Banka Karar

Banka Karar

Son dakika banka karar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka karar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka karar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka Karar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka karar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.848 banka karar haberi bulunmuştur. Tüm banka karar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren...
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren... Garanti BBVA'dan flaş faiz kararı! 1 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere faiz oranları düşürüldü. Dev banka yeni oranları müşterilerine bildirdi. 1.98 olan faiz oranları, yüzde 1.80'e çekildi. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada kredili mevduat hesabı faiz oranlarının 1.80'e, gecikme faizlerinin ise yüzde 2.10'a düşürüldüğü duyuruldu.
1.12.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi... Yapı Kredi resmen duyurdu. İmzalar atıldı. Dev banka tarafından detaylar paylaşıldı. Çiftçiler ile tarımsal işletme kapsamındaki mikro ve küçük işletmelere destek amacı ile kredi sağlanıyor. Yapı Kredi'den yapılan açıklamada yılın 9 aylık döneminde 6,9 milyar TL net kar elde edildiği açıklandı.
2.11.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! TBB resmen duyurdu...
Bankalarda yeni dönem! TBB resmen duyurdu... TBB'den flaş karar! Tüm bankalar için geçerli. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) yeni kararı resmen duyurdu. Önemli bir adım atıldı. Tavsiye kararı bugün itibarı ile tebliğ edildi. Bankalar kendileri belirleyecek. TBB, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve 11. Kalkınma Planı kapsamında hayata geçirilecek değişiklikler ile ilgili tavsiye kararında bulundu.
2.11.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Flaş destek kararı, başvurular e-Devlet'ten...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Flaş destek kararı, başvurular e-Devlet'ten... Yapı Kredi harekete geçti. İmzalar atıldı. Destek kararı resmen duyuruldu. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Yapı Kredi Leasing'den yapılan açıklamaya göre, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt ve Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun'un imzaladığı protokol ile tarladan son kullanıcıya ulaşana kadar oluşan sebze ve meyve kaybının önlenmesi için KOBİ'lere soğuk hava depoları ve frigorifik araçlarda taşınan soğutma ünitelerinin finansmanına destek olunacak.
10.10.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Faizler düşürüldü, yüzde 50 indirim...
Kredi müjdesi! Faizler düşürüldü, yüzde 50 indirim... Avantajlı koşullarda kredi kullanım imkanı sunuluyor. Yüzde 10 faiz ve yüzde 50 masraf indirimi uygulanıyor. İmzalar atıldı. Kredi kararı netleşti. Şekerbank kredi kullanmak isteyenler için harekete geçti. Şekerbank, çiftçilerin hasat ettikleri ürünlerin lisanslı depolarda sağlıklı ve güvenli bir şekilde depolanması için oluşturulan elektronik ürün senetlerinin işlem gördüğü Türkiye Ürün İhtisas Borsası AŞ (TÜRİB) ile iş birliğine gitti. Çiftçilerin yararlanabileceği kredi kampanyasının detayları...
24.08.2021 Ekonomi
5 bin TL limiti var, faiz ödenmiyor, yarın son gün
5 bin TL limiti var, faiz ödenmiyor, yarın son gün Dev banka harekete geçti. 5 bin TL ile sınırlandırıldı. Faiz ödemesi yapılmıyor. Detaylar paylaşıldı. Yarın sona eriyor. Ziraat Bankası Sonradan Faizsiz Taksitlendirme kampanyası başlattı. İşte detaylar...
30.07.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! 31 Temmuz'a kadar geçerli
Akbank resmen duyurdu! 31 Temmuz'a kadar geçerli Akbank kredi ve kredi kartı borcu olanlar için harekete geçti. Yapılandırma süreci başlatıldı. Banka borcu olanlar 31 Temmuz'a kadar yapılandırma yapabilecek.
28.07.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Son 10 gün, faizsiz 5 bin TL...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Son 10 gün, faizsiz 5 bin TL... Ziraat Bankası müşterilerine çok önemli uyarı! Ziraat Bankası'ndan resmi açıklama geldi. Faiz ödenmiyor. 5 bin lira limiti var. 31 Temmuz'da sona eriyor. 1 Temmuz'da başlayan kampanyada limit 5 bin TL olarak belirlendi. Ziraat Bankası'ndan 'Faizsiz Sonradan Taksitlendirme' kampanyası.
21.07.2021 Ekonomi
Faizler artıyor! Açıklamalar peş peşe geliyor, acele eden karlı çıkıyor
Faizler artıyor! Açıklamalar peş peşe geliyor, acele eden karlı çıkıyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar art arda duyurdu. Faiz oranlarında değişikliğe gidiliyor. Ziraat Bankası, Denizbank ve Garanti BBVA tarih vererek müşterilerini SMS ile bilgilendirdi. Yeni faiz oranları belirlendi. Sayılı günler kaldı. Faizler mayıs ayında değişecek. Acil ihtiyacı olan vatandaşlar bu tarihten önce avans hesaplarından nakit çekerlerse karlı çıkacaklar.
