Belen

Belen

Son dakika belen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan belen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını belen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belen gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 belen haberi bulunmuştur. Tüm belen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti?
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti? Hatay yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 Hatay yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sosyal medya fenomeni beyaz hayal etti, siyah giydi!
Sosyal medya fenomeni beyaz hayal etti, siyah giydi! Depremzede sosyal medya fenomeni Melike Ağır, Hatay'ın Belen İlçesinde polis memuru Muhammet Ali Göksoy ile evlendi. Herkes gibi beyaz gelinlik giymeyi hayal ettiğini belirten Ağır,siyah gelinlikle evlendi.
8.03.2024 Gündem
Adana Demirspor'dan depremzede öğrencilere malzeme desteği
Adana Demirspor'dan depremzede öğrencilere malzeme desteği Adana Demirspor Kulübü, Hatay'ın Belen ilçesinde okuyan öğrencilere spor malzemesi göndererek çocukların yüzlerini güldürdü.
20.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
1 hektar kaç dönüm yapar, 1 hektar kaç km2’dir? 1500 hektar kaç dönüm, kaç metrekare?
1 hektar kaç dönüm yapar, 1 hektar kaç km2’dir? 1500 hektar kaç dönüm, kaç metrekare? 1 hektar kaç metrekare, 1500 hektar kaç dönüm? Çanakkale Damyeri'nde dün 11.39 saatinde çıkan orman yangını devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın yaptığı açıklamaya göre bölgedeki 9 yerleşim yeri tahliye edildi. Çıkan yangından toplamda bin 500 hektar zarar gördü. Peki, 1 hektar kaç dönüm yapar, 1 hektar kaç km2’dir? 1500 hektar kaç dönüm, kaç metrekare? 1500 hektar ne kadar?
23.08.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada orman yangını nedeniyle arazöz ve iş makinalarının yoğun olarak çalışmasından dolayı vatandaşların acil durumlar dışında Çanakkale-İzmir Yolu'nu kullanmamaları istendi. Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken şehir merkezi adeta duman altında kaldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale Kepez Bölgesi'nde yaşanan orman yangını nedeniyle Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiğinin güney-kuzey yönlü geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürlüğü'nde, ülke genelinde çıkan yangınlara ilişkin açıklama yaptı.
22.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya, orman yangınlarının nedenlerini açıkladı
Bakan Yerlikaya, orman yangınlarının nedenlerini açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Yaşanan küresel iklim değişiklikleri mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıklar ve bunlara eklenen beşeri dikkatsizlikler, orman yangınlarına ne yazık ki davetiye çıkartıyor. Bakanlık olarak dünkü yangınların her birinin sebeplerini ortaya çıkarmak üzere titiz bir şekilde çalışıyoruz. Şu ana kadar dünkü yangınlardan 5'inin sebebini arkadaşlarımız ortaya çıkardılar. Birisi trafo patlamasından, ikisinin doğal nedenlerden olduğu yine ikisinin de kazaen meydana geldiği değerlendirilmektedir" diyek
17.07.2023 Gündem
Hatay Belen Orman yangını söndü nü? Hatay yangını neden çıktı, ne durumda, Hatay orman yangını devam ediyor mu? Hatay yangın son durum
Hatay Belen Orman yangını söndü nü? Hatay yangını neden çıktı, ne durumda, Hatay orman yangını devam ediyor mu? Hatay yangın son durum Hatay'ın Belen ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Hatay'ın Belen ilçesinde, Çanakkale merkeze bağlı Kızılkeçili köyü yakınlarında iki noktada ve Mersin'de Kavakoluğu Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler alevlere havadan ve karadan müdahale ederken son durumu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Şu anda sorunumuz bu 3 yangın, bunlara konsantre olmuş vaziyetteyiz." ifadelerini kullandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya ise "Belen yangınıyla ilgili 2 kişi gözaltında. 7 evimiz yandı. Vatandaşlar güvenli yerlere tahliye edildi" şeklinde açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangının çıkış nedenini de açıklarken vatandaşlar yangınlarının sönüp sönmediğini, ne durumda olduğunu sorguluyor. Peki, Hatay Belen Orman yangını söndü nü? Hatay yangını neden çıktı, ne durumda, Hatay orman yangını devam ediyor mu? Hatay yangın son durum…
