Gazete Vatan Logo
Futbol Yabancı yıldız bolluğu

Yabancı yıldız bolluğu

Bir zamanlar 11 kurmayan Rijkaard, şimdi ise hangi 2 yabancısını yedeğe çekeceğini düşünüyor

Yabancı yıldız bolluğu

Bir ay önce sakatlıklar yüzünden 11 kurmakta zorlanan Rijkaard, şimdi ise 8 yabancısından hangi 2’sini yedeğe çekeceğini düşünüyor

YAŞANAN sakatlıklar nedeniyle Avrupa’ya erken havlu atan, lige de tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yapan G.Saray’da, yabancı yıldızların dönüşü kadroyu bol alternatifli hale getirdi. Sezonun ilk maçlarında Kewell, Baros ve Elano gibi yıldızlarını kullanamayan teknik direktör Rijkaard da bu isimlerin iyileşmesiyle tatlı bir kararsızlık yaşamaya başladı. Insua, Cana, Pino ve Misimoviç’in de kadroya katılmasıyla yabancı kontenjanı nedeniyle eleme yapmak zorunda kalan Hollandalı, oynayıp oynatmamakta henüz karar vermediği 3 yıldızından 2’sini G.Antep karşısında yanında oturtacak.
SAKATLIKTAN yeni kurtulan ve geçtiğimiz gün A2 ile oynanan hazırlık maçında 2 gol birden atarak dikkatleri üzerine çeken Pino’nun 90 dakika oynayacak durumda olmadığı öğrenilirken, Elano’nun da maç eksiği devam ediyor. Misimoviç’in de takıma yeni katılması ve arkadaşları ile yeteri kadar antrenman yapamaması nedeniyle sıkıntı yaşaması beklenirken, Rijkaard bu 3’lü arasında seçim yapacak.

KEWELL SOLA

NEILL, Insua, Baros ve Kewell’ın ilk 11 için yerinin kesin olduğu sarı-kırmızılılarda en merak çok edilen soru ise Elano’nun mu yoksa Misimoviç’in mi ilk 11 başlayacağı oldu.

‘Arda’ya yapılan teklif GERÇEKTİ’

İSPANYA’DA yaşayan ünlü menajer Bayram Tutumlu, “A.Madrid’in Arda’ya yaptığı teklif sahte” iddiaları üzerine sessizliğini bozdu. Başkent temsilcisine yakınlığıyla bilinen Tutumlu, kulübün sahibi Miguel Angel Gil’in Arda’ya transfer teklifinde bulunduğunu söylerken, “G.Saray’ın sitesinden yaptığı açıklama İspanya’da kınandı. A.Madrid sahte teklif yapmaz. Arda için 11 milyon Euro’yu gözden çıkarmışlardı” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı