Başpehlivan

Başpehlivan

Son dakika başpehlivan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başpehlivan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başpehlivan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başpehlivan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başpehlivan gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 başpehlivan haberi bulunmuştur. Tüm başpehlivan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü? Antalya'da, ulusal bir TV kanalındaki parkur yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz, başcazgır Bayram Ali Dede'yi sopayla darbetti. Bayram Ali Dede, sopalı saldırıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Söz konusu olayın ardından Hikmet Tuğsuz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
21.07.2023 Gündem
Yusuf Can Zeybek kimdir? Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek kaç kez kazandı?
Yusuf Can Zeybek kimdir? Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek kaç kez kazandı? Yusuf Can Zeybek Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan oldu. Finalde İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek Antalya'da doğdu. Milli güreşçi olan Yusuf Can Zeybek kaç yaşında? İşte Yusuf Can Zeybek'in hayatı...
9.07.2023 Gündem
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek oldu
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek oldu 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan belli oldu. İsmail Balaban'ı finalde geçmeyi başaran Yusuf Can Zeybek, başpehlivan unvanını kazandı. Yusuf Can Zeybek, 1 milyon liralık ödülün sahibi oldu.
9.07.2023 Şampiy10
Kırkpınar Yağlı 2023'te başpehlivan kim oldu? Finale kimler kaldı? Kırkpınar ödülü ne kadar?
Kırkpınar Yağlı 2023'te başpehlivan kim oldu? Finale kimler kaldı? Kırkpınar ödülü ne kadar? Kırkpınar Yağlı Güreşleri 662'inci kez düzenleniyor. 7-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında Edirne Sarayiçi'nde yapılan tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivanlık için finale kalan isimler belli oldu. Güreş izleyicisinin de gözleri "Kırkpınar 2023 ödülü ne kadar?", "Başpehlivanlık ödülü kaç TL?" sorularına çevrildi. Peki 2023 Kırkpınar Başpehlivanı kim oldu?
9.07.2023 Gündem
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle Kırkpınar Güreşleri hangi kanalda, saat kaçta? Soruları Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni canlı izlememek isteyenler tarafından sorgulanıyor. 662. kez düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri yoğun ilgi görüyor. Kırkpınar Güreşleri’nde bu yıl ödül 3 milyon lira olarak belirlendi. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni canlı izlemek isteyen sporseverler ise arama motorlarına yönelerek Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yayınlanacağı kanalı ve diğer detayları sorguluyor. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle ile ilgili detaylar...
8.07.2023 Şampiy10
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları!
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları! 'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, geçtiğimiz haftalarda evlendi. Balayı için soluğu Dubai'de alan çiftten çölde poz geldi. Taze evlilerin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
9.12.2022 Magazin
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi!
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi! 'Survivor 2021' şampiyonu, Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, önceki akşam aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sadece bir gün nişanlı kalan ikili, dün akşam Ürgüp'te hem kına gecesi hem de düğün yaptı.
20.11.2022 Magazin
Bakan Bozdağ: Başörtüsü için Anayasa'nın 24. maddesi değişecek
Bakan Bozdağ: Başörtüsü için Anayasa'nın 24. maddesi değişecek Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, katıldığı canlı yayında "Başörtüsü için tek maddede ek maddede 24. maddede değişiklik yapılmasına karar verildi." dedi. Bakan Bozdağ, "CHP'nin de destek vermemek için fazlaca bir bahane bulacağını düşünmüyorum. İki maddelik bir düzenleme yapılacak. İkincisi de 41. madde. Aile Türk toplumunun temelidir. Türk toplumunun, devletinin güçlü olmasını istiyorsak ailenin güçlü olması gerekir." dedi.
