Başak Dizer

Başak Dizer

Son dakika Başak Dizer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başak Dizer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başak Dizer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başak Dizer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başak dizer gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 başak dizer haberi bulunmuştur. Tüm başak dizer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıvanç Tatlıtuğ arka kapıdan kaçtı! Eşi Başak Dizer'le olduğu mekanda tartışma çıktı!
Kıvanç Tatlıtuğ arka kapıdan kaçtı! Eşi Başak Dizer'le olduğu mekanda tartışma çıktı! Başak Dizer, önceki gece Etiler'deki bir mekana eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yanına eğlenmeye geldi. Dizer'in mekana girmesinin ardından mekanın karşı apartmanında oturan bir komşu, mekanın yüksek sesinden şikayetçi oldu. Tatlıtuğ, konşuyu fırsat bilerek eşini de alıp arka kapıdan kaçtı.
17.03.2024 Magazin
Edis'in doğum gününe ünlü akını!
Edis'in doğum gününe ünlü akını! Edis, 32'nci yaşını erken bir doğum günü partisi ile kutladı. Ünlü şarkıcının partisine magazin dünyasının tanınmış simaları akın etti.
26.11.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan radikal karar! 8 saat sete, 18 saat Kurt Efe'ye
Kıvanç Tatlıtuğ'dan radikal karar! 8 saat sete, 18 saat Kurt Efe'ye Son olarak Aile dizisi ile ekranlarda boy gösteren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ özel hayatı ile de merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, mutlu evliliklerini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olan çift, paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ, 1.5 yaşındaki oğlu Kurt Efe'ye daha fazla zaman ayırmak için yeni bir karar aldı.
23.07.2023 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Kurt Efe ilk defa görüntülendi! Çift ilgi odağı oldu
Kurt Efe ilk defa görüntülendi! Çift ilgi odağı oldu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in çocukları Kurt Efe, önceki gün ilk defa görüntülendi. Yalıkavak’ta alışveriş yapan çift, ilgi odağı oldu.
25.06.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe'yi paylaştı!
Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe'yi paylaştı! 2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına almışlardı. Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile Barcelona'ya tatile gitti. Kurt Efe'nin plaj keyfi sosyal medyaya damga vurdu.
6.06.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Romantik paylaşım
Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Romantik paylaşım Aile dizisinde hayat verdiği Aslan Soykan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu eşi Başak Dizer'i öperken verdiği bir pozu Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü çiftin bu fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.
30.05.2023 Magazin
Başak Dizer'den samimi itiraf: Çok beğenilen bir eşe sahip olmak beni gururlandırıyor
Başak Dizer'den samimi itiraf: Çok beğenilen bir eşe sahip olmak beni gururlandırıyor Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer 2016 yılında dünyaevine girdiler. Bebek müjdesiyle sevenlerini heyecanlandıran ünlü çift, oğulları Kurt Efe'yi geçtiğimiz aylarda kucaklarına almıştı. Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yakışıklılığıyla ilgili konuştu.
8.05.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer boşanıyor mu? İddialara yanıt geldi
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer boşanıyor mu? İddialara yanıt geldi Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşıyor. Öpüşme sahnelerinin çoğalmasıyla Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer arasında 'kıskançlık krizi' çıktı iddiaları yayıldı. Ünlü oyuncu bu iddialara yanıt verdi.
4.04.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan birlik beraberlik mesajı: Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu?
Kıvanç Tatlıtuğ'dan birlik beraberlik mesajı: Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu? Türkiye depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Ünlüler dünyası da 10 ilimizde büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından tek yürek halinde hareket ediyor. Afet bölgesinde maddi ve manevi desteğiyle dikkat çeken ünlülerden olan Kıvanç Tatlıtuğ, uzun süre sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile birlik beraberlik mesajı verdi.
16.02.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ hastanelik oldu
Kıvanç Tatlıtuğ hastanelik oldu Kıvanç Tatlıtuğ sette rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
20.01.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ'un Kurt Efe ile oynadığı anları paylaştı
Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ'un Kurt Efe ile oynadığı anları paylaştı Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile mutlu bir evlilik sürdüren ve 15 Nisan 2022 tarihinde Kurt Efe'ye kavuşan stil danışmanı Başak Dizer, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından eşinin oğluyla oynadığı anları paylaştı. Dizer'in peş peşe yayınladığı renkli kareler, kısa sürede sosyal medyada gündem olarak; ünlü isimin hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.
