Selen Sevigen

Selen Sevigen

Son dakika selen sevigen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selen sevigen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selen sevigen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selen Sevigen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selen sevigen gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 selen sevigen haberi bulunmuştur. Tüm selen sevigen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Özen Twitter gündemine girince sessizliğini bozdu!
Gökhan Özen Twitter gündemine girince sessizliğini bozdu! 2000’li yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Gökhan Özen, Twitter gündemine girince merak konusu oldu. Yıllara meydan okuyan şarkıcı adını gündemde görünce sessizliğini bozdu.
23.07.2023 Magazin
Gökhan Özen son haliyle şaşkına çevirdi!
Gökhan Özen son haliyle şaşkına çevirdi! Şarkılarıyla 2000'lerin başında fırtınalar estiren Gökhan Özen, bir süredir gözlerden uzak bir hayat sürdürüyor. Yurt dışında yaşayan ünlü şarkıcı, adeta yıllara meydan okuyor.
15.11.2022 Magazin
Gökhan Özen'in uzaklaştırma kararı uzatıldı
Gökhan Özen'in uzaklaştırma kararı uzatıldı Selen Sevigen’in babası Mehmet Sevigen ile annesi Gülay Sevigen korunma talebinde bulunmuştu. Mahkeme karar verdi.
1.05.2021 Magazin
Selen Sevigen'den Gökhan Özen açıklaması
Selen Sevigen'den Gökhan Özen açıklaması Selen Sevigen, dört yıl önce boşandığı iki kızının babası Gökhan Özen'e dava açtı. Sevigen, “Telefon konuşmalarında davalı, çocuklara, ‘anneniz görüşmemize izin vermiyor. Anneniz kötü’ şeklinde söylemlerde bulunmaktadır. Eve geldiği dönemde de sözlü hakaretleri nedeniyle aramızda tedbir dosyası söz konusudur. Koşullar ağırlaşmasın diye savcılığa şikayetçi olmadık” dedi.
19.11.2020 Magazin
Gökhan Özen kızlarına kavuştu
Gökhan Özen kızlarına kavuştu Gökhan Özen, dört yıl önce boşandığı Selen Sevigen'den olan kızları Ada Deren ve Derin Su'yla birlikte hasret giderdi.
14.10.2020 Magazin
Gökhan Özen'den o iddialara videolu cevap!
Gökhan Özen'den o iddialara videolu cevap! Ünlü şarkıcıGökhan Özen, Selen Sevigen’in kendi öfkesi için çocukları alet ettiğini savundu ve kızlarıyla oynadığı bir anın videosunu paylaştı.
15.09.2020 Magazin
Gökhan Özen suçlamalara cevap verdi
Gökhan Özen suçlamalara cevap verdi Selen Sevigen, 4 yıl önce boşandığı, iki çocuğunun babası şarkıcı Gökhan Özen’den korunmak için, avukatı Handan Bakbak aracılığıyla Beykoz İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu. Özen'den konuyla ilgili açıklama geldi.
14.09.2020 Magazin
Selen Sevigen eski eşi Gökhan Özen'i şikayet etti!
Selen Sevigen eski eşi Gökhan Özen'i şikayet etti! Selen Sevigen, 4 yıl önce boşandığı, iki çocuğunun babası şarkıcı Gökhan Özen’den korunmak için, avukatı Handan Bakbak aracılığıyla Beykoz İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.
12.09.2020 Magazin
Yemekler aşk için
Yemekler aşk için TV yapımcısı Selen Sevigen, Alfa Yayınevi etiketiyle çıkan ilk kitabı ‘Ana Yemekte Aşk Var’ okuyucuyla buluştu.
19.10.2018 Magazin
İlanı aşk böyle olur
İlanı aşk böyle olur 6 yıllık evliliğini 9 ay önce bitiren popçu Gökhan Özen, ABD’li model Rachel Howell ile aşk yaşamaya başladı
30.08.2017 Magazin
Klip güzelliyle ABD'de buluştu
Klip güzelliyle ABD'de buluştu Selen Sevigen ile 6 yıllık evliliğini geçen Kasım’da bitiren Gökhan Özen, Amerika tatiline devam ediyor.
