Bedava Elektrik

Bedava Elektrik

Son dakika bedava elektrik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bedava elektrik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bedava elektrik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bedava Elektrik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bedava elektrik gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 bedava elektrik haberi bulunmuştur. Tüm bedava elektrik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sudan bedava elektrik: Fatura 3’te bir düştü! Hurdadan yaptı
Sudan bedava elektrik: Fatura 3’te bir düştü! Hurdadan yaptı Ordu’da yaşayan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü'nden mezun emekli imam Ahmet Ergin, dere kenarına hurda malzemeleri de kullanarak kurduğu sistem ile evinin elektrik ihtiyacının büyük bir kısmını bedava karşılıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira ve çarşı pazardaki fiyat artışlarını da biz yoluna koyarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira ve çarşı pazardaki fiyat artışlarını da biz yoluna koyarız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte önemli açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan "Öyle bay bay Kemal gibi Londra'daki tefecilerden para dilenmeyeceğiz, ülkemizin ekonomisini IMF komiserlerine teslim etmeyeceğiz." dedi
8.05.2023 Gündem
Elektrik faturalarını düşürecek gelişme! Yüzde 90’a kadar tasarruf sağlıyor: 'Bedava üretiyoruz'
Elektrik faturalarını düşürecek gelişme! Yüzde 90’a kadar tasarruf sağlıyor: 'Bedava üretiyoruz' Elektrik faturalarını düşürecek gelişme! Demiri demire sürtüp elektrik elde ettiler, faturalarda yüzde 90’a kadar tasarruf sağladılar. Elazığ’da yaşayan ve kaportacılık yapan Suat Çılgın ve yanında bulunan yabancı uyruklu usta Salih Luai Hommadi, elektrikte devrim yapacak bir cihaz geliştirdi. Kaporta ustası Çılgın, cihazı devletin desteği ile geliştirmek istediklerini söyledi.
25.08.2022 Ekonomi
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu memlekette fakirliği bitireceğim
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu memlekette fakirliği bitireceğim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu memlekette fakirliği bitirecem. Hiçbir anne, benim mutfağımda, tencere kaynamıyor demeyecek. O tencere kaynayacak. O tencere kaynamıyorsa o anne diyecek ki Kemal Kılıçdaroğlu'nun evindeki tencere de kaynamıyor” dedi.
2.06.2022 Siyaset
Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: 'Evinde güya elektriği kesilmiş şov yapıyor'
Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: 'Evinde güya elektriği kesilmiş şov yapıyor' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik zamlarına tepki iddiasıyla faturasını ödemediği için evinin elektriğinin kesilmesiyle ilgili, ''İşte şimdi çıkmış evinde güya elektriği kesilmiş şov yapıyor. Yalanla şov yapıyor. Değerli kardeşlerim, çıkıyor diyor ki; 'Bu ülkede 4 milyon hanenin elektriği kesik'. Külliyen yalan'' dedi.
22.04.2022 Siyaset
Elektrik faturasını bedavaya getiriyor! Binalarda yeni dönem
Elektrik faturasını bedavaya getiriyor! Binalarda yeni dönem Elektrik faturasını bedavaya getiriyor. Elektrik faturasıyla ilgili binalarda yeni dönem. Elektrik faturasındaki artış sebebiyle kimi vatandaşlar tasarruflu ampulle, kimi fazla lambaları söndürüp elektrikli ev aletlerini daha az kullanarak faturaları düşürmeye çalışıyor. Bu bireysel ve geçici çözümler dışında apartman veya sitede “Kendi elektriğimizi güneşten üreterek, elektrik maliyetimizi azaltabilir miyiz? Hatta üretilen elektriğin fazlasını satarak, gelir elde edebilir miyiz?” şeklinde sorular geliyor. Sitelerde çatıda elektrik üretip fazlasını satmak mümkün mü? Vatandaş ya da bir şirket kendi çatısına arazisine güneşten elektrik sistemi kurup üretebilir. Fazlasını satabilir. Ama site yönetimlerinin güneş enerjisi tesisi kurup elektrik üretmeleri için mevzuat değişikliği gerekiyor.
