Gazete Vatan Logo
Futbol G.Saray'a kötü haber!

G.Saray'a kötü haber!

G.Saray'a kötü haber!

Cim-Bom, İspanya çıkarmasının ilk bombasını Tomas Ujfalusi ile patlattı. Florya’ya gelen tecrübeli stopere 2 artı 1 senelik sözleşme imzalatıldı. Fatih Terim’in ısrarla istediği Reyes’in de en geç çarşamba günü İstanbul’da olması bekleniyor. Forlan'dan ise kötü haber geldi.

Uruguaylı futbolcu Diego Forlan, formasını giydiği Atletico Madrid ile 2 yıllık daha kontratı bulunduğunu ve kulübünden ayrılmak istemediğini söyledi.

Adı Galatasaray ile anılan Forlan, düzenlediği basın toplantısında olası transferiyle ilgili söylentilere açıklık getirdi ve "Daha önce de söyledim, bir kez daha tekrarlıyorum. Kulübümle 2 yıllık daha sözleşmem var ve bu kontratın şartlarını yerine getireceğim. Çünkü kulübümde ve Madrid’de çok mutluyum" diye konuştu.

Forlan, daha önce yaptığı açıklamalarda da takımından ayrılmak istemediğini ifade etmişti.

Ujfalusi bitti Reyes sırada

Galatasaray, Madrid seferinin ilk meyvesini Tomas Ujfalusi ile aldı. İspanya’ya perşembe günü giden Başkan Ünal Aysal ve sarı-kırmızılı yöneticiler, Reyes-Forlan-Ujfalusi üçlüsünden ilk olarak Çek stoperin işini bitirdi.
Kendisi adına görüşmelere katılan menajer Bayram Tutumlu aracılığıyla sarı-kırmızılı kulübün teklifini kabul eden 33 yaşındaki savunma oyuncusu anlaşma sonrası İtalya’daki tatilini keserek dün Florya’ya geldi. İstanbul’a bugün beklenen Ujfalusi’nin bu sürprizi şaşkınlıkla karşılandı.
Florya’da, Teknik Direktör Fatih Terim ve transfer komitesi ile bir araya gelen Çek futbolcu ile 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalandı. Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan tecrübeli futbolcu için Atletico Madrid’e 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan Cim-Bom, oyuncuya ise sezon başı 2 milyon euro verecek.

Galatasaray’ın, Atletico Madrid’deki hedefleri arasında yer alan Jose Antonio Reyes’le ilgili bütün pürüzlerin de ortadan kaldırıldığı bildirildi. Terim’in ısrarla istediği 27 yaşındaki İspanyol futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalanacağı ve senelik 3 milyon euro ödeneceği öğrenildi. ABD’de tatilde olan Reyes’in yarın ya da en geç çarşamba günü İstanbul’da olacağı ifade edildi.

Sarı-kırmızılılar, Atletico Madrid’in bir diğer yıldızı Diego Forlan için de girişimlerini sürdürüyor. Amerika Kupası maçları nedeniyle Uruguay Milli Takımı kampında bulunan golcü oyuncu için Atletico Madrid’le el sıkışan yönetim, Forlan’ı ikna etmek için yoğun çaba harcıyor.

Haberin Devamı