Bar

Bar

Son dakika bar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bar gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.122 bar haberi bulunmuştur. Tüm bar haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler ABD'de siyahi bir adamın polis nezaretinde ölmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Olay görüntüleri ülke gündemine bomba gibi düşerken, kan donduran olay 2020 yılında polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi Amerikalı George Floyd'un ölümüne benzetildi.
27.04.2024 Dünya
KDV hilesi! Maliye harekete geçti, tek tek tespit ediliyor, ceza yağacak
KDV hilesi! Maliye harekete geçti, tek tek tespit ediliyor, ceza yağacak Restoran, kafe, eczane, bar, fırında KDV suistimalleri ayyuka çıktı. Uyanık esnaf, fişi %10 yerine %1 KDV ile kesiyor. Böylece devleti milyarlarca TL vergi kaybına uğratıyor. Maliye sahaya indi...
26.04.2024 Ekonomi
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Seyhan polisi barda 25 ruhsatsız silah ele geçirdi! Cephanelik çıktı
Seyhan polisi barda 25 ruhsatsız silah ele geçirdi! Cephanelik çıktı Adana’da Seyhan polisi bir bara yaptığı operasyonda 25 adet ruhsatsız silah ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
29.03.2024 Adana
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. Her dalgıç yanında 'badi' olarak tabir edilen 1 dalgıçla birlikte 2 kişi halinde dalış yaparken, olası bir riske karşı 2 dalgıç da onlarla birlikte dalış gerçekleştiriyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor. Kayıp 6 mürettebatından aşçı Zeynep Kılınç'ın (33), 3'üncü günde kaptan köşkünde cansız bedeninin bulunmasının ardından 6'ncı gün olan bugün de 1 mürettebatın cenazesine ulaşıldı.
20.02.2024 Gündem
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı! Trabzon'da bir evin duvarına çarpıp, devrilen yolcu midibüsündeki 1'i çocuk 6 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Raporda; yaralı sürücünün, kazadan saatler önce ilk kez teslim aldığı aracın frenlerinin sertleştiğini ilgililere bildirmesine rağmen yola devam ettiği, kronik fren arızasının giderilmediği, kapasitesi üzerinde ayakta yolcu alınan ve arka fren mekanizmasında yağ kaçağı tespit edilen midibüsün rutin bakımların usulüne uygun yapılmadığı belirlendi. Kaza anına dair araç içi görüntüler ortaya çıkarken; belediye bünyesindeki ilgili şirket 'asli', tahliye edilen sürücü 'tali' kusurlu bulundu.
7.02.2024 Gündem
Avcılar’da türkü bara silahlı saldırı: 1 ölü 3 yaralı
Avcılar’da türkü bara silahlı saldırı: 1 ölü 3 yaralı Avcılar’da bir türkü bara silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda iş yeri sahibi öldü; 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Saldırıyla ilgili 1'i kadın 3 kişi yakalanırken, 1 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
18.12.2023 Gündem
Türkiye'den İsrail istihbaratına uyarı
Türkiye'den İsrail istihbaratına uyarı Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İsrail'in Türkiye dahil Filistin dışında yaşayan Hamas üyelerini hedef alacağına dair haberler üzerine, İsrail istihbarat birimlerine Türkiye'de yasa dışı faaliyette bulunmalarının ciddi sonuçları olacağı bildirildi.
4.12.2023 Gündem
Sildiği İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid'ten açıklama geldi!
Sildiği İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid'ten açıklama geldi! İsrail paylaşımını sildiği için tepki gören Gigi Hadid açıklama yaptı. Hadid, paylaşımından pişmanlık duyduğunu dile getirdi.
30.11.2023 Magazin
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta son 16'ya lider gidiyor
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta son 16'ya lider gidiyor FIBA Europe Cup'ta Bahçeşehir Koleji sahasında Mornar Bar'ı 103-68 mağlup etti.
22.11.2023 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta ikinci galibiyetini aldı
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta ikinci galibiyetini aldı FIBA Europe Cup D grubu üçüncü maçında Türkiye temsilcisi Bahçeşehir Koleji, Karadağ takımı KK Mornar Bar’a konuk oldu. 71 - 78 Bahçeşehir Koleji galibiyetiyle tamamlanan maçta Kırmızı Ejderhalar FIBA Europe Cup’ta ikinci galibiyetini aldı. Ayrıca Kırmızı Ejderhalar, Türkiye’den gelen taraftar ve Bahçeşehir Koleji yöneticilerinin yoğun tezahüratlarıyla rakibi KK Mornar’a deplasmanı yaşattı.
