Belek

Belek

Son dakika belek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan belek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını belek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.248 belek haberi bulunmuştur. Tüm belek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
20.03.2024 Futbol
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişlerİ Bakanı Hakan Fidan, "Ateşkese yönelik görüşmelerin, ara bulucular vasıtasıyla devam ettiğini belirtebilirim. Ramazan ayından önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda arzu ve çaba var" dedi.
3.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Serik ilçesindeki Mecek Camii'nde kıldı. Çıkışta sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, çocuklara harçlık verdi, oyuncak dağıttı.
1.03.2024 Gündem
Antalya'da şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu
Antalya'da şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu Antalya'da şiddetli yağış nedeniyle su baskınları yaşandı, yollar ve seralar suyla doldu.
9.01.2024 Gündem
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu Erdem Kıramer’in ev sahipliğinde Kemer Country Club’da yapılan turnuvaya 187 oyuncu katıldı. 13 Ekim’de junior ve minik oyuncuların katılımıyla start alan, 14-15 Ekim’de de ustaların yarıştığı turnuvada dereceye giren Kemer Country Club Ladies Kaptanı Çağla Metin, Mehmet Ziylan ve Mehmet Kazan, 12-14 Ocak tarihleri arasında yapılacak Cornelia Masters 2024’e katılmaya hak kazandı.
17.10.2023 Diğer Sporlar
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Yeni 5 yıldızlı halk plajları geliyor
Yeni 5 yıldızlı halk plajları geliyor Mavi bayraklı plaj sayısında dünya üçüncüsü olan Türkiye’nin sahillerinde 5 yıldızlı halk plajı konforu yaygınlaşıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ücretsiz halk plajlarına yenilerini ekliyor.
19.07.2023 Gündem
Antalya'da feci kaza! 1 ölü, 4 yaralı
Antalya'da feci kaza! 1 ölü, 4 yaralı Antalya-Alanya D400 kara yolunun Orta Mahalle Belek Kavşağı üst geçidinde feci kaza. Otomobille hafif ticari aracın çarpıştığı kazada, özel güvenlik görevlisi Yunus Sarı (37) hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.
4.07.2023 Gündem
Bakan Ersoy taksicilerle bayramlaştı
Bakan Ersoy taksicilerle bayramlaştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı tatilini geçirdiği memleketi Antalya'da taksici esnafıyla sohbet edip bayramlarını kutladı.
28.06.2023 Gündem
Antalya’da bayram teyakkuzu! Nüfus ikiye katlanacak
Antalya’da bayram teyakkuzu! Nüfus ikiye katlanacak Ülke genelinde 2 milyon kişinin tatil planı yaptığı Kurban Bayramı’ndaki 9 günlük dönemde, en yoğun ilgiyi Antalya görüyor. 2 milyon 688 bin nüfuslu kent, yerli ve yabancı turistlerle nüfusunu ikiye katlayacak. En gözde beldeler ise Kemer, Kaş, Çıralı, Olimpos, Adrasan, Side, Belek, Kundu, Lara ve Alanya olacak.
24.06.2023 Gündem
Konaklama ve ulaşım fiyatları iki kat arttı! Tatile çıkacaklara dolandırıcı uyarısı
Konaklama ve ulaşım fiyatları iki kat arttı! Tatile çıkacaklara dolandırıcı uyarısı Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması, başta Akdeniz ve Ege sahilleri olmak üzere tatil destinasyonlarında yoğun rezervasyon talebi oluşturdu. Kıyı destinasyonlarında Antalya'da Alanya, Side, Belek, Kemer ve Kaş öne çıkarken Ege'de Kuşadası, Didim, Bodrum, Marmaris ve Fethiye tercih ediliyor. TÜRSAB ise vatandaşlara flaş bir uyarıda bulundu.
