Başbakan Netanyahu

Başbakan Netanyahu

Son dakika başbakan netanyahu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başbakan netanyahu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başbakan netanyahu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakan Netanyahu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakan netanyahu gelişmeleri de dahil olmak üzere 900 başbakan netanyahu haberi bulunmuştur. Tüm başbakan netanyahu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Netanyahu'nun şok sözlerine Katar'dan yanıt geldi: Bizi dehşete düşürdü
Netanyahu'nun şok sözlerine Katar'dan yanıt geldi: Bizi dehşete düşürdü Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Dr. Majed Al Ansari, dünya basınında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya ait olduğu iddia edilen ses kaydındaki ifadelere yanıt verdi. Al Ansari “Bu ifadeler eğer doğrulanırsa sorumsuzcadır ve masum hayatları kurtarma çabaları açısından yıkıcıdır, ancak şaşırtıcı değildir” dedi.
25.01.2024 Dünya
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak Gazze'deki İsrail'in sivil katliamı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrailli komandolarla buluşan Başbakan Netanyahu, askerlere Hizbullah ile olası bir savaşta yaşanacaklardan bahsetti. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze’deki harekatın 3 ay sürebileceğini söyledi. Gazze’deki Hamas kontrolündeki sağlık kurumu, 7 Ekim’den bu yana öldürülenlerin sayısının 4 bin 651’e çıktığını duyurdu.
23.10.2023 Dünya
Hamas İsrail'e kabusu yaşattı! Dünya İsrailli generalin esir alındığı görüntüleri konuşuyor
Hamas İsrail'e kabusu yaşattı! Dünya İsrailli generalin esir alındığı görüntüleri konuşuyor Orta Doğu güne İsrail-Hamas çatışmasıyla başladı. Son olarak birçok İsrail askerinin esir alındığını bilinirken bir generalin de esirler arasında yer aldığı öğrenildi.
8.10.2023 Dünya
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un da yakın arkadaşı olan Haham Schneier, Erdoğan ve Netanhayu’nun görüşmesi sonrası soruları yanıtladı. Schneier, Erdoğan’ı ‘samimi, içten ve kararlı’ bir devlet adamı olarak tanımladı.
21.09.2023 Gündem
İsrail ordusu Gazze’ye yönelik hava saldırısı düzenledi
İsrail ordusu Gazze’ye yönelik hava saldırısı düzenledi İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, Gazze’ye yönelik hava saldırısına başlandığı duyuruldu.
6.04.2023 Dünya
İsrail'de seçim sonuçları belli oldu
İsrail'de seçim sonuçları belli oldu İsrail'deki sandık çıkış anketlerine göre eski Başbakan Netanyahu liderliğindeki sağ blok Mecliste hükümeti kurabilecek sandalye sayısına ulaştı.
1.11.2022 Dünya
İsrail'i sarsan skandal! Eski Başbakanı Netanyahu hakkındaki iddialar ülkeyi karıştırdı...
İsrail'i sarsan skandal! Eski Başbakanı Netanyahu hakkındaki iddialar ülkeyi karıştırdı... İsrail eski başbakan Netanyahu hakkındaki iddialarla çalkalanıyor. Üç ayrı davadan yargılanan eski İsrail Başbakanı Netanyahu'nun savunma anlaşması müzakere ettiği iddia edildi. Böyle bir anlaşmanın 'hukukun üstünlüğü' ilkesini baltalayacağını belirten göstericiler bu iddialar sonrası başsavcının evinin önünde toplandı.
17.01.2022 Dünya
Naftali Bennett kimdir? İsrail'in yeni başbakanı Naftali Bennett’in hayatı ve siyasi geçmişi!
Naftali Bennett kimdir? İsrail'in yeni başbakanı Naftali Bennett’in hayatı ve siyasi geçmişi! İsrail'de başbakan Netanyahu'nun önceki gün görevini resmen devretmesiyle birlikte oluşan İsrail ordusu dün gece Gazze'ye havadan saldırdı. Kısa süren umut dalgası sonrası yeni İsrail Başbakanı hakkındaki aramalar da arttı. Peki, Naftali Bennett kimdir?
16.06.2021 Gündem
İsrail'de yeni dönem! Netanyahu'ya büyük şok
İsrail'de yeni dönem! Netanyahu'ya büyük şok İsrail’de 12 yıldır başbakanlık koltuğunda oturan Binyamin Netanyahu’nun rakipleri koalisyon hükümetini kurmakta anlaştı
2.06.2021 Dünya
İsrail'de son dakika gelişmesi! Bomba hamle, Netanyahu'ya büyük şok
İsrail'de son dakika gelişmesi! Bomba hamle, Netanyahu'ya büyük şok İsrail'de aşırı sağ görüşleriyle öne çıkan Yamina Partisi lideri Naftali Bennett, koalisyon hükümeti kurmak için Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtı bloğa katılacağını duyurdu.
30.05.2021 Dünya
Netanyahu, Biden'ın ateşkes talebini kabul etmedi
Netanyahu, Biden'ın ateşkes talebini kabul etmedi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden'ın "ateşkes için gerginliğin düşürülmesi talebini" kabul etmedi.
19.05.2021 Dünya
Netanyahu'dan Kudüs'teki gerginliği artıracak  açıklama
Netanyahu'dan Kudüs'teki gerginliği artıracak açıklama İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, işgal altındaki Doğu Kudüs'te ramazan ayı başından bu yana devam eden gerginliği daha artıracak açıklamalarda bulundu.
