Best Fm

Best Fm

Son dakika Best FM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Best FM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Best FM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Best Fm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan best fm gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 best fm haberi bulunmuştur. Tüm best fm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl?
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl? Yaşamını ABD'de sürdüren şarkıcı Gökhan Özen, kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Özen, bir süre kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildiğini söyledi. Peki, Gökhan Özen kaç yaşında, kimdir, nereli, son hali nasıl? Gökhan Özen’in sağlık durumu nasıl?
19.12.2022 Televizyon
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan aşı açıklaması
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan aşı açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koronavirüs aşı açıklamasında bulundu. Kılıçdaroğlu, ''Sağlık Bakanı aradı ‘tabi’ dedim, ‘gerekirse ben de size refakat ederim’ dedi.Ben de aşı olacağım, zamana henüz karar vermedik bugün yarın olacak.'' dedi.
15.01.2021 Gündem
‘Oyunculuk daha iyi’
‘Oyunculuk daha iyi’ İrem Derici, ‘Senin Hastan’ isimli parçasıyla Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
8.12.2020 Magazin
Mithat Bereket’in hastalığı nedir? Gazeteci Mithat bereket hastalığı…
Mithat Bereket’in hastalığı nedir? Gazeteci Mithat bereket hastalığı… Gazeteci ve belgesel yapımcısı Mithat Bereket’in son halini medya yapımcısı kardeşi Özer Bereket sosyal medya hesabından paylaştı. Yürüme, denge ve konuşma problemleri yüzünden mesleğine ara veren Bereket, geçtiğimiz yıllarda hastalığı hakkında açıklamada bulunarak, “Bir süredir rahatsızlığımdan dolayı sizlerle birlikte olamadım. Yürüme, denge ve konuşma problemleri beni sizlerden ayırdı. Sonuçta ölmedim ama, dostlarımın, akrabalarımın ve özellikle de kardeşimin sayesinde ayakta kalmayı başardım..." ifadelerini kullanmıştı. Peki, Mithat Bereket’in hastalığı nedir? Gazeteci Mithat bereket hastalığı…
1.08.2020 Gündem
"Biri karım biri metresim"
"Biri karım biri metresim" Şarkıcı Berksan’dan çarpıcı açıklama; "Müzik karım, Çilek Beach metresim. Birini seçmem gerekiyordu" dedi.
14.03.2019 Magazin
"İlk kez açıklıyorum, evleniyorum"
"İlk kez açıklıyorum, evleniyorum" Sinan Akçıl, Yasemin Şefik’in Best FM’de yayınlanan programına konuk oldu.
21.11.2018 Magazin
Enişteye kısaca Joe deyin
Enişteye kısaca Joe deyin CAPACİTY’de Best FM’in etkinliğine konuk olan Özge Ulusoy, yeni sevgilisi Londralı bankacı Joaquim Lundholm’la ilgili soru yağmuruna tutuldu.
22.09.2018 Magazin
Aleyna şarkısı kamyon arkası
Aleyna şarkısı kamyon arkası İREM Derici, yeni albümü ‘Sabıka Kaydı’ ile Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
13.09.2018 Magazin
Belki arkamdan konuşuyorlardır
Belki arkamdan konuşuyorlardır ‘Yaşamayanlar’ dizisiyle adından söz ettiren Kerem Bürsin’den samimi açıklamalar: “Belki arkamdan konuşuyorlardır. Yüzüme karşı bir şey demediler”
11.09.2018 Magazin
Benden  başka dans eden  çıkmadı
Benden başka dans eden çıkmadı ‘Hisset’ isimli yeni şarkısıyla Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk olan Atiye, samimi açıklamalarda bulundu.
7.08.2018 Magazin
Buzdolabında uyuyorum!
Buzdolabında uyuyorum! Levent Yüksel bugün uzun bir aradan sonra Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde olacak. 53 yaşındaki sanatçı yıllardır değişmeyen görüntüsü hakkında “Buzdolabında uyuyorum” diyerek espri yaptı
18.07.2018 Magazin
Çok ünlü olmak istedim
Çok ünlü olmak istedim Ahlat Ağacı filminin başrolleri Murat Cemcir ve Doğu Demirkol bir radyo programına katıldılar. Cemcir, “Yolda yürüyemeyecek kadar ünlü olmak istedim” itirafında bulundu
15.06.2018 Magazin
'Shakira yoksa ben de yokum'
'Shakira yoksa ben de yokum' Geçtiğimiz günlerde Sony Music etiketiyle 'Lo By Mahmut Tuncer' albümü yayınlanan türkücü Mahmut Tuncer, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
25.05.2018 Magazin
‘İstifa ederler kabineye girerler’
‘İstifa ederler kabineye girerler’ Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün Best FM’de katıldığı programda soruları yanıtladı.
