Başbakan Binali Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım

Son dakika Başbakan Binali Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başbakan Binali Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başbakan Binali Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakan Binali Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakan binali yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.195 başbakan binali yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm başbakan binali yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni bölgesinde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan'daki madende yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Vali Aydoğdu’dan bilgi aldı, arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili olay yerinde açıklamada bulunan Binali Yıldırım, gece de termal kameralar yardımıyla arama kurtarma çalışmaların sürdüğünü belirtti.
13.02.2024 Gündem
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı  Van'ın Gürpınar ilçesinde kravata olan düşkünlüğüyle bilinen bu nedeniyle evinin bir bölümünü kravat koleksiyonuna çeviren Bedir Akbulut (71), ölmeden önce kendi mezarını yaptırdı. İsmi ve doğum tarihi yazılı, ölüm tarihinin ise boş bırakıldığı mezarını bir ay önce yaşamını yitiren oğlu Mehmet Akbulut'un (35) vasiyeti üzerine yaptırdığını belirten Akbulut, "Oğlum ölmeden önce bana, mezarımı hazırlamamı istemişti. Ben de onun vasiyetini yerine getirdim. Kravata olan tutkum nedeniyle de mezar taşımın her iki tarafına kravat resminin bulunmasını istedim" dedi.
25.11.2023 Yaşam
Ziya Cemal Kadıoğlu Yeni Hava Kuvveti Komutanı oldu | Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? İşte Yeni Hava Kuvveti Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu…
Ziya Cemal Kadıoğlu Yeni Hava Kuvveti Komutanı oldu | Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? İşte Yeni Hava Kuvveti Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu… Hava Kuvvetleri Komutanlığına Muharip Hava Kuvvet Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu atandı. Peki, Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? İşte Yeni Hava Kuvveti Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu…
3.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TTB Başkanı'na kimyasal silah tepki: Yasal düzenleme ile bu ismin değişmesini sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TTB Başkanı'na kimyasal silah tepki: Yasal düzenleme ile bu ismin değişmesini sağlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Tabipler Birliği Başkanı'nın 'kimyasal silah' açıklamasına değinen Erdoğan, "Bu kişi ve kurumla ilgili gereken adımlar atılacaktır. Gerekirse yasal düzenleme ile bu ismin de değişmesini sağlayacağız." dedi.
24.10.2022 Siyaset
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
AK Partili Canikli’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun iddialarına cevap
AK Partili Canikli’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun iddialarına cevap AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM Grup Toplantısı’ndaki iddialarına ilişkin, “Yakınımım Boydak Holding’e kayyım yapıldığı iddiası yalandır” dedi.
28.06.2022 Siyaset
Sedat Peker hakkında flaş karar!
Sedat Peker hakkında flaş karar! Sosyal medya üzerinden paylaştığı videolarda eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’a hakaret ve iftira ettiği iddiasıyla hakkında 6 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
18.01.2022 Yaşam
AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba yapılacak
AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba yapılacak AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede 2023 seçimlerine dair bir manifesto ve yol haritası açıklayacak.
21.03.2021 Siyaset
Depremde aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti
Depremde aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha'nın eşi Burcu Yüksel ile çocukları Efe Ilgaz Yüksel ve Dila Yüksel hayatını kaybetti. Anne ve çocukları gözyaşları arasında toprağa verildi.
31.10.2020 Yaşam
Bakanlar deprem bölgesinde! 100 kişi kurtarıldı
Bakanlar deprem bölgesinde! 100 kişi kurtarıldı Ege Denizi'nde gerçekleşen deprem sonrası konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Sahada 5 bin arama kurtarma personeli var. Sakın ağır hasarlı binalara girmeyin" ifadelerini kullandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise "Devletin burada olduğunu belirtmek isterim. İşler hakikaten olması gerektiği gibi yürüyor. Herkes sahada birbirinden değerli hizmet ediyor." ifadelerini kullandı.
31.10.2020 Gündem
Corona virüs siyasileri de vurdu
Corona virüs siyasileri de vurdu Binali Yıldırım ve eşi ile CHP’li Faik Öztrak’ın ardından Bülent Arınç ve eşinin testleri de pozitif çıktı. Corona virüse yakalanan milletvekili sayısı 14. Çok sayıda belediye başkanının tedavi altında olduğu bilgisi geldi.
11.09.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Ünlü sanatçı Şükriye Tutkun'dan CHP isyanı!
Ünlü sanatçı Şükriye Tutkun'dan CHP isyanı! Sanatçı Şükriye Tutkun, TBMM'de eski Başbakan Binali Yıldırım'la görüştüğü için CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tüm konserlerini iptal ettiğini söyledi.
9.07.2020 Gündem
İrlanda'dan 305 öğrenci Sivas'a geldi
İrlanda'dan 305 öğrenci Sivas'a geldi Yurt dışından uçakla Sivas'a gelen Türk öğrenciler, yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında gözlem altında tutulacakları Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurda yerleştirilecek.
23.03.2020 Gündem
Mustafa Cengiz: 5 milyon doları Özbek'ten istiyorum
Mustafa Cengiz: 5 milyon doları Özbek'ten istiyorum Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu'nda eski başkan Dursun Özbek'in konuşmaları üzerine kürsüye çıktı ve açıklamalarda bulundu. Eski başkan Özbek'e Mecidiyeköy'de vaat edilen otel gelirini hatırlatan Cengiz, "5 milyon doları istiyorum, Galatasaray'ın parası o" dedi.
11.09.2019 Futbol
AK Parti 18 yaşında!
AK Parti 18 yaşında! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı.
13.08.2019 Siyaset
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Mehmet Dişli'ye 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Mehmet Dişli'ye 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski tümgeneral Mehmet Dişli, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
15 Temmuz gecesi Erdoğan, Yıldırım, Fidan ve Ala kaçırılacaktı
15 Temmuz gecesi Erdoğan, Yıldırım, Fidan ve Ala kaçırılacaktı 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönemin başbakanı Binali Yıldırım ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan darbeciler tarafından kaçırılmak istenmişti. Son iddianamede dönemin İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın da hedef alındığı, İçişleri Konutu'nu basmak isteyen darbecilerin püskürtüldüğü yer aldı.
24.01.2019 Gündem
Binali Yıldırım, Barış Yarkadaş'tan tazminat kazandı
Binali Yıldırım, Barış Yarkadaş'tan tazminat kazandı TBMM Başkanı Yıldırım, eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'a açtığı davada, 10 bin lira manevi tazminat kazandı.
10.01.2019 Siyaset
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki kimdir?
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki kimdir? AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin hayatına dair bilgiler merak ediliyor. Mehmet Özhaseki hakkındaki tüm ayrıntıları haberimizde derledik. İşte Mehmet Özhaseki kimdir? sorusunun yanıtı...
27.11.2018 Gündem
TBMM Başkanı Yıldırım'ın imzası ile Belarus'a yeni bir eğitim kurumu kazandırıldı
TBMM Başkanı Yıldırım'ın imzası ile Belarus'a yeni bir eğitim kurumu kazandırıldı TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın başbakanlığı döneminde Belarus’ta imzalanan işbirliği anlaşması ile yapımına başlanılan Türk kültürü ve Türkçe’nin de öğretileceği 18 numaralı anaokulu hizmete açıldı.
10.09.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Başbakan Binali Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakan binali yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.