Benimsin

Benimsin

Son dakika benimsin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan benimsin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını benimsin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Benimsin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan benimsin gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 benimsin haberi bulunmuştur. Tüm benimsin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş”
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş” Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada yayınladığı videoları eleştirerek, “Her gün çıkıyor video yayınlayıp konuşuyor. Psikolojisi de bozulmuş, agresifleşmiş. Biz ona sakin diyoruz, sakin” dedi.
27.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor Camdaki Kız 75 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu ve Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan'ın eline annesi Feride'den kalan mektup geçiyor. Hayri Nalan'ın kolundan tutarak, "Sen benimsin tamam mı? Ve benim olanın etrafında sağında solunda kimse gezemez" dedi. Nalan ise tüm teslimiyetiyle, "tamam" diyerek adeta ona olan bağlılığını dile getirdi.
14.04.2023 Televizyon
Nilgün Belgün: Estetik yaptıran herkes birbirine benziyor
Nilgün Belgün: Estetik yaptıran herkes birbirine benziyor Nilgün Belgün, önceki akşam Akmerkez’de görüntülendi. Usta oyuncu, son yıllarda ünlü isimlerin sürekli yaptırdığı estetiklerle gündeme gelmesi hakkında konuştu.
21.11.2022 Magazin
Evlenme teklifini kabul etmeyen Sinem'i öldürüp, intihar etti
Evlenme teklifini kabul etmeyen Sinem'i öldürüp, intihar etti Mersin’in Tarsus ilçesinde Halil Korkmaz (25) bir süre birlikte olduğu Sinem Sökmen'i (35) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi. Korkmaz'ın evlenme teklifini kabul etmeyince ayrıldıkarı Sökmen'i daha önce de 'Ya benimsin ya da toprağın' diyerek tehdit ettiği ileri sürüldü.
17.05.2022 Yaşam
5 yıl boyunca abisinin kimliğini kullanmış! 22 yıl hapisle aranan kişi yakalandı
5 yıl boyunca abisinin kimliğini kullanmış! 22 yıl hapisle aranan kişi yakalandı Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 38 suçtan kaydı olan, hakkında kesinleşmiş 22 yıl 11 ay 5 gün hapis cezası bulunan Muammer Alp, Jandarma Suç Araştırma Timlerince (JASAT) yakalandı. Alp'in 5 yıl boyunca ağabeyinin kimliğini kullandığı belirlendi.
31.03.2022 Yaşam
Sibel'i öldüren eşine savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi
Sibel'i öldüren eşine savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi Ankara'da, kendisini aldattığından şüphelendiği 17 yıllık eşi Sibel Köksal'ı (43) boğarak öldüren çiğ köfteci İbrahim Köksal’ın (45)  tutuklu yargılandığı davada esas hakkında görüşünü açıklayan savcı sanığın 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini talep etti.
31.03.2022 Yaşam
Model Dilara Kurşun cinsel saldırı davasında olayı anlattı: 'Sen benimsin' diyerek bağırmaya başladı
Model Dilara Kurşun cinsel saldırı davasında olayı anlattı: 'Sen benimsin' diyerek bağırmaya başladı Model Dilara Kurşun cinsel saldırıya uğradığı iddiasıyla ilgili davada, "4 Haziran günü 2021 tarihinde onun evinde otururken bir arkadaşımla İngilizce konuşurken ondan yazışma konusunda destek almama kafayı takmış ve bana saldırdı. 5 saat kadar bana saldırdı. Bir süre sonra şiddete kendi isteği ile son verdi. Sonra zaten kendisini affetmemi istedi, pişmanlığını hissettirdi. 15 Haziran günü ise sanıkla tanışma yıldönümümüzdü. O gün annemdeydim ve sanık beni arabasıyla evden aldı. Beni Kumköy'de ıssız bir plaja götürdü. Orada masa kurmuştu " dedi ve olayı anlattı...
31.03.2022 Yaşam
Kızlar tuvaleti şakası iki kişinin canını aldı!
Kızlar tuvaleti şakası iki kişinin canını aldı! Ankara'nın Polatlı ilçesinde, okulda arkadaşının şaka amacıyla kızlar tuvaletine ittiği E.K. (19), hakkında 'cinsel taciz' iddiasıyla tutanak tutulunca av tüfeği ile yaşamına son verdi. Mahalleden arkadaşı R.B. (16) de Ercan K.'nin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması nedeniyle babası ile tartışmasının ardından kendini asarak, intihar etti.
