Başarı İle İlgili Sözler! Başarıyla Alakalı Kısa, Uzun, En Güzel Cümleler...
Başarı İle İlgili Sözler! Başarıyla Alakalı Kısa, Uzun, En Güzel Cümleler... Her İnsan hayata, hayatta neyin mümkün olduğuna ve neler yapılabileceğine dair meraklı bir hayranlıkla başlar. Herkesin hayalleri vardır. Herkesin umutları ve özlemleri, tutkuları ve düşünceleri vardır.
22.01.2024 Gündem
Başarı ile ilgili sözler... Başarmak ve başarılı olmak ilgili anlamlı ve güzel sözler
Başarı ile ilgili sözler... Başarmak ve başarılı olmak ilgili anlamlı ve güzel sözler Başarı hedeflenen bir şeyi gerçekleştirmek ya da bir şeyin üstesinden gelmek demektir. Eskiden çeşitli iş yerlerinde ve okullarda verilen takdirnamelere, başarı belgesi denirdi.
23.05.2022 Gündem
18 Mart tatil mi (MEB 2024)? 18 Mart okullar tatil mi İstanbul?
18 Mart tatil mi (MEB 2024)? 18 Mart okullar tatil mi İstanbul? 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin anma gününde okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Çanakkale Zaferi, Çarlık Rusya'sının yıkılmasına yol açmış ve Ruslar'ın sıcak denizlere inme hayalleri suya düşmüştür.
16.03.2024 Gündem
Aralık ayı ile ilgili güzel anlamlı sözler, mesajları, şiirler! Resimli aralık ayı sözleri ve güle güle kasım hoşgeldin aralık mesajları! İşte birbirinden farklı aralık ayına özel sözler
Aralık ayı ile ilgili güzel anlamlı sözler, mesajları, şiirler! Resimli aralık ayı sözleri ve güle güle kasım hoşgeldin aralık mesajları! İşte birbirinden farklı aralık ayına özel sözler Yepyeni bir ayın kapısını aralıyoruz! Bugün 1 Aralık, umut dolu bir başlangıcın habercisi. Aralık ayı, taptaze bir sayfa açarak güzelliklerle, mutluluklarla dolu olmaya geliyor. Her anı değer dolu, huzur içinde geçecek bu ay, başarı ve sevinçlerle dolu güzel günleri beraberinde getiriyor. Aralık'ın başlangıcı, yeni umutların ve heyecanların kapısını aralarken biz de Aralık ayı ile ilgili sözler, mesajlar derledik.
1.12.2023 Gündem
Burak Yılmaz resmen duyurdu: Kariyerimi sonlandırdım!
Burak Yılmaz resmen duyurdu: Kariyerimi sonlandırdım! Son olarak Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen sonrasında takımdan ayrıldığını açıklayan Burak Yılmaz basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli oyuncu futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli ismin Fenerbahçe ve Şenol Güneş ise dikkat çekti.
5.06.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi: Kimsenin kaprisleriyle kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi: Kimsenin kaprisleriyle kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Kahramanmaraş Elbistan’da bulunan Kardeş Şehir Geçici Konaklama Merkezi’ni ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birkaç ay içinde deprem bölgesi genelinde köy evleriyle birlikte 309 bin konutun inşasına başlıyoruz. Kahramanmaraş için, Elbistan için hemen şimdi inancıyla ilk etapta Maraş'ta 83 bin konut, 18 bin 681 köy eviyle bismillah diyoruz. Sizlerden bunun için 1 yıl müsaade istiyorum. Bugüne kadar ülkemizin yaşadığı diğer tüm felaketlerde nasıl kimseyi mağdur etmeden herkesi yeni evine taşıdıysak deprem bölgesinin tamamında da aynısını yapacağız" dedi. Malatya'da da önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Kentsel dönüşümde kimsenin kaprisleriyle kaybedecek vaktimiz yok" dedi.
28.02.2023 Gündem
En çok kullanılan atasözleri ve anlamları! A'dan Z'ye en çok bilinen, kısa ve uzun atasözleri...