3.12.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'un eline yaptırdığı dövmenin sırrı çözüldü
Kıvanç Tatlıtuğ'un eline yaptırdığı dövmenin sırrı çözüldü Başak Dizer ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, baba olduktan sonra vücuduna oğlunun ayak izini ve bir gül motifli dövme yaptırmıştı. Tatlıtuğ'un yaptırdığı gül dövmesinin sırrı çözüldü.
22.11.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ: Beren ile çalışmak çok konforluydu
Kıvanç Tatlıtuğ: Beren ile çalışmak çok konforluydu Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ önceki akşam Etiler’de bulunan bir mekandan çıkarken kameralara takıldı. Tatlıtuğ, yıllar sonra tekrar Beren Saat ile aynı projede yer alması hakkında konuştu.
16.11.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe dövmesi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe dövmesi! Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta ailesiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde karantinaya girmişti. Sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, yedi aylık oğlu Kurt Efe hakkında konuştu. "Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusunu yanıtlayan Tatlıtuğ'un, çocuğunun doğduğu gün elini tutarken çektirdiği fotoğrafı koluna dövdürdüğü ortaya çıktı.
16.11.2022 Televizyon
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe denizle tanıştı!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe denizle tanıştı! Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Bodrum'daki evlerinde karantinaya girmişti. Ünlü çift 7 aylık oğulları Kurt Efe'yi denizle tanıştırdı. O anları Instagram hesabından paylaşan Başak Dizer "Kapanış son" notunu düştü.
13.11.2022 Magazin
Başak Dizer'den Kurt Efe ve Mercan paylaşımı! "Krem ve karamel"
Başak Dizer'den Kurt Efe ve Mercan paylaşımı! "Krem ve karamel" Kıvanç Tatlıtuğ ile altı yıl önce evlenen ve şimdilerde anne olmanın tadını çıkaran Başak Dizer, ailesiyle Bodrum'a gitti. Sıcak havanın tadını çıkaran Dizer, dün yakın dostu Özge Özpirinçci ile bir araya geldi. Başak Dizer, altı aylık oğlu Kurt Efe ile Özpirinçci'nin kızı Mercan'ın kum oynakladıkları anı ölümsüzleştirdi. Ünlü ismin paylaşımı büyük ilgi gördü.
31.10.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'den 'Kurt Efe' paylaşımı!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'den 'Kurt Efe' paylaşımı! Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti geçtiğimiz temmuz ayında oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına almıştı. Mutlu bir evlilik yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, oğulları Kurt Efe’nin son halini paylaştı.
30.10.2022 Magazin
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
Başak Dizer Tatlıtuğ 4 ayda eski formuna kavuştu!
Başak Dizer Tatlıtuğ 4 ayda eski formuna kavuştu! Geçtiğimiz nisan ayında eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile ilk bebekleri Kurt Efe'yi kucağına alan Başak Dizer, 4 ayda eski formuna döndü. Başak Dizer'in son paylaştığı karelerine yorum yağdı.
25.08.2022 Magazin
Başak Dizer'in doğum kiloları gitti! Tatil fotoğraflarını paylaştı
Başak Dizer'in doğum kiloları gitti! Tatil fotoğraflarını paylaştı Geçtiğimiz nisan ayında oyuncu eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşayan stil danışmanı Başak Dizer'in, doğum kilolarının gittiği görüldü. Arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'da tekne turuna çıkan Dizer, tatil fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.
6.08.2022 Magazin
Seray Sever'in bakıcı isyanı! 'Yabancı dadılar 1500 dolardan kapı açıyor'
Seray Sever'in bakıcı isyanı! 'Yabancı dadılar 1500 dolardan kapı açıyor' Bakıcı ücretleri ünlü isimlere de dert oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe için tuttukları bakıcıya ödedikleri ücret magazin gündemine otururken, ikiz bebekleri olan Seray Sever de aynı durumdan dert yandı.
29.07.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ, annesi Başak’a benziyor demişti! Kurt Efe’den yeni kareler: '30. gün ve 3. ay'
Kıvanç Tatlıtuğ, annesi Başak’a benziyor demişti! Kurt Efe’den yeni kareler: '30. gün ve 3. ay' İlk bebeklerini kısa süre önce kucaklarına alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Tatlıtuğ çiftinden yeni fotoğraflar geldi.
12.07.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in Kurt Efe'nin bakıcısına ödediği ücret dudak uçuklattı!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in Kurt Efe'nin bakıcısına ödediği ücret dudak uçuklattı! Kıvanç Tatlıtuğ ve Başar Dizer çifti, kısa süre önce oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına almıştı. Yakın zamanda bebeklerinin bakımına yardımcı olması için dadı da tutan çiftin maaş olarak ödedikleri miktar dudak uçuklattı. İşte detaylar...
19.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Başak Dizer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başak dizer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.