31.03.2022 Yaşam
Çarpık ilişki ağında kan aktı! Görülmemiş olay! Eşinin yanında sevgilisini vurdu
Çarpık ilişki ağında kan aktı! Görülmemiş olay! Eşinin yanında sevgilisini vurdu İstanbul'da kebapçıda çalışan Ahmet D. aldatıldığı gerekçesiyle kendisinden ayrılmak isteyen karısı Hülya D.'yi silahla ayağından vurdu. Kendi affettirmek içinse akılalmaz bir yola başvurdu. Kanlar içerisindeki Demir'i ve sevgilisi Tülay O.'yu ormana götüren Ahmet D., karısına sevgisini kanıtlamak için Tülay O.'ya ateş etti. Ahmet D.'nin düzmece planı ise dehşete kapılan Hülya D.'nin polise ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. Gözaltına alınan Tülay O., emniyetteki ifadesinde Ahmet D.'nin karısıyla barışmak için kendisine kurusıkı tabanca ile ateş ettiğini ve Hülya D.'nin gözünü boyamaya çalıştığını anlattı.
25.03.2022 Yaşam
Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier çifti krizi atlattı!
Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier çifti krizi atlattı! Şarkıcı Deha Bilimlier ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Karşılıklı açıklamaların ardından Demet Akalın da tartışmaya dahil olmuştu. Tavrı merak konusu olan Ası Bilimlier, eşini evden kovmuştu. İki kız ve bir oğulları olan çiftin ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
16.03.2022 Magazin
Deha Bilimlier ile Aslı Bilimlier arasındaki kriz sona erdi!
Deha Bilimlier ile Aslı Bilimlier arasındaki kriz sona erdi! Şarkıcı Deha Bilimlier, eşi Aslı Bilimlier’i modacı Gülşah Saraçoğlu’yla aldattığı haberleriyle gündeme gelmiş, çift evleri ayırmıştı.
2.03.2022 Magazin
'Doğum koçu' ile evde doğum yapan kadının bebeği oksijensizlikten öldü
'Doğum koçu' ile evde doğum yapan kadının bebeği oksijensizlikten öldü Ankara'da, 'doğum koçu' tarafından evde doğum yaptırılan Ö.G.'nin (41) bebeği, ters gelerek doğum kanalında kaldı. Hastaneye kaldırılan Ö.G. ameliyata alınırken, bebeğin uzun süre oksijensiz kalması nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlendi.
12.01.2022 Yaşam
Boşandığı karısını 'Ya benimsin ya toprağın' diyerek yanıcı madde dökerek yaktı
Boşandığı karısını 'Ya benimsin ya toprağın' diyerek yanıcı madde dökerek yaktı Ordu'da bir kişi 5 ay önce boşandığı 2 çocuk annesi eski eşini yanıcı madde dökerek yaktı. Ağır yaralanan kadın Samsun'daki hastanenin yanık merkezinde tedavi altına alındı.
12.01.2022 Yaşam
Musa Orhan kimdir, tutuklandı mı, kaç yıl ceza aldı? İpek Er Musa Orhan olayı, mektup ve yazışmalar…
Musa Orhan kimdir, tutuklandı mı, kaç yıl ceza aldı? İpek Er Musa Orhan olayı, mektup ve yazışmalar… Siirt'te 18 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan eski uzman çavuş Musa Orhan'a 10 yıl hapis cezası verildi. Geçtiğimiz yıl tutuklanan, mahkeme kararı sonrası serbest kalan Musa Orhan olayında yaşanan son dakika gelişmesi sonrası Musa Orhan tutuklandı mı? Musa Orhan kimdir? İpek Er Musa Orhan olayı nedir? gibi sorular araştırılmaya başlandı. İşte mektup ve yazışmalar…
3.12.2021 Gündem
Belediye başkanı cinsel istismardan yargılanıyordu! Rüşvetten gözaltına alındı
Belediye başkanı cinsel istismardan yargılanıyordu! Rüşvetten gözaltına alındı Kırklareli’nin Vize İlçesi’ne bağlı Kıyıköy Belde Belediye Başkanı Ender Sevinç, usulsüzlük ve rüşvet suçlamasıyla 12 kişiyle gözaltına alındı. Sevinç hakkında belediyede çalışan kadınlara cinsel taciz suçundan dava açılmıştı.