21.06.2023 Ekonomi
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi Tatil planı yapacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Oteller 2023 yılı yaz sezonunu açmaya başladı. Bu yaz da yerli turist için ‘her şey dahil’ denize yakın tesislerde ailecek tatil yapmak pahalıya gelecek. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Ekonomi
Zaniolo geldi olan Barış Alper Yılmaz ve Rashica'ya oldu
Zaniolo geldi olan Barış Alper Yılmaz ve Rashica'ya oldu Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo için yoğun mesai harcayan Okan Buruk, genç İtalyan'ı Rashica'ya oynadığı bölgede görev verecek.
22.02.2023 Galatasaray
Bakan Kasapoğlu: Türkiye, spor turizminde artık bir marka
Bakan Kasapoğlu: Türkiye, spor turizminde artık bir marka Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2023 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nın açılış töreninde yaptığı açıklamada, “Türkiye, spor turizminde artık bir marka. Antalya da bu markaların öncülerinde biri. Geçtiğimiz yıl 200'den fazla uluslararası spor organizasyonuna Türkiye ev sahipliği yaptı. Artık Türkiye, uluslararası organizasyonlarda talep eden, isteyen bir ülke değildir, aranılan, tercihini kendisi yapan bir ülkedir” dedi.
22.01.2023 Gündem
Yılbaşında turistik otellerde doluluk yüzde 80'i aştı
Yılbaşında turistik otellerde doluluk yüzde 80'i aştı Yeni yıl tatilinde Akdeniz Bölgesi'nde özellikle Antalya'nın Belek, Kundu gibi turistik merkezlerinde açık olan otellerdeki doluluk oranı, yüzde 80'i aştı. Şarkıcıların sahne alacağı otellerde ise doluluk, yüzde 100'e yaklaştı.
29.12.2022 Yaşam
Başakşehir'de sürpriz ayrılık! Bir sol bek daha boşa çıkıyor
Başakşehir'de sürpriz ayrılık! Bir sol bek daha boşa çıkıyor Süper Lig'de Galatasaray'a 7-0 mağlup olduktan sonra Dünya Kupası arasını dolu dolu geçiren Başakşehir'de tecrübeli sol bek Hasan Ali Kaldırım'la yolları ayırma kararı alındı.
14.12.2022 Başakşehir
Antalya’da sağanak yağış! 1 saat yetti, araçlar yollarda kaldı
Antalya’da sağanak yağış! 1 saat yetti, araçlar yollarda kaldı Antalya’nın Serik ilçesinde 1 saat süren sağanak yağmurda rögarlar taşınca bazı sürücüler yollarda kaldı. Sürücülerin yardımına trafik polisleri ve itfaiye ekipleri yetişti.
1.12.2022 Yaşam
Bakan Ersoy: Turizm gelirlerinde 2019'a oranla yüzde 14 artış göstermeyi başardık
Bakan Ersoy: Turizm gelirlerinde 2019'a oranla yüzde 14 artış göstermeyi başardık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde kişi başı gecelik ortalama harcamanın 90 dolara yükselmesini öngördüklerini belirtti. Turizmdeki en iyi yıl olan 2019'a göre İtalya, İspanya, Yunanistan gibi Akdeniz ülkelerinin gelirde geride kalırken, Türkiye'nin artış gösterdiğini ifade eden Bakan Ersoy, "İtalya yüzde 13, İspanya yüzde 6, Yunanistan yüzde 4 oranında 2019 rakamlarının gerisinde kalmış durumda. Biz Türkiye olarak turizm gelirlerinde 2019'a oranla yüzde 14 artış göstermeyi başardık. Eğer yıl sonu tahminlerimiz gerçekleşirse, ziyaretçi sayısında 2019'la farkı neredeyse kapatmış olacağız. Turizm gelirlerinde ise 2019'un çok üzerinde bir artış yakalayacağız" dedi.
