Joe Biden

Joe Biden

Son dakika joe biden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan joe biden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını joe biden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Joe Biden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan joe biden gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.814 joe biden haberi bulunmuştur. Tüm joe biden haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor! Trump’a suikast girişimini önceden bildi… Yeni öngörülerini paylaştı
‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor! Trump’a suikast girişimini önceden bildi… Yeni öngörülerini paylaştıÖngörüleriyle dikkat çeken medyumların sayısında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Nostradamus’un mirasından ilham alan İngiliz medyum Craig Hamilton-Parker ise 'Yeni Nostradamus' ve ‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor. Daha önce koronavirüs pandemisi, terör saldırıları ve Brexit gibi olayları doğru tahmin eden Hamilton-Parker, son olarak da Trump'a suikast girişimini önceden bildi. Kehanetleriyle ilgi gören Hamilton-Parker sırlarını ve bundan sonra neler yaşanacağını açıkladı.
24.07.2024Dünya
Biden'ın koronavirüs testi negatif çıktı
Biden'ın koronavirüs testi negatif çıktı ABD Başkanı Joe Biden'ın doktoru Kevin O'Connor, Biden'ın Covid-19 testinin negatif çıktığını açıkladı.
23.07.2024Dünya
ABD Gizli Servisi Direktörü istifa etti! Trump: Bana hiçbir zaman uygun koruma sağlamadı
ABD Gizli Servisi Direktörü istifa etti! Trump: Bana hiçbir zaman uygun koruma sağlamadıABD'nin eski Başkanı Donald Trump, ABD Gizli Servisi Direktörü Kimberly Cheatle'ın istifasının ardından yaptığı açıklamada, "Bana hiçbir zaman uygun koruma sağlamadı, bu yüzden demokrasi için kurşun yemek zorunda kaldım” dedi.
23.07.2024Dünya
ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?
ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?ABD seçimleri için heyecan dorukta. ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık seçiminden çekildi. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in, Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump'ın rakibi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Peki, ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?
23.07.2024Gündem
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağızMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır. Sürekli operasyon stratejisi Allah'ın izniyle başarıyla ulaşacak terörün ve bölücülüğün kökü kazınacaktır" dedi.
23.07.2024Gündem
Borsa tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi
Borsa tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdiBorsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,15 değer kazancıyla günü 11.172,75 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi.
22.07.2024Ekonomi
Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından Rusya’dan ilk açıklama
Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından Rusya’dan ilk açıklamaABD Başkanı Joe Biden’ın ABD'de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekilmesinin ardından Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, "Sabırlı olmamız ve olanları dikkatle izlememiz gerekiyor” dedi.
21.07.2024Dünya
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleşti
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleştiABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da düzenlenecek başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekilmesinin ardından, Demokrat Partinin seçim yolunun hangi prosedürlerle şekillenebileceği sorusu gündem oldu.
21.07.2024Dünya
Trump'tan Biden'ın çekilme kararına ilk yorum: Sahtekar Joe, aday olmaya uygun değildi
Trump'tan Biden'ın çekilme kararına ilk yorum: Sahtekar Joe, aday olmaya uygun değildiABD eski Başkanı ve başkan adayı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Sahtekar Joe Biden Başkanlık için aday olmaya uygun değildi ve kesinlikle hizmet etmeye de uygun değil ve hiçbir zaman da olmadı” dedi.
21.07.2024Dünya
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildiABD Başkanı Joe Biden, ABD’de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Biden, Başkan Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirdi.
21.07.2024Dünya
Obama da Biden'dan endişeli: Adaylığını gözden geçirmeli
Obama da Biden'dan endişeli: Adaylığını gözden geçirmeliEski ABD Başkanı Barack Obama'nın mevcut Başkan Joe Biden'ın 5 Kasım başkanlık seçimlerindeki zafere giden yolunun azaldığı ve adaylığının sürdürülebilirliğini gözden geçirmesi gerektiği yönünde yorumda bulunduğu öne sürüldü.
18.07.2024Dünya
Biden'ın başkanlık yarışından çekilebileceği iddia edildi
Biden'ın başkanlık yarışından çekilebileceği iddia edildiABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'daki başkanlık seçimindeki kampanyasını bu hafta sonu sona erdirebileceği iddia edildi.
18.07.2024Dünya
Trump'a suikast girişiminde yeni ayrıntılar! Olacakların mesajını önceden vermiş
Trump'a suikast girişiminde yeni ayrıntılar! Olacakların mesajını önceden vermişEski Başkan Donald Trump'a yönelik suikast girişiminde bulunan zanlı Thomas Matthew Crooks'un internette bir oyun platformuna mesaj paylaştığı ortaya çıktı. Öte yandan saldırıya dair flaş detaylar öğrenildi.