17.07.2023 Gündem
4 ilde orman yangını ile mücadele ediliyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı
4 ilde orman yangını ile mücadele ediliyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı Rekor sıcaklıklar tüm Türkiye'yi etkilerken üç ilden peş peşe orman yangını haberi geldi. Çanakkale’de Kızılkeçili köyüne yakın ormanlık alanda çıkan iki farklı yangın Musaköy ve Kemel köyüne sıçradı. Yangın nedeniyle Mersin ve Çanakkale'de bazı köyler önlem amaçlı tahliye edildi. Bakan Tunç, "Toplam 7 şüpheli tespit edilmiş, Fethiye’de 1 ve Milas’ta 1 şüpheli olmak üzere 2 şüpheli tutuklanmış, İzmir Urla’da 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiş, Hatay Belen’de 2 şüpheli gözaltına alınmış, Manavgat’ta ise 1 şüpheli hakkında soruşturma devam etmektedir." dedi. Bakan Yumaklı, "Mersin, Gülnar’daki orman yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Hatay Belen, Çanakkale, Adana Karaisalı ve Mersin Mezitli’deki yangınları kontrol altına alma çalışmalarımız aralıksız sürüyor." açıklamasını yaptı.
17.07.2023 Gündem
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor Çanakkale’de Kızılkeçili köyüne yakın ormanlık alanda çıkan iki farklı yangın Musaköy ve Kemel köyüne sıçradı. Yangın nedeniyle Kemel köyü boşaltıldı, vatandaşlar yurda yerleştirildi. Mersin'in Gülnar ilçesinde orman yangını devam ederken iki köyün tedbir amaçlı tahliye edilmesinin planlandığı öğrenildi. Hatay’ın Belen ilçesinde devam eden orman yangını ekiplerin müdahalesine rağmen büyümeye devam ediyor. Yangın 21 helikopter ve 9 uçakla söndürülmeye çalışılırken havanın kararmasıyla havadan müdahale sona erdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'ın Belen ilçesindeki orman yangınıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
16.07.2023 Gündem
Hatay’daki orman yangınına müdahale sürüyor
Hatay’daki orman yangınına müdahale sürüyor Hatay’ın Belen ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları sürerken, bölge halkı çalışmaları çaresizlik içerisinde izliyor.
16.07.2023 Vatan TV
Hatay'da orman yangını! Bir köy tahliye edildi, müdahale sürüyor
Hatay'da orman yangını! Bir köy tahliye edildi, müdahale sürüyor Hatay'ın Belen ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlerin yaklaştığı evler tahliye edildi. Söndürme çalışmaları için çevre illerden de destek istendi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.
16.07.2023 Gündem
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu “Yerinde Dönüşüm" projesi kapsamında deprem bölgesinde hizmet verecek olan Yapım ve Dönüşüm Ofisleri 17 Temmuz’da açılıyor.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Yerinde Dönüşüm ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımızı 22 yerde açtığımız Yapım ve Dönüşüm Ofislerimize bekliyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm projemize e-Devlet üzerinden başvurabilir ve ALO 181'den projemiz hakkında bilgi alabilirler.” dedi.
16.07.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği Deprem bölgesinin ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 17 Temmuz’da başlatacağı ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle 11 şehri yeniden ayağa kaldırıyor.
14.07.2023 Ekonomi
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraların hızlı bir şekilde sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için hayata geçirecekleri ‘Yerinde Dönüşüm Projesi’nin detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, bin yılın felaketinin etkilediği deprem bölgesinde başlatılacak proje doğrultusunda ev ve iş yerlerini kendileri yapacak olan depremzedelere, konutlar için 500 bin lira hibe ve 500 bin lira kredi, işyerleri için ise 250 bin lira hibe ve 500 bin lira da kredi desteği verileceğini belirtti.
