Başkanlık Yarışı

Başkanlık Yarışı

Son dakika Başkanlık yarışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başkanlık yarışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başkanlık yarışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkanlık Yarışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkanlık yarışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 515 başkanlık yarışı haberi bulunmuştur. Tüm başkanlık yarışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı" sloganı ile Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kurultayda genel başkanlık seçimi için yeterli imzayı toplayan Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel aday oldu. Kurultayda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" açıklamasını yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Özgür Özel "CHP'de hançer yok hançerleyecek de kimse yok" yanıtını verdi. Genel başkanlık seçimi ikinci turda tamamlandı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci turun sonunda ise Özgür Özel 812, Kılıçdaroğlu 536 oy aldı. Böylece Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Oy sayımının ardından kurultay salonunda bir açıklama yapan Özgür Özel, "Hayatımın en büyük gururunu ve onurunu yaşıyorum. Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım" ifadelerini kullandı. İşte CHP kurultayında dakika dakika yaşananlar...
5.11.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz Tanju Özcan CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaklaşan yerel seçimlere ve CHP'deki genel başkanlık yarışı ile ilgili de konuşan Özcan, "İmamoğlu neyin değişmesi gerektiğine karar veremedi. Daha sonra geri adım attığını gördüm. Bir açıklama yapmadığı için her gün kamuoyu desteği eridi. İstanbul'da kazanma şansı olmadığını görüyorum. İYİ Parti ve HDP'nin desteği ile kazanmıştı. Birinin bile desteği olmasa kazanamaz." ifadelerini kullandı.
6.09.2023 Gündem
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump döneminde başkan yardımcısı olan Mike Pence, 2024’te gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde resmen aday oldu.
5.06.2023 Dünya
İmamoğlu: Cumhurbaşkanlığı adaylığı gündemimde yok
İmamoğlu: Cumhurbaşkanlığı adaylığı gündemimde yok İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram ziyareti için geldiği memleketi Trabzon’da, "Cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesi elbette ki benim gündemimde yok ama benim gündemimde önümüzdeki seçimde değişim var” dedi.
4.05.2022 Siyaset
ABD başkanlık seçiminde Joe Biden 306 delegeye ulaştı!
ABD başkanlık seçiminde Joe Biden 306 delegeye ulaştı! Demokrat aday Joe Biden, Georgia eyaletini de kazanıp 306 delege ile seçim yarışını önde tamamladı.
13.11.2020 Dünya
Trump ve Biden'dan peş peşe açıklamalar geliyor! 'Oylarımızı çalmaya çalışıyorlar'
Trump ve Biden'dan peş peşe açıklamalar geliyor! 'Oylarımızı çalmaya çalışıyorlar' ABD'de 59. başkanlık seçimlerinde kıyasıya yarış sürüyor. Trump ve Joe Biden'dan peş peşe açıklamalar geldi. Joe Biden 'Sandıkları terk etmeyin' çağrısında bulunurken, ABD Başkanı Trump ise "Oylarımızı çalmaya çalışıyorlar. İzin vermeyeceğiz" dedi. Öte yandan ABD’de Devlet Başkanlığı Seçiminde Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump ve Demokratların adayı rakibi Joe Biden arasındaki rekabet kıyasıya devam ederken, Trump’ın Twitter’da yaptığı “galibiyet” paylaşımı Twitter tarafından silindi. Trump aynı paylaşımı ikinci defa yapınca bu defa sansürlendi.
4.11.2020 Dünya
ABD'de başkanlık yarışı kızışıyor! Trump arayı kapatıyor
ABD'de başkanlık yarışı kızışıyor! Trump arayı kapatıyor ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri yarışında anketlerde, Demokrat aday Joe Biden önde görünürken, mevcut Başkan ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın özellikle kritik eyaletlerde arayı kapattığı görülüyor.
31.08.2020 Gündem
Rüşvet iddiası... Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu
Rüşvet iddiası... Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki rüşvet iddiasıyla ilgili olarak “Mansur Yavaş’la görüştüm. Kendisi zaten yapısı gereği haksızlıklara, ranta karşı çıkan bir isim. Kendisine onu söyledik. Yasa, hukuk neyi öngörüyorsa gereğini yapın. Gereği de yapılıyor” dedi.
23.12.2019 Siyaset
Ahmet Nur Çebi çekildi
Ahmet Nur Çebi çekildi Beşiktaş'ın 20 Ekim’deki başkanlık seçimlerine aday olacağı konuşulan Ahmet Nur Çebi, dün sürpriz bir şekilde aday olmama kararı aldı. Çebi’nin, yakın dostlarına, “Şu anda yarışma değil, kulübe destek verme zamanı” dediği ifade edildi.
10.10.2019 Beşiktaş
Trump: Joe Biden beceriksiz ve budala
Trump: Joe Biden beceriksiz ve budala 2020'deki başkan aday adayı ABD liderinin ülkesinin temel değerleri için tehdit oluşturduğunu söyledi. Aynı bölgedeki kampanyada Biden'a yanıt veren Trump, "Bugün Iowa'da bir yerlerde benim adımı o kadar çok anmış ki insanlar artık dayanamamış. Bunu söylemeyi bırak, mıymıntı adam" dedi.
12.06.2019 Dünya
Beşiktaş başkanını seçiyor
Beşiktaş başkanını seçiyor Beşiktaş Kulübünde olağan seçimli genel kurul toplantısı yarın yapılacak.
