Barın

Barın

Son dakika barın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barın gelişmeleri de dahil olmak üzere 518 barın haberi bulunmuştur. Tüm barın haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Bartın yerel seçim sonuçları:  Bartın Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Bartın belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Bartın yerel seçim sonuçları:  Bartın Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Bartın belediye başkan adayları Bartın yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Bartın iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Bartın Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Bartın aday listesi
31.03.2024 Gündem
Seyhan polisi barda 25 ruhsatsız silah ele geçirdi! Cephanelik çıktı
Seyhan polisi barda 25 ruhsatsız silah ele geçirdi! Cephanelik çıktı Adana’da Seyhan polisi bir bara yaptığı operasyonda 25 adet ruhsatsız silah ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
29.03.2024 Adana
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Avcılar’da türkü bara silahlı saldırı: 1 ölü 3 yaralı
Avcılar’da türkü bara silahlı saldırı: 1 ölü 3 yaralı Avcılar’da bir türkü bara silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda iş yeri sahibi öldü; 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Saldırıyla ilgili 1'i kadın 3 kişi yakalanırken, 1 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
18.12.2023 Gündem
TTK BARTIN KURA ÇEKİMİ || Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? TTK Bartın kura çekimi sonuçları asil ve yedek isim listesi
TTK BARTIN KURA ÇEKİMİ || Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? TTK Bartın kura çekimi sonuçları asil ve yedek isim listesi TTK işçi alımı sonuçları yakından takip ediliyor. 2 bin işçi alımı kapsamında TTK Zonguldak 1.500 işçi alımı kura çekimi tamamlandı. Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı Bartın ve Karabük kura çekimi bugün yapılıyor. TTK Bartın kura çekimi için adaylar heyecanlı bir şekilde bekliyor. Peki, Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? İşte TTK Bartın kura listesi…
20.10.2023 Personel Alımı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
Yerli yangın söndürme helikopterinin ikincisi de tamam! TUSAŞ teslim tarihini açıkladı
Yerli yangın söndürme helikopterinin ikincisi de tamam! TUSAŞ teslim tarihini açıkladı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından, yerli ve milli imkanlarla geliştirilerek Orman Genel Müdürlüğü'ne (OGM) teslim edilen ve 'Nefes' adı verilen T-70 yangın söndürme helikopterinin 2'ncisinin yapımı da tamamlandı. T-70'in başmühendisi Dr. Duygu Barın, "2'nci helikopteri de haziran ayı içerisinde Orman Genel Müdürlüğümüze teslim edeceğiz" dedi.
10.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Gece kulübünde dehşet anları: Genç kız bir anda alev topuna döndü
Gece kulübünde dehşet anları: Genç kız bir anda alev topuna döndü Beyoğlu’nda barda görsellik amacıyla oluşturulan alevlerin sıçramasıyla vücudunda ciddi yanıklar meydana gelen genç kızın hayatı kabusa döndü. Defalarca ameliyat geçirdiği 12 günlük zorlu yoğun bakım sürecinin ardından dehşet anlarını anlatan genç kız, “Kolum, sırtım, saçım alev topuna dönmüştüm. İnsanlara doğru gittim, benden korkmuşlardı” dedi.
8.06.2023 Yaşam
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı İstanbul’un tanınmış gece kulüplerinden birinde eğlendikten sonra çıkışta kavgaya karışan Özcan Şahin, bar önünde bekleyen kişilerin üzerine aracıyla daldı. Kavgayla ilgisi olmayan vale Ali Sedat Özkan ölürken, menajer Roşan Özbek yaralandı.