24.10.2022 Siyaset
Kırkpınar Başpehlivanı Cengiz Şimşek, Yapraklı Yağlı Güreşleri'ne de damgasını vurdu
Kırkpınar Başpehlivanı Cengiz Şimşek, Yapraklı Yağlı Güreşleri'ne de damgasını vurdu Çankırı’da düzenlenen 46. Yapraklı Yağlı Güreşleri’ni, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Başpehlivanı Cengizhan Şimşek finalde Mustafa Taş'ı geçerek kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Kırkpınar'da Altın kemeri getiren oyunu eşekle çalışmış!
Kırkpınar'da Altın kemeri getiren oyunu eşekle çalışmış! Edirne'de gerçekleştirilen 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan Cengizhan Şimşek’in, finalde altın kemeri getiren ‘supleks’ adlı oyunu, antrenmanları sırasında eşekle çalıştığı ortaya çıktı.
6.07.2022 Gündem
Kırkpınar yağlı güreşlerinde tarihi olay! Böylesi görülmedi, şampiyonları tek tek eledi! İsmail Balaban, Ali Gürbüz, Recep Kara...
Kırkpınar yağlı güreşlerinde tarihi olay! Böylesi görülmedi, şampiyonları tek tek eledi! İsmail Balaban, Ali Gürbüz, Recep Kara... 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri bugün yapılan final müsabakasıyla sona erdi. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı Kırkpınar'da favori güreşçiler büyük şok yaşadı. Kırkpınar'a damgasını vurdu. Böylesi daha önce olmamıştı. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde dev heyecan Cengizhan Şimşek ile Mustafa Taş arasında oynanan final maçıyla son buldu. Dev finalin ardından Tarihi Kırkpınar'da bir ilk yaşandı. 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Mustafa Taş'ı mağlup eden Cengizhan Şimşek, başpehlivan oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
3.07.2022 Diğer Sporlar
661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan Cengizhan Şimşek oldu
661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan Cengizhan Şimşek oldu 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Cengizhan Şimşek, finalde karşılaştığı Mustafa Taş'ı mağlup ederek başpehlivan oldu.
3.07.2022 Diğer Sporlar
Merakla bekleniyordu! Kırkpınar'da finalin adı belli oldu
Merakla bekleniyordu! Kırkpınar'da finalin adı belli oldu Edirne'de 661'incisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehilvanlık müsabakalarında finalistler Cengizhan Şimşek ile Mustafa Taş oldu.
3.07.2022 Diğer Sporlar
Kırkpınar Yağlı Güreşlerini kim kazandı 2022, 661. şampiyonu kim oldu, birinci belli mi? Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?
Kırkpınar Yağlı Güreşlerini kim kazandı 2022, 661. şampiyonu kim oldu, birinci belli mi? Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor? Kırkpınar Yağlı Güreşleri kazananı kim, şampiyon kim oldu? sorularına yanıt arıyor. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin bugün ikinci günü yaşanıyor. 1 Temmuz’da başlayan güreşler 3 Temmuz’a kadar sürecek. Güreş mücadelesini canlı olarak TRT Spor'dan izlemek mümkün. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?
2.07.2022 Diğer Sporlar
Kırkpınar'da sürpriz! Ali Gürbüz elendi
Kırkpınar'da sürpriz! Ali Gürbüz elendi 661'inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık 2'nci tur müsabakalarında 2 kez arka arkaya altın kemeri alarak ebedi kemer sahibi olmak için mücadele eden favori güreşçi Ali Gürbüz, rakibi Mehmet Yeşil Yeşil'e altın puanlamada yenilerek elendi. Şaban Yılmaz'ın hakem kararıyla elenmesi sonrası ise olaylar çıktı. Hakem odasını basan Yılmaz'ı polis güçlükle odadan çıkardı.
2.07.2022 Diğer Sporlar
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi!
