Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ

Son dakika Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakan yardımcısı bekir bozdağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 981 başbakan yardımcısı bekir bozdağ haberi bulunmuştur. Tüm başbakan yardımcısı bekir bozdağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yusuf Yerkel kimdir? Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit'in hastalığı ne, kaç yaşındaydı?
Yusuf Yerkel kimdir? Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit'in hastalığı ne, kaç yaşındaydı? 2014'te dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özel Kalem Müdür Yardımcısı olan, Frankfurt Ticari Ataşesi Yusuf Yerkel, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, "Minik kuzumuz yavrumuz canımız Emir Zahitimiz melek oldu. Bu fani dünyadaki 3 yıllık çileli yolculuğunu tamamlayıp, ebedi aleme göç eyledi. Artık bize düşen, güzel bir sabırdır…" dedi. Peki, Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit’in hastalığı nedir, Emir Zahit kaç yaşındaydı? Yusuf Yerkel kimdir?
3.06.2022 Gündem
Bekir Bozdağ'ın alıkonulma planına ilişkin davada karar
Bekir Bozdağ'ın alıkonulma planına ilişkin davada karar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında, Jandarma Okullar Komutanlığındaki darbe faaliyetlerine ilişkin, dönemin Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın da arasında bulunduğu bazı idarecilerin alıkonulması planıyla ilgili 13 sanıklı davada karar açıklandı.
17.01.2019 Gündem
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yönetim sisteminde nasıl bir kabine oluşturacağı merakla bekleniyor. Erdoğan’ın kabineye MHP’den isimleri alması da gündemde. Ak Parti’den dört veya beş ismin bakanlık için vekillikten istifası bekleniyor.
26.06.2018 Siyaset
Hükümetin ilk gündemi bedelli ve OHAL olacak
Hükümetin ilk gündemi bedelli ve OHAL olacak Başbakan Yardımcısı Bozdağ, katıldığı bir TV programında bedelli askerlik ve OHAL’in kaldırılması gibi konuların ivedilikle gündeme geleceğini söyledi
25.06.2018 Gündem
Bozdağ'dan "seçim sonuçlarına müdahale" iddiasına yanıt
Bozdağ'dan "seçim sonuçlarına müdahale" iddiasına yanıt Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Seçim sonuçlarına müdahale iddiası ile ilgili, "Kendi seçim sonuçlarına dönük başarısızlıklarına kılıf uydurma çabalarından başka bir şey değildir." dedi.
22.06.2018 Siyaset
Bozdağ: Yarın F-35'in ilk teslimi yapılacaktır
Bozdağ: Yarın F-35'in ilk teslimi yapılacaktır Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "F-35 projesi kapsamında Türkiye için üretilen uçaklarla ilgili gerekli bağlantılar yapılmıştır. Yarın F-35'in ilk teslimi yapılacaktır" dedi.
20.06.2018 Gündem
Çavuşoğlu: ABD hata üstüne hata yaptı
Çavuşoğlu: ABD hata üstüne hata yaptı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "ABD hata üstüne hata yaptı. Münbiç ilişkilerimizin düzelmesi adına bir başlangıç. Münbiç modeli, Suriye'nin geleceği için de önemli" dedi. Çavuşoğlu, "F-35'lerle ilgili 21 Haziran'da ilk teslim için Türkiye davet edildi. Öyle 'ben istedim iptal ettim' veya 'Türkiye'yi çıkarmak istiyorum' olmaz" ifadesini kullandı.
19.06.2018 Dünya
Bozdağ: Kılıçdaroğlu yalan söylüyor
Bozdağ: Kılıçdaroğlu yalan söylüyor Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kandil operasyonu sözleriyle ilgili, "Millet sayın Kılıçdaroğlu'nun yalan söylediğini biliyor." dedi.
16.06.2018 Siyaset
Bekir Bozdağ: Terör örgütünün maşası olduğu çok net
Bekir Bozdağ: Terör örgütünün maşası olduğu çok net Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: "(Suruç'taki saldırı) Bunların (saldırganların) PKK terör örgütünün maşası olduğu çok net."
15.06.2018 Gündem
Bozdağ: İnce çıkıp Türkiye'den özür dilemelidir
Bozdağ: İnce çıkıp Türkiye'den özür dilemelidir Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: "(Kılıçdaroğlu'nun açıklaması) Sayın İnce dürüst bir siyasetçi gibi davranmalı, çıkıp Türkiye'den özür dilemelidir."
12.06.2018 Siyaset
Bozdağ: HDP, Millet İttifakı'nın doğrudan müttefikidir
Bozdağ: HDP, Millet İttifakı'nın doğrudan müttefikidir Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Hepimiz biliyoruz ki karenin dışında da olsa HDP, Millet İttifakı'nın doğrudan müttefikidir" dedi. Bozdağ, ''Kandil'e operasyon dahil bölgede her an her şey olabilir'' ifadesini de kullandı.
11.06.2018 Gündem
'Tecrübeli biri olarak söylüyorum, seçim ikinci tura kalmaz'
'Tecrübeli biri olarak söylüyorum, seçim ikinci tura kalmaz' Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, seçimlere kısa bir süre kala yaptığı değerlendirmede siyasal tecrübesinin olduğunu belirtti ve Cumhurbaşkanlığı için 2. bir turun olmayacağı görüşünü dile getirdi. Bozdağ, tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş üzerinden 'bir mağduriyet yaratılmaya çalışıldığını' da söyledi.
11.06.2018 Siyaset
Yunan gazetesinden iddia: Darbeciler kışlada...