7.05.2023 Yaşam
Meksika’da bara silahlı saldırı: 12 ölü, 3 yaralı
Meksika’da bara silahlı saldırı: 12 ölü, 3 yaralı Meksika’da bir bara düzenlenen silahlı saldırıda 12 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
16.10.2022 Dünya
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Fantastik Canavarlar ve Flash yıldızı gibi popüler yapımlar arasında yer alan ve kısa sürede yıldızı parlayan Esra Miller’in ismi çeşitli taciz ve şiddet suçlamalarının ardından kendisinin mesih ya da şeytan olarak anılmasını istemesiyle gündeme geldi. Peki, Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
19.09.2022 Magazin
Paraya para demiyor! Ağaç kovuğundan çıkarıyor, kilosu 1500 lira
Paraya para demiyor! Ağaç kovuğundan çıkarıyor, kilosu 1500 lira Batman'ın Sason ilçesinde 40 yıldır arı besiciliği yaparak geçimini sağlayan Cuma Barın, ağaç kovuklarından çıkardığı birçok hastalığa şifa olduğu belirtilen ağaç balının kilosunu bin 500 liradan satıyor.
30.08.2022 Ekonomi
Kaybolan küçük kız için korkunç iddia! Öldürüp kebap yaptı...
Kaybolan küçük kız için korkunç iddia! Öldürüp kebap yaptı... İngiltere'de 19 yıldır üzerindeki sır perdesi aralanamayan dava, bir ailenin üzerine kara bulut gibi çöktü! 14 yaşında ortadan kaybolan genç kızla ilgili ortaya atılan 'öldürüp kebap yaptılar' iddiası ise erkek kardeşinin de sonu oldu.
11.07.2022 Dünya
Barda konsomatrisle konuşurken oturduğu masada vuruldu! Kanlar içinde yere yığıldı
Barda konsomatrisle konuşurken oturduğu masada vuruldu! Kanlar içinde yere yığıldı Adana'nın Seyhan ilçesinde, barda konsomatrisle sohbet eden Cumali G., oturduğu masada tabancayla vuruldu. Bu anlar, kameraya yansırken, Cumali G. hastaneye kaldırıldı.
3.06.2022 Yaşam
Kedi katiline 2 yıl hapis
Kedi katiline 2 yıl hapis Trabzon'da, 4 ay önce eşine sinirlenip, duvara fırlattığı ‘Scottish Fold’ cinsi 3 aylık yavru kedinin ölümüne neden olan Mahmut E. (36), ‘hayvana eziyet çektirerek öldürme’ suçlamasıyla 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakkında daha önce 'hayvana şiddet uygulamak'tan 1500 TL ceza uygulanan Mahmut E., mahkemede "Kediyi fark etmedim, yastık sanıp, tekmeyle fırlattım” diyerek kendisini savundu.
27.04.2022 Yaşam
İdrar kaçırmadan korunmanın 7 yolu
İdrar kaçırmadan korunmanın 7 yolu Her 3 kadından birinin yaşadığı idrar kaçırma, gizlenen sağlık problemleri arasında yer alıyor. Tamamen doğuştan olan ya da sonradan gelişen, zorlu doğumlarla pelvik taban kaslarının zayıflaması sonucu da meydana gelebilen idrar kaçırma, özellikle kadınlarda ciddi bir sosyal ve psikolojik sorun olarak görülüyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Barın, kadınlarda yaşanan idrar kaçırmanın nedenlerini ve tedavi yöntemlerini anlattı.
2.03.2022 Sağlık
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Mersin'de 6 operanın bale solistleri birlikte sahne aldı
Mersin'de 6 operanın bale solistleri birlikte sahne aldı Mersin Devlet Opera ve Balesi (DOB) 'Gala Bale' isimli eser ile yıldızlar buluşmasına ev sahipliği yaptı. Yenişehir Belediyesi’nin desteği ile opera sahnelerinde gösterdikleri başarılı performanslar ile sanat kariyerlerini kanıtlamış 6 operanın bale solistlerinin birlikte sahne aldığı eserin gösterimi Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.
26.12.2021 Kültür Sanat
Milyarder iş adamından ilişki skandalı! 5 bin kadınla birlikte oldu
Milyarder iş adamından ilişki skandalı! 5 bin kadınla birlikte oldu ABD basınına yansıyan bir cinsel ilişki skandalı adeta ülke gündemine bomba gibi düştü. Michael Goguen adındaki teknoloji milyarderi iş insanına yöneltilen suçlamalar arasında kendisine bir harem kurmak, cinsel ilişki yaşadığı kadınların listesini yapmak ve reşit olmayan kızları rızaları dışında ilişkiye zorlamak gibi akılalmaz iddialar var.
21.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan mesajı: Davasına son nefesine kadar sahip çıkmıştır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan mesajı: Davasına son nefesine kadar sahip çıkmıştır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde düzenlenen 4. Uluslararası Necmettin Erbakan ve Milli Görüş Sempozyumu'na video mesaj gönderdi. Erdoğan, "Necmettin Erbakan davasına son nefesine kadar sahip çıktı. Fil dişi kulelerde ahkam kesmek yerine milletinin içinde vizyon sahibi bir insandı." ifadelerini kullandı.
22.10.2021 Siyaset
Gece kulübünde dehşet! Ortalık savaş alanına döndü
Gece kulübünde dehşet! Ortalık savaş alanına döndü İzmir’de gece kulübünde çalışan A.K. adlı kadını dışarı çıkarmak isteyen kişilerle diğer çalışanlar arasında silahlı çatışma çıktı. 4 kişinin yaralandığı, 7 kişinin gözaltına alınıp 3'ünün tutuklandığı silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.
20.10.2021 Gündem
Ankara'da kolonu patlayan 24 daireli bina boşaltıldı
Ankara'da kolonu patlayan 24 daireli bina boşaltıldı Ankara'nın Sincan ilçesinde kolonu patlayan 24 daireli bina önlem amaçlı boşaltıldı.
3.09.2021 Gündem
Bartın sel felaketi! Barın hangi bölgede, nerede? Bartın Kumluca selinin bilançosu…
Bartın sel felaketi! Barın hangi bölgede, nerede? Bartın Kumluca selinin bilançosu… Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir Meteoroloji tarafından yapılıyordu. Kuvvetli yağışın dün gece başladığı sağanak yağış Bartın’da sel ve heyelana neden oldu. Yol ve köprüler çöktü, çok sayıda araç sele kapıldı. Öte yandan Bartın Valisi Sinan Güner yaptığı açıklamada Kumluca beldesinde evi yıkılan 80 yaşlarından bir kadının kayıp olduğunu ifade etti. İşte Bartın sel felaketinin detayları…
11.08.2021 Gündem
İtalya'daki kütüphanede ortaya çıktı! Fatih Sultan Mehmet adına yazılmış
İtalya'daki kütüphanede ortaya çıktı! Fatih Sultan Mehmet adına yazılmış Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Filiz Barın Akman ile akademisyen yazar Beyazıt Akman, Rönesans döneminde Fatih Sultan Mehmet'in onuruna İtalyan bir şair tarafından yazılmış, yaklaşık 5 bin mısralık Latince bir epik şiir keşfetti. "Emir: Türk İmparatoru Mehmet'in Hayatı ve Fetihleri" adlı eserin, şair ve tarihçi Gian Mario Filelfo tarafından 1475'te kaleme alındığı belirtildi.
19.07.2021 Yaşam
Regl dönemi hakkında doğru bilinen 8 yanlış!
Regl dönemi hakkında doğru bilinen 8 yanlış! Regl; halk arasında adet, aybaşı gibi birçok ismi olan, ergenliğe girmiş genç kızlar ve üreme çağındaki her kadının ayda bir kez yaşadığı fizyolojik bir olay olarak tanımlanıyor. Herhangi bir sağlık problemi olmayan kadınların büyük bir bölümü menopoz dönemine kadar her ay bu süreci yaşıyor. Kadın yaşamındaki bu özel deneyim hakkında her geçen gün yeni bilgilere ulaşılıyor ancak toplumda kulaktan kulağa yayılan bazı yanlış bilgiler kadınların yaşam kalitesinin düşmesine neden olabiliyor.
27.05.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Barın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.