11.05.2019 Beşiktaş
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a 621 milyon euro cevabı!
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a 621 milyon euro cevabı! Fenerbahçe'de kulübün borcuyla ilgili Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında gerginlik yaşanıyor. Aziz Yıldırım, FBTV'de önceki gün kulübün borcunun 621 milyon Euro olduğunu açıklayan Ali Koç'a yanıt verdi.
30.07.2018 Fenerbahçe
CHP'de genel başkanlık adaylığı için sürpriz isim
CHP'de genel başkanlık adaylığı için sürpriz isim 24 Haziran seçimleri sonrası liderlik savaşının başladığı CHP’de eski milletvekili Haluk Pekşen’in de genel başkanlığa aday olacağı iddia edildi.
5.07.2018 Siyaset
CHP'de yeniden kurultay sesleri
CHP'de yeniden kurultay sesleri Son kurultayını Şubat 2018'de gerçekleştiren CHP'de, cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerinin ardından yeniden kurultay tartışmaları yaşanıyor. Muharrem İnce'nin dünkü açıklamalarının ardından, bazı kurultay delegeleri sosyal medya üzerinden yayınladıkları videolarla olağanüstü kurultay çağrısı yaparken, genel merkez "kurultay yok" mesajı veriyor. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, "24 Haziran seçimleri, Cumhuriyet Halk Partisinde acil bir değişimi zorunlu hale getirmiştir." ifadesini kullanarak kurultay çağrısı yaptı.
4.07.2018 Siyaset
Fenerbahçe'de seçim öncesi büyük şok!
Fenerbahçe'de seçim öncesi büyük şok! Fenerbahçe'de hafta sonu yapılacak olağan genel kurul öncesi büyük bir şok yaşandı.
31.05.2018 Fenerbahçe
ABD basını İran kararını nasıl gördü?
ABD basını İran kararını nasıl gördü? ABD Başkanı Donald Trump’ın İran nükleer anlaşmasından çekilme kararı dünya çapında geniş yankı bulurken, ABD basını kararın ABD’nin Avrupa ile ilişkilerini belirsizliğe ittiğine dikkati çekti.
8.05.2018 Dünya
Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan
Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan CHP'nin 36. Olağan Kurultayında genel başkanlığa yeniden Kemal Kılıçdaroğlu seçildi.
3.02.2018 Siyaset
CHP'de seçim günü! Kılıçdaroğlu ve İnce...
CHP'de seçim günü! Kılıçdaroğlu ve İnce... CHP'nin 36. Olağan Kurultayı başladı. Teması "Adalet ve Cesaret" olarak belirlenen kurultayda Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce yarışacak. Öte yandan 165 delegenin oyunu alan İnce'nin listesinde mükerrer oy tespit edildiği iddia edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun devreye girmesi sonrasında Muharrem İnce'nin resmen aday olduğu belirtildi.
3.02.2018 Siyaset
G.Saray'da yeni başkan Mustafa Cengiz!
G.Saray'da yeni başkan Mustafa Cengiz! Galatasaray’ın olağanüstü seçimli genel kurulu sona erdi. Sarı-kırmızılı kulübün 100. dönem yönetiminin belirlendiği kongrede, 1703 oy alan Mustafa Cengiz G.Saray'ın 37. başkanı oldu. Eski başkan Dursun Özbek ise 1623 oy aldı.
20.01.2018 Galatasaray
Sol bekin kaderi seçime bağlı
Sol bekin kaderi seçime bağlı Teknik direktör Fatih Terim, tüm sol bek adaylarını tek tek inceleyip kriterlerine göre adayları belirliyor. Başkan Dursun Özbek ve yönetimi de seçimi kazandıktan sonra bu transferi bitirmek için gün sayıyor.
15.01.2018 Galatasaray
Suudi Arabistan'da büyük kriz! Jetler yerde Prensler otelde
Suudi Arabistan'da büyük kriz! Jetler yerde Prensler otelde Cidde'de güvenlik güçleri özel jetleri herhangi bir yüksek makamdaki kişinin kaçma olasılığına karşı yerde tutuyor ve havalanmalarına müsaade etmiyor.
6.11.2017 Dünya
Aziz Yıldırım'dan sıkıyönetim
Aziz Yıldırım'dan sıkıyönetim Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Ali Koç'un 2018 Mayıs ayındaki seçim için adaylığını resmen açıklamasının ardından kolları sıvadığı öğrenildi.
10.10.2017 Fenerbahçe
Başkanlık yarışı! Müthiş isimlere teklif götürüldü...
Başkanlık yarışı! Müthiş isimlere teklif götürüldü... Ali Koç, 1907 Derneği’nin gecesinde başkan adaylığını yeniden açıkladı. Koç’un konuşması ayakta alkışlanırken, camia içerisinde de büyük heyecan yarattı. Aziz Yıldırım da seçim için yoğun mesai harcıyor. Yıldırım, kongrede üyelerin karşısına güçlü bir listeyle çıkmak için müthiş isimlere teklif götürdü.
23.09.2017 Fenerbahçe
Ekvador'un yeni devlet başkanı Moreno!
Ekvador'un yeni devlet başkanı Moreno! Güney Amerika ülkelerinden Ekvador'da devlet başkanlığı seçiminin galibi Lenin Moreno oldu.
3.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Başkanlık Yarışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkanlık yarışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.