21.03.2022 Ekonomi
Elektrik faturasına yüzde 25 indirim! Tarih belli oldu! 1 Mart itibarıyla...
Elektrik faturasına yüzde 25 indirim! Tarih belli oldu! 1 Mart itibarıyla... Elektrik faturası ile ilgili son dakika açıklaması! Elektrik faturasına indirim geliyor. Elektrik faturasıyla ilgili milyonlara müjde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından müjdesini verdiği elektrikteki yeni düzenlemeler 1 Mart itibarıyla yürürlüğe girecek. Böylece, vatandaşın üzerindeki fatura yükü azaltılacak. Vatandaşın elektriğinde zam oranı geri çekilecek. Esnafın faturası % 25 düşecek Yapılacak düzenlemeler kapsamında bakkal, kahvehane, berber, kuaför, manav gibi küçük işletmelere de kademeli sistem getirilecek. Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı geçtiğimiz yıl yaklaşık 2.1 milyon haneye 2.3 milyar liralık elektrik desteği faturası yardımında bulunurken, destek miktarı verilen hane sayısı bu yıl 4 milyona çıkarılacak. Aynı şekilde doğalgaz yardımından da 4 milyon hane faydalanacak. Elektrikte 2022 için yardımın üst limiti 206 lira olarak belirlenirken, 1-2 kişi oturan haneler için ise alt limit 103 lira olarak belirlenmişti. Yapılacak çalışmayla bu miktarların da artırılması bekleniyor.
18.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarında yeni formül! Enerji uzmanları tek tek anlattı, yüzde 30...
Elektrik faturalarında yeni formül! Enerji uzmanları tek tek anlattı, yüzde 30... Doğal gaz faturaları için yardım, su faturalarına indirimin ardından elektrik faturaları için de destek mesajı geldi. Milyonlarca kişi bekliyordu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Elektrikte kademeli tarife hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Elektrikte 210 kilowatt saate kadarki düşük tarife ve 210 kilowatt saatin üzerindeki yüksek tarife rakamları, vatandaşımız lehine yeniden değerlendirilecektir. Küçük esnaf ve sanatkarı koruyacak şekilde benzer kademelendirme yapılacaktır” dedi. Bu gelişmeden sonra enerji uzmanları merak edilenler soruları tek tek yanıtladı. Düzenlemeler faturalara nasıl yansıyacak? Enerji Uzmanı Altuğ Karataş, "210 KW eşik sınır belirlenmişti. Şunu anlıyoruz, bugüne kadar bu düzenleme yapıldığından beri Türkiye’de düzenlenmiş faturalardaki toplam bedeller üzerinden yüzde 64 ödeme, 1.37 TL'den gerçekleşmiş. Benim beklentim 210 KW sabit tutulacak ama Cumhurbaşkanı'nın açıklamasına göre 1.37 TL'lik birinci kademe fiyatlar, 2,06'lık ikinci kademe fiyatta bir düzenleme" dedi.
17.02.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun bedelini ödeyeceksiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun bedelini ödeyeceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Aydın İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'ye sert sözlerle tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "10 yıl süren başbakanlığı döneminde Menderes milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Şehit edilmesinin üzerinden 60 sene geçmesine rağmen milletimiz Menderes'i unutmamıştır. Bilhassa Yassıada mahkemeleriyle onu idama götürenleri asla unutmamıştır. Bu cinayetin failleri aradan geçen 60 seneye rağmen nefretle hatırlanıyor. Ey CHP bunun bedelini ama bu dünyada ama ebedi alemde ödeyeceksiniz." diye konuştu.
15.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Semra Güzel'e tepki: Gereği yapılacak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Semra Güzel'e tepki: Gereği yapılacak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı teröristle ortaya çıkan fotoğraflarıyla ilgili olarak "Malum terör örgütünden birisi ile resimler yayınlanıyor. Gereği bunun yapılacaktır. Biz parlamentomuzda bu tür birilerini görmek istemiyoruz. PKK terör örgütünün uzantılarını görmek istemiyoruz." diye tepki gösteren Erdoğan memur zammı ile ilgili olarak da, "Önümüzdeki Temmuz ayında şartlara bakarak gerekirse çalışanlarımızın durumlarını yeniden değerlendireceğiz. Fahiş fiyata karşı her alanda ciddi tedbirler almaya başladık. Özel okullardaki artış üst sınırını yüzde 36 seviyesi ile sınırladık." dedi.
