Bayram Tutumlu

Bayram Tutumlu

Son dakika bayram tutumlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayram tutumlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayram tutumlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram Tutumlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram tutumlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 bayram tutumlu haberi bulunmuştur. Tüm bayram tutumlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nadal'ın raketi, Shakira’nın gitarı, Popescu'nun kramponu teşekkürler Bayram Tutumlu!
Nadal'ın raketi, Shakira’nın gitarı, Popescu'nun kramponu teşekkürler Bayram Tutumlu! Dünyaca ünlü menajer Bayram Tutumlu'nun depremzedeler için Rafael Nadal’ın raketini, ünlü şarkıcı Shakira’nın gitarını ve efsane futbolcu Popescu'nun 'UEFA Kupası' kramponlarını açık artırmaya sunması büyük alkış topladı.
13.03.2023 Futbol
Sergen Yalçın'ın transfer listesi ortaya çıktı!
Sergen Yalçın'ın transfer listesi ortaya çıktı! Gençlerbirliği maçından sonra transferleri ben yapmıyorum diyen Sergen Yalçın'ın listesi ortaya çıktı.
7.10.2020 Beşiktaş
Devlet Bahçeli, Roma-Real Madrid maçına gitmeyecek!
Devlet Bahçeli, Roma-Real Madrid maçına gitmeyecek! Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Roma-Real Madrid maçı için İtalya'ya davet edilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yoğun siyasi gündem nedeniyle maça gidemeyeceği öğrenildi.
21.11.2018 Şampiyonlar Ligi
Devlet Bahçeli, Roma - Real Madrid maçına davet edildi
Devlet Bahçeli, Roma - Real Madrid maçına davet edildi Şampiyonlar Ligi G grubunda oynanacak Roma - Real Madrid maçına MHP Başkanı Devlet Bahçeli davet edildi.
20.11.2018 Futbol
Cengiz Ünder'e en başarılı yabancı oyuncu ödülü
Cengiz Ünder'e en başarılı yabancı oyuncu ödülü İtalya’nın Roma kulübünde forma giyen milli oyuncu Cengiz Ünder, İtalya Spor Yazarları Derneği Roma Şubesi’nin (USSI Roma) her yıl geleneksel olarak verdiği sezon sonu ödüllerinden birine layık görüldü.
21.05.2018 İtalya
Dünya devinden 100 milyon euro!
Dünya devinden 100 milyon euro! Bayram Tutumlu, Barcelona Başkanı Bartomeu’nun Cengiz Ünder için gözden çıkardığı parayı açıkladı.
22.03.2018 İtalya
İlkay Gündoğan'ın Barcelona'ya transferine Arda Turan engeli!
İlkay Gündoğan'ın Barcelona'ya transferine Arda Turan engeli! FIFA Menajeri Bayram Tutumlu'dan gündem yaratacak açıklama. Tutumlu, Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ın Barcelona'ya transferini Luis Enrique'nin Arda'yı çok istemesi engelledi.
21.03.2018 İspanya
Ünlü menajerden Galatasaray'a iki öneri!
Ünlü menajerden Galatasaray'a iki öneri! Birçok yıldız futbolcunun menajerliğini yapan menajer Bayram Tutumlu, G.Saray'a oyuncu önerdi
20.05.2017 Galatasaray
'G.Saray istesin Soldado'yu getireyim'
'G.Saray istesin Soldado'yu getireyim' FIFA menajerlerinden Bayram Tutumlu, Galatasaray'ı Tottenham'daki Soldado'yu getirebileceğini söyledi.
10.08.2014 Galatasaray
Tutumlu: Aysal yüzünden Melo...
Tutumlu: Aysal yüzünden Melo... Menajer Bayram Tutumlu'dan sert açıklamalar...
19.06.2014 Galatasaray
'Eğer vergisini ödediyse...'
'Eğer vergisini ödediyse...' Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya ilk tepki Bayram Tutumlu'dan geldi
19.06.2014 Futbol
G.Saray: Meydan boş değil!
G.Saray: Meydan boş değil! Galatasaray Kulübü, savcılığa yapılan suç duyurularını madde madde açıkladı.
19.06.2014 Galatasaray
Melo'ya servet!
Melo'ya servet! Katarlıların gözü bu sefer de Felipe Melo'ya çevrildi
17.06.2014 Galatasaray
Araplar'dan çılgın teklif!
Araplar'dan çılgın teklif! Ünlü teknik direktör Michael Laudrup'un temsilcisi Bayram Tutumlu, Barcelonalı yıldız Xavi Hernandez ile ilgili bomba bir iddiayı ortaya attı.
13.06.2014 Futbol
Ünlü teknik adam kovuldu!
Ünlü teknik adam kovuldu! Danimarka futbolunun en önemli isimlerinden olan Michael Laudrup Swansea'den kovuldu
5.02.2014 Futbol
'F.Bahçe'yi geri çevirdim'
'F.Bahçe'yi geri çevirdim' Danimarkalı teknik direktör Michael Laudrup, aralarında Fenerbahçe'nin de bulunduğu Avrupa'nın devlerini geri çevirdiğini söyledi.
10.07.2013 Futbol
'Melo olayı çirkin bir renk alıyor'
'Melo olayı çirkin bir renk alıyor' Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodrigo Baster'in Türk ortağı Bayram Tutumlu, Melo'yla ilgili açıklamalar yaptı.
13.06.2013 Galatasaray
Laudrup iddiası!
Laudrup iddiası! Bu sezon Swansea City'yi çalıştıran Michael Laudrup, menajeri Bayram Tutumlu tarafından Fenerbahçe'ye önerildi.
7.06.2013 Futbol
'Beni F.Bahçe...'
'Beni F.Bahçe...' Real Madrid’in ünlü teknik adamı Mourinho, İstanbul ziyaretinde bilinmeyen bir gerçeği açıkladı
25.05.2012 Futbol
Kartal son nefeste!
Kartal son nefeste! Beşiktaş Milangaz, Banvit’i de geçip Türkiye Kupası’nda 2’de 2 yaptı
11.10.2011 Futbol
Lassana Diarra’da  flaş gelişme
Lassana Diarra’da flaş gelişme Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in transfer sürecinin devam ettiğini söylediği Real Madrid’in Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diarra için dün yapılması gereken transfer görüşmesi iptal edildi...
26.07.2011 Futbol
G.Saray'a kötü haber!
G.Saray'a kötü haber! Cim-Bom, İspanya çıkarmasının ilk bombasını Tomas Ujfalusi ile patlattı...
20.06.2011 Futbol
Mourinho Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş
Mourinho Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş Real Madrid'in hocası Mourinho'nun Fenerbahçe'ye transferi son anda gerçekleşmedi
20.01.2011 Futbol
Yabancı yıldız bolluğu
Yabancı yıldız bolluğu Bir zamanlar 11 kurmayan Rijkaard, şimdi ise hangi 2 yabancısını yedeğe çekeceğini düşünüyor
12.09.2010 Futbol
Fener'de oynarken de hayrandım
Fener'de oynarken de hayrandım Aurelio'ya Beşiktaş seyircisini kızdıran o olayı sordular
25.08.2010 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Tutumlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram tutumlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.