En çok kullanılan atasözleri ve anlamları! A'dan Z'ye en çok bilinen, kısa ve uzun atasözleri... Atasözleri yüzyıllar geçse de sıklıkla duyduğumuz ve hayatta karşılaştığımız birçok durum için bir tane bulabileceğimiz özlü ama çok şey anlatan sözlerdir. Mutlaka bir yargı içerir ve daima önerme formundadır. Deyimlerden en çok bu yanıyla ayrılır. Mecazlı sözcük öbeği olarak bilinen atasözleri gelenek ve görenekleri yansıtmasıyla da bilinir. Toplumun inançlarını, duygularını ve kültür yapısını pek çok bakımdan yansıtan atasözleri uzun deneyimlere dayanan kısa sözlerdir. Türkçe'de en çok kullanılan kısa ve uzun atasözleri örnekleri hakkında bilgi almak için hazırladığımız "En çok kullanılan atasözleri ve anlamları" haberimizi ziyaret edebilirsiniz.
24.01.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda medya mensuplarıyla söyleşi gerçekleştirdi. NATO Zirvesi'nin Türkiye için büyük bir diplomatik zafer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreç özellikle İsveç ve Finlandiya’ya aittir. Herhangi bir yanlışları vesaire olduğu zaman zaten kapı gibi belgeler elde, oradan gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız." dedi.
1.07.2022 Siyaset
LGS’de sınav kaygısı ile nasıl baş edilir? Sınav stresi nasıl yenilir? LGS’de başarılı olmak için ne yapılmalı?
LGS’de sınav kaygısı ile nasıl baş edilir? Sınav stresi nasıl yenilir? LGS’de başarılı olmak için ne yapılmalı? LGS’ye sayılı günler kaldı. LGS öncesinde, sınavına girecek öğrencilere ve çocuklarını bu zorlu süreçte her zaman destekleyen ebeveynlerine sınav heyecanını ve kaygısını azaltmak, başarıyı artırmak için uzmanlar tavsiyelerde bulunuyor. Peki, LGS’de sınav kaygısı ile nasıl baş edilir? Sınav stresi nasıl yenilir? LGS’de başarılı olmak için ne yapılmalı? PDR Koordinatörü Sibel Durak LGS öncesinde önemli ipuçları verdi.
24.05.2022 Eğitim
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi! Dünyanın gözü kulağı haftalardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Savaş ülkenin doğusunda yoğunlaşırken kritik bölge el değiştirdi. Ukrayna cephesinden konu ile ilgili peş peşe flaş açıklamalar geldi.
15.05.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB'nin bunun hesabını vermesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB'nin bunun hesabını vermesi lazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti dönüşü basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Halkımız müsterih olsun, bu meselenin üstesinden geleceğiz.' mesajını verdi. Teröristlerle fotoğrafı ortaya çıkan İBB çalışanıyla ilgili de konuşan Erdoğan, 'Bu fotoğraf bir delildir, bir ispattır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bunun hesabını vermesi lazım' dedi.
30.04.2022 Siyaset
Zelenski ve Trump’ın eski bir videosu ortaya çıktı! Sosyal medya yıkıldı
Zelenski ve Trump’ın eski bir videosu ortaya çıktı! Sosyal medya yıkıldı Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta 56’ncı güne girilirken çatışmalar Donbass bölgesinde yoğunlaştı. Dünyanın gözü bir an olsun Vladimir Putin ve Zelenski’nin üzerinden ayrılmazken 2019 tarihli bir videonun sosyal medyada yeniden paylaşılması adeta gündeme bomba gibi düştü.
20.04.2022 Dünya
Ev almak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu
Ev almak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu Ev almak isteyen herkesi yakından ilgilendiren gelişme! Bakan müjdeyi verdi, tarihi açıkladı. Daha önceki kampanyadan 28 bin vatandaş faydalanmıştı, yeni indirim müjdesi geldi. İzmir'de 2022'de evine kavuşmayan tek depremzede kalmayacağını söyleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında yeni bir kampanya için geri sayımın başladığını duyurdu.