12.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında bozdurulan döviz miktarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında bozdurulan döviz miktarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomideki yeni yol haritası ve gündemdeki önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kur korumalı TL Vadeli Mevduat Sistemi'nin açıklanmasından sonra TL mevduatlarının 23.8 milyar liranın üzerinde arttığını belirterek, "Amacımız yatırımcı, sanayici, tasarruf sahibi vatandaşlarımız için kur oynaklığını azaltmak, TL'yi değerli hale getirmek, TL'nin değerine itibar katmaktır. Kur düzeyi serbest piyasa işleyişi içerisinde olması gereken seviyeye kendisi gelecektir. Para yatağında akar, bu yatağını da şimdi buluyor, buldu, daha iyi olacak" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan üreticileri stokçulukla ilgili uyararak, "Fahiş fiyat ve stokçuluk gibi yollara lütfen tenezzül etmeyin. Bunların sonuçları ağır olacaktır. Döviz kurundaki düşüşleri fiyatlara yansıtmayanlara gereken yaptırımları uygulayacağımızı söylemek istiyorum" dedi.
24.12.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'bedava elektrik' tepkisi: Senaryosu ve oyunculuğu kötü bir dizi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'bedava elektrik' tepkisi: Senaryosu ve oyunculuğu kötü bir dizi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Kızılcahamam kampında basın açıklaması düzenledi. Çelik yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun bedava elektrik açıklamasına tepki gösterdi. Çelik "Seyircisi ne kadar bilmiyorum senaryosu ve oyunculuğu kötü olan bir dizi. Siyasi açıdan rüşvet ve şantaj, etikle bağdaştırılamaz. Bu siyasetçinin mahçup olması lazım" ifadelerini kullandı
24.12.2021 Siyaset
Elektrik faturasının 118 TL'sini devlet ödüyor! Başvurular...
Elektrik faturasının 118 TL'sini devlet ödüyor! Başvurular... Binlerce aboneyi ilgilendiriyor. Elektrik faturası ödemelerine devlet desteği sağlanıyor. Faturanın 118 TL'lik kısmı devlet tarafından ödeniyor. Fatura desteği pandemi sürecinde de devam ediyor. Elektrik faturasını ödemekte zorlananlar başvuruda bulunmaları halinde elektrik fatura yardımı alıyor. Dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirilen elektrik tüketim desteğinden 2 milyon hane yararlanıyor. Ödemeler PTT'ye yapılıyor. Ayrıca tam kapanma sürecinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gecikmiş burcu bulunan abonelerin elektriği kesilmeyecek.
3.05.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarına devlet desteği! Ayda 118 lira ödeniyor
Elektrik faturalarına devlet desteği! Ayda 118 lira ödeniyor Yüz binlere güzel haber... Elektrik faturalarında devlet desteği! Yüz binleri ilgilendiriyor. Her ay 118 TL ödeme yapılıyor. Elektrik faturalarının 118 liralık kısmı devlet tarafından karşılanıyor. Böylece maddi durumu yetersiz olan vatandaşlar fatura desteği ile rahat bir nefes almış oluyor. Başvuruların şahsen yapılması gerekiyor. Ödemeler ise PTT aracılığı ile yapılıyor. Kronik hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı hastaların hanelerine ise 200 liraya kadar elektrik faturası desteği veriliyor. ‘Dar gelirliye elektrik tüketim desteği’ uygulamasından 2 milyondan fazla kişi faydalanıyor. Başvuru yapanlardan gerekli şartları taşıyanlar bu destekten yaralanmaya devam ediyor. Söz konusu yardım için sorgulama e devlet üzerinden yapılabiliyor. TC Kimlik Numarası ve E Devlet Şifresi ile sisteme giriş yapıldıktan sonra arama bölümüne "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" yazmanın yeterli oluyor.
