Bayırbucak Türkmenleri

Bayırbucak Türkmenleri

Son dakika bayırbucak türkmenleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayırbucak türkmenleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayırbucak türkmenleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayırbucak Türkmenleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayırbucak türkmenleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 bayırbucak türkmenleri haberi bulunmuştur. Tüm bayırbucak türkmenleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz, enflasyon ve asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz, enflasyon ve asgari ücret açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi gündemiyle ilgili önemli mesajlar verdi. Her zaman düşük faizi savunduğunu ve bu konuda taviz vermeyeceğini söyleyen Erdoğan, "Faiz lobileri kuduruyor" dedi. Asgari ücretle ilgili kararın, görüşmelerin akışına göre verileceğini kaydeden Erdoğan, "Asgari ücret arttı diye işçi çıkarma gibi bir durumla karşılaşacağımızı da zannetmiyorum" diye konuştu.
29.11.2021 Siyaset
Tarlada 12 lira! Çilek hasadı başladı
Tarlada 12 lira! Çilek hasadı başladı Hatay'ın Yayladağı ilçesinde 2011 yılında devlet desteğiyle ekimine başlanan ve bu dönem yetiştirme alanı 4 bin 180 dekara çıkan çileğin hasadına başlandı. Büyük bir bölümü ihracata giden ve ilçe ekonomisine 80 milyon TL civarında katkı sunan Yayladağı çileği, tarlada kilosu 12 TL'den satılıyor.
18.05.2021 Ekonomi
Bakan Soylu'dan 'Suriyeli' açıklaması
Bakan Soylu'dan 'Suriyeli' açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 255 bin 300 Suriyeli kardeşimiz 2 yılda geri döndü
9.09.2018 Gündem
‘IŞİD Türk askerini zehirledi’ iddiası
‘IŞİD Türk askerini zehirledi’ iddiası IŞİD militanlarının Kuzey Irak’ta Türk askerinin konuşlandığı Başika Kampı’nın içme suyuna zehir kattığı iddia edildi. Rahatsızlanan 60 Türk askeri ve 20 milisin tedavi altına alındığı söyleniyor
17.06.2021 Dünya
Hatay'a 17 top mermisi atıldı!
Hatay'a 17 top mermisi atıldı! Hatay’ın Yayladağı ilçesi kırsalına Suriye’ den atılan 17 adet top mermisi düştü. Sınır birlikleri, angajman kuralları gereği misliyle karşılık verdi. Olayda can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Rusya'dan flaş açıklama: Esad ve PKK/PYD vazgeçilmez değil
Rusya'dan flaş açıklama: Esad ve PKK/PYD vazgeçilmez değil Rus devlet adamı Talat Enveroviç, "Rusya'nın Bayırbucak Türkmenleri ile ne sorunu olabilir. Askeri harekatları Esad'dan aldığı haritalarla yaptı. Bu Esad'ın planıydı. Esad Rusya için vazgeçilmez değil" dedi.
17.06.2021 Dünya
Hatay'a iki top mermisi düştü!
Hatay'a iki top mermisi düştü! Suriye’de devam eden çatışmalar sırasında, rejim askerleri tarafından atıldığı belirtilen 2 havan mermisi Hatay’ın Yayladağı İlçesi’ne düştü. Angajman kuralları gereği havan mermisinin geldiği bölge top atışına tutuldu.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Adım atılmasını istiyorum
Erdoğan: Adım atılmasını istiyorum Cumhurbaşkanı Erdoğan, HAK-İŞ'in Dünya Kadınlar Günü Etkinliği'nde konuştu. Kadınlara cinsiyetçi davranmak yerine onlara insan gözüyle görmek gerekiyor dedi.
29.09.2021 Gündem
AYM'nin Dündar ve Gül kararına Başbakan'dan tepki
AYM'nin Dündar ve Gül kararına Başbakan'dan tepki Başbakan Ahmet Davutoğlu ile KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu ortak basın toplantısı düzenledi
29.09.2021 Gündem
MHP'li genç, Suriye'de Türkmendağı'nda yaşamını yitirdi
MHP'li genç, Suriye'de Türkmendağı'nda yaşamını yitirdi MHP Esenyurt İlçe Teşkilatı üyesi 27 yaşındaki Ferhat Tüle'nin, Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine destek vermek için gittiği Türkmendağı bölgesinde hayatını kaybettiği belirtildi. Tüle için Esenyurt'taki evinin önünde taziye çadırı kuruldu.
29.09.2021 Gündem
56 TIR yardım için yola çıktı
56 TIR yardım için yola çıktı AK Parti İstanbul ilçe teşkilatları ‘Dostluk Eli Yardım Seli’ kampanyasında terör olayları nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlar ve Bayırbucak Türkmenleri için 56 TIR’lık yardım malzemesini uğurladı
29.09.2021 Gündem
Rusya'dan Türkiye'ye şok suçlama
Rusya'dan Türkiye'ye şok suçlama RUSYA’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, 24 Kasım’da Türk jetleri tarafından düşürülen Rus Su-24 uçağının paraşütle atlayan pilotu Oleg Peşkov’u vuran grupta olduğunu söyleyen Alparslan Çelik’in Türkiye’de elini kolunu sallaya sallaya dolaştığını iddia etti
29.09.2021 Gündem
Halep’ten kaçan 60-70 bin kişi sınıra yürüyor
Halep’ten kaçan 60-70 bin kişi sınıra yürüyor Suriye Konferansı’nda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Halep’ten kaçan 60-70 bin kişinin Kilis’e yöneldiğini söylerken, “Cenevre’nin çıkmaza girdiğini” belirtti.
