Alparslan Çelik

Alparslan Çelik

Son dakika alparslan çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alparslan çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alparslan çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alparslan Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alparslan çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 alparslan çelik haberi bulunmuştur. Tüm alparslan çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suç örgütü lideri 'Interpol' tarafından Gürcistan'da yakalandı
Suç örgütü lideri 'Interpol' tarafından Gürcistan'da yakalandı İzmir'de, organize suç örgütü kurarak yaralama, tehdit, şantaj, kundaklama, silahlı saldırı gibi eylemlerle maddi menfaat elde ettiği ileri sürülen Serkan Kurtuluş, Interpol tarafından Gürcistan'da yakalandı.
30.06.2018 Gündem
Alpaslan Çelik'e 5 yıl hapis cezası
Alpaslan Çelik'e 5 yıl hapis cezası Suriye'de düşürülen Rus uçağının pilotunu öldürdüğü iddia edilen Alpaslan çelik hakkında karar çıktı.
22.05.2017 Yaşam
İzmir'deki çete operasyonunda 33 tutuklama
İzmir'deki çete operasyonunda 33 tutuklama İzmir'de yaralama, tehdit, şantaj, kundaklama, silahlı saldırı gibi eylemlerle panik ve korku salarak maddi menfaat elde ettikleri iddia edilen suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 47 kişiden 33'ü tutuklandı.
24.03.2017 Yaşam
İzmir'de suç örgütü operasyonu: 47 gözaltı
İzmir'de suç örgütü operasyonu: 47 gözaltı İzmir'de yaralama, tehdit, şantaj, kundaklama, silahlı saldırı gibi eylemlerle panik ve korku salarak maddi menfaat elde ettikleri öne sürülen suç örgütünün üyelerine yönelik operasyonda 47 şüpheli gözaltına alındı.
23.03.2017 Yaşam
Alparslan Çelik davasında adli kontrol ve yayın yasağı kaldırıldı
Alparslan Çelik davasında adli kontrol ve yayın yasağı kaldırıldı SURİYE'de düşürülen Rus uçağının pilotunun öldürülmesi olayından dolayı hakkında verilen takipsizlik kararı kaldırılıp yeniden soruşturma başlatılan Alparslan Çelik'in de aralarında bulunduğu tutuksuz 18 sanığın 3 aydan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davaya devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu: Rusya sıcak bakarsa düşünebiliriz
Çavuşoğlu: Rusya sıcak bakarsa düşünebiliriz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus-Türk ilişkileri ile gelişmeleri Sputnik haber ajansına değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Putin’in Erdoğan’dan tek şartı var
Putin’in Erdoğan’dan tek şartı var Rusya'nın, düşürülen uçağın ardından Türkiye ile ilişkilerini tam olarak normalleştirmek için son şartı ortaya çıktı; Rusya Lideri Vladimir Putin, düşen uçağın Rus pilotunu öldüren Suriye'deki grubun başında olan Türkiye vatandaşı Alparslan Çelik'in "objektif şekilde yargılanmasını" istedi
29.09.2021 Gündem
Alparslan Çelik'e ikinci bir Rus pilotu daha öldürme suçlaması
Alparslan Çelik'e ikinci bir Rus pilotu daha öldürme suçlaması Alpaslan Çelik hakkında Rus pilotu Sergei Aleksandrovich Rumyantsev'i öldürmek suçlamasından verilen takipsizlik kararının neden kaldırıldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Alparslan Çelik, 8 Haziran 2017’ye kadar cezaevinde kalacak
Alparslan Çelik, 8 Haziran 2017’ye kadar cezaevinde kalacak SURİYE’nin Bayırbucak Bölgesi’ndeki Türkmen Dağı’nda düşürülen Rus uçağının pilotunu öldürdüğü suçlamasıyla hakkında verilen takipsizlik kararı kaldırılıp, yeniden soruşturma başlatılan Alparslan Çelik’in, Niğde’de ’Parada sahtecilik’ suçundan aldığı cezayı çektiği açık cezaevinden firar ettiği için 8 Haziran 2017 tarihine kadar cezaevinde kalacağı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Alparslan Çelik için tahliye kararı
Alparslan Çelik için tahliye kararı SURİYE’de düşürülen Rus uçağının pilotunun öldürülmesi olayından dolayı hakkında verilen takipsizlik kararı kaldırılıp yeniden soruşturma başlatılan Alparslan Çelik’in de aralarında bulunduğu 7’si tutuklu 17 sanıklı davaya başlandı. İlk duruşmada sanıkların yurt dışı çıkış yasağı konularak tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Ruslar Alpaslan Çelik takibinde
Ruslar Alpaslan Çelik takibinde İZMİR Cumhuriyet Başsavcılığı’nın geçen yıl Suriye’de sınırı ihlal ettiği gerekçesiyle düşürülen Rus uçağının pilotunu öldürdüğü ileri sürülen Alparslan Çelik hakkındaki kapatılımış olan soruşturmayı yeniden açması, diplomatik çevrelerde projektörlerin birden bu dosyaya çevrilmesine yol açtı.
29.09.2021 Gündem
Rus pilotun öldürülmesi soruşturması sil baştan!
Rus pilotun öldürülmesi soruşturması sil baştan! Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus savaş uçağının pilotunu, paraşütle atladıktan sonra Suriye’de öldürdüğü iddia edilen ve silahlarla yakalandığı İzmir’de 3 Nisan’da tutuklanan Alpaslan Çelik hakkındaki takipsizlik kararı kaldırıldı...
29.09.2021 Gündem
Alparslan Çelik'e kötü haber!