30.11.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle şiir gecesinde bir araya geldi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle şiir gecesinde bir araya geldi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş “Yedi Güzel Adam Müzesi”nde gerçekleştirilen “Gençlerle Şiir Gecesi” programına katıldı.
11.09.2021 Gündem
Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı ve filmleri
Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı ve filmleri Sürü, Mucize ve Güneşi Gördüm gibi filmlerde rol alan oyuncu usta oyuncu Erol Demiröz, 70 yaşında hayata veda etti. Demiröz'ün vefat haberini Oyuncular Sendikası duyurdu. Açı haberin ardından pek çok kişi 'Erol Demiröz kimdir?' sorusunu araştırıyor. Peki, Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı, filmleri
18.04.2021 Gündem
Ali Kocatepe: Nükhet benden intikam alıyor
Ali Kocatepe: Nükhet benden intikam alıyor Nükhet Duru’nun ‘Hikayesi Var’ albümünün hazırlıklarını anlatan ‘Duru Olmak’ belgeseli, ünlü sanatçı ile besteci Ali Kocatepe’yi karşı karşıya getirdi.
1.03.2021 Magazin
'Kimse heveslenmesin! Sen benimsin'
'Kimse heveslenmesin! Sen benimsin' Burçin Orhon Kuşadası'nda, eşi Süheyl Uygur ise İstanbul'da. Dün Süheyl Uygur'un doğum günüydü, 62 yaşına bastı.
3.12.2020 Magazin
Özgü Kaya'ya 'Ya benimsin ya ölüm' tehdidi!
Özgü Kaya'ya 'Ya benimsin ya ölüm' tehdidi! Oyuncu Özgü Kaya, kendisini, "Ya benimsin ya ölüm" şeklinde tehdit eden sosyal medya kullanıcısını savcılığa ihbar etti.
17.10.2020 Magazin
Esad'ın kızına aşkını ilan etti! Ortadan kayboldu
Esad'ın kızına aşkını ilan etti! Ortadan kayboldu Suriye Devlet Başkanı Esad'ın 16 yaşındaki kızına mesaj gönderen Yezin adlı asker "Sen benimsin, ben de senin" ifadelerini kullandı
28.06.2020 Dünya
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim?
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? Sinema sanatçısı Yeşilçam'da bir döneme damga vuran isim Oya Aydoğan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu Gurur Aydoğan sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Gurur Aydoğan Instagram hesabından Oya Aydoğan'ın gençlik fotoğrafını, "Bugün sen gideli tam 4 sene oldu meleğim. Seni çok seviyorum. Her gün aklımdasın." notuyla paylaştı. Gurur Aydoğan haberlerinin ardından pek çok kişi de internette Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? sorularını merak ediyor. İşte Gurur Aydoğan hakkında merak edilenler...
15.05.2020 Gündem
Tan Taşçı: Tehdit ediliyorum
Tan Taşçı: Tehdit ediliyorum Tan Taşçı’nın başı saplantılı kadın hayranıyla dertte. Geçtiğimiz aylarda takıntılı hayranını savcılığa veren şarkıcı, tehditlerin devam ettiğini söyledi.
30.04.2020 Magazin
Annesi eniştesinin yaptığı iğrençlikleri doğruladı! AYM'den çok çarpıcı karar...
Annesi eniştesinin yaptığı iğrençlikleri doğruladı! AYM'den çok çarpıcı karar... Anayasa Mahkemesi, 14 yaşındayken eniştesi tarafından cinsel istismara uğradığı yönündeki iddialarına savcılık tarafından takipsizlik kararı verilen genç kızı, yaptığı bireysel başvuruda haklı buldu. Anayasa'nın 17'inci maddesinde güvence altına alınan 'kötü muamele yasağının usul boyutunun ihlal edildiğine' karar veren Anayasa Mahkemesi, gerekçeli kararında, savcılığın delillerin toplanmasında ve değerlendirilmesinde hassas davranmadığına vurgu yaptı. Kararın bir örneği, yeniden soruşturma yapılmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.
27.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Benimsin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki benimsin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.