28.04.2021 Ekonomi
Kredi, kredi kartı kullanan, bankada hesabı olan herkesi kapsıyor! Değişiyor
Kredi, kredi kartı kullanan, bankada hesabı olan herkesi kapsıyor! Değişiyor Bankada parası olan, fatura yatıran, para gönderen, kredi kartı kullanan ya da kredi çeken müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Değişiklik kararı verildi. Tüm bankaları kapsıyor. Tek tek belirlenecek. Vatandaşların şikayetleri ortadan kalkacak. BDDK duyurdu. Bankalarda yeni bir dönem başlıyor. Bütün bankalar uymak zorunda. Vatandaşın bankalarla yaşadığı sorunların kaynağında çözülmesi için yeni bir model oluşturuldu. Ayrıca bankalarda imza zorunluluğu da kalkıyor. Bankalarda yaşanacak büyük değişim mayısta başlıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek, müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı oluşturulabilecek. İşte bankacılıkta yaşanacak dönüşümün tüm detayları...
26.04.2021 Ekonomi
Yapı Kredi yeni kararı resmen duyurdu! Kaldırıldı, artık...
Yapı Kredi yeni kararı resmen duyurdu! Kaldırıldı, artık... Yapı Kredi yeni kararı resmen duyurdu. Tek tek açıklandı. Dev banka müşterilerine güzel haberi açıkladı. Artık sınır kaldırıldı. Yapı Kredi'den yapılan açıklamada özel olarak sunulan kampanyadan bahsedildi. Yapı Kredi müşterisi olan KOBİ'lere yönelik duyurulan kampanya kapsamında artık e-Çözümler sistemine ücretsiz geçiş yapabilecek. Böylelikle fatura ve makbuzlarına anında kolaylıkla ulaşabilecekler. Bu uygulama KOBİ’lere önemli avantajlar sunuyor. Öte yandan fatura konusunda sık görülmeye başlanan sahtecilik olaylarına karşı da önemli bir koruma sağlıyor. İşte tüm detaylar...
12.02.2021 Kobi
DenizBank kararı resmen duyurdu! Bugün başladı, hesabı olanlar...
DenizBank kararı resmen duyurdu! Bugün başladı, hesabı olanlar... DenizBank güzel haberi resmen duyurdu. Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Yeni kampanya yapıldı. Ücret alınmayacak. Dev banka müşterilerine yeni kararı açıkladı ve bugün başladı. DenizBank'tan yapılan açıklamada müşteriler telefon bilgisini ya da kimlik bilgilerini Kolay Adres olarak tanımlarsa tüm yıl boyunca para transferlerini masrafsız yapacak. Firma sahipleri ise Vergi Kimlik Numarasını tanımladığı takdirde kampanyadan faydalanabilecek. Yeni karar bugün uygulamaya konuldu ve başladı.
4.02.2021 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan başkanlığında toplandı. Toplantıda alınan faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
Emekliler dikkat! Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar, banka izin vermedi
Emekliler dikkat! Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar, banka izin vermedi Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar verildi. Yargıtay'dan 16 milyon emekliyi ilgilendiren emsal karar. Kredi kartı borcunu maaşıyla ödeyen emekli hakkında yeni bir karara imza atıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararındaydı. Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan öncülüğünde ikinci kez toplandı. Kritik toplantı sonrası faiz kararı belli oldu. Merkez Bankası, sürpriz bir kararla politika faizinde 500 baz puan artırıma giderek, faizi yüzde 50 seviyesine çekti.
21.03.2024 Ekonomi
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024 Gündem
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş Ankara'da, müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca aldığı suçlamasıyla avukat Hasan C.'ye, 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı. Avukata, pişman olması ve sabıkası bulunmaması indirim nedeni sayılarak 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
2.03.2024 Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan öncülüğünde ilk kez toplandı. Kritik toplantı sonrası faiz kararı belli oldu. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 45 seviyesinde sabit bıraktı.
22.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını yarın açıklayacak
Merkez Bankası faiz kararını yarın açıklayacak Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Yarın saat 14.00'te faiz kararı açıklanacak.
21.02.2024 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'dan flaş karar. Bankaların kredi kartı komisyon oranlarıyla ilgili olarak yeni bir karar alındı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üç kamu bankasının, kart komisyon oranlarında indirime gittiğini açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı bildiriminde bulunmakla suçlandığı sivil dolandırıcılık davasında karar verildi. Buna göre Trump, 354.9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.
17.02.2024 Dünya
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kredi- banka kartlarındaki komisyon oranlarına ilişkin açıklamasında, “Şimdi üç kamu bankası, Ziraat Bankası Genel Müdürümüz bize bildirdi, bir karar aldılar. Banka kartındaki komisyon oranını yüzde 2,39’a düşürdüler aylık taksit olarak. Akaryakıt istasyonlarında da yüzde 2,25’e düşürdüler. Banka kartlarında, post makinelerindeki aylık ücretlendirmeyi de yüzde 50 indirim yaptılar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
16.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Banka Karar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka karar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.