29.09.2021 Gündem
AFAD'dan Bayırbucak raporu
AFAD'dan Bayırbucak raporu Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD), Suriye'nin Bayırbucak bölgesindeki saldırılardan kaçarak AFAD koordinasyonunda Yayladağı sınırından Türkiye'ye giriş yapan Suriyeli Türkmen ve Arapların sayısının dört günde 3 bin 648'e ulaştığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
3 günde 3 bin 128 Türkmen geldi, göç dalgası sürüyor
3 günde 3 bin 128 Türkmen geldi, göç dalgası sürüyor SURİYE’nin Lazkiye kenti kırsalındaki Bayırbucak Türkmenleri bölgesine Rusya ve rejimin saldırılarını artırması sonucu Türkiye’ye kaçmaya başlayan Türkmenler, Hatay’ın Yayladağı İlçesi’nden giriş yapmaya devam ediyor...
29.09.2021 Gündem
Türkmenler, Türkiye'ye geliyor
Türkmenler, Türkiye'ye geliyor Hatay'ın Yayladağı İlçesi’nin karşısındaki Suriye’nin Bayırbucak Türkmen bölgesine Rusya ve rejim güçlerinin saldırılarının artması üzerine Türkmenler, Türkiye’ye doğru gelmeye başladı, ilk grup Yayladağ’a geçti
29.09.2021 Gündem
Rus istihbaratının hedefindeki Alparslan Çelik konuştu: Korkum yok
Rus istihbaratının hedefindeki Alparslan Çelik konuştu: Korkum yok TÜRK jetlerince düşürülen Rus savaş uçağından paraşütle atlayan pilotu öldüren kişi olduğu söylenen ve bu nedenle Rus istihbaratının bir numaralı hedefi olan Alparslan Çelik’le DHA muhabiri konuştu...
29.09.2021 Gündem
Rusların aradığı Türk cenazede ortaya çıktı
Rusların aradığı Türk cenazede ortaya çıktı Hava sahamıza girdiği için düşürülen Rus savaş uçağından paraşütle atlayan pilotu öldürdüğünü söyleyen ve Rus istihbaratının bir numaralı hedefi olan Alparslan Çelik, Türkmendağı'nda savaşırken ölen MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük’ün cenaze törenine katıldı...
29.09.2021 Gündem
Türkiye devreye giriyor
Türkiye devreye giriyor Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Mustafa, rejimin Rabia kentini ele geçirmesinin ardından Yamadı'daki 20 bin mültecinin Türkiye’ye taşınacağını açıkladı.
26.01.2016 Dünya
Rusya "İntikam alınacak" dedi Elazığlı komutanı arıyor
Rusya "İntikam alınacak" dedi Elazığlı komutanı arıyor Suriye’de ordu güçleri, Rus hava desteği altında Lazkiye’nin kuzeyindeki stratejik Türkmen Dağı bölgesinde, muhaliflerin kontrolündeki son yerleşim olan Rabia kasabasını da kontrol altın aldı...
29.09.2021 Gündem
Şok açıklama! Rusya'nın attığı füzeler...
Şok açıklama! Rusya'nın attığı füzeler... İNSAN Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Basın Danışmanı Burak Karacaoğlu, Hatay’ın Yayladağı İlçesi’nin karşısındaki Bayırbucak Türkmenleri bölgesine Rusya’ya ait savaş gemisinden füze atıldığını belirterek, "Füzeler, bölgede depolarımızın yakınına düştü. Gıda ve barınma gibi ihtiyaç maddelerinin bulunduğu depoda hasar meydana geldi. Can kaybı yok" dedi.
29.09.2021 Gündem
'Türkiye bayırbucak türkmenlerinin yanında'
'Türkiye bayırbucak türkmenlerinin yanında' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye Bayırbucak Türkmenleri'nin yanında" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan akşam mesaisinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan akşam mesaisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akşam mesaisini Cumhurbaşkanlığı Fotoğrafçısı Yasin Bülbül sosyal medyadan paylaştı.
29.09.2021 Gündem
Rusya'nın Türkiye'den talebi var
Rusya'nın Türkiye'den talebi var Rusya, Türk hava sahasını ihlal ettiği için vurulan uçaktaki pilotunun ölümünden sorumlu tuttuğu kişinin yargılanmasını istedi.
31.12.2015 Dünya
Türkiye Ahıska Türklerine kuçak açtı
Türkiye Ahıska Türklerine kuçak açtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun koordinasyonuyla Ukrayna'dan özel uçakla Erzincan'a getirilen 164 kişiden oluşan 45 Ahıska Türkü aile, Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde kendileri için hazırlanan evlere yerleştirildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayırbucak Türkmenleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayırbucak türkmenleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.