Yasemin Şefik

Yasemin Şefik

Son dakika Yasemin Şefik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasemin Şefik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasemin Şefik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasemin Şefik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasemin şefik gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 yasemin şefik haberi bulunmuştur. Tüm yasemin şefik haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi İrem Derici, Yasemin Şefik’in “Uyduruk Sonlar” adlı talk show programına konuk oldu. Kendisine dizi tekliflerinin geldiğini ifade eden Derici, Kanal D'nin sevilen dizinde yer almak istediğini itiraf etti.
5.04.2024 Magazin
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Magazin
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı!
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı! Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Bir süredir hayatında kimse olmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün meslektaşı Büşra Cebe ile Etiler'de bir mekana gelip, yaklaşık üç saat sohbet etti. İkili, mekan içerisinde zaman zaman romantik anlar da yaşadı.
8.11.2022 Magazin
Şükrü Özyıldız: Aynaya çok az bakıyorum!
Şükrü Özyıldız: Aynaya çok az bakıyorum! Aşk Taktikleri filminde Demet Özdemir ile başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız, 'Yasemin Şefik +1' isimli podcast programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, samimi açıklamaları ve eğlenceli yorumlarıyla dinleyenlere kahkaha dolu bir an yaşattı.
11.03.2022 Televizyon
‘Oyunculuk daha iyi’
‘Oyunculuk daha iyi’ İrem Derici, ‘Senin Hastan’ isimli parçasıyla Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
8.12.2020 Magazin
Merve Özbey: Evlilik teklifi almadım
Merve Özbey: Evlilik teklifi almadım Şarkıcı Merve Özbey, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Kenan Koçak ile evleneceğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Özbey, henüz evlenme teklifi almadığını söyledi.
5.10.2019 Magazin
"Her binaya üç şarkıcı düşüyor"
"Her binaya üç şarkıcı düşüyor" “Meftun” isimli yeni şarkısıyla İrem Derici, Yasemin Şefik’in konuğu oldu. Kahkaha dolu programda iki yakın arkadaşın sohbeti dinleyicilerden büyük beğeni topladı
15.03.2019 Magazin
"Biri karım biri metresim"
"Biri karım biri metresim" Şarkıcı Berksan’dan çarpıcı açıklama; "Müzik karım, Çilek Beach metresim. Birini seçmem gerekiyordu" dedi.
14.03.2019 Magazin
"İlk kez açıklıyorum, evleniyorum"
"İlk kez açıklıyorum, evleniyorum" Sinan Akçıl, Yasemin Şefik’in Best FM’de yayınlanan programına konuk oldu.
21.11.2018 Magazin
Komedi festivali başlıyor
Komedi festivali başlıyor BKM, bu yıl kasım ayında üçüncü kez uluslararası komedi festivaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
28.09.2018 Magazin
Aleyna şarkısı kamyon arkası
Aleyna şarkısı kamyon arkası İREM Derici, yeni albümü ‘Sabıka Kaydı’ ile Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
13.09.2018 Magazin
Belki arkamdan konuşuyorlardır
Belki arkamdan konuşuyorlardır ‘Yaşamayanlar’ dizisiyle adından söz ettiren Kerem Bürsin’den samimi açıklamalar: “Belki arkamdan konuşuyorlardır. Yüzüme karşı bir şey demediler”
11.09.2018 Magazin
Benden  başka dans eden  çıkmadı
Benden başka dans eden çıkmadı ‘Hisset’ isimli yeni şarkısıyla Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk olan Atiye, samimi açıklamalarda bulundu.
7.08.2018 Magazin
Buzdolabında uyuyorum!
Buzdolabında uyuyorum! Levent Yüksel bugün uzun bir aradan sonra Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde olacak. 53 yaşındaki sanatçı yıllardır değişmeyen görüntüsü hakkında “Buzdolabında uyuyorum” diyerek espri yaptı
18.07.2018 Magazin
Çok ünlü olmak istedim
Çok ünlü olmak istedim Ahlat Ağacı filminin başrolleri Murat Cemcir ve Doğu Demirkol bir radyo programına katıldılar. Cemcir, “Yolda yürüyemeyecek kadar ünlü olmak istedim” itirafında bulundu
15.06.2018 Magazin
'Shakira yoksa ben de yokum'
'Shakira yoksa ben de yokum' Geçtiğimiz günlerde Sony Music etiketiyle 'Lo By Mahmut Tuncer' albümü yayınlanan türkücü Mahmut Tuncer, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
25.05.2018 Magazin
Elbise yerine şarkı satın  alıyorum
Elbise yerine şarkı satın alıyorum Simge Sağın önceki gün Capacity AVM’de Yasemin Şefik’in sorularını yanıtladı.
16.04.2018 Magazin
Linet: Enteresan bir kadınım
Linet: Enteresan bir kadınım 'Bilir misin' isimli yeni albümüyle dikkati çeken Linet, Yasemin Şefik'in Best FM'deki programına konuk oldu.
30.03.2018 Magazin
Yıllar sonra gelen itiraf! Çukur'un efsanesi eski kocası çıktı
Yıllar sonra gelen itiraf! Çukur'un efsanesi eski kocası çıktı Show TV ekranlarının sevilen dizisinde Beyefendi karakterini canlandıran Burak Sergen'in yıllar önce Pamela Spence ile evlendiği, ikilinin evliliğinin çok kısa sürdüğü ortaya çıktı.
23.03.2018 Magazin
Ben de çocuk istiyorum
Ben de çocuk istiyorum Şarkıcı Merve Özbey katıldığı bir söyleşide çocuk yapmanın en büyük hayali olduğunu söyledi. Özbey, Tarkan’ın ise çocuğuna farklı bir isim koyması gerektiğini de vurguladı
11.02.2018 Magazin
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum!
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum! Aleyna Tilki ile dostlukları sosyal medyada dikkat çeken şarkıcı Aynur Aydın, konuk olduğu programda "En son sütyen takmadığım videomu çekmişti. Artık eve geldiğinde sütyen takıyorum" dedi.
17.01.2018 Magazin
1 dilim pastayı 500 TL’ye sattı!
1 dilim pastayı 500 TL’ye sattı! Özge Ulusoy, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na destek için düzenlenen organizasyona katıldı. Kendi hazırladığı pastayı satışa sunan Ulusoy, 1 dilimi 500 TL’ye satarak herkesi şaşırttı
26.12.2017 Magazin
'Saçımı kestirip erkek mi olmam lazım?'
'Saçımı kestirip erkek mi olmam lazım?' Hande Yener, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu.
25.12.2017 Magazin
Kızılım diye kötü teklifler geldi
Kızılım diye kötü teklifler geldi Elçin Sangu, Yasemin Şefik’in Best FM’deki radyo programına katıldı.
20.11.2017 Magazin
Seni de biliyoruz!
Seni de biliyoruz! Radyo programcısı Yasemin Şefik önceki akşam İstanbul Komedi Festivali kapsamında BKM Mutfak Çarşı sahnesindeydi.
16.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Şefik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasemin şefik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.