Barbaros Hayreddin Paşa

Barbaros Hayreddin Paşa

Son dakika Barbaros Hayreddin Paşa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Barbaros Hayreddin Paşa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Barbaros Hayreddin Paşa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barbaros Hayreddin Paşa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barbaros hayreddin paşa gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 barbaros hayreddin paşa haberi bulunmuştur. Tüm barbaros hayreddin paşa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Barlas’ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Barlas’ın cenaze törenine katıldı Gazeteci Mehmet Barlas, Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
4.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce açıklaması: Etmedik zulüm bırakmadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce açıklaması: Etmedik zulüm bırakmadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Bahçelievler'deki mitinginde konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "İstanbul seçimlerdeki tercihini şimdiden belli etmiştir. İstanbul birlik beraberlik demiştir, koltuğuna kaset ile oturanlara geçit vermemiştir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultangazi ilçesinde düzenlenen mitingde Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine tepki göstererek, "Etmedik zulüm bırakmadılar" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan önce Levent'te Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nin açılışında konuşarak, "Pazar gününü de unutmuyorsunuz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.
12.05.2023 Gündem
Erdoğan, Barbaros Hayreddin Paşa Camii açılışında konuştu
Erdoğan, Barbaros Hayreddin Paşa Camii açılışında konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açılışında konuştu. Erdoğan, caminin 750 milyon liraya mal edildiğini ve camide aynı anda 20 bin kişinin ibadet edebileceğini söyledi.
12.05.2023 Haber
Muharrem İnce çekilme evraklarını YSK'ya iletti
Muharrem İnce çekilme evraklarını YSK'ya iletti Memleket Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan Yüreğir, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin resmi evrakları YSK'ya teslim etti.
12.05.2023 Gündem
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açılışında konuştu. Erdoğan, caminin 750 milyon liraya mal edildiğini ve camide aynı anda 20 bin kişinin ibadet edebileceğini söyledi.
12.05.2023 Gündem
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu!
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu! Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa'nın yaşadığı dönemleri konu edinen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde yer alan Tolgahan Sayışman dizi setinde yaralandı. Rol gereği sık sık at üzerinde olan ve kılıçlı talimlerde bulunan Sayışman, önceki gün gerçekleşen savaş sahnesinde ayak bileğindeki ezilme ve elinde oluşan kesiklerden dolayı hastaneye kaldırıldı.
31.01.2023 Magazin
Türkiye'nin Akdeniz, Ege ve Karadeniz'deki enerji gücü! Dünyada benzeri yok...
Türkiye'nin Akdeniz, Ege ve Karadeniz'deki enerji gücü! Dünyada benzeri yok... Türkiye'nin Doğu Akdeniz, Ege ve Karadeniz'deki enerji filosu büyüyor. Abdülhamit Han sondaj gemisinin de filoya katılmasıyla sondaj gemi sayısını 4'e yükselten Türkiye'nin denizlerdeki enerji arama gücü artmaya devam ediyor. 2 adette sismik araştırma gemisi bulunan Türkiye bu gücüyle dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alıyor. (Haber7)
15.06.2022 Ekonomi
Barbaros Oruç Reis öldü mü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu, Barbaroslar dizisi bitiyor mu?
Barbaros Oruç Reis öldü mü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu, Barbaroslar dizisi bitiyor mu? Engin Altın Düzyatan diziden ayrıldı mı, Oruç Reis öldü mü? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Oruç Reis’in şehit olduğu dile getiriliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 27 Ocak 2022 Perşembe akşamı TRT 1'de yayınlanacak. Peki, Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu?
27.01.2022 Televizyon
Oruç Reis nasıl, neden ve kaç yaşında öldü? Oruç Reis'in ölümü hakkında merak edilenler…
Oruç Reis nasıl, neden ve kaç yaşında öldü? Oruç Reis'in ölümü hakkında merak edilenler… Sakallarının kızıl renkte olması nedeniyle kızıl sakal lakabıyla anılan Oruç Reis deniz ticareti ve gemiciliğe yaptığı katkıyla kısa sürede üne kavuştu. Ünlü denizcinin hayatı TRT ekranlarında yer alan Barboroslar Akdeniz’in Kılıcı diziyle yeniden güdeme geldi. Hayatı ve ölümü hakkındaki aramalar yoğunluk kazandı. Peki, Oruç Reis nasıl öldü? Oruç Reis neden ve kaç yaşında öldü?
27.01.2022 Gündem
Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü?
Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü? Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi ile Barbaros kardeşler yeniden gündeme geldi. Osmanlı İmparatorluğu'nun ünlü denizcileri arasında yer alan ve "Kaptan-ı Derya" olarak Osmanlı Devleti'nin ilk kaptan paşası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa, asıl adıyla Hızır Reis’in hayatı ve denizcilik başarıları merak konusu oldu. Peki, Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü?
16.09.2021 Gündem
Oruç Reis kimdir? Osmanlı denizcisi Oruç Reis nasıl öldü, ne zaman, kaç yaşında hayatını yitirdi?
Oruç Reis kimdir? Osmanlı denizcisi Oruç Reis nasıl öldü, ne zaman, kaç yaşında hayatını yitirdi? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi bu akşam TRT 1’de başlıyor. Diziyle birlikte merak edilen Barbaros kardeşlerden biri de Oruç Reis oldu. Oruç Reis'in hayatına dair detayları araştırılmaya başlandı. Barbaros Hayreddin Paşa olarak bilinen Hızır Reis'in abisi olan Osmanlı denizcisi Oruç Reis kimdir? Oruç Reis ne zaman ve nasıl öldü? İşte, Oruç Reis'in hayatı ile ilgili merak edilenler…
16.09.2021 Gündem
Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte Engin Altan Düzyatan'ın ilk görüntüleri!
Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte Engin Altan Düzyatan'ın ilk görüntüleri! Uzun süredir beklenen Barbaros dizisinden ilk fragman geldi. TRT1 ekranlarında yayınlanacak Barbaros dizisinde Barbaros Hayrettin Paşa karakterini Engin Altan Düzyatan canlandırıyor. İlk fragmanı ile sezonun iddialı yapımları arasında olacağı şimdiden belli olan yapım ile ilgili pek çok kişi ayrıntıları merak ediyor. Peki, Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte Barbaros dizisi fragmanı...
21.06.2021 Gündem
Doğal gaz ve petrolde müjde! İşte son durum
Doğal gaz ve petrolde müjde! İşte son durum Doğal gaz ve petrolde son durum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası merak konusu oldu. Doğal gaz ve petrolde kuyu arama faaliyetleri devam ediyor. İşte sondaj gemilerindeki son durum...
20.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 3 farklı yerde parçaladık!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 3 farklı yerde parçaladık! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mavi Vatan 2021 Taktik tatbikatına canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, ''Suriye'de sınır ötesi harekatlarla terör zincirini 3 farklı yerde parçaladık'' dedi. ''Türkiye'yi her alanda olduğu gibi denizcilik alanında da dünyanın süper ligine taşıyacağız'' diyen Erdoğan, ''Bugün İHA'larda dünyanın en iyi 3-4 ülkesinden biriyiz. Kendi savaş gemisini yapabilen 10 ülke içinde yer alıyoruz'' ifadelerini kullandı.
6.03.2021 Siyaset
Son bir ayda 68  terörist etkisiz hale getirildi
Son bir ayda 68 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terörle mücadele harekatı kapsamında, son bir ayda icra edilen 33 operasyonda 68 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
13.12.2020 Gündem
Kanuni sondaj gemisi Karadeniz'e gidiyor!
Kanuni sondaj gemisi Karadeniz'e gidiyor! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez "Türkiye'nin üçüncü sondaj gemisi Kanuni'yi bugün Karadeniz'e uğurluyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter ile Kanuni sondaj gemisinin üzerinden geçti.
13.11.2020 Ekonomi
Boğaz'daki Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı havadan görüntülendi
Boğaz'daki Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı havadan görüntülendi "Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı" 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda başladı. Dolmabahçe Sarayı'nın önünde başlayan yarışın startını İstanbul Valisi Ali Yerlikaya verdi. Yarış havadan da görüntülendi.
29.10.2020 Gündem
Türkiye dünyaya resmen duyurdu! Yeni Navtex ilanı!
Türkiye dünyaya resmen duyurdu! Yeni Navtex ilanı! Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Araştırma Gemisi, Akdeniz'de 10 Ekim-9 Kasım tarihleri arasında araştırma yapacak.
9.10.2020 Gündem
Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu!
Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu! Barbaros dizisi ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun Kaptan-ı Derya’sı Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin anlatılacağı Barbaros dizisi dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu!
6.10.2020 Gündem
Sıcak görüntüler! MSB'den Karadeniz ve Doğu Akdeniz mesajı
Sıcak görüntüler! MSB'den Karadeniz ve Doğu Akdeniz mesajı Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Karadeniz’de Fatih sondaj gemisine, Doğu Akdeniz’de de Yavuz sondaj gemisine ve Barbaros Hayreddin Paşa sismik araştırma gemisine koruma ve refakat görevlerinin devam ettiği belirtildi.
17.09.2020 Gündem
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan, 'Oruç Reis' açıklaması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan, 'Oruç Reis' açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, "Oruç Reis bugüne kadar söz konusu sahada 3525 kilometrelik sismik veri toplama işlemini gerçekleştirmiştir. Gemi, ikmal ve bakım işlemlerinin ardından sismik arama ve araştırma faaliyetlerine devam edecektir" açıklamasında bulundu.
13.09.2020 Gündem
MSB paylaştı: Refakat ve koruma sağlanmaya devam ediliyor
MSB paylaştı: Refakat ve koruma sağlanmaya devam ediliyor Milli Savunma Bakanlığı, Oruçreis ve Barbaros Hayreddin Paşa araştırma gemileri ile Yavuz ve Fatih sondaj gemilerine Türk Deniz Kuvvetleri tarafından refakat ve koruma sağlanmaya devam edildiğini bildirdi.
11.09.2020 Gündem
Karadeniz'de doğalgaz bulundu! İşte Türkiye'nin yeni hedefi
Karadeniz'de doğalgaz bulundu! İşte Türkiye'nin yeni hedefi Son yıllarda sahip olduğu jeopolitik konum nedeniyle hep enerjide transit ülke ya da enerji koridoru gibi kavramlarla anılan Türkiye, Karadeniz’deki keşifle beraber enerjide merkez olma hedefi için önemli bir adım attı. Uzmanlara göre Türkiye için asıl önemli olan bu rezervin yanında bölgede olduğu tahmin edilen daha büyük miktardaki gazın ekonomiye kazandırılması olduğu ifade edildi.
22.08.2020 Ekonomi
Türkiye'den yeni uyarı! 10-11 Ağustos'ta Akdeniz'de atış eğitimleri icra edilecek
Türkiye'den yeni uyarı! 10-11 Ağustos'ta Akdeniz'de atış eğitimleri icra edilecek Yunanistan ile Mısır arasında imzalanan deniz yetki alanlarının sınırlandırılması anlaşmasına yanıt gecikmedi. Türkiye, yeni bir NAVTEKS ilan etti: 10-11 Ağustos'ta Akdeniz'de atış eğitimleri icra edilecek.
8.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Barbaros Hayreddin Paşa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barbaros hayreddin paşa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.