9.05.2021 Dünya
Ses kaydı basına sızdı! Netanyahu’nun eski bakanı Ayelet Şaked:O diktatör ve zorba
Ses kaydı basına sızdı! Netanyahu’nun eski bakanı Ayelet Şaked:O diktatör ve zorba Son dakika haberine göre; İsrail’de hükümeti kurmakla görevlendirilen Başbakan Netanyahu'nun koalisyon hükümeti kurmak için görüştüğü, Yamina-Sağ’a partisi liderlerinden Ayelet Şaked’in gece yarısı basına sızdığı ses kaydında, ’Netanyahu ve eşi Sara ’iktidar şehvetinden gözleri dönmüş diktatör ve zorba’ olarak nitelendirildi.
5.05.2021 Dünya
Netanyahu: İran durdurulmazsa küresel bir haydut olacak
Netanyahu: İran durdurulmazsa küresel bir haydut olacak İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "İran durdurulmazsa küresel bir haydut olacak" dedi.
13.12.2020 Dünya
İsrail'den, Lübnan sınırına bombalı saldırı
İsrail'den, Lübnan sınırına bombalı saldırı İsrail ordusu, İsrail Lübnan sınırında sızma girişimi bahanesiyle bölgede aydınlatma fişekleri ve fosfor bombaları attı.
25.08.2020 Dünya
Netanyahu bütçe planının onaylanmasını 100 gün sonraya erteledi
Netanyahu bütçe planının onaylanmasını 100 gün sonraya erteledi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkeyi 4. defa erken seçime götürmemek için bütçe planıyla ilgili sunulan öneriyi kabul ettiğini duyurdu.
23.08.2020 Dünya
İsrail ve BAE anlaşması nedir? İsrail BAE anlaşmasının kapsamı, ülkelerden gelen ilk tepkiler
İsrail ve BAE anlaşması nedir? İsrail BAE anlaşmasının kapsamı, ülkelerden gelen ilk tepkiler ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında barış anlaşması imzalandığını duyurdu. İsrail ve BAE’den heyetlerin gelecek haftalarda bir araya gelerek farklı alanlarda ikili anlaşmalar imzalayacakları açıklandı. İsrail ile BAE arasında yapılan anlaşmaya Türkiye ise sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, Abu Dabi'deki büyükelçimizi çekebileceğini aktarırken, Birleşik Arap Emirlikleri'nin İsrail ile 'normalleşme' diyerek attığı bu adım, Filistin davasına yönelik siyasi bir suikasttır, hiçbir şekilde Filistin halkının yararına değildir. Uluslararası toplumun savunduğu iki devletli çözümü yok etme girişimidir" dedi. Peki İsrail ve BAE arasındaki anlaşması nedir?
15.08.2020 Gündem
İsrail için 'iç savaş' uyarısı
İsrail için 'iç savaş' uyarısı İsrail'de muhalefet partilerinden Yesh Atid'in (Gelecek Var) lideri Yair Lapid, Tel Aviv kentinde salı akşamı düzenlenen gösteride yaşanan şiddet olaylarının "ülkeyi iç savaşa sürükleyebileceği" uyarısında bulundu.
29.07.2020 Dünya
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun yargılanmasına gelecek ay  başlanacak
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun yargılanmasına gelecek ay başlanacak İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkındaki 3 ayrı yolsuzluk davasına ilişkin ilk duruşmanın gelecek ay yapılması kararlaştırıldı.
18.02.2020 Dünya
ABD ve İsrail 'skandal plan'ı açıkladı! Peş peşe tepkiler
ABD ve İsrail 'skandal plan'ı açıkladı! Peş peşe tepkiler ABD Başkanı Donald Trump İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile kameralar karşısına geçerek tek taraflı olarak hazırlanan "Yüzyılın Anlaşması" planını açıkladı. Trump Kudüs'ün bölünmeden İsrail'in başkenti olacağını söylerken "başkenti Doğu Kudüs olan bir Filistin olacak" ifadelerini kullandı. Plana göre Filistin'in bağımsız devlet olabilmesi için 4 yıllık süre öngörülüyor.
28.01.2020 Dünya
İsrail kepazeliğe imza attı!
İsrail kepazeliğe imza attı! Başbakan Netanyahu'ya yakın gazete, "Şimdi Kasım Süleymani, yerin üç arşın altında yattığına göre, onun ikizi olan Türk İstihbarat Servisi (MİT) Başkanı Hakan Fidan’ın komplolarına odaklanma zamanı geldi" diye yazdı.
28.01.2020 Dünya
Netanyahu dokunulmazlık başvurusunu geri çekti
Netanyahu dokunulmazlık başvurusunu geri çekti İsrail Başbakanı Netanyahu, 3 ayrı yolsuzluk dosyası nedeniyle hakkında dava açılması kararının ardından İsrail Meclisi'ne yaptığı dokunulmazlık başvurusunu geri çekti.
28.01.2020 Dünya
Netanyahu, dokunulmazlık  başvurusu yapacak
Netanyahu, dokunulmazlık başvurusu yapacak İsrail Başsavcısı Avichai Mandelblit'in, 3 ayrı yolsuzluk dosyası nedeniyle hakkında dava açmaya karar verdiği Başbakan Binyamin Netanyahu, Meclis'e dokunulmazlık başvurusunda bulunacağını açıkladı.
1.01.2020 Dünya
İsrail bir yıl içinde 3. kez erken seçime gidiyor
İsrail bir yıl içinde 3. kez erken seçime gidiyor İsrail'de koalisyon hükümetini kurması için Meclise tanınan sürenin dolması nedeniyle ülkenin yeniden erken seçime gitmesi kesinleşti.
12.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Başbakan Netanyahu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakan netanyahu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.