Gökhan Özen

Gökhan Özen

Son dakika Gökhan Özen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Özen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Özen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Özen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan özen gelişmeleri de dahil olmak üzere 372 gökhan özen haberi bulunmuştur. Tüm gökhan özen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kesin talimat verildi! Gökhan Özen'in doktorundan ‘temas’ yasağı
Kesin talimat verildi! Gökhan Özen'in doktorundan ‘temas’ yasağı 2000'li yılların en çok dinlenen şarkıcılarından biri olan Gökhan Özen estetik haberlerinin ardından bu kez sağlık sorunlarıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı İzmir konseri sonrasında çok ciddi bir enfeksiyon geçirdiğini söyleyerek doktorunun hiç kimseyle temas etmemesi gerektiği konusunda kendisini uyardığını söyledi.
14.03.2024 Magazin
Gökhan Özen ile iddiaya girmiş! Doktor analiz edecek
Gökhan Özen ile iddiaya girmiş! Doktor analiz edecek Selen Görgüzel, önceki akşam bir görüntülendiği AVM'de gazetecileri sorularını yanıtladı. Son dönemde erkeklerin estetik yaptırmaya başlamasıyla ilgili konuşan ünlü isim yüzündeki değişimle gündeme gelen ancak estetik yaptırmadığını söyleyen Gökhan Özen'le de ya girdiğini açıkladı.
3.02.2024 Magazin
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün Sanatçılar Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetik sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri tartışılırken uzmanlar uyardı: “Erkek botoksu kadınlara göre farklıdır. Doğru yapılmazsa feminen görüntü ortaya çıkar.”
19.01.2024 Yaşam
Yeni görüntüsü çok konuşulmuştu! Gökhan Özen'den estetik açıklaması: Benim keyfimi böyle kaçıramazsınız!
Yeni görüntüsü çok konuşulmuştu! Gökhan Özen'den estetik açıklaması: Benim keyfimi böyle kaçıramazsınız! Gökhan Özen, yüzündeki değişimle dikkat çekmiş ve estetik olduğu iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı, sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından yeni bir açıklamada bulundu.
17.01.2024 Magazin
Gökhan Özen hayranları yağmur dinlemedi! Konser alanını hınca hınç doldurdu
Gökhan Özen hayranları yağmur dinlemedi! Konser alanını hınca hınç doldurdu Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, unutulmaz bir geceye sahne oldu. Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen, ikinci kez çıktığı Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde biletleri yine sold out oldu.
29.09.2023 Magazin
Gökhan Özen 7 yıl sonra Türkiye'ye döndü: İlk konserini verdi
Gökhan Özen 7 yıl sonra Türkiye'ye döndü: İlk konserini verdi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki gün büyük bir buluşmaya imza attı.
3.09.2023 Magazin
Gökhan Özen 7 yıl sonra Türkiye'ye döndü: Eski eşi hakkında ilk kez konuştu
Gökhan Özen 7 yıl sonra Türkiye'ye döndü: Eski eşi hakkında ilk kez konuştu 7 yıldır Amerika’da yaşayan Gökhan Özen, İstanbul’a döndü. Önceki gün Bebek’te görüntülenen şarkıcı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.08.2023 Magazin
Gökhan Özen Twitter gündemine girince sessizliğini bozdu!
Gökhan Özen Twitter gündemine girince sessizliğini bozdu! 2000’li yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Gökhan Özen, Twitter gündemine girince merak konusu oldu. Yıllara meydan okuyan şarkıcı adını gündemde görünce sessizliğini bozdu.
23.07.2023 Magazin
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl?
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl? Yaşamını ABD'de sürdüren şarkıcı Gökhan Özen, kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Özen, bir süre kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildiğini söyledi. Peki, Gökhan Özen kaç yaşında, kimdir, nereli, son hali nasıl? Gökhan Özen’in sağlık durumu nasıl?
19.12.2022 Televizyon
Gökhan Özen hayranlarını korkuttu! Kalp krizi geçirdi
Gökhan Özen hayranlarını korkuttu! Kalp krizi geçirdi Ünlü şarkıcı Gökhan Özen uzun süredir gözlerden uzak Los Angeles'ta yaşıyordu. 42 yaşındaki şarkıcının evinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Hayranlarını korkutan Gökhan Özen, sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaştı.
19.12.2022 Magazin
Gökhan Özen son haliyle şaşkına çevirdi!
Gökhan Özen son haliyle şaşkına çevirdi! Şarkılarıyla 2000'lerin başında fırtınalar estiren Gökhan Özen, bir süredir gözlerden uzak bir hayat sürdürüyor. Yurt dışında yaşayan ünlü şarkıcı, adeta yıllara meydan okuyor.
15.11.2022 Magazin
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Gökhan Özen'in tazminat davasında karar çıktı!
