Sessizliğini Bozdu

Sessizliğini Bozdu

Son dakika sessizliğini bozdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sessizliğini bozdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sessizliğini bozdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sessizliğini Bozdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sessizliğini bozdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 861 sessizliğini bozdu haberi bulunmuştur. Tüm sessizliğini bozdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri olay oldu. Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi. İşte detaylar:..
26.04.2024 Fenerbahçe
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Magazin
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim Yıllar önce dört kızını terk edip Almanya’ya yerleşen Suphiye Orancı’nın sırları birer birer açığa çıkarken, şoke edici bir iddia daha ortaya atıldı. Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, “Bir de erkek bebeği vardı” dedi.
20.04.2024 Magazin
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! Ev gerilimi devam ediyor
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! Ev gerilimi devam ediyor İbrahim Tatlıses açtığı davayla torunu Mert Tatlı’yı oturduğu evden çıkardı. “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin!” diye oğlu Ahmet Tatlıses’i hedef aldı. Ahmet Tatlıses sessizliğini bozdu.
16.04.2024 Magazin
İrfan Can Eğribayat'a yumruk atan Egemen Korkmaz patladı! Tekmelendiğini görünce dayanamamış
İrfan Can Eğribayat'a yumruk atan Egemen Korkmaz patladı! Tekmelendiğini görünce dayanamamış Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi sonrasında yaşananlar olaylarda bordo-mavili takımın teknik ekibinde yer alan Egemen Korkmaz ile sarı-lacivertli futbolcu İrfan Can Eğribayat'ın kavgası gündeme oturmuştu. Korkmaz sessizliğini bozdu ve o an yaşananlar hakkında flaş ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
19.03.2024 Fenerbahçe
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı. Aşk iddialarının ardından Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu.
16.01.2024 Magazin
Vücuduna ‘sünnet derisi’ enjekte ettirmişti! Seda Sayan sessizliğini bozdu
Vücuduna ‘sünnet derisi’ enjekte ettirmişti! Seda Sayan sessizliğini bozdu Estetik operasyonlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Seda Sayan gençleşmek uğruna en son yüzüne ve göğsüne sünnet derisinden sıvı enjekte ettirmişti. İşlemden memnun kaldığı için Seda Sayan uygulamayı geçtiğimiz hafta tekrarlamıştı. Çok konuşulan operasyonun ardından Seda Sayan kendisine gelen yorumlara yanıt verdi.
13.01.2024 Magazin
Evlilik bitti! İhanete uğrayan Serpil Tosun sessizliğini bozdu
Evlilik bitti! İhanete uğrayan Serpil Tosun sessizliğini bozdu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın, Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile yasak aşk yaşaması magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Yasak aşıklardan Kenan Tosun geçtiğimiz günlerde eşiyle boşandığını açıklamıştı. Boşanmanın haberlerinin ardından Cansu Tosun’un annesi Serpil Tepe suskunluğunu bozdu.
29.12.2023 Magazin
Çağla Şıkel ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Çağla Şıkel ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu Çağla Şıkel, 2015 yılında Emre Altuğ ile 7 yıllık evliliğini sona erdirmiş, uzun yıllar aşk kapılarını kapatmıştı. Kendisini çocuklarına ve kariyerine veren ünlü manken 8 yılın ardından Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde çiftten ayrıldığı haberleri magazin gündemine düştü. Çağla Şıkel çıkan ayrılık iddialarının ardından suskunluğunu bozdu.
29.12.2023 Magazin
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten! Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan, reklamların da aranılan yüzlerinden doğal olarak. Uzun zamandır yeni albümü için çalışan sanatçı, bu süreçte reklamlar aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyordu. Ancak yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
13.12.2023 Magazin
Hadise, Ece Seçkin'in jet cevabının ardından sessizliğini bozdu, son noktayı koydu
Hadise, Ece Seçkin'in jet cevabının ardından sessizliğini bozdu, son noktayı koydu Ünlü şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdiği konserin ardından sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" sözüyle paylaşmıştı. Aynı sahnede Hadise'den önceki gün konser veren Ece Seçkin, o sözlere jet hızında yanıt vermişti. Sessizliğini bozan Hadise, sosyal medya hesabından konuya açıklık getirdi.
13.12.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama! 'Benimle gizli görüşüyordu'
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama! 'Benimle gizli görüşüyordu' Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını tek tek anlattı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Katkıcı, geçen yıl Akpınar’ı torunlarıyla tanıştırdığını açıkladı, o buluşmanın fotoğrafını gösterdi.
7.12.2023 Magazin
Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk'ten açıklama! “Uzunca bir süre devam edeceği yönünde…”
Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk'ten açıklama! “Uzunca bir süre devam edeceği yönünde…” Fenomen soruşturması devam ediyor. Haklarında soruşturma başlatılan mal varlıklarına el konulan fenomen Eylül Öztürk, sessizliğini bozdu. Çalışanların mağdur olduğunu belirten fenomen, maddi ve manevi olarak zor durumda olduklarını ifade etti.
2.12.2023 Magazin
Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir? Günler sonra sessizliğini bozdu!
Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir? Günler sonra sessizliğini bozdu! Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırılmasına ilişkin davada mahkemenin ara kararında, eski futbolcu Semih Kaya'nın tanık sıfatıyla zorla getirilmesine karar verdiği ortaya çıktı. Semih Kaya günler sonra sessizliğini bozarak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Peki, Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir?
1.12.2023 Gündem
‘Hiç estetiğim yok’ demişti! Bensu Soral’ın eski fotoğrafları gündem oldu!