15.07.2017 Magazin
Albüm çıkınca konuşurum
Albüm çıkınca konuşurum Selen Sevigen ile 6 yıllık evliliğini bitiren Gökhan Özen, önceki gün kızı Ada Deren ile Bebek’te görüntülendi.
26.04.2017 Magazin
Gökhan Özen eski eşinin aynısını buldu!
Gökhan Özen eski eşinin aynısını buldu! Gökhan Özen, yeni klibinde 3 hafta önce boşandığı eski eşi Selen Sevingen'e ikizi kadar benzeyen Ukraynalı model Julia'yı oynattı.
6.12.2016 Magazin
Gökhan Özen: Aman yanlış anlaşılmasın!
Gökhan Özen: Aman yanlış anlaşılmasın! 6 yıllık eşi Selen Sevigen ile boşanma arifesinde olan Gökhan Özen’den cesur paylaşımlar!
27.11.2016 Magazin
Üstsüz poz açıklaması
Üstsüz poz açıklaması Selen Sevigen ile 6 yıllık evliliğini geçtiğimiz hafta noktalayan Gökhan Özen, yeni albüm çalışmaları için Amerika’ya gitti...
26.11.2016 Magazin
Yuvayı kıskançlık yıktı!
Yuvayı kıskançlık yıktı! Gökhan Özen'in iki çocuğunun annesi Selen Sevigen'den boşanmasının nedeni ortaya çıktı.
25.11.2016 Magazin
Boşanma nedeni ortaya çıktı!
Boşanma nedeni ortaya çıktı! Şarkıcı Gökhan Özen ile 6 yıllık eşi Selen Sevigen, yaptıkları ortak açıklama ile boşanma kararı aldıklarını duyurmuşlardı.
24.11.2016 Magazin
Gökhan Özen ile Selen Sevigen boşandı
Gökhan Özen ile Selen Sevigen boşandı Şarkıcı Gökhan Özen ile 6 yıllık eşi Selen Sevigen, yaptıkları ortak açıklama ile boşanma kararı aldıklarını duyurdular...
16.11.2016 Magazin
Kızımın adı yok!
Kızımın adı yok! Popçu Gökhan Özen’in eşi Selen Sevigen dün Maslak Acıbadem Hastanesi’nde doğum yaptı...
29.07.2015 Magazin
Gökhan Özen 2. kez baba oldu
Gökhan Özen 2. kez baba oldu 2010 yılında CHP milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen ile evlenen Gökhan Özen ikinci kez baba oldu...
29.07.2015 Magazin
Hafta içi bekliyoruz!
Hafta içi bekliyoruz! ‘Milyoner’ isimli albümüyle ile tekrar listelerde ilk üç arasına giren popçu Gökhan Özen önceki gün hamileliğinin son dönemlerinde olan eşi Selen Sevigen’le Kanyon’da objektiflere takıldı...
28.07.2015 Magazin
Hira'ya ziyaretçi akını
Hira'ya ziyaretçi akını Demet Akalın'ın önceki sabah kızı Hira'yı dünyaya getirdiği Maslak Acıbadem Hastanesi, ziyaretçi akınına uğradı.
6.02.2014 Magazin
Acun Ilıcalı açıkladı!
Acun Ilıcalı açıkladı! Murat Boz dizide oynayacak mı?
8.01.2014 Magazin
Trafiği alt üst etti!
Trafiği alt üst etti! Tepkilere yol açtı
26.04.2013 Magazin
Gerçek bir aşk çocuğu
Gerçek bir aşk çocuğu İki gün önce baba olan Özen, adını Ada Deren koydukları kızının fotoğrafını ilk kez Twitter’dan paylaştı
19.07.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selen Sevigen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selen sevigen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.