4.03.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarını devlet ödüyor! Aylık 118 lira
Elektrik faturalarını devlet ödüyor! Aylık 118 lira Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturalarının 118 liralık kısmı devlet tarafından ödeniyor. Dar gelirli vatandaşlara fatura desteği sağlanıyor. Başvuranların elektrik faturaları devlet tarafından ödeniyor. Kronik hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı hastaların hanelerine 200 liraya kadar destek sağlanıyor. ‘Dar gelirliye elektrik tüketim desteği’ uygulaması 1 Mart 2019 tarihinde başlamıştı. 2021’de de devam eden uygulama kapsamında 2 milyondan fazla hanede, her ay ortalama 118 liraya kadar olan elektrik faturasını devlet ödüyor.
14.02.2021 Ekonomi
Milyonlarca kişiye devletten bedava elektrik
Milyonlarca kişiye devletten bedava elektrik Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar. Milyonlarca kişinin elektrik parasını devlet ödüyor. Şu anda 2 milyon hanede 10 milyon vatandaşın aylık 106 liraya kadar olan elektrik faturasını devlet ödüyor. Peki başvuruyu kimler, nereye yapabilir?
16.09.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Üretimine başlıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Üretimine başlıyoruz! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bor karbürü üretimine başlıyoruz, Balıkesir Bandırma'da temelini attığımız üretim merkezini hazırlıyoruz." dedi.
27.11.2019 Siyaset
Dar gelirliye bedava elektrik müjdesi!
Dar gelirliye bedava elektrik müjdesi! Dar gelirliye elektrik tüketim desteği uygulaması 1 Mart'ta başlamıştı. Bu kapsamda 2 milyon 22 bin hanede, her ay ortalama 70-80 bin liralık elektrik faturasını devlet ödeyecek. Düzenlemeden 10 milyon muhtaç aile yararlanacak.
21.11.2019 Ekonomi
Güneşten elektrik üret, fazlasını sat
Güneşten elektrik üret, fazlasını sat Çatıda veya arazide eviniz, ya da siteniz için güneşten bedava elektrik enerjisi üretebilir, fazlasını sisteme verip gelir de elde edebilirsiniz. Sistem, ortalama 7,5 yılda kendini amorti ediyor.
1.08.2019 Ekonomi
Çatıda 17 yıllık bedava elektrik
Çatıda 17 yıllık bedava elektrik Çatıdaki güneş santralları ortalama 8 yılda kendini amorti ediyor. Yaklaşık 25 yıl kullanım ömrü olan santrallar 17 yıl boyunca elektrik faturasını sıfırlıyor.
27.07.2019 Ekonomi
Menderes Türel açıkladı! 70 bin kişiye iş imkanı
Menderes Türel açıkladı! 70 bin kişiye iş imkanı Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, CNN TÜRK'te 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
6.03.2019 Televizyon
Teröristleri toplantıda vurduk!
Teröristleri toplantıda vurduk! Erdoğan’dan Kandil sürprizi: Vurulanlar arasında ciddi isimlerin olduğu büyük bir ihtimal...
16.06.2018 Siyaset
Çiftçiye elektrik 2017'de bedava
Çiftçiye elektrik 2017'de bedava ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı'nda kurdukları güneş tarlalarının üretime başladığını belirterek, belediye ile protokol imzalayan sulama birlikleri ve kooperatiflerin 2017'de elektriğin ücretsiz kullanacağını açıkladı.
27.12.2016 Ekonomi
Bedava elektrik
Bedava elektrik Enerji kooperatiflerinin kurulmasının önü açıldı. Böylece çiftçiler, esnaf ve KOBİ’ler kuracakları enerji kooperatifleriyle, işin başında yatıracakları ortaklık bedelinden sonra elektrik parası ödemeyecek.
30.08.2016 Ekonomi
Elektrik faturası ‘serbest’ düşüşte
Elektrik faturası ‘serbest’ düşüşte Ayda 120 liradan fazla elektrik faturası ödeyen abonelerin istediği şirketi seçmesi yüzde 15’e varan indirim getirdi. Kolen Elektrik Genel Müdürü Kaya Uğur Karayurt, “Bu uygulamayla yılda 1 ayın elektriği bedavaya geliyor” dedi.
26.05.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bedava Elektrik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bedava elektrik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.