Gökhan Özen'in tazminat davasında karar çıktı! Eski bakan Mehmet Sevigen ile eşi Gülay Sevigen, sosyal medya hesabından kendilerini rüşvetçilikle suçlayarak onur, şeref ve saygınlıklarına zarar verdiği gerekçesiyle eski damatları Gökhan Özen’e tazminat davası açmıştı. Davada karar çıktı.
11.04.2022 Magazin
Ahmet Altay Cengizer kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevinden alındı!
Ahmet Altay Cengizer kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevinden alındı! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Altay Cengizer görevden alındı. Cengizer, 7 Aralık 2019'da Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atanmıştı. UNESCO Türkiye Daimi Temsilciliği görevine ise Prof. Dr. Gülnur Aybet getirildi. Peki, Ahmet Altay Cengizer kimdir, kaç yaşında?
20.11.2021 Gündem
Gökhan Özen'in uzaklaştırma kararı uzatıldı
Gökhan Özen'in uzaklaştırma kararı uzatıldı Selen Sevigen’in babası Mehmet Sevigen ile annesi Gülay Sevigen korunma talebinde bulunmuştu. Mahkeme karar verdi.
1.05.2021 Magazin
Selen Sevigen'den Gökhan Özen açıklaması
Selen Sevigen'den Gökhan Özen açıklaması Selen Sevigen, dört yıl önce boşandığı iki kızının babası Gökhan Özen'e dava açtı. Sevigen, “Telefon konuşmalarında davalı, çocuklara, ‘anneniz görüşmemize izin vermiyor. Anneniz kötü’ şeklinde söylemlerde bulunmaktadır. Eve geldiği dönemde de sözlü hakaretleri nedeniyle aramızda tedbir dosyası söz konusudur. Koşullar ağırlaşmasın diye savcılığa şikayetçi olmadık” dedi.
19.11.2020 Magazin
Burcu Biricik'ten çarpıcı açıklamalar! 'Çok küfür ediyordum'
Burcu Biricik'ten çarpıcı açıklamalar! 'Çok küfür ediyordum' YouTube'da yayınlanan 'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler' programına konuk olan oyuncu Burcu Biricik (31), dikkat çeken açıklamalar yaptı.
14.11.2020 Magazin
Gökhan Özen kızlarına kavuştu
Gökhan Özen kızlarına kavuştu Gökhan Özen, dört yıl önce boşandığı Selen Sevigen'den olan kızları Ada Deren ve Derin Su'yla birlikte hasret giderdi.
14.10.2020 Magazin
‘İki Kişi’de tek başına
‘İki Kişi’de tek başına Gökhan Özen, yeni klibi için Amerika’da tek başına kamera karşısına geçti.
24.09.2020 Magazin
Gökhan Özen'den o iddialara videolu cevap!
Gökhan Özen'den o iddialara videolu cevap! Ünlü şarkıcıGökhan Özen, Selen Sevigen’in kendi öfkesi için çocukları alet ettiğini savundu ve kızlarıyla oynadığı bir anın videosunu paylaştı.
15.09.2020 Magazin
Gökhan Özen suçlamalara cevap verdi
Gökhan Özen suçlamalara cevap verdi Selen Sevigen, 4 yıl önce boşandığı, iki çocuğunun babası şarkıcı Gökhan Özen’den korunmak için, avukatı Handan Bakbak aracılığıyla Beykoz İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu. Özen'den konuyla ilgili açıklama geldi.
14.09.2020 Magazin
Selen Sevigen eski eşi Gökhan Özen'i şikayet etti!
Selen Sevigen eski eşi Gökhan Özen'i şikayet etti! Selen Sevigen, 4 yıl önce boşandığı, iki çocuğunun babası şarkıcı Gökhan Özen’den korunmak için, avukatı Handan Bakbak aracılığıyla Beykoz İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.
12.09.2020 Magazin
Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli?
Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli? Türk Pop Müziği'nin en önemli söz yazarı, besteci, yapımcı, şarkıcılarından Şehrazat, 90 yıllarda bir çok şarkının yazarı ve bestecisi. Binlerce bestesi olan Şehrazat'ın bugün doğum günü. Peki, Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli? Şehrazat şimdi ne yapıyor? İşte Şehrazat'ın hayatı hakkında merak edilenler...
3.09.2020 Gündem
Gökhan Özen: Covid, movid olmadım!
Gökhan Özen: Covid, movid olmadım! Gökhan Özen, Los Angeles'da karantinayı çalışarak geçiriyor. Evinde kurduğu stüdyoda kayıtlarına devam eden şarkıcı, önceki gün yeni bir gitar almak için evinden çıktı.
12.05.2020 Magazin
Gökhan Özen: 10 yıldır saçlarımı kendim kesiyorum
Gökhan Özen: 10 yıldır saçlarımı kendim kesiyorum Popçu Gökhan Özen, corona virüs tedbirleri kapsamında devam eden karantina günlerinde saçlarını kesen meslektaşlarını görünce güldüğünü söyledi.
6.05.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Özen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan özen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.