24.05.2018 Siyaset
Son dakika: İbrahim Kalın'dan bedelli askerlik açıklaması
Son dakika: İbrahim Kalın'dan bedelli askerlik açıklaması Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldığı bir radyo programında bedelli askerlikle ilgili açıklamada bulundu. Kalın, "Bedelli Askerlik gündemimizde yok. Önümüzdeki süreçte, şartlara göre bakılır. Ancak operasyonlar sürerken, terörle mücadele belli bir noktaya gelmişken; Bedelli gündemimizde yok." dedi.
24.05.2018 Gündem
Linet: Enteresan bir kadınım
Linet: Enteresan bir kadınım 'Bilir misin' isimli yeni albümüyle dikkati çeken Linet, Yasemin Şefik'in Best FM'deki programına konuk oldu.
30.03.2018 Magazin
Yıllar sonra gelen itiraf! Çukur'un efsanesi eski kocası çıktı
Yıllar sonra gelen itiraf! Çukur'un efsanesi eski kocası çıktı Show TV ekranlarının sevilen dizisinde Beyefendi karakterini canlandıran Burak Sergen'in yıllar önce Pamela Spence ile evlendiği, ikilinin evliliğinin çok kısa sürdüğü ortaya çıktı.
23.03.2018 Magazin
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum!
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum! Aleyna Tilki ile dostlukları sosyal medyada dikkat çeken şarkıcı Aynur Aydın, konuk olduğu programda "En son sütyen takmadığım videomu çekmişti. Artık eve geldiğinde sütyen takıyorum" dedi.
17.01.2018 Magazin
'Saçımı kestirip erkek mi olmam lazım?'
'Saçımı kestirip erkek mi olmam lazım?' Hande Yener, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu.
25.12.2017 Magazin
Kızılım diye kötü teklifler geldi
Kızılım diye kötü teklifler geldi Elçin Sangu, Yasemin Şefik’in Best FM’deki radyo programına katıldı.
20.11.2017 Magazin
Ece Seçkin'den şok itiraf: Beni aldatınca...
Ece Seçkin'den şok itiraf: Beni aldatınca... Ünlü şarkıcı Ece Seçkin katıldığı radyo programında çok özel itiraflarda bulundu.
5.10.2017 Magazin
'İyi ki babam Mahmut Tuncer'
'İyi ki babam Mahmut Tuncer' İlk albümü 'Aşk Uykusu' ile adından söz ettiren Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu.
25.08.2017 Magazin
‘TDK’ya da danıştık’
‘TDK’ya da danıştık’ Erdoğan’ın Twitter sayfasındaki ifadenin Türkiye Cumhurbaşkanı’ olarak değişmesiyle ilgili tartışmalara yanıt veren Kalın, “TDK’ya da danıştık. Cumhurbaşkanı, cumhuriyet rejimini yöneten kişi demektir” dedi
16.08.2017 Siyaset
İbrahim Kalın'dan erken seçimle ilgili açıklama
İbrahim Kalın'dan erken seçimle ilgili açıklama Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Irak'taki referandum tartışmalarına ilişkin, "Bizim bu referanduma karşı çıkmamızın temel sebebi, Irak'ın toprak ve siyasi bütünlüğünün korunmasıdır. Burada ne Irak Kürtlerine ne Suriye Kürtlerine ne de bölgedeki diğer Kürtlere karşı herhangi bir olumsuz tutumumuz söz konusu değildir." dedi. Kalın ayrıca, erken seçim iddialarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.
16.08.2017 Siyaset
'Yemin ettim AVM'de çıplak gezeceğim!'
'Yemin ettim AVM'de çıplak gezeceğim!' 'Ya Da Boşver' isimli yeni şarkısıyla gündemde olan İdo Tatlıses, 2 ayda 15 kilo verdikten sonra iddialı bir açıklamada bulundu
20.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Best Fm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki best fm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.