkan Konak, gecenin finalinde "Beni bahtiyar ettiniz, her birinizin ayaklarına sağlık asil, cesur, iyi yürekli insanlar. Teşekkür ederim" sözleriyle sahnesine son verdi. (Cadde)