Alparslan Çelik'e kötü haber! İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Alparslan Çelik hakkında, "Rus Hava Kuvvetleri Savaş Pilotu Rumyantsev'in ağır tahrik altında öldürülmesi"ne ilişkin verilen takipsizlik kararını, elde edilen yeni bigiler nedeniyle kaldırarak soruşturma açtı
29.09.2021 Gündem
Rusya'nın normalleşme için Türkiye'den beklediği adımlar
Rusya'nın normalleşme için Türkiye'den beklediği adımlar Rusya, uçağın düşürülmesi ile ilgili zararın karşılanması için Türkiye’den tazminat beklediğini de açıklamıştı. Türkiye, bu konuya da mesafeli yaklaşıyor
29.09.2021 Gündem
Alpaslan Çelik, ifade verdi!
Alpaslan Çelik, ifade verdi! SURİYE’de düşürülen Rus savaş uçağının pilotunu öldürdüğü öne sürülse de bu olaydan dolayı hakkında takipsizlik kararı verilen, ancak ’Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki 6136 Sayılı Kanun’a muhalefet’, ’harp silahı bulundurma’ ve ’kişilerin huzur ve sükununu bozma’ suçundan tutuklanan 7 kişi arasında bulunan Alpaslan Çelik, devam eden bir soruşturma kapsamında, sıkı güvenlik tedbirleri altında cezaevinden İzmir Adliyesi’ne getirildi...
29.09.2021 Gündem
Alparslan Çelik'in hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Alparslan Çelik'in hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu Sınır ihlali yaptığı iddiasıyla düşürülen Rus uçağının pilotu Oleg Peşkov’u öldürdüğünü iddia eden Alparslan Çelik’in yargılanmasına 27 Haziran’da başlanacak...
29.09.2021 Gündem
Rus yetkiliden flaş Alpaslan Çelik açıklaması!
Rus yetkiliden flaş Alpaslan Çelik açıklaması! Türk F16'larının Suriye'de düşürdüğü Rus uçağından atlayan pilot Oleg Peşkov'u öldürdüğü söylenen Alparslan Çelik hakkında 'harp silahı bulundurmak' suçundan dava açılacak olmasının Moskova—Ankara ilişkilerinin normalleşmesini sağlayabilecek bir adım olmadığı belirtildi...
17.06.2021 Dünya
Alparslan Çelik’e 8 yıl hapis cezası istendi
Alparslan Çelik’e 8 yıl hapis cezası istendi SURİYE’de düşürülen Rus uçağının pilotunun öldürülmesi olayından dolayı hakkında takipsizlik kararı verilen, Türkmen birliklerinin komutanı Alparslan Çelik ile birlikte 7’si tutuklu 14 kişi hakkında, ’6136 Sayılı Kanuna muhalefet’ ve ’harp silahı bulundurma’ suçundan 8’er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı...
29.09.2021 Gündem
Moskova, Türkiye’nin düşürdüğü uçağın ölen pilotu için dava açıyor
Moskova, Türkiye’nin düşürdüğü uçağın ölen pilotu için dava açıyor MOSKOVA, sınırı ihlal ettiği için Türkiye tarafından düşünülen Rus savaş uçağı Su-24’ün öldürülen pilotu ile ilgili dava açıyor...
26.05.2016 Dünya
Rusya'dan flaş hamle! Dava açılıyor
Rusya'dan flaş hamle! Dava açılıyor MOSKOVA, sınırı ihlal ettiği için Türkiye tarafından düşünülen Rus savaş uçağı Su-24’ün öldürülen pilotu ile ilgili dava açıyor.
25.05.2016 Dünya
Alpaslan Çelik'in avukatı: Kimin vurduğunu nasıl ispatlayacaksınız?
Alpaslan Çelik'in avukatı: Kimin vurduğunu nasıl ispatlayacaksınız? Avukat Murat Üstündağ, müvekkili Alparslan Çelik hakkında, Rus pilotu öldürme suçundan takipsizlik kararı verildiğini doğruladı. Üstündağ, Rus pilotun ölüm sebebinin belirlenemeyeceğini ileri sürdü.
29.09.2021 Gündem
Rus pilotu öldürdüğü iddia edilen Alparslan Çelik'e takipsizlik
Rus pilotu öldürdüğü iddia edilen Alparslan Çelik'e takipsizlik Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus savaş uçağının pilotunu paraşütle atladıktan sonra Suriye topraklarında öldürdüğü iddiasıyla aranan ve silahlarla yakalanması üzerine 3 Nisan’da tutuklanan Alparslan Çelik’e İzmir Cumhuriyet Başsavcısı takipsizlik kararı verdi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'nin Rusya Büyükelçisi: Özür yetmez
Türkiye'nin Rusya Büyükelçisi: Özür yetmez Türkiye'nin Rusya Büyükelçisi Ümit Yardım, Ankara'nın Rus uçağını düşürmesinin, sadece özür dileyerek çözülecek türden bir sorun olmadığını söyledi.
27.04.2016 Dünya
Rus gazetesinden olay Alparslan Çelik iddiası!
Rus gazetesinden olay Alparslan Çelik iddiası! Rusya tarafından, Rus pilotu öldürdüğü iddia edilen Alparslan Çelik'in Türkiye'de gerekli cezayı alması için uğraşacağı belirdildi. Rusya'da çıkan bir gazetede 'Ceza almazsa Çelik'le Rus özel servis ilgilenecek' ifadesi yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Zaharova'dan mektup açıklaması!
Zaharova'dan mektup açıklaması! Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Türkiye'nin Kasım 2015'te düşürdüğü Rus uçağının birinci pilotunun ölümünden sorumlu olduğunu söyleyen Alparslan Çelik'in kendisine yazdığı belirtilen mektuba yanıt vermeyeceğini söyledi.
25.04.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alparslan Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alparslan çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.