Felipe Melo

Felipe Melo

Son dakika felipe melo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan felipe melo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını felipe melo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Felipe Melo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan felipe melo gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.411 felipe melo haberi bulunmuştur. Tüm felipe melo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu'na olay gönderme! Ankaragücü maçı sonrası paylaştı...
Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu'na olay gönderme! Ankaragücü maçı sonrası paylaştı... Ankaragücü galibiyetinden sonra Galatasaray Süper Lig'in zirvesine çıktı. Sarı - kırmızılılar, Eryaman Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, karşılaşmanın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na göndermede bulundu.
19.02.2024 Galatasaray
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti!
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti! 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde İngiliz ekibi Manchester City, Brezilya takımı Fluminense'yi 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Maviler, 2023 yılını 5 kupayla tamamladı. Karşılaşmanın ardından ise Jack Grealish'in tavırlarından rahatsız olan Fluminense'nin oyuncusu Felipe Melo, İngiliz futbolcuyu itti. O sırada araya Kyle Walker girdi. Kyle Walker'a da kafa tutan Melo'nun maç sonundaki açıklaması ise dikkat çekti.
23.12.2023 Futbol
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası futbol camiasının önemli isimleri tek yürek oldu.
10.02.2023 Süper Lig
Melo'dan Volkan Demirel'e destek paylaşımı
Melo'dan Volkan Demirel'e destek paylaşımı Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Felipe Melo, Volkan Demirel'in paylaşımına destek verdi.
7.02.2023 Şampiy10
Melo'dan Dursun Özbek'e Galatasaray'ı şampiyon yapacak transfer! 'Beraber oynadık hiç düşünmeden alın'
Melo'dan Dursun Özbek'e Galatasaray'ı şampiyon yapacak transfer! 'Beraber oynadık hiç düşünmeden alın' Galatasaray transfer haberleri... Van Aanholt'la yolları ayırmak için çalışmalara başlayan, Emre Taşdemir'i fizik olarak yetersiz gören ve Kazımcan Karataş'ın sakatlığıyla sarsılan Galatasaray'da sol bek kangreni Felipe Melo ile sona eriyor. Bir dönem Sarı Kırmızılı kulüpte forma giyen Brezilyalı yıldızın Palmeiras'ta beraber oynadığı defans oyuncusunu Dursun Özbek'e teklif ettiği öğrenilirken, Melo'nun yönetime ve Okan Buruk'a 'Brezilya'da beraber oynadık çok yetenekli futbolcu hiç düşünmeden alın' referansını verdiği ortaya çıktı.
2.01.2023 Galatasaray
Felipe Melo'nun paylaşımı olay yarattı! Fatih Terim...
Felipe Melo'nun paylaşımı olay yarattı! Fatih Terim... Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra yaptığı paylaşımla olay yaratan Felipe Melo, Burak Elmas'ı istifaya davet etti.
21.01.2022 Galatasaray
38'lik Felipe Melo Fluminense'de!
38'lik Felipe Melo Fluminense'de! Galatasaray'ın eski Brezilyalı orta sahası Felipe Melo 38 yaşında Fluminense'ye transfer oldu.
13.12.2021 Futbol
Galatasaray'dan flaş Felipe Melo açıklaması
Galatasaray'dan flaş Felipe Melo açıklaması Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyesi Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, Felipe Melo transferi hakkında flaş bir açıklamada bulundu.
29.11.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan flaş Melo açıklaması
Galatasaray'dan flaş Melo açıklaması Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Felipe Melo için bir girişimimiz yok ama 6 numara arayışlarımız devam ediyor dedi.
2.11.2021 Galatasaray
Felipe Melo yeniden Galatasaray'da
Felipe Melo yeniden Galatasaray'da Palmeiras'la yollarını ayırma kararı alan Felipe Melo'nun Galatasaray ile 1,5 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
24.10.2021 Galatasaray
Melo'dan Galatasaray iddialarına yanıt!
Melo'dan Galatasaray iddialarına yanıt! Ocakta Galatasaray'a geleceği iddia edilen Felip Melo sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
23.10.2021 Galatasaray
Rakibine yumruk atmıştı! Felipe Melo için tutuklama kararı
Rakibine yumruk atmıştı! Felipe Melo için tutuklama kararı 2017'de Penarol - Palmeiras maçından sonra rakibine saldıran ve yumruk atan Melo için tutuklama kararı çıktı.
8.10.2021 Futbol
38 yaşındaki Melo'dan bir transfer daha
38 yaşındaki Melo'dan bir transfer daha Brezilyalı orta saha Melo için Boca Juniors'un devrede olduğu belirtildi.
6.09.2021 Futbol
Galatasaray'a sürpriz orta saha! Jon Gorenc Stankovic atağı
Galatasaray'a sürpriz orta saha! Jon Gorenc Stankovic atağı Ön libero bölgesine sert bir oyuncu arayan Galatasaray'ın gündemine Sloven futbolcu Jon Gorenc Stankovic girdi.
31.08.2021 Galatasaray
Felipe Melo Galatasaray'a geri dönüyor
Felipe Melo Galatasaray'a geri dönüyor Galatasaray eski orta saha oyuncusu Felip Melo için girişimlere başladı...
11.07.2021 Galatasaray
Volkan Demirel'den derbi açıklaması: Dışardan 11 adam toplasak...
Volkan Demirel'den derbi açıklaması: Dışardan 11 adam toplasak... Süper Lig'deki Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe antrenörü Volkan Demirel kulüp televizyonuna konuştu.
4.02.2021 Futbol
Son halini görenler şok oldu! Melo...
Son halini görenler şok oldu! Melo... Palmeiras - Vasco De Gama maçında ayak bileği kırılan Felipe Melo'nun futbol hayatı bitebilir.
15.11.2020 Futbol
Fatih Terim'in Melo paylaşımı dikkat çekti
Fatih Terim'in Melo paylaşımı dikkat çekti Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim dün gece oynanan maçta kötü bir sakatlık yaşayan Felipe Melo için paylaşımda bulundu.
9.11.2020 Galatasaray
Felipe Melo'nun ayak bileği kırıldı
Felipe Melo'nun ayak bileği kırıldı Brezilya ekiplerinden Palmeiras'ta forma giyen Felipe Melo'nun, Vasco da Gama maçında ayak bileği kırıldı.
8.11.2020 Futbol
Ne Drogba ne Elmander! Falcao başka
Ne Drogba ne Elmander! Falcao başka 22 maçta 15 gol atan Falcao, Elmander'i geçmek üzere.
27.10.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Felipe Melo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki felipe melo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.