‘Hiç estetiğim yok’ demişti! Bensu Soral’ın eski fotoğrafları gündem oldu! Estetik yaptırdığı haberleriyle sık sık gündeme gelen Bensu Soral Baş, estetik haberleriyle ilgili sessizliğini bozdu. Hiç estetik yaptırmadığını ve tamamen doğal olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Bensu Soral’ın yıllar önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama geldi: Tabut ile değil, diploma ile döndüm
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama geldi: Tabut ile değil, diploma ile döndüm Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını tek tek anlattı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Katkıcı, geçen yıl Akpınar’ı torunlarıyla tanıştırdığını açıkladı, o buluşmanın fotoğrafını gösterdi.
24.11.2023 Magazin
Yasak aşk yaşayıp imam nikahı kıydığı iddia edilen Doğuş'tan ilk hamle!
Yasak aşk yaşayıp imam nikahı kıydığı iddia edilen Doğuş'tan ilk hamle! Şarkıcı Doğuş, "Esra Çömelek isimli bir kadınla yasak aşk yaşayıp, dini nikâh kıydıkları" iddiasına cevap vermemişti. Evli ve iki çocuk babası Doğuş, dokuz yıllık eşi Hoşkeden Hidayetkızı ile boşanacakları yönündeki haberler üzerine sessizliğini bozdu.
5.11.2023 Magazin
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı?
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı? Hizbullah lideri Hasan Nasrallah bugün yaptığı ilk halka açık konuşma ile İsrail-Hamas savaşına ilişkin sessizliğini bozdu ve "Filistin için dayanışma içindeyiz. Direniş güçleri ABD'nin Irak'taki ve Suriye'deki üslerine saldırı düzenleyecekler. ABD bunun bedelini ödemeli. Savaşı ve saldırıları sona erdirmeliyiz. Hamas'ın bu direnişi kazanmasını sağlamalıyız " ifadelerini kullandı.
3.11.2023 Dünya
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim'
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim' YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattı. Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadın öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaştı.
30.10.2023 Magazin
Dilan Polat ve Engin Polat sessizliğini bozdu! İlk kez açıkladılar, kara para, yasadışı bahis vurgusu
Dilan Polat ve Engin Polat sessizliğini bozdu! İlk kez açıkladılar, kara para, yasadışı bahis vurgusu Yayınladığı sosyal medya içerikleri ile lüks yaşantısını her fırsatta gözler önüne seren ve 'vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat, Engin Polat ve diğer şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı, soruşturma kapsamında şüpheliler hakkında yurtdışı çıkış yasağı uygulandığı ve şüphelilerin tüm mal varlıklarına el konularak dosya hakkında kısıtlılık kararı verildiğini açıklamıştı. Dilan Polat ve Engin Polat çifti, sosyal medyadan yeni bir açıklama yaptı. İşte yeni açıklama ve Dilan - Engin Polat soruşturması ile ilgili son bilgiler...
30.10.2023 Gündem
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
Metin Akpınar’ın ikinci kızı Sevgi Katkıcı ilk kez tüm gerçekleri anlattı! 'Benden hep şüphe duymuştu'
Metin Akpınar’ın ikinci kızı Sevgi Katkıcı ilk kez tüm gerçekleri anlattı! 'Benden hep şüphe duymuştu' Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını tek tek anlattı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Katkıcı, geçen yıl Akpınar’ı torunlarıyla tanıştırdığını açıkladı, o buluşmanın fotoğrafını gösterdi.
24.10.2023 Magazin
Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıktı! Ünlü sanatçıdan açıklama geldi: Duygu benim nüfusuma geçti, kardeşi de geçecek
Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıktı! Ünlü sanatçıdan açıklama geldi: Duygu benim nüfusuma geçti, kardeşi de geçecek Metin Akpınar, Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu'nun kızı olduğunun ortaya çıkmasıyla sessizliğini bozdu. Duygu Nebioğlu'nun Yeşilçam'ın usta isimlerinden Metin Akpınar'a açtığı 'babalık' davası karara bağlandı. Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıktı. Konuya ilişkin açıklama yapan Akpınar "Bana ulaşıp babalarının ben olduğumu söylediler. Elbette çok şaşırdım ve sarsıldım. Yolumuz kesiştikten sonra onlara, eşim Göksel ile birlikte elimizden geldiğince maddi ve manevi destek olmaya çalıştık. Hukuki prosedürler tamamlandıktan sonra 13 Ekim 2023 günü itibariyle Duygu benim nüfusuma geçti, hukuki işlem tamamlanınca kardeşi de geçecek" dedi.
13.10.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ defalarca konuştu, Arzum Onan sessizce bekledi ve şimdi sessizliğini bozdu
Mehmet Aslantuğ defalarca konuştu, Arzum Onan sessizce bekledi ve şimdi sessizliğini bozdu 'Örnek çift' olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda tek celsede bitirdi. Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılığın ardından pek çok iddiada gündeme geldi. Mehmet Aslantuğ’un Arzum Onan’ı aldattığı ileri sürülürken yaptığı paylaşımlar 'pişmanlık' olarak nitelendirildi. Tüm bu süreci sessiz bir şekilde takip eden Arzum Onan ise ilk kez konuştu.
13.10.2023 Magazin
Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! İddialar hakkında ilk kez konuştu
Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! İddialar hakkında ilk kez konuştu Şovmen Mehmet Ali Erbil (66), evlenme hazırlığı yaptığı kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan ile İstinye'de objektiflere yansıdı. "Erbil'den ev istediği" haberi magazin gündemine bomba gibi düşen Ceylan, kısa süreli de olsa ayrılığı doğrularken, iddialar hakkında ise ilk kez konuştu.
11.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sessizliğini Bozdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sessizliğini bozdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.