1.11.2023 Basketbol
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar Eskişehir Valiliği, çocuklar ve engelli bireylerden kağıt mendil, yara bandı, çiçek, su ve benzeri ürünlerin satın alınmasının, dilencilik yapan kişilere, dilendirilen çocuk veya engellilere para verilmesinin yasaklandığını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Barda yangın dehşetinde 2 kişi hayatını kaybetti! Korkunç gerçek polise yapılan itirafla ortaya çıktı
Barda yangın dehşetinde 2 kişi hayatını kaybetti! Korkunç gerçek polise yapılan itirafla ortaya çıktı İzmir'in Bayraklı ilçesi Fuat Edip Baksı Mahallesi Zeki Yavaş Sokak'taki bir barda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, iş yerinin tamamını sararken olayda 2 kişi hayatını kaybetti. Polise giden Esra Başkaya'nın itirafı gerçeği ortaya çıkardı. Beyanını daha sonra yalanlayan Başkaya, tutuklandı.
11.10.2023 Gündem
'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 2 kişiye daha gözaltı
'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 2 kişiye daha gözaltı Ankara'da liderliğini Ayhan Bora Kaplan'ın yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonda 2 kişi daha yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri serbest bırakıldı. Örgüte yönelik operasyonlarda bugüne kadar gözaltına alınan 36 şüpheliden 19’u, tutuklandı.
30.09.2023 Gündem
Gayrimenkulleri zorla ele geçirdiler! Mahkemeden tedbir kararı:  Balat’a girerseniz tutuklarım
Gayrimenkulleri zorla ele geçirdiler! Mahkemeden tedbir kararı: Balat’a girerseniz tutuklarım İstanbul Balat’taki gayrimenkulleri zorla ele geçirdikleri iddiasıyla yargılanan 23 sanık ilk duruşmada tahliye edilerek Balat’a girişleri yasaklandı. Mahkeme heyeti, yasağa uymayıp Balat’a giren sanıkların yeniden tutuklanacağını açıkladı.
7.09.2023 Gündem
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, 56 yaşında hayatını kaybetti. O'Connor, 2018'de Müslüman olmuş ve adını Shuhada' Sadaqat olarak değiştirmişti.
26.07.2023 Magazin
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde eylül başı itibarıyla eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı bir şekilde başlayacağı ortamı oluşturduklarını söyledi.
27.06.2023 Eğitim
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı  Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında projenin başlaması için imzalar atıldı. Törende, Romanya Başbakan Yardımcısı Marian Neacşu, Romanya Enerji Bakanı Sebastian Burduja ve Kalyon İnşaat İcra Kurulu Üyesi Serdar Över yer aldı. Yapım bedeli yaklaşık 500 milyon Euro olan proje ilgili konuşan Serdar Över, "Hem Romanya'nın hem Avrupa Birliği'nin enerji güvenliği açısından çok kritik bir proje" dedi.
18.06.2023 Ekonomi
Atmosferik Motor Nedir, Ne İşe Yarar? Atmosferik Motorun Özellikleri Nelerdir?
Atmosferik Motor Nedir, Ne İşe Yarar? Atmosferik Motorun Özellikleri Nelerdir? Sadece otomobilin bulunduğu ortamdaki hava basıncını almak suretiyle çalışan sistem atmosferik motor olarak ifade edilmektedir. Bu doğrultuda tüm motor fonksiyonlarının yerine geldiğini ifade etmek mümkün. Bu durum motor silindirinde bulunan hava ile yakıtı piston aracılığı üzerinden almak suretiyle aracın diğer bölümlerine iletilmesi ile gerçekleşmektedir.
1.06.2023 Gündem
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde!
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde! Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım lotodan büyük ikramiyeyi kazanınca dünya gündemine oturmuştu. Çoğu insan piyangodan para kazandığında eski hayatını geride bırakmak isterken 42 yaşındaki Kürşat'ın annesinin evine taşınması yabancı basının dikkatini çekti.
23.05.2023 Dünya
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz MHP lideri Bahçeli, Batı medyasının manşetlerine tepki göstererek, 'Batı 14 Mayıs seçimlerinde zillet ittifakından yana tarafını ortaya koymuştur. Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz.' ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı İstanbul’un tanınmış gece kulüplerinden birinde eğlendikten sonra çıkışta kavgaya karışan Özcan Şahin, bar önünde bekleyen kişilerin üzerine aracıyla daldı. Kavgayla ilgisi olmayan vale Ali Sedat Özkan ölürken, menajer Roşan Özbek yaralandı.
7.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.