Başak Dizer Tatlıtuğ

Başak Dizer Tatlıtuğ

Son dakika Başak Dizer Tatlıtuğ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başak Dizer Tatlıtuğ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başak Dizer Tatlıtuğ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başak Dizer Tatlıtuğ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başak dizer tatlıtuğ gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 başak dizer tatlıtuğ haberi bulunmuştur. Tüm başak dizer tatlıtuğ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Kurt Efe ilk defa görüntülendi! Çift ilgi odağı oldu
Kurt Efe ilk defa görüntülendi! Çift ilgi odağı oldu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in çocukları Kurt Efe, önceki gün ilk defa görüntülendi. Yalıkavak’ta alışveriş yapan çift, ilgi odağı oldu.
25.06.2023 Magazin
Başak Dizer Tatlıtuğ 4 ayda eski formuna kavuştu!
Başak Dizer Tatlıtuğ 4 ayda eski formuna kavuştu! Geçtiğimiz nisan ayında eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile ilk bebekleri Kurt Efe'yi kucağına alan Başak Dizer, 4 ayda eski formuna döndü. Başak Dizer'in son paylaştığı karelerine yorum yağdı.
25.08.2022 Magazin
Kar tatilinde olan Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni poz!
Kar tatilinde olan Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni poz! Modacı Başak Dizer ile 2016 yılında nikah masasına oturan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şimdilerde baba olmak için gün sayıyor. Bir erkek bebek bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti, hafta sonu dağdaydı. Tatilin keyfini çıkaran ikiliden Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir fotoğraf paylaştı.
17.02.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden sokak hayvanları için destek sözü
Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden sokak hayvanları için destek sözü Bodrum Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü Turgutreis Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, Bodrum'da sokak hayvanlarına yönelik düzenlenecek projelere destek vermek istediklerini söyledi.
15.01.2022 Magazin
Başak Dizer hamilelik iddialarına yanıt verdi!
Başak Dizer hamilelik iddialarına yanıt verdi! 2016 yılında evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinden müjdeli haber geldi. Şimdilerde eşinin yanında Mardin'de olan Dizer'in üç aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Dizer,2.sayfa programına gönderdiği mesajla hamileliğini doğruladı.
17.11.2021 Magazin
Kıvanç Tatlutuğ'dan şaşırtan karar! 'Evlat edindi'
Kıvanç Tatlutuğ'dan şaşırtan karar! 'Evlat edindi' Hayvanseverlikleri ile bilinen ve sık sık doğa ile iç içe olan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, önceki gün Beykoz’da tanıştığı Arzu adındaki sıpayı evlat edindi.
30.03.2021 Magazin
Kıvanç ve Başak Tatlıtuğ'un korona önlemi!
Kıvanç ve Başak Tatlıtuğ'un korona önlemi! Geçtiğimiz aylarda korona geçirdiğini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul’da vakaların artmasıyla eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte Bodrum’a döndü. Tatlıtuğ çifti, uçağa binmek istemediği için karayolunu tercih etti.
22.03.2021 Magazin
Hakim Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Tatlıtuğ talebini reddetti
Hakim Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Tatlıtuğ talebini reddetti Kıvanç-Başak Tatlıtuğ çifti, Sinan Altıntaş adlı şahsın tehditlerine devam ederek koruma kararına aykırı davrandığını iddia ederek zorlama hapis talebinde bulundu. Ancak mahkeme, somut delilin bulunmadığını belirterek hapis talebini reddetti.
2.10.2020 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Bali'de aşk tazeledi
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Bali'de aşk tazeledi Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, Endonezya'nın Bali Adası'na tatile gitti
13.09.2019 Magazin
Ünlü çifte büyük şok!
Ünlü çifte büyük şok! Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Tatlıtuğ’un Harbiye’de işlettiği kafeyi basarak tehditler savuran Sinan A. polis tarafından gözaltına alındı. Tatlıtuğ çiftinin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
20.05.2019 Magazin
Büyük aşkı sosyal medya ele verdi!
Büyük aşkı sosyal medya ele verdi! Oyuncu Hazal Kaya ile yönetmen-oyuncu Ali Atay, 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.
7.02.2019 Magazin
Karius benzetmesi Başak Dizer'i güldürdü
Karius benzetmesi Başak Dizer'i güldürdü Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ önceki akşam Etiler'deki bir mekandaydı.
11.01.2019 Magazin
Doğum günü hastanede bitti
Doğum günü hastanede bitti Kıvanç Tatlıtuğ’un doğum günü kutlamasındaki mutluluk kayınpederinden gelen haberle yerini hüzne bıraktı.
27.10.2018 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ dün geceyi hastanede geçirdi
Kıvanç Tatlıtuğ dün geceyi hastanede geçirdi Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Kıvanç Tatlıtuğ’un doğum günü kutlamasının hastanede bittiğini duyurdu
27.10.2018 Gündem
Bakın bana hamile miyim?
Bakın bana hamile miyim? Kıvanç Tatlıtuğ’un (34) eşi Başak Dizer Tatlıtuğ (40) hamilelik haberlerini bir kez daha yalanladı: “Bakın bana! Sizce hamile miyim, yok öyle bir şey!”
20.10.2018 Magazin
210 bin liralık doğum günü hediyesi
210 bin liralık doğum günü hediyesi Modacı ve stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, önümüzdeki ay doğum günü olan eşine hediye olarak Londra'daki bir galeriden 210 bin liraya 4 tablo aldı.
11.09.2018 Magazin
İkiz gibiler
İkiz gibiler Kıvanç Tatlutuğ’un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, yakın arkadaşı aynı zamanda ortağı olan Deniz Marşan’ın doğum gününü bu fotoğrafla kutladı.
18.06.2018 Magazin
Ünlü isimlerden meme sağlığı için “Kontrol Sende” çağrısı…
Ünlü isimlerden meme sağlığı için “Kontrol Sende” çağrısı… Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında, Meme Sağlığı Derneği’nin başlattığı “Kontrol Sende” kampanyasına destek veren ünlü isimler kadınları uyarıyor.
13.10.2017 Arşiv
Kontrol sende çağrısı yaptılar!
Kontrol sende çağrısı yaptılar! Başak Dizer Tatlıtuğ, Ebru Akel, Özge Ulusoy gibi isimler Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda kadınlara seslenerek ‘Kontrol Sende!’ dediler
9.10.2017 Magazin
Tarz yarışı
Tarz yarışı Amerikalı dövme sanatçısı Kat Von D’nin vegan makyaj koleksiyonunun tanıtıldığı davette şıklık yarışı vardı.
6.10.2017 Magazin
Görüntü var ses yok
Görüntü var ses yok Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer Tatlıtuğ’un Nişantaşı’ndaki mağazasının kış sezonu açılışına katıldı.
21.09.2017 Magazin
Olay pişti
Olay pişti Özge Ulusoy, eski aşkı Hacı Sabancı ile yakınlaşan Ahu Yağtu’yu sosyal medya hesabından takipten çıkarmış, dostluğunu bitirmişti.
21.09.2017 Magazin
Kapanışı yaptı
Kapanışı yaptı Özlem Süer, İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında tanıttı.
16.09.2017 Magazin
Kıyafetleri internette
Kıyafetleri internette Demet Akalın, Başak Dizer Tatlıtuğ, Gülşen gibi ünlü isimlerin de kıyafetlerini sattığı ikinci el lüks alışveriş platformu ModaCruz.com yeni bir uygulama başlattı
15.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Başak Dizer Tatlıtuğ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başak dizer tatlıtuğ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.