Bayram Şekeri

Bayram Şekeri

Son dakika bayram şekeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayram şekeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayram şekeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram Şekeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram şekeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 bayram şekeri haberi bulunmuştur. Tüm bayram şekeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Vatan TV
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
Tümgeneral, uygulamayı denetleyip çocuklara şeker ve hediye verdi! Bayram boyunca devam edecek
Tümgeneral, uygulamayı denetleyip çocuklara şeker ve hediye verdi! Bayram boyunca devam edecek Adana İl Jandarma Komutanı Tümgeneral, Coşkun Sel, uygulama noktalarını denetleyerek, durdurulan araçlardaki çocuklara şeker ve hediye verdi.
9.04.2024 Adana
Çukurova'nın bayram şekeri, yedikçe yediriyor hem lezzetli hem de kabızlığı önlüyor!
Çukurova'nın bayram şekeri, yedikçe yediriyor hem lezzetli hem de kabızlığı önlüyor! Adana'nın farklı pek çok güzel ve lezzetli besin kaynağı bulunuyor. Dünyaya yayılan bu lezzetler arasında yer alan öyle bir lezzet var ki farklı farklı ülkelerden sırf onu yemek için gelenler oluyor. Adana'nın en sevilen lezzetleri arasında yer alan o besin kaynağı, yalnızca tadı damakta kalan lezzeti ile değil, sağlığımıza olan faydaları ile de biliniyor. Bu besini yiyen kabızlık ne bilmiyor, sindirim sistemi anında düzene giriyor. O mucize lezzet bakın neymiş...
5.04.2024 Adana
Tarım Market 23 Haziran - 6 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi Ayçiçek yağı, bayram şekeri fiyatları füze gibi düştü!
Tarım Market 23 Haziran - 6 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi Ayçiçek yağı, bayram şekeri fiyatları füze gibi düştü! Tarım Market 23 Haziran - 6 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı. İndirimli ürünlerin yer aldığı yeni Tarım Kredi katalogunda birbirinden farklı ürünlerinde fiyatlar düştü. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği hafta geldi. Kurban Bayramı'na özel ürünlerin fiyatlarında yaşanan düşüş tüketiciyi sevindirdi. Tarım Kredi ayçiçek yağı füze gibi düştü. İşte 23 Haziran - 6 Temmuz 2023 Tarım Kredi Market aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
22.06.2023 Ekonomi
BİM Kurban Bayramı sürprizi! (Mangal kömürü, bayram şekeri fiyatı dibi gördü! 23 Haziran BİM aktüel katalog 2023 yayınlandı!
BİM Kurban Bayramı sürprizi! (Mangal kömürü, bayram şekeri fiyatı dibi gördü! 23 Haziran BİM aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM 23 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM Kurban Bayramı katalogunda mangal kömürü fiyatı düştükçe düştü. Öte yandan BİM bayram şekeri fiyatlarını da aşağı çekti. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda derin dondurucu, airfryer indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. İşte 23 Haziran 2023 BİM aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
20.06.2023 Ekonomi
BİM bayram şekeri 2023 katalog yayınlandı! Ramazan Bayramı madlen, sütlü çikolatada dev indirim var!
BİM bayram şekeri 2023 katalog yayınlandı! Ramazan Bayramı madlen, sütlü çikolatada dev indirim var! BİM bayram şekeri 2023 katalog yayınlandı. 2023 Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte BİM bayram özel katalog da müşterilerin hizmetine sunuldu. Bayram haftasında raflarda yerini alacak madlen çikolata, karışık dolgulu çikolata, bitter çikolatada dev indirim var. İşte BİM bayram şekerleri katalogu 2023...
14.04.2023 Ekonomi
Uzmanlar uyardı! Bayramda şekerin dozunu kaçırmayın!
