Behzat Ç

Behzat Ç

Son dakika behzat Ç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan behzat Ç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını behzat Ç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Behzat Ç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan behzat ç gelişmeleri de dahil olmak üzere 446 behzat ç haberi bulunmuştur. Tüm behzat ç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde aday olan ünlü isimler sandıkta ne sonuç aldığı merak konusu oldu. ‘Behzat Ç’ dizisindeki ‘emniyet amiri’ rolüyle tanınan CHP’nin Etimesgut adayı tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, oyların yüzde 55.7’sini alarak seçimi kazanırken, Düzce’de Yeniden Refah Partisi’nden seçime giren şarkıcı Davut Güloğlu, mevcut belediye başkanı AK Partili Faruk Özlü karşısında yüzde 29.5 oy alsa da kaybeden taraf oldu.
1.04.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu nereden (hangi ilçeden) aday oldu? Oyuncu Erdal Beşikçioğlu hangi partiden aday?
Erdal Beşikçioğlu nereden (hangi ilçeden) aday oldu? Oyuncu Erdal Beşikçioğlu hangi partiden aday? 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala sanat dünyasından isimler de adaylıklarını açıklamaya başladı. Behzat Ç. karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen oyuncu Erdal Beşikçioğlu da Mahalli İdare Seçimleri 2024'te adaylığını açıkladı. Peki Erdal Beşikçioğlu hangi partiden aday oldu? Erdal Beşikçioğlu nereden, hangi ilçeden adaylığını açıkladı?
10.01.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu kızıyla aynı dizide!
Erdal Beşikçioğlu kızıyla aynı dizide! 'Behzat Ç.' dizisiyle büyük çıkış yakalayan tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu, kızı Derin Beşikçioğlu (22) ile 'Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç Hikayesi'nde' birlikte kamera karşısına geçti. Dizinin ikinci sezon galasına katılan baba kızım yaptığı açıklamalar dikkat çekti.
7.12.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu, ünlü olmadan önce yaptığı işi açıkladı!
İrem Helvacıoğlu, ünlü olmadan önce yaptığı işi açıkladı! 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinde ilk kez izleyici karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu, "Liseden mezun olduktan sonra kafede garsonluk yaptım. Daha sonra mağazada kasiyerlik yaptım, tezgahtarlık da yapıyordum. Kafede altı ay çalıştım, babam 'Bir hafta çalışırsın ancak' demişti" ifadelerini kullandı.
16.11.2023 Magazin
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren eşi Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı: Bugün konuştuk bir iki güne servise alacaklar!
22.06.2023 Magazin
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’ Oyuncu Şekip Taşpınar, alkol zehirlenmesi nedeniyle geçtiğimiz gün yoğun bakıma kaldırılmıştı. Durumu stabil olan 54 yaşındaki oyuncunun eşi Berna Özdemir Taşpınar, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza atarak, "Hepimiz evde seni bekliyoruz" dedi.
13.06.2023 Magazin
Aile dizisi Leyla'yı kim oynuyor? Aile Leyla kimdir?
Aile dizisi Leyla'yı kim oynuyor? Aile Leyla kimdir? Aile dizisi Leyla kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu Aile dizisinde yer alan Leyla karakterini Canan Ergüder canlandırıyor. Peki Aile leyla kimdir? Canan Ergüder hangi dizilerde oynadı?
14.03.2023 Televizyon
Mehmet Ali Nuroğlu sessiz sedasız evlendi!
Mehmet Ali Nuroğlu sessiz sedasız evlendi! 'Çemberimde Gül Oya' dizisiyle tanınan ve 'Sen Anlat Karadeniz' dizileri ile adını geniş kitlelere duyuran Mehmet Ali Nuroğlu, uzun süredir birlikte olduğu Berrin Ağırbaş ile sade bir törenle hayatını birleştirdi. İkinci kez evlenen oyuncu ve eşinin nikâhından ilk kare sosyal medyada paylaşıldı.
7.03.2023 Magazin
Nejat İşler: Bu deprem beni depresyona soktu
Nejat İşler: Bu deprem beni depresyona soktu 'Deli Yürek', 'Gülbeyaz', 'Aliye', 'Barda', 'Kış Uykusu' 'Kaybedenler Kulübü', 'Bodrum Masalı' ve 'Behzat Ç.' gibi projelerde kamera karşısına geçen Nejat İşler,önceki akşam arkadaşları ile Cihangir'de bir mekana oturup saatlerce sohbet etti. Oyuncu, depremden dolayı moralinin çok bozuk olduğunu söyledi.
4.03.2023 Magazin
Ece Erken 'Şafak'ın en istediği şeydi' diyerek duyurdu!
Ece Erken 'Şafak'ın en istediği şeydi' diyerek duyurdu! Ünlü sunucu Ece Erken kendisini, 'Behzat Ç. rol yapar, Erdal Ç. öldürür. Susmaya devam edersen yanına gelmek zorunda kalacağım, aksiyonu severim' diye tehditler savuran sapığı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Çınar hakkında iddianame düzenlenmişti. Mahkemenin kararını verdiğini duyuran Erken, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
28.02.2023 Magazin
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 20. bölümünden itibaren izleyicinin karşısına çıkacak Vahit karakteri merak ediliyor. Yalı Çapkını Vahit'i oynayan usta tiyatrocu Mehmet Esen'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Kilit bir rolde ekrana çıkacak olan Yalı Çapkını Vahit kimdir? Mehmet Esen hangi dizilerde oynadı?
