Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Burak Yılmaz resmen duyurdu: Kariyerimi sonlandırdım!

Burak Yılmaz resmen duyurdu: Kariyerimi sonlandırdım!

Son olarak Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen sonrasında takımdan ayrıldığını açıklayan Burak Yılmaz basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli oyuncu futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli ismin Fenerbahçe ve Şenol Güneş ise dikkat çekti.

Burak Yılmaz resmen duyurdu: Kariyerimi sonlandırdım!

Süper Lig'de, Milli Takım'da ve Avrupa'da fırtına gibi esen golleriyle damga vuran Burak Yılmaz basın toplantısı düzenliyor. Tecrübeli futbolcu son olarak Hollanda Ligi ekibi Fortuna Sittard forması giymiş ve ayrılığını duyurmuştu.

FUTBOLU BIRAKTIĞINI DUYURDU

Burak Yılmaz basın toplantısında kariyerine yönelik kararı spor kamuoyu ile paylaştı. Tecrübeli oyuncu, futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli ismin Fenerbahçe ve Şenol Güneş sözleri ise dikkat çekti.

Açıklamalarından satır başları;

"Bugün bu basın toplantısını neden yapıyoruz. Dün akşam dünyanın en büyük futbolcularından bir tanesi stadyumda el sallayarak veda etti. Ben de isterdim öyle veda etmeyi ama kısmet olmadı. İnternetten de bıraktığımı açıklamak benim içime sinmedi. Bu kariyerime yakışmaz diye düşündüm. Her zaman birebir iletişimden yanayım. Bugün kariyerimi sonlandırdığımı duyurmak istiyorum"

'GALATASARAY'IN YERİ BENDE BAŞKA'

"4 tane çınar kulübümüz bana kapılarını açtı, herkese mavi boncuk dağıtmak istemem ama bu iki futbolcuya nasip oldu. Birisi de benim. Hepsinde çok büyük başarı yakalayamadım ama hepsinin kalbimde yeri çok farklıdır ama Galatasaray'ın beni Avrupa çapında futbolcu yapması, ne benim Beşiktaşlılığımı değiştirir ne de Galatasaray'da yaşadıklarımı unutturur. Galatasaray'da yaşadıklarım, kalbimin en farklı yerinde olacaktır."

Haberin Devamı

FENERBAHÇE SÖZLERİ

"Fenerbahçe'de yeniden forma şansı bulmak isterdim çünkü içimde uktedir. Her yerde bu kadar başarı yakalamış birisinin en azından bir tane at be kardeşim' derdim. Fenerbahçe'de yeniden forma giymek isterdim, çok da yakındım ama olmadı. Fenerbahçe'nin de benim şu anki kariyerimde çok büyük etkisi vardır. Fenerbahçe'de çok acı çektiğim için burada olduğumu düşünüyorum. Fenerbahçe'de bir kez daha forma giyip gol atmak isterdim."

'ŞENOL GÜNEŞ'İN YANINDAN GELDİM'

"Eğer gerçekten bir proje olursa oradan başlamak isterim. Eğer ben bir yerden başlamıyorsam ortada proje yoktur. Şenol Güneş'i çok seviyorum. Buraya da onunla görüştükten sonra geldim. Aklında benimle ilgili bir şeyler olduğunu biliyorum ama henüz bana aktarmadı. O benim başımın tacıdır."

Haberin Devamı

"Hoca olarak her hoca çok farklıdır. Eğer bir hoca söyleyecek olursam Şenol Güneş'in kariyerimdeki yeri bambaşkadır ama bütün hocalarıma çok teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun, hepsi benim için çok değerlidir."

'5 SENELİK PROJE İÇİN GİTMİŞTİM'

"Fortuna Sittard'a 5 senelik proje için gittim, hoca olacaktım. Sonra beraber yürüyemeyeceğimizi, aynı çizgide olmadığımızı gördük. Sonrasında birlikteliğimizi sonlandırdık, geçmiştir ve bitmiştir. Önümüze bundan sonra bu şekilde bakacağız."

Burak Yılmaz resmen duyurdu: Kariyerimi sonlandırdım