Soma

Soma

Son dakika soma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soma gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.017 soma haberi bulunmuştur. Tüm soma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bu yazının ana konusu olan linyit hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Linyit ülkemizde çıkarılan bir madendir ve genellikle evleri ısıtmak amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Fakat birçok sektörde linyit kullanımı devam etmektedir. Bir kömür türü olarak bilinen linyit kahverengi rengindedir. Kömür çeşitleri içerisinde en düşük sırada yerini almaktadır. En alt sırada yer almasının sebebi ise ısıtma potansiyelinin diğer kömür türlerine göre oldukça düşük olmasından kaynaklanmaktadır. 
1.02.2024 Yaşam
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Mermer, güzelliği ve dayanıklılığı ile ödüllendirilen zamansız bir malzemedir. Mermer oluşturmak için kireç taşına ısı ve basınç uygulanır. Taş ocakları ve yer altı mağaraları mermerin birincil kaynakları olmaktadır. Renkleri genelde beyaz ya da gridir.
26.01.2024 Yaşam
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Polis memuru ortalığı kan gölüne çevirdi! Eski sevgilisini öldürdü erkek arkadaşını yaraladı
Polis memuru ortalığı kan gölüne çevirdi! Eski sevgilisini öldürdü erkek arkadaşını yaraladı İzmir'in Konak ilçesinde polis memuru A.E.Ö. (41), sokakta karşılaşınca tartıştığı eski kadın arkadaşı Elvin Özütaştan (42) ile erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'na (46), tabancayla kurşun yağdırdı. Vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özütaştan hayatına kaybederken, eski milli yüzücü olduğu belirtilen Berberoğlu ise tedaviye alındı. Olaydan sonra kaçan A.E.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.
3.10.2023 Yaşam
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Müdahale sürüyor
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Müdahale sürüyor Antalya'nın Manavgat ilçesinde ve Manisa'nın Soma ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale edilirken Antalya'daki yangın kontrol altına alındı.
12.09.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz"
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde uyuşturucu tacirlerine karşı 33 bin 295 operasyon düzenlediklerini, bu operasyonlar sonucunda 4 bin 30 şahsın tutuklandığını söyledi. Bakan Yerlikaya, "Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz" dedi.
5.08.2023 Gündem
Manisa’daki orman yangını kontrol altına alındı
Manisa’daki orman yangını kontrol altına alındı Manisa’nın Soma ilçesinde çıkan orman yangını İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin havadan ve karadan çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
31.07.2023 Gündem
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme yaşandı. İzmir - İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve olaydan 81 gün sonra kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39) hakkında 'alenen hakaret' ve 'kasten yaralama' suçundan 6 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle Soma 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan dava görülmeye başladı. Hakim, Üçgül'ün hayatını kaybetmesini gerekçe gösterip, davanın düşürülmesine karar verdi.
18.07.2023 Gündem
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum Eşine ait Maserati otomobildeyken trafikte tartıştığı avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve dün kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) eşi Özlem Üçgül (36), "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler" dedi. Otopsisi tamamlanan Üçgül'ün ise bitişik atış sonucu öldüğü belirlendi. Otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi.
12.07.2023 Gündem
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39), otomobilin içerisinde ölü bulundu. Üçgül'ün tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdiği üzerinde durulduğu ifade edildi.
11.07.2023 Gündem
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) avukatı Mehmet Yiğit Manav, müvekkili hakkında göçmen kaçakçılığı ile ilgili soruşturma yürütüldüğü iddiasının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Adli sicil ve arşiv kaydında herhangi bir suç kaydı ve kesinleşmiş bir hapis cezası bulunmuyor" dedi.