18.07.2024Dünya
ABD Başkanı Biden koronavirüse yakalandı
ABD Başkanı Biden koronavirüse yakalandıBeyaz Saray'dan yapılan açıklamada "ABD Başkanı Joe Biden'ın Kovid-19 testi pozitif çıktı." ifadelerine yer verildi.
18.07.2024Dünya
Trump'a suikast girişiminin detayları ortaya çıktı! FBI, gizli servis açıkladı, işte saldırı silahı
Trump'a suikast girişiminin detayları ortaya çıktı! FBI, gizli servis açıkladı, işte saldırı silahıABD başkan adayı Donald Trump'a, mitingde yaptığı konuşma sırasında ateş açıldı. Kulağından yaralanan Trump, kürsüden indirildi. Donald Trump, olaydan sonra yaptığı ilk açıklamada, "İyiyim ve tıbbi muayeneden geçiyorum." ifadesini paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden da düzenlediği basın toplantısında herkesin saldırıyı kınaması gerektiğini belirterek, "ABD'de bu tür hastalıklı şiddete yer yok" dedi. ABD'yi sarsan saldırı sonrası FBI ve gizli servis peş peşe açıklamalarda bulundu. İşte saldırı silahı ve detaylar...
14.07.2024Dünya
Donald Trump'a mitingde suikast girişimi: Konuşma yaptığı sırada ateş açıldı, işte o saldırgan
Donald Trump'a mitingde suikast girişimi: Konuşma yaptığı sırada ateş açıldı, işte o saldırganABD başkan adayı Donald Trump'a, mitingde yaptığı konuşma sırasında ateş açıldı. Kulağından yaralanan Trump, kürsüden indirildi. Donald Trump, olaydan sonra yaptığı ilk açıklamada, "İyiyim ve tıbbi muayeneden geçiyorum." ifadesini paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden da düzenlediği basın toplantısında herkesin saldırıyı kınaması gerektiğini belirterek, "ABD'de bu tür hastalıklı şiddete yer yok" dedi. Öte yandan FBI, eski ABD Başkanı Trump'a suikast girişimi düzenleyen kişinin kimliğini açıkladı. Saldırgan olay yerinde öldürüldü. Saldırganla ilgili detaylar ortaya çıktı.
14.07.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
Biden'ın Putin gafı zirveye damga vurdu! Zelenski de şaşkına döndü
Biden'ın Putin gafı zirveye damga vurdu! Zelenski de şaşkına döndüABD Başkanı Joe Biden, NATO Zirvesi’nde Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’i kürsüye davet ederken yanlışlıkla Putin'in ismini söyledi.
12.07.2024Gündem
ABD Başkanı Joe Biden Zelenskiy'i 'Putin' diyerek sahneye çağırdı
ABD Başkanı Joe Biden Zelenskiy'i 'Putin' diyerek sahneye çağırdıABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodomir Zelenskiy'i sahneye çağırırken, "Beyefendiler, hanımefendiler, karşınızda Başkan Putin." dedi.
11.07.2024Dünya
Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde Rusya uyarısı: Çatışma ihtimali kuşkusuz endişe verici
Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde Rusya uyarısı: Çatışma ihtimali kuşkusuz endişe vericiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi için bulunduğu ABD'de açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "İsrail'in tehditleri ve çatışmayı yayma girişimleri sona ermeli. Aksi takdirde bölgemiz daha derin çatışmalar ve hatta savaş riskiyle karşı karşıya kalacak" dedi.
11.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı. Erdoğan, burada aile fotoğrafı çektirdi.
10.07.2024Gündem
ABD'de kritik NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başladı
ABD'de kritik NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğine katıldı. Erdoğan'ın NATO zirvesindeki yoğun diplomasi trafiği de başlamış oldu.
10.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de temaslara başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de temaslara başladıCumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’deki Andrews Ortak Hava Üssü'ne ulaştı. Erdoğan, NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğine katıldı.
9.07.2024Gündem
ABD'den Biden'la ilgili Parkinson hastalığı açıklaması
ABD'den Biden'la ilgili Parkinson hastalığı açıklamasıBeyaz Saray, ABD basınında Parkinson konusunda uzman bir doktorun 8 kez Beyaz Saray'ı ziyaret ettiğine dair çıkan haberlerin ardından ABD Başkanı Joe Biden'ın Parkinson tedavisi görmediğini açıkladı.
8.07.2024Dünya
ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?
ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?Küresel piyasalar, dünya genelinde yoğunlaşan seçim takvimi ve makroekonomik verilerden alınan sinyallerle karışık bir seyir izlerken, bugün ABD'de açıklanacak istihdam raporu verileri yatırımcıların odağında bulunuyor. Peki, ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?
5.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Joe Biden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki joe biden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.