Uzmanlar uyardı! Bayramda şekerin dozunu kaçırmayın! Ramazan Bayramı’nda artan tatlı tüketimi ile ilgili uzmanlardan uyarılar gelmeye devam ediyor. 30 günlük uzun bir oruç döneminin geride kalmasıyla birlikte pek çok kişi bayramda tatlılara yöneliyor. Uzmanlar bayram gibi özel günlerde yapılan ikramların ve aşırı tatlı tüketiminin olumsuz sonuçlara neden olabileceği uyarısında bulunuyor. Türkiye Metabolik Cerrahi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Alper Çelik Ramazan Bayramı’nda beslenme ve şeker tüketimi ve sonuçları ile ilgili açıklama yaptı.
1.05.2022 Sağlık
Buse Narcı'dan Özcan Deniz'e destek! ‘Asla inanmadım'
Buse Narcı'dan Özcan Deniz'e destek! ‘Asla inanmadım' Özcan Deniz'le yaşadığı aşkla adını duyuran oyuncu Buse Narcı, önceki akşam 'Bayram Şekeri' filminin galasına katıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, eşi ve çocuğunun annesi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen eski sevgilisi hakkında konuştu.
10.12.2021 Magazin
Başakşehir'de 'dayaklı tedavi' kuyruğu! Şikayet yağdı! Umut tacirine baskın
Başakşehir'de 'dayaklı tedavi' kuyruğu! Şikayet yağdı! Umut tacirine baskın Birçok ülkede kendisini 'şifacı' olarak tanıtıp bazı hastaların ayaklarının altına sopayla vurarak tedavi etmeye çalıştığı öne sürülen 'Mala Ali Kürdistani' adıyla bilinen Iraklı Molla Ali Kalak, Türkiye'ye gelerek ofis açtı. Kalak, Başakşehir'de açtığı ofiste 'kendi yöntemleri'ni uygulamaya devam edince şikayet yağdı. Kalak'ın ofisine, polis ve ilçe sağlık müdürlüğü yetkilileri baskın yaptı. Kalak'ın ofiste olmadığı belirlenirken, içerideki 3 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaklaşık 50 kişinin tedavi olmak için önünde beklediği ofis ise mühürlendi.
3.08.2021 Gündem
Bayramda 6 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak
Bayramda 6 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak Mondelez International Türkiye'nin markası Kent Ramazan Bayramı'nda 6 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak.
15.04.2021 Ekonomi
Kolonya ihracatı 4 ayda 3'e katlandı
Kolonya ihracatı 4 ayda 3'e katlandı Koronavirüse karşı mücadelenin simgelerinden kolonya ihracatta gaza bastı. Kolonya ihracatı 4 ayda 3 katına çıktı. Bayramın sürpriz hediyesi olması beklenen kolonyada üretim 2 kat arttı
15.05.2020 Ekonomi
Mezarlık ziyareti yapanları paraya boğdu
Mezarlık ziyareti yapanları paraya boğdu Antalya'da iş adamı Ömer Ulutaş, köyündeki mezarlığı ziyaret edenlerin sayısını artırıp mezarlık ziyareti geleneğini yeni nesillere aktarmak için ziyaretçilere para dağıttı. Yaklaşık 500 kişiye 10'ar Tl veren İş adamı, paraların seri numaraları arasında çektiği kur'a ile de kazanan 5 kişiye 1000'er TL verdi. İş adamı mezarlık ziyaretinden toplam 10 bin TL dağıttı.
11.08.2019 Yaşam
Halasının kuzusu
Halasının kuzusu Deniz Seki, erkek kardeşi Serkan Seki’nin 3 yaşındaki oğlu İrfan Mert ile neşeli bir fotoğrafını paylaştı.
22.08.2018 Magazin
Çocuk cinayetlerini uzmanlar masaya yatırdı
Çocuk cinayetlerini uzmanlar masaya yatırdı Ankara’da Eylül’ün Ağrı’da Leyla’nın katledilmesi gözleri yeniden Türkiye’deki kayıp çocuk vakalarına ve çocuklara karşı işlenen suçlara çevirdi. Acı haberlerin ardı ardına gelmesi sonrası ‘idam cezası’ ve ‘kimyasal hadım’ tekrar tartışılmaya başlandı. Peki çözüm ne? Toplum psikolojisi nasıl düzelir, cezai yaptırımlar çözüm mü? Bu cinayetlerin sosyolojik zemininde neler yatıyor? Her biri alanında uzman olan isimlerle çocuk cinayetlerini konuştuk...