29.06.2023 Gündem
‘Maserati’li polis memuru avukatın bacağını kırdı: Bize dehşeti yaşattı
‘Maserati’li polis memuru avukatın bacağını kırdı: Bize dehşeti yaşattı Polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, İzmir-İstanbul otoyolunda eşine ait Maserati marka otomobiliyle giderken kendisini geçtiği gerekçesiyle Fatih Uzun’un bacağını kırdı. Uzun, “O kadar acımasız ve vahşiydi ki. Bilinçli bir şekilde beni sakat bıraktı. Çocuklarım çığlık çığlığa bağırıyordu. Bize dehşeti yaşattı” dedi.
28.06.2023 Gündem
Manisa'da orman yangını!
Manisa'da orman yangını! Manisa'nın Soma ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan 1 saatlik müdahaleyle kısmen kontrol altına alındı.
22.06.2023 Gündem
Soma 2023 seçim sonuçları! 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim sonucu ne zaman açıklanacak? Hangi parti kaç oy aldı? Soma partilere göre oy oranları!
Soma 2023 seçim sonuçları! 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim sonucu ne zaman açıklanacak? Hangi parti kaç oy aldı? Soma partilere göre oy oranları! Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek. "14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi Soma’da hangi parti, yüzde kaç oy aldı?" sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Soma seçim sonuçları, 14 Mayıs Pazar günü sandıktan çıkan oy oranlarıyla belli olacak. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yapılan açıklamaya göre bu sene ülke genelinde 64 milyon 191 bin 285 seçmen oy kullanacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri partilerin oy oranları seçim yasaklarının kalkmasıyla netleşecek. Vatan Gazete’nin Soma Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Soma’ya ait sonuçları takip edebileceğiniz gibi, diğer tüm iller için de seçim sonuçlarını takip edebileceksiniz. Peki, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonucu ve oy oranları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte 14 Mayıs Soma seçim sonuçları…
12.05.2023 Seçim
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler!
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler! İzmir'in Konak ilçesinde, garsonluk yaptığı restoranın önünde bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Emirkan Yılmaz'ın (22) ağabeyi Volkan Yılmaz (26), katilin halen yakalanmadığını belirterek, "Her geçen gün acımız daha da artıyor" dedi.  
14.04.2023 Yaşam
Moussa Sow'a canlı yayında söylemişti! Eden Hazard'd flaş gelişme
Moussa Sow'a canlı yayında söylemişti! Eden Hazard'd flaş gelişme Fenerbahçe haberleri... 2014'te düzenlenen Soma Kupası'nda Moussa Sow'un 'Fenerbahçe'ye gelecek misin?' sorusuna 'Elbet mutlaka bir gün o formayı giymek isterim' yanıtını veren Eden Hazard'da flaş bir gelişme yaşanırken, Ali Koç'un dünyaca ünlü yıldız için görüşmelere başladığı bildirildi.
31.03.2023 Fenerbahçe
Depremde hasar gören tren raylarını onarım çalışmaları tamamlanıyor
Depremde hasar gören tren raylarını onarım çalışmaları tamamlanıyor Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası AFAD ile koordineli olarak afet bölgelerinde hasar gören tren raylarının bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
15.02.2023 Gündem
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı Türkiye’yi sarsan büyük depremlerin ardından Gaziantep Nurdağı’nda 130 saat sonra 3 çocuğu ve eşiyle enkazdan sağ olarak çıkartılan Hasan Basri Aslan’ın 112 ambulansında kendisine oksijen verip müdahale eden sağlık görevlilerine, “Ama ben çok kokuyorum. Sizi rahatsız ediyorum” sözleri herkesi ağlattı.
11.02.2023 Gündem
Şoka girdi! Önce annesini enkaz altından çıkardı sonra çıplak ayakla yürürken bulundu
Şoka girdi! Önce annesini enkaz altından çıkardı sonra çıplak ayakla yürürken bulundu Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen Hatay'da tecrübeli futbolcu Christian Atsu ve Taner Savut’tan hala herhangi bir haber alınamazken, Burak Öksüz'ün enkaz altından annesini kurtarmasının ardından şoka girdiği ve yalın ayak yağmurda yürürken bulunduğu öğrenildi.
9.02.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Soma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.