Yusuf Yerkel

Yusuf Yerkel

Son dakika yusuf yerkel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yusuf yerkel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yusuf yerkel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yusuf Yerkel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yusuf yerkel gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 yusuf yerkel haberi bulunmuştur. Tüm yusuf yerkel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yusuf Yerkel kimdir? Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit'in hastalığı ne, kaç yaşındaydı?
Yusuf Yerkel kimdir? Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit'in hastalığı ne, kaç yaşındaydı? 2014'te dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özel Kalem Müdür Yardımcısı olan, Frankfurt Ticari Ataşesi Yusuf Yerkel, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, "Minik kuzumuz yavrumuz canımız Emir Zahitimiz melek oldu. Bu fani dünyadaki 3 yıllık çileli yolculuğunu tamamlayıp, ebedi aleme göç eyledi. Artık bize düşen, güzel bir sabırdır…" dedi. Peki, Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit’in hastalığı nedir, Emir Zahit kaç yaşındaydı? Yusuf Yerkel kimdir?
3.06.2022 Gündem
Oyuncu Barış Atay gözaltına alındı!
Oyuncu Barış Atay gözaltına alındı! Oyuncu Barış Atay Muğla Dalyan'da hakkında yakalama kararı olduğu gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alındı. Atay, işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
15.06.2017 Magazin
'Yerkel olduğunu bilmiyordum'
'Yerkel olduğunu bilmiyordum' Yusuf Yerkel'in tekme anını fotoğraflayan muhabirler konuştu.
29.09.2021 Gündem
Yusuf Yerkel görevden alındı
Yusuf Yerkel görevden alındı Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in 21 Mayıs 2014 itibarıyla Başbakan Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevinden alındığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
‘Yusuf Bey’le helalleştik’
‘Yusuf Bey’le helalleştik’ Başbakanlık görevlisi Yerkel’in tekme attığı madenci Erdal Kocabıyık’ın Ege Postası’na “Yusuf Bey aradı. Helallik istedi. Ben de istedim. O da pişman olduğunu söyledi. Onu affettim” dedi
29.09.2021 Gündem
Başbakanlık müşavirine sert tepki!
Başbakanlık müşavirine sert tepki! Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ı kızdıracak yorum: 'Ülkeyi...'
Erdoğan'ı kızdıracak yorum: 'Ülkeyi...' İngiliz Financial Times ve Daily Telegraph gazeteleri bugün, Soma faciasının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tutumuna ilişkin tutumunu değerlendirdikleri makalelere yer veriyor. Financial Times gazetesi "Zaptedilemeyen Erdoğan bölünmüş bir Türkiye’ye başkanlık edecek" başlıklı makalesinde, Başbakan Erdoğan'ın siyasi söylemleri ve tavrının ülkede 'kutuplaşmaya yol açtığını' yazıyor.
21.05.2014 Dünya
Sağlık Bakanı'ndan o rapor için açıklama!
Sağlık Bakanı'ndan o rapor için açıklama! Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel’in Soma’da yere düşen bir vatandaşa tekme atarken görüntülenmesi ve 7 günlük iş göremez raporu alması ile ilgili sorulara cevap verdi...
29.09.2021 Gündem
Yusuf Yerkel'in tekmesiyle ilgili yeni görüntüler yayınlandı
Yusuf Yerkel'in tekmesiyle ilgili yeni görüntüler yayınlandı Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in tekmesinden önce yaşananlarla ilgili yeni görüntüler A Haber'de yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
Yusuf Yerkel'in tekmesiyle ilgili yeni görüntüler yayınlandı
Yusuf Yerkel'in tekmesiyle ilgili yeni görüntüler yayınlandı Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in tekmesinden önce yaşananlarla ilgili yeni görüntüler A Haber'de yayınlandı.
20.05.2014 Haber
‘Demek ki hâlâ o seviyede değiliz’
‘Demek ki hâlâ o seviyede değiliz’ AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik “Suçlu arama zamanı değil” dedi, ekledi: “Somalıların ‘büyük bir vakur bir duruş sergiledi. Kazalar minimize edilir. Demek ki hala o seviyede değiliz...”
29.09.2021 Gündem
Çelik'ten 'Başbakan yumruk attı' iddiasına yanıt!
Çelik'ten 'Başbakan yumruk attı' iddiasına yanıt! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Soma ziyareti sırasında yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Müşavirden ilk açıklama!
Müşavirden ilk açıklama! Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel, "O gün yaşadığım bütün provokasyonlara, maruz kaldığım hakaret ve saldırılara rağmen sükunetimi muhafaza edemediğimden dolayı üzgünüm" değerlendirmesi yaptı...
29.09.2021 Gündem
Başbakanlık önünde alarm!
Başbakanlık önünde alarm! Başbakanlık yakınındaki Vekaletler Caddesinde, üzerinde bomba düzeneği şüphesi bulunan bir kişi, güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirildi...
29.09.2021 Gündem
Başbakan'a iki yeni danışman!
Başbakan'a iki yeni danışman! İşte Başbakan Erdoğan'ın 'ın 11 kişilik A Takımı
29.08.2012 Siyaset
'Türkiye Ortadoğu'yu birleştirecek!'
'Türkiye Ortadoğu'yu birleştirecek!' New York Times, Türkiye'nin Ortadoğu ülkeleriyle vizeleri kaldırarak ve popüler kültürünü bölgeye ihraç ederek bölgeyi yeniden bütünleştirmeye çalıştığı yorumunu yaptı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Yerkel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yusuf yerkel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.