5.02.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kampanyayı başlattık' dedi ve duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kampanyayı başlattık' dedi ve duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ 1.000.000’uncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin konut sorununun çözümünde son 19 yıl kritik öneme sahiptir." diyerek 'Hizmet verilmeyen hiçbir kesim bırakmadık, bırakmayacağız." ifadelerini kullandı. Erdoğan, 100 bin sosyal konut kampanyasına ilişkin "Şu ana kadar 12 bin sosyal konutun yapımını tamamladık. Halen 76 bin sosyal konutun inşasına devam ediyoruz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Önümüzde iki hedef var' diyerek sıcak gelişmeleri açıkladı
7.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Kanal İstanbul müjdesini duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Kanal İstanbul müjdesini duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "CHP bir grup emekli amiralin buram buram darbe kokan bildirisini aklamaya çalışıyor. Çok açık, net söylüyorum. Şu anda emekli amirallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır. Bu 104'ün içerisinde şu anda CHP'li olanlar vardır. Bundan sonra hesabını çok ağır vereceksiniz." dedi. Erdoğan Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak, "Buradan bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Kanal İstanbul ile ilgili hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Yaz aylarında inşallah temelini atacağız. Projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
7.04.2021 Siyaset
Emre Belözoğlu'ndan ilk açıklama! 'Yurtdışından yardımcı hoca gelecek'
Emre Belözoğlu'ndan ilk açıklama! 'Yurtdışından yardımcı hoca gelecek' Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu Denizlispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
29.03.2021 Fenerbahçe
Dünya Tiyatrolar Günü kutlama mesajları! Dünya tiyatrolar günü ne zaman kutlanır? 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü sözleri ve mesajları, şiirleri
Dünya Tiyatrolar Günü kutlama mesajları! Dünya tiyatrolar günü ne zaman kutlanır? 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü sözleri ve mesajları, şiirleri Dünya Tiyatro Günü her yıl 27 Mart’ta tüm dünyada kutlanıyor. Tiyatroseverler Dünya Tiyatro Günü kutlama mesajları ve sözleri ile ilgili araştırmalarına başladı. 1961'de Uluslararası Tiyatrolar Birliği tarafından ilan edilen Dünya Tiyatrolar Günü sözleri ve mesajlarını haberimizde derledik. İşte Dünya Tiyatro Günü hakkında merak edilenler ve kısa, uzun, en güzel 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü mesajları ve sözleri…
27.03.2021 Gündem
Çanakkale Zaferi mesajları ve sözleri | Resimli, kısa, uzun, en güzel anlamlı 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları derlendi! Atatürk’ün Çanakkale ile ilgili sözleri 2021
Çanakkale Zaferi mesajları ve sözleri | Resimli, kısa, uzun, en güzel anlamlı 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları derlendi! Atatürk’ün Çanakkale ile ilgili sözleri 2021 Çanakkale Savaşı'nın 106. yıldönümü. Tarihin en büyük ve en çetin savaşlarından birinin yaşandığı Çanakkale'de hem karada hem denizde verilen mücadelelerde iki taraf 500 binden fazla zayiat verdi. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajları ve sözleri bu çetin savaşı anmak isteyenler tarafından araştırılıyor. 18 Mart Çanakkale Zaferi bu yıl da tüm Türkiye’de çeşitli etkinlikler kutlanıyor. Biz de 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ile sözlerini sizler için derledik. İşte Resimli, Kısa, Atatürklü, Bayraklı 18 Mart Çanakkale Zaferi anma mesajları ve sözleri...
18.03.2021 Gündem
18 Mart mesajları | 18 Mart Çanakkale Zaferi sözleri ve mesajları derlendi! 18 Mart Şehitleri Anma günü ile ilgili özlü sözler ile 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama mesajları…
18 Mart mesajları | 18 Mart Çanakkale Zaferi sözleri ve mesajları derlendi! 18 Mart Şehitleri Anma günü ile ilgili özlü sözler ile 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama mesajları… 18 Mart mesajları ve sözleri birçok vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla 18 Mar Çanakkale Zaferi sözleri ve mesajları yoğun ilgi görüyor. Mustafa Kemal’in 'Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hâkim olabilir’ sözleriyle başlayan zafer 106. Yılında kutlanıyor ve anılıyor. İşte 18 Mart Çanakkale Zaferi sözleri ve mesajları…
18.03.2021 Gündem
18 Mart şiirleri! 18 Mart Çanakkale Zaferi şiiri araştırılıyor! Çanakkale ile ilgili şiirler kısa-2 kıtalık, 3 kıtalık, 4 kıtalık en güzel Çanakkale şiirleri
18 Mart şiirleri! 18 Mart Çanakkale Zaferi şiiri araştırılıyor! Çanakkale ile ilgili şiirler kısa-2 kıtalık, 3 kıtalık, 4 kıtalık en güzel Çanakkale şiirleri 18 Mart Çanakkale Zafer sözleri, şiirleri, yazıları gibi konular yarın kutlanacak Çanakkale Zaferi öncesi yoğun ilgi görüyor. 18 Mart Zaferi coşkuyla kutlanırken, şehit olan askerlerimiz de unutulmuyor, her sene olduğu gibi anılıyor. Çanakkale Zaferi’ni anmak ve kutlamak isteyen vatandaşlar ise sosyal medyada ya da mesaj uygulamalarında paylaşacakları 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajları ve sözlerini araştırıyor. Türk tarihinde büyük önem arz eden bu zaferi kutlamak ve en anmak için en güzel 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili kısa şiirler derlendi. İşte 18 Mart şiir örnekleri ile en güzel Çanakkale şiirleri...