7.07.2018 Arşiv
Tatilde sizi bekleyen 3 büyük tehlike
Tatilde sizi bekleyen 3 büyük tehlike "Tatilde sizi bekleyen 3 büyük potansiyel tehlike" başlıklı yazısıyla yazın karşılaşılan sorunlara değinen Prof. Dr. Temel Yılmaz, yazın tatil yörelerindeki kontrol edilemeyen çöplerin neden olduğu bulaşıcı hastalıklara, tatil yörelerine civar illerden gelen ve bozulma ihtimali yüksek olan gıdalara ve su yetersizliğine karşı geliştirilen ancak hastalıklara davetiye çıkaran kuyu sorunlarına dikkat çekti
16.06.2018 Sağlık
Vatandaşlara bayram şekeri uyarısı
Vatandaşlara bayram şekeri uyarısı İzmir'in tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bayram alışverişi nedeniyle gıda malzemelerinin satıldığı dükkanlarda yoğunluk başladı. Esnaf, Ramazan Bayramı'nın olmazsa olmazı şekerde, merdivenaltı üretimlere karşı vatandaşı uyardı.
12.06.2018 Sağlık
Ramazan Bayramı öncesi merdiven altı şekerlemelere dikkat!
Ramazan Bayramı öncesi merdiven altı şekerlemelere dikkat! Şekerli Mamul Sanayicileri Derneği (ŞEMAD) Başkanı Şemsi Kopuz, "Hesaplamalarımıza göre, ülkemizde üretilen çikolatanın yaklaşık yüzde 25’i, şekerlemelerin ise yaklaşık yarısı bayram dönemlerinde tüketiliyor. Söz konusu dönemlerde bayram şekeri ve çikolata satışlarının parasal karşılığı yaklaşık 500 milyon TL civarında" dedi ve ekledi bayram öncesi merdiven altı ürünlere dikkat.
11.06.2018 Ekonomi
13 bin ek istihdamla şekerlerini satacaklar
13 bin ek istihdamla şekerlerini satacaklar Esnaf ve bayramlık şeker ile çikolata üreticileri Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Kent ve Şölen toplamda 13 bin ek istihdamla 70 bin noktada ürünlerini tüketiciyle buluşturacak. Ayrıca Kent, 250 pazarda tezgah açarak satış yapacak.
9.06.2018 Ekonomi
Enes’in nefes borusuna  bayram şekeri takıldı
Enes’in nefes borusuna bayram şekeri takıldı Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinde 1,5 yaşındaki Enes Çalışkan, yediği bayram şekerinin nefes borusunu tıkaması sonucu hayatını kaybetti.
5.09.2017 Yaşam
Bayram şekeri
Bayram şekeri İhracatta 10 aydır aralıksız artış var. Ağustos’ta ihracat yüzde 11.9 artışla 12.4 milyar dolar oldu. TİM Başkanı Büyükekşi, “İhracatçılarımız milletimize bayram şekeri hediye etti” dedi
1.09.2017 Ekonomi
Bayram şekeri toplayan çocuğu havalı tüfekle yaraladı!
Bayram şekeri toplayan çocuğu havalı tüfekle yaraladı! Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir kişi, bayram şekeri toplayan 11 yaşındaki çocuğu havalı tüfekle ateş ederek yaraladı
1.09.2017 Yaşam
Bayram şekeri niyetine!
Bayram şekeri niyetine! G.Saray yeni yıldızlarını bir an önce açıklayıp taraftarına bayram hediyesi vermeyi planlıyor.
23.06.2017 Galatasaray
Bayram şekeri  ihracatı 1.3 milyar dolar
Bayram şekeri ihracatı 1.3 milyar dolar Ramazan ve Kurban bayramları çikolata ve şekerleme tüketimini katlıyor.
21.06.2017 Ekonomi
Ramazan bereketi
Ramazan bereketi Ramazan Bayramı öncesi başta gıda, giyim ve turizm olmak üzere birçok sektörde hareketlilik arttı.
19.06.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Şekeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram şekeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.