7.07.2023 Gündem
Deprem konutları hızla yükseliyor! Fulya Öztürk örnek daireleri inceledi
Deprem konutları hızla yükseliyor! Fulya Öztürk örnek daireleri inceledi Hatay'da deprem konutları yükseliyor. Bayramda da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, örnek daireyi gezerek inşası devam eden deprem konutlarını ekranlara getirdi.
29.06.2023 Ekonomi
Genç avukatın sır ölümü! Sevgilisi 'intihar etti' dedi, tutuklandı
Genç avukatın sır ölümü! Sevgilisi 'intihar etti' dedi, tutuklandı Avukat Belen Nesil Coşğun, silahla vurulmuş halde bulundu. Coşğun’un KADES üzerinden yardım istediği belirlenirken erkek arkadaşı Muhammet B. ‘intihar etti’ dedi. Gözaltına alınan Muhammet B. tutuklandı.
17.06.2023 Yaşam
Hatay'da freni patlayan kamyon araçlara daldı: 3 ölü, 20 yaralı
Hatay'da freni patlayan kamyon araçlara daldı: 3 ölü, 20 yaralı Hatay'ın Belen ilçesinde freni patlayan soğan yüklü kamyonun çok sayıda araca çarptığı kazada 3 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
14.05.2023 Yaşam
Hatay'da kontrolden çıkan kamyon asker uğurlayanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var
Hatay'da kontrolden çıkan kamyon asker uğurlayanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var Hatay'ın Belen ilçesinde, TIR ile çarpışıp kontrolden çıkan hafriyat kamyonu, asker uğurlayanların arasına daldı. Park halindeki 11 araca da çarpan hafriyat kamyonu alev topuna dönerken, kazada 12 kişi yaşamını yitirdi, 3’ü ağır 31 kişi de yaralandı.
6.05.2023 Yaşam
Deprem bölgesindeki öğrenciler için telafi programı
Deprem bölgesindeki öğrenciler için telafi programı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan öğretmen atamalarıyla ilgili detayları paylaştı. Deprem bölgesinde telefon programlarıyla ilgili tarihleri de açıklayan Özer, çarpıcı mesajlar verdi.
24.04.2023 Eğitim
Devlet Bahçeli: TCG Anadolu’nun hizmete alınması çılgın Türklerin tarihi bir başarısıdır
Devlet Bahçeli: TCG Anadolu’nun hizmete alınması çılgın Türklerin tarihi bir başarısıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin, 2'nci 5 yıllık döneme de mührünü vurması gerektiğini belirterek, "Eser ve hizmet kervanı yarı yolda kalmamalıdır. Türkiye bir yol kazasına uğramamalıdır" dedi.
12.04.2023 Gündem
'Kadın terzisi' çete lideri çıktı! ‘Makas’ operasyonunda flaş detaylar
'Kadın terzisi' çete lideri çıktı! ‘Makas’ operasyonunda flaş detaylar Diyarbakır merkezli 5 ilde polis, birçok suçtan cezaevinde bulunan İ.İ.’nin liderliğini yaptığı organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.
12.04.2023 Gündem
Asrın felaketinde dağa kurulan o ilçe ayakta kaldı! Hatay'ın Belen ilçesinde tek bir ev bile yıkılmadı...
Asrın felaketinde dağa kurulan o ilçe ayakta kaldı! Hatay'ın Belen ilçesinde tek bir ev bile yıkılmadı... Kahramanmaraş merkezli deprem fırtınasından en ağır darbeyi alan şehirlerden biri de Hatay'dı. Fakat bir ilçesinde hiçbir ev yıkılmadı "Belen... " Peki Belen nasıl ayakta kaldı?
12.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Belen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.