17.03.2021 Gündem
Bakan Pakdemirli duyurdu: Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdık
Bakan Pakdemirli duyurdu: Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdık Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Bugünlerde pandemi belirsizliğinin üzerine Güney Amerika'da kuraklık, Karadeniz'de kuraklık ve iki büyük ülkenin, Hindistan ve Çin'in emtialara hücum etmesini yaşıyoruz. Bundan dolayı dünyadaki emtia fiyatlarında bir miktar artış var ama özellikle bu yılın ikinci yarısında emtia fiyatlarında da göreceli olarak iyileşme olacağını düşünüyoruz." dedi.
5.02.2021 Ekonomi
İstanbul'da vaka artışları sürüyor! 28 ilçede artış yüzde 50'nin üzerinde, yeni tedbirler geliyor...
İstanbul'da vaka artışları sürüyor! 28 ilçede artış yüzde 50'nin üzerinde, yeni tedbirler geliyor... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Valiliği'nde açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "Geçen hafta içinde son 1 ayın ortalamasına göre 28 ilçede artış yüzde 50'nin üzerindedir. Nüfusun büyük kısmını oluşturan, riski sabah akşam göğüsleyen işçi, memur çalışan kesimin işe aynı saatte gidip aynı saatte dönmesinin mümkün mertebe önlenmesini amaçlıyoruz. (İstanbul'da) Otobüs, metrobüs ve tramvay seferlerine ek seferler konulması, saat düzenlemesi yapılması gündeme getirilmiştir. Ofise gitmeden yapılması mümkün işlerin uzaktan erişimle evden yapılması kolaylığı sunulmalıdır." ifadelerini kullandı.
26.10.2020 Gündem
Kadir Gecesi ile ilgili güzel sözler, mesajlar ve kısa hadisler – Kısa, anlamlı İnstagram ve Facebook Kadir gecesi mesajı ve sözleri
Kadir Gecesi ile ilgili güzel sözler, mesajlar ve kısa hadisler – Kısa, anlamlı İnstagram ve Facebook Kadir gecesi mesajı ve sözleri Ramazan ayı içerinde olan Kadir Gecesi bu gece idrak edilecek. Bin aydan daha hayırlı bugünü dualarla, namazlarla idrak edecek olan vatandaşlar, aynı zamanda sevdiklerine göndermek için Kadir gecesi ile ilgili sözleri ve kısa hadisleri araştırıyor. Corona virüsü salgını gölgesinde idrak edilecek olan Kadir Gecesi mesajları yoğun ilgi görüyor. Kadir Gecesi ile ilgili güzel sözler, mesajlar ve kısa hadisler araştırılıyor. İşte Kısa, anlamlı İnstagram ve Facebook Kadir gecesi mesajı ve sözleri…
19.05.2020 Gündem
Şenol Güneş: Borçların sebebi yabancılar
Şenol Güneş: Borçların sebebi yabancılar A Milli Takımımız'ın hocası Şenol Güneş, Türk futbolu ve birçok konu hakkında önemli tespitlerde bulundu.
14.02.2020 Futbol
Larkin milli takıma geliyor mu? Hidayet Türkoğlu yanıtladı...
Larkin milli takıma geliyor mu? Hidayet Türkoğlu yanıtladı... Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Anadolu Efes'in ABD'li oyun kurucusu Shane Larkin'in A Milli Erkek Takımı'nda forma giyebilmesi için şu an bir girişimlerinin olmadığını, bu konuda kararı başantrenör Ufuk Sarıca ile ekibinin vereceğini kaydetti.
11.12.2019 Basketbol