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi! 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başlıyor! Dünyanın en eski Spor organizasyonu olarak bilinen ve UNESCO Somut Olmayan Kültür Mirasları Listesi'nde de bulunan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kıyasıya rekabetin yaşanacağı mücadelelere sahne olacak. Müsabakalar için nefesler tutulurken güreş meraklıları Kırkpınar Güreşleri’nin ne zaman, hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? Kaç pehlivan katılacak? 2022 Kırkpınar Güreşleri nerede? İşte tüm detaylar…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Er meydanında 600 pehlivan mücadele edecek
Er meydanında 600 pehlivan mücadele edecek Denizli’de Merkezefendi Belediyesi tarafından ikincisi gerçekleştirilecek olan ‘Merkezefendi 2. Yağlı Güreşleri’ 26 Haziran Pazar günü güreş severlerle buluşacak.
20.06.2022 Yaşam
Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi ilde, nerde yapılır?
Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi ilde, nerde yapılır? 661'inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri sabırsızlıkla bekleniyor. Yağlı güreşlerde başpehlivan olan güreşçiye 75 bin TL para ödülü, altın madalya ve kupa, başpehlivan ikincisine 48 bin TL, gümüş madalya ve kupa, başpehlivan üçüncüsü olacak 2 güreşçiye de 25’şer bin TL para ödülü, bronz madalya ve kupa verilecek. Tüm kategorilerde ilk üç dereceye girecek pehlivanlara ise toplam 442 bin 300 TL para ödülü dağıtılacak. Peki, Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi ilde, nerde yapılır?
31.05.2022 Gündem
Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi yağlı güreşleri bitti mi?
Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi yağlı güreşleri bitti mi? Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi Belediyesi tarafından Şemikler Spor Tesisi’nde bu yıl ilki gerçekleştirilen etkinliğe katılanlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kuralları gereği ateş ölçümü ve HES kodu kontrolü sonrası alana alındı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kayıt yaptıran ve güreş öncesi hazırlıklarını tamamlayan pehlivanlar, yağlanarak er meydanına çıktı.
14.09.2021 Gündem
'Kız gibi oynamayın' diyerek tartıştıkları polis memurunu vurdular
'Kız gibi oynamayın' diyerek tartıştıkları polis memurunu vurdular İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, iddiaya göre halı sahada maç yapan kişilerin oyunculuğunu beğenmeyerek "Kız gibi top oynamayın" diyen bir grup, halı sahada maç yapan polis memurunu çıkan tartışmanın ardından tabanca ile ayağından yaraladı. Seyirciler arasında bulunan polislerin de ateş açması sonucu kaçan şüphelilerden 2'si kısa sürede yakalandı.
18.08.2021 Yaşam
Talihsiz kaza! Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz'ün zor anları
Talihsiz kaza! Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz'ün zor anları Edirne’de bu yıl 660’ıncısı düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivan olan ve 2019’dan sonra üst üste ikinci kez altı kemeri boynuna takan Ali Gürbüz, ’hamama gitme’ ritüelini bozmadı. Ali Gürbüz’ün halkı selamlamaya gitmek için bindiği faytonun ise tekerleğinin çıkması sonucu ufak çaplı kaza yaşandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Ali Gürbüz oldu
660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Ali Gürbüz oldu 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde rakibi İsmail Koç'u yenen Ali Gürbüz üst üste 2. kez, toplamda 4. kez başpehlivan oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Başpehlivan Recep Kara, Kırkpınar'da baygınlık geçirdi
Başpehlivan Recep Kara, Kırkpınar'da baygınlık geçirdi 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık 3. turunda İsmail Koç ile karşılaşan Recep Kara, müsabakanın puanlama bölümünde kısa süreli baygınlık geçirdi. Kara ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kırkpınar'da Survivor sürprizi! İlk galibiyet...
Kırkpınar'da Survivor sürprizi! İlk galibiyet... 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde bugün başpehlivanlık güreşleri start aldı ve 54 pehlivan kol bağladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İsmail Balaban: Survivor'da öfkeme yenilebilirdim!
İsmail Balaban: Survivor'da öfkeme yenilebilirdim! 'Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet' Hürriyet Youtube kanalında. Her cuma saat 14.00'da yayınlanan programın bu haftaki konuğu İsmail Balaban.
2.07.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Başpehlivan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başpehlivan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.