Yunan gazetesinden iddia: Darbeciler kışlada... Ta Nea gazetesi, 15 Temmuz darbesinden sonra Yunanistan’a kaçan ve Mayıs ayı sonunda serbest kalan 8 darbeci FETÖ üyesi askerin ülkedeki kışlalardan birinde korunduğunu iddia etti.
9.06.2018 Dünya
Hayırla yad edilecek
Hayırla yad edilecek Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, bakanlar, milletvekilleri ve siyasiler taziye mesajı yayınladı. Erdoğan ‘Her zaman hayırla yad edilecektir’ dedi
8.06.2018 Gündem
Türkiye'den Yunanistan'a sert yanıt: Not ediyoruz
Türkiye'den Yunanistan'a sert yanıt: Not ediyoruz Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili yaklaşımına ilişkin, "Komşuluk hukukuna ve aramızdaki uluslararası hukuka aykırı bu yaklaşımlardan fevkalade rahatsısız. Türkiye, Yunanistan'ın yaptığı bu işleri, aldığı bu tutumu not etmektedir. Bunları Türkiye'nin not ettiğini Yunanistan'ın bilmesinde fayda vardır. Konunun NATO ile bir alakası yoktur." dedi.
7.06.2018 Siyaset
Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Kimsenin gücü yetmez
Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Kimsenin gücü yetmez Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ,"İsmail Temel gibi kahraman bir vatan evladının apoletlerini sökme görevi PKK veya FETÖ veya onu destekleyenler tarafından Sayın İnce'ye mi verildi?" dedi.
3.06.2018 Siyaset
CHP heyeti inceleme yapacak
CHP heyeti inceleme yapacak 4 kişilik CHP heyeti 4 Haziran günü Adalet Bakanlığı'na gidip Gülen'in iadesine ilişkin dosyayı inceleyecek...
1.06.2018 Gündem
Son dakika: Bozdağ'dan CHP'ye sert yanıt
Son dakika: Bozdağ'dan CHP'ye sert yanıt Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP'nin seçim beyannamesinde eğitim sisteminin '1+8+4' şeklinde düzenleneceğinin yer almasına ilişkin "Bu tam anlamıyla 28 Şubat zihniyetinin CHP eliyle yeniden hortlatılması anlamına gelecektir" dedi.
30.05.2018 Siyaset
Bozdağ: Faşist saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum
Bozdağ: Faşist saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yapıtığı açıklamada, "Yeni Solingenlerin ve katliamların yaşanmaması için hep birlikte, ırkçılığa hayır; yabancı düşmanlığına hayır; ayrımcılığa hayır; İslam düşmanlığına hayır, demeliyiz" dedi.
29.05.2018 Arşiv
Son dakika: Hükümetten dövizle ilgili peş peşe açıklamalar geldi
Son dakika: Hükümetten dövizle ilgili peş peşe açıklamalar geldi Döviz kurundaki dalgalanma ile açıklama yapan Ekonomi Bakanı Zeybekci "Sağlıksız bir fiyat oluşumu söz konusu. Bu sorumluluğu alarak, en doğru hamlenin en uygun zamanda yapılacağı konusunda güvenimiz tamdır" dedi. Öte yandan TL'nin değer kaybının nedeninin makro ekonomik değil, spekülatif olduğunu belirten Zeybekci, "İlgili kurumlarımızın elinde güçlü enstrümanlar var, yetkilerini sonuna kadar kullanmaları gerekir" şeklinde konuştu. Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da "Dövizdeki yükselişin seçim sonucunu değiştireceğini düşünenler aldanıyor" dedi.
23.05.2018 Ekonomi
FETÖ elebaşı Gülen'in iade belgeleri ortaya çıktı
FETÖ elebaşı Gülen'in iade belgeleri ortaya çıktı CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, teröristbaşı Fetullah Gülen’in ABD’den usulüne uygun olarak istenmediğini iddia ederken, İHA'nın haberine göre Adalet Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığının farklı tarihlerdeki yazıları ile ABD’den Gülen’in iadesinin istendiğini ortaya çıkardığı belirtildi.
22.05.2018 Gündem
A takımı sahaya indi
A takımı sahaya indi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet 600 kişiden oluşan milletvekili aday listelerini dün Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
Gel, gör ve özür dile!
Gel, gör ve özür dile! Başbakan Yardımcısı Bozdağ, kendisini Bir Amerikalının arayıp ‘Türkiye Gülen’i bizden usulüne uygun istemedi’ dediğini iddia eden CHP’nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’ye böyle seslendi
19.05.2018 Siyaset
'Erdoğan'a suikast ihbarı'na Bozdağ'dan ilk açıklama
'Erdoğan'a suikast ihbarı'na Bozdağ'dan ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Balkanlar ziyaretinde suikast ihbarına ilişkin Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Erdoğan, ölüm tehditlerinden korkacak, yolundan ve davasından dönecek biri değildir" dedi.
19.05.2018 Gündem
Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan İnce'ye FETÖ elebaşı Gülen yanıtı
Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan İnce'ye FETÖ elebaşı Gülen yanıtı Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, seçimlerden sonra FETÖ elebaşı Gülen'in iadesini isteyeceğiz sözlerine yanıt verdi. Bozdağ, Sizi ABD'den arayan her kimse yalan söylüyor. Bizim talebimizde bir eksiklik yok.Siz de yalancı şahitlik ediyorsunuz" dedi. Adalet Bakanlığı'da FETÖ elebaşının iadesi için 7 ayrı talep ABD'ye iletildi açıklaması yaptı.
18.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakan yardımcısı bekir bozdağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.