Bozdağ: HDP, Millet İttifakı'nın doğrudan müttefikidir
Bozdağ: HDP, Millet İttifakı'nın doğrudan müttefikidir Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Hepimiz biliyoruz ki karenin dışında da olsa HDP, Millet İttifakı'nın doğrudan müttefikidir" dedi. Bozdağ, ''Kandil'e operasyon dahil bölgede her an her şey olabilir'' ifadesini de kullandı.
11.06.2018 Gündem
ABD'nin DEAŞ oyununu Başbakan Yardımcısı Bozdağ açıkladı
ABD'nin DEAŞ oyununu Başbakan Yardımcısı Bozdağ açıkladı Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD yetkililerinin “DEAŞ’la mücadeleye odaklanalım” sözlerinin arkasında DEAŞ üzerinden yeni bir oyunun tezgahlanması olduğunu belirterek, "Bu bölgede kim ne yapıyor, ne yapmak istiyor, nereye gitmek istiyor, bunların hepsini çok iyi biliyoruz" dedi.
16.02.2018 Gündem
Bozdağ: Türkiye terör koridoruna izin vermeyecek!
Bozdağ: Türkiye terör koridoruna izin vermeyecek! Suriye'nin kuzeyinde, bölgede yaşanan istikrarsızlıktan, iç çatışmadan, güvensiz ortamdan istifade ederek, orada bir terör koridoru oluşturma gayreti olduğuna dikkat çeken Başbakan Yardımcısı Bozdağ, “Türkiye buna izin vermez. Gereklerini de yaptık, bundan sonra da yapacağız" dedi.
14.10.2017 Siyaset
Tek tip kıyafet için KHK
Tek tip kıyafet için KHK Başbakan Yardımcısı Bozdağ, sanıklara tek tip kıyafet için KHK ile bir düzenlemeye gidebileceklerini ifade etti.
29.09.2021 Gündem