3.02.2023 Televizyon
Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız Sitare Sezin Akbaşoğulları filmleri ve TV dizileri!
Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız Sitare Sezin Akbaşoğulları filmleri ve TV dizileri! Kanal D'nin yeni dizisi O Kız’da Sitare karakterine hayat veren Sezin Akbaşoğulları hakkında yapılan aramalar arttı. İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra, 2003 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2022 Televizyon
Seda Bakan kızlarını paylaştı!
Seda Bakan kızlarını paylaştı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 'Ela' adını verdiği bebeğiyle ilgilenen 36 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak kızlarının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Çiçeği burnunda anne Bakan'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
18.09.2022 Magazin
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile? 2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022 Magazin
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor? Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.
15.06.2022 Televizyon
Kanseri yenerek hayata yeniden merhaba diyen ünlüler! O halde görünce Levent Kırca ile tanıyamadı...
Kanseri yenerek hayata yeniden merhaba diyen ünlüler! O halde görünce Levent Kırca ile tanıyamadı... Günümüzün en fazla rastlanan ve hala kesin tedavisi bulunamayan hastalıklarından olan kanser, her yıl binlerce can alıyor. Bu kişiler arasında ise ünlü isimler de bulunuyor. Ölümcül hastalığı yenen son isim ise Behzat Ç.’deki Savcı Esra rolü ile yıldızı parlayan ve birçok başarılı yapımda yer alan Canan Ergüder oldu. Birçok ünlü de Ergüder gibi kanseri atlattı ve hayata yeniden tutundu. İşte Filiz Akın'dan Arzum Onan'a Yılmaz Morgül'den Defne Samyeli'ne kanseri yenen ünlüler...
6.05.2022 Magazin
Üç Kuruş dizisine bomba transfer!
Üç Kuruş dizisine bomba transfer! Üç Kuruş dizisinin son bölümünde Zafer Algöz diziye veda ederken, sürpriz bir isim oyuncu kadrosuna dahil oldu.
20.01.2022 Magazin
Erdal Beşikçioğlu’ndan kötü haber! Koronavirüs testi testi pozitif çıktı
Erdal Beşikçioğlu’ndan kötü haber! Koronavirüs testi testi pozitif çıktı Behzat Ç. dizisiyle hafızalara kazınan başarılı aktör Erdal Beşikçioğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Şu sıralar başrollerini Farah Zeynep Abdullah ile paylaştığı Bergen filmi için sette olan 51 yaşındaki oyuncunun koronavirüse yakalanması sonrası çekimlere mecburi ara verildi.
25.12.2021 Magazin
Nusret Çetinel kimdir?
Nusret Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Nusret Çetinel yaşamını yitirdi. Nusret Çetinel, Bizim Evin Halleri dizisindeki Şadan karakteri ve yaptığı birçok seslendirme çalışması ile akıllarda yer etmişti.
1.09.2021 Magazin
Ece Erken'den suç duyurusu! 'Seni mezbahaya alır sığır gibi doğrarım'
Ece Erken'den suç duyurusu! 'Seni mezbahaya alır sığır gibi doğrarım' Savcılık, sunucu Ece Erken ve Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu telefon üzerinden tehdit eden Erdal Çınar hakkında iddianame düzenledi. Ünlü çifte "Behzat Ç. rol yapar, Erdal Ç. öldürür" şeklinde mesajlar atan Çınar, tehdit ve hakaretten yargılanacak.
7.08.2021 Magazin
Behzat Ç tekrar başlayacak mı 2021, yeniden çekilecek mi?
Behzat Ç tekrar başlayacak mı 2021, yeniden çekilecek mi? Behzay Ç yeniden mi çekilecek? Acun Ilıcalı, Leyla ile Mecnun'un ardından Behzat Ç. için de harekete geçtiği iddia edildi. Yayınladığı dönem büyük ses getiren fenomen dizi Behzat Ç. için Acun Ilıcalı'nın harekete geçtiği ileri sürüldü. Ilıcalı'nın dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ile görüştüğü de iddialar arasında.
27.07.2021 Gündem
Behzat Ç. neden bitti? Erdal Beşikçioğlu'ndan açıklama
Behzat Ç. neden bitti? Erdal Beşikçioğlu'ndan açıklama Tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, dijital içerik platformu GAİN’de yayınlanan, Jülide Ateş’in sunduğu '40' programına konuk oldu, Ünlü oyuncu, bir döneme damga vuran 'Behzat Ç.' dizisi ile ilgili soruya yanıt verdi.
16.04.2021 Magazin
Canan Ergüder kimdir? Oyuncu Canan Ergüder kaç yaşında, kiminle evli, çocuğu var mı?
Canan Ergüder kimdir? Oyuncu Canan Ergüder kaç yaşında, kiminle evli, çocuğu var mı? Oyuncu Canan Ergüder’in meme kanserine yakalandığı öğrenildi. Başrolünü oynadığı 'Menajerimi Ara' dizisinden de affını isteyen Canan Ergüder kimdir? Canan Ergüder kaç yaşında, evli mi?
6.04.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
Ece Erken savcılığa koştu! ‘Yanına gelmeyeyim...'
Ece Erken savcılığa koştu! ‘Yanına gelmeyeyim...' Sunucu Ece Erken kendisini, ‘Behzat Ç. rol yapar, Erdal Ç. gerçekleri yapar. Susmaya devam edersen yanına gelmek zorunda kalacağım, aksiyonu severim’ diye tehditler savuran sapığı hakkında suç duyurusunda bulundu
28.05.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Behzat Ç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki behzat ç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.