24.11.2022 Yaşam
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor turizminin başkenti olarak gösterilen Antalya’da farklı branşlarda düzenlenen uluslararası spor organizasyonlarını yerinde takip etti. Bakan Kasapoğlu, Ironman Triatlonu’nun startını verip dereceye girenlere ödüllerini takdim ederken, 2022 Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'nın açılış programına ve Uluslararası Tenis Turnuvası Ödül Töreni'ne katıldı. Bedensel Engelliler Tenis Milli Takımı Kampını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ayrıca, Antalyaspor-Fatih Karagümrük maçını tribünden izledi.
6.11.2022 Gündem
Uzmanından taksitli estetik uyarısı
Uzmanından taksitli estetik uyarısı Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Cenk Demirdöver, bugün bir çok kişinin kendini estetik yaptırma gayreti içinde hissettiğini işaret ederek, "Taksitli işlemlerle estetik cazip hale getiriliyor. Taksitle estetik işlemlerinin daha kolay yapılabilir, insanların daha kolay ödeyebilir rakamlara ulaşması sağlanıyor. Yetkin olmayan insanlar tarafından uygulanan estetik işlemlerinin doğurduğu komplikasyonlar geri dönüşsüz olumsuz sonuçlara da yol açabiliyor" dedi.
6.11.2022 Sağlık
Tur otobüsüyle çarpışan otomobildeki animasyon şefi ile eşi öldü
Tur otobüsüyle çarpışan otomobildeki animasyon şefi ile eşi öldü Antalya'nın Serik ilçesinde tur otobüsüyle çarpışan otomobilin sürücüsü Tarık Taşar (41) ile eşi Gül Taşar (39) yaşamını yitirdi. 5 yıldızlı bir otelde animasyon ve eğlence şefliği yapan Tarık Taşar'ın mesai sonrası eşiyle eve giderken kazanın yaşandığı bildirildi.
9.09.2022 Yaşam
Golfün yıldızları Belek'teki Rikse Birdie Challenge'da mücadele edecek
Golfün yıldızları Belek'teki Rikse Birdie Challenge'da mücadele edecek Antalya'nın turizm bölgesi Belek yine önemli bir golf şampiyonasına ev sahipliği yapacak.
26.08.2022 Diğer Sporlar
Türkiye'ye tatile gelen Rus turistlerin bir numaralı hediyelik tercihi! Rusya'da 5 kat pahalı...
Türkiye'ye tatile gelen Rus turistlerin bir numaralı hediyelik tercihi! Rusya'da 5 kat pahalı... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş sonrası yaptırımlarla boğuşan Rusya'da halk ilaç kıtlığına çözümü tatile geldikleri Türkiye'de buluyorlar. Savaşın gölgesinde Türkiye’ye gelen Rus turistlerin bir numaralı hediyelik tercihi ‘ilaç’ oldu. Ruslar, ülkelerinde pahalı olan ağrı kesiciler ve depresyon hapları gibi ilaçları tatil dönüşü yanlarında götürüyor. Rus gümrük polisi bu duruma sessiz kalıyor.
26.08.2022 Dünya
Güvenlik görevlisi, eski müdürünü tabancayla vurup ağır yaraladı
Güvenlik görevlisi, eski müdürünü tabancayla vurup ağır yaraladı Antalya'nın Serik ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin güvenlik müdürü Murat Uymaz (44), 2 ay önce işten çıkarılan eski personeli Mesut Bilen (40) tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı.
17.08.2022 Yaşam
Turizmde sevindiren gelişme! Bu yıl ilk kez oluyor, boş yastık bile kalmadı
Turizmde sevindiren gelişme! Bu yıl ilk kez oluyor, boş yastık bile kalmadı Antalya turizmi, iki yıllık pandemi sürecinin ardından temmuz ve ağustos aylarında tarihin en iyi dönemi 2019 yılı sayılarına ulaştı. Turizm sektörü temsilcileri, Antalya'daki otellerin ağustos ve eylül ayı ortasına kadar tamamen dolu olduğunu, bazı otellerde boş yastık bile kalmadığını açıkladı. Bu yıl ilk defa ana pazar çeşitliliği de artış gösterdi.
6.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Belek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.