Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Melo olayı çirkin bir renk alıyor'

'Melo olayı çirkin bir renk alıyor'

Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodrigo Baster'in Türk ortağı Bayram Tutumlu, Melo'yla ilgili açıklamalar yaptı.

'Melo olayı çirkin bir renk alıyor'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Bayram Tutumlu, "Melo olayı çok çirkin bir renk alıyor. Geçen Çarşamba günü Rodri, İstanbul'a yöneticilerle görüştü; ama bu görüşmeden çok mutlu ayrılmadı. Daha fazla detay veremem; ama Rodri'nin son görüşmeden çok umutlu olmadığını söyleyebilirim" dedi.

MELO GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYOR

Melo'nun da transfer sürecinin uzamasından rahatsızlık duyduğunu dile getiren Tutumlu, "Geçen sezon geç katıldı. Fatih Terim'in sayesinde son 10-15 maçta kendini buldu. Şu anda ne olacağını bilmiyorum. Melo, Galatasaray taraftarını çok seviyor, tekrar Galatasaray'da olmak istiyor. Ne olacağı belli olmaz. Ama şu anki durum çok iyimser bir tablo ortaya çıkarmıyor" diye konuştu.

UCHE, BEŞİKTAŞ YA DA FENERBAHÇE'YE GİDEBİLİR

Baster'le birlikte Kasımpaşa'nın golcü oyuncusu Kalu Uche'nin temsil haklarını da elinde bulunduran FIFA menajeri Tutumlu, "Çok iyi bir oyuncu, Şota'nın takımında oynuyor. Kasımpaşa'dan kalmasından yanayım; ama başka gelişmeler de olabilir. Beşiktaş ve Fenerbahçe? Olabilir, Uche'yi isteyebilirler. İyi oyuncuyu herkes ister. Şu anda bu konuda bilgi veremem. Bunu ileride konuşalım. Bir gelişme olabilir" dedi.

(Radyospor)

Haberin Devamı