Banka Eft

Banka Eft

Son dakika banka eft haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka eft ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka eft haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka Eft

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka eft gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 banka eft haberi bulunmuştur. Tüm banka eft haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bankadan işlem yapan herkes için geçerli! Kötü haber, bu detayı atlarsanız...
Bankadan işlem yapan herkes için geçerli! Kötü haber, bu detayı atlarsanız... Bankadan işlem yapan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Mutlaka bunu yapın yoksa mağdur olursunuz. İnternet bankacılığı ile ilgili açıklama geldi. Neredeyse herkes bankaların internet bankacılığı üzerinden havale ve EFT işlemi gerçekleştiriyor. Ancak çok önemli bir detay atlanıyor ve sonucunda büyük sorunlar yaşanıyor. Borç verirken ya da mal/hizmet satın alırken para gönderilen sırada açıklama kısmının boş bırakılması ilerde yaşanabilecek bir durumda paranın bu amaçla gönderildiğinin ispat edilmesini engelliyor. Peki eft/havale yaparken nelere dikkat etmeliyiz? İnternet bankacılığından alınan dekont tek başına yeterli midir? Eft/havale yaparken açıklama yazmazsak ne olur? İşte yanıtları...
22.09.2021 Ekonomi
Bankalar 15 Temmuz'da açık mı, çalışıyor mu? 15 Temmuz 2021 Bugün bankalar  kaçta açılıyor,  kaçta kapanıyor? Bugün EFT yapılabiliyor mu?
Bankalar 15 Temmuz'da açık mı, çalışıyor mu? 15 Temmuz 2021 Bugün bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bugün EFT yapılabiliyor mu? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatandaşlar banka çalışma saatleri gibi detayları merak ediyor. Ülke çapında her sene kamu ve özel sektörde resmi tatil ilan edilen bu tarihte “15 Temmuz bugün bankalar açık mı, çalışıyor mu, saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?” gibi sorular gündemdeki yerini aldı. Bilindiği üzere genellikle bu gibi resmi tatil günlerinde banka gibi kurumlar hizmetlerine ara veriyor. Buna göre; 15 Temmuz Bugün bankalar açık mı, kapalı mı, çalışıyor mu, yarın açık mı olacak? İşte konuya ilişkin tüm merak edilenler…
15.07.2021 Gündem
Bankalarda büyük dönüşüm! 1 Mayıs'ta başlıyor
Bankalarda büyük dönüşüm! 1 Mayıs'ta başlıyor Bankalarda yeni dönem başlıyor. Zorunluluk kalkıyor. BDDK duyurdu. Yapılan açıklamada yeni bankacılık sisteminin detayları paylaşıldı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tarih netleşti. Bankalarda yeni dönem 1 Mayısta başlıyor. Tüm banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Bankacılıkta dijital dönüşüm gerçekleşiyor. Artık şubelere gitme zorunluluğu ortadan kalkıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek, müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı oluşturulabilecek.
1.04.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! Ve tarih belli oldu
Bankalarda yeni dönem! Ve tarih belli oldu Bankalarda bir dönem sona eriyor. Tamamen değişiyor. Tüm banka müşterilerini çok yakından ilgilendiren karar! Bankacılıkta bir dönüm noktası oluşturacak karar tüm müşterilere duyurdu. Değişim tarihi mayıs olarak belirlendi. Bankada hesabı olan, fatura yatıran, para gönderen, kredi kartı kullanan ya da kredi çeken herkesi kapsıyor. Tüm bankacılık işlemleri değişiyor. İmza zorunluluğu kalkıyor. Bankacılıkta uzaktan müşteri olma dönemi Mayıs ayında başlıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek.
28.03.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem başlıyor! Tamamen değişiyor
Bankalarda yeni dönem başlıyor! Tamamen değişiyor Bankalarda bir dönem sona eriyor. Herkesi çok yakından ilgilendiren karar! BDDK duyurdu. Bankacılıkta yeni dönemin başlayacağı tarih belli oldu. Bankada hesabı olan, fatura yatıran, para gönderen, kredi kartı kullanan ya da kredi çeken herkesi kapsıyor. Tüm bankacılık işlemleri değişiyor. İmza zorunluluğu kalkıyor. Bankalarda yaşanacak büyük değişim mayısta başlıyor. Bankacılık kaynaklarından edinilen bilgiye göre uzaktan müşteri olma dönemi mayıs ayında başlayacak. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek, müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı oluşturulabilecek.
26.02.2021 Ekonomi
TOKİ ödeme planı 2022 nasıl olacak? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi?
TOKİ ödeme planı 2022 nasıl olacak? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi? TOKİ başvuruları 14 Eylül tarihinde başladı, 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. TOKİ başvuruları, Halk Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştiriliyor. Projelere göre başvuru yapılacak bankalar değişiklik gösteriyor. Peki, TOKİ ödemeleri nasıl olacak, Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi? İşte TOKİ ödemeleri…
15.09.2022 Ekonomi
Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Para yatırma ve başvuru ödemesi!
Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Para yatırma ve başvuru ödemesi! Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan TOKİ sosyal konut projesinin detayları netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre konut, arsa ve işyeri kampanyasında başvurular e-Devlet veya Ziraat Bankası, Halkbank şubelerinden başvuru yapabilecek. Peki, Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? İşte Halkbank TOKİ para yatırma ve başvuru ücreti…
15.09.2022 Ekonomi
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Noter sistemi tamamen değişti, hem alıcıyı hem de satıcıyı tehlikeden koruyor, sadece 20 lira...
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Noter sistemi tamamen değişti, hem alıcıyı hem de satıcıyı tehlikeden koruyor, sadece 20 lira... Araba salıp satan herkesi ilgilendiren uyarı! Araba alım satım işlemi hukuken geçerli sayılmıyor, sistem tamamen değişti, artık zorunlu. Kesinlikle noterde yapılması gerekiyor, bu sayede “eski para verdin, sahte para verdin, ben EFT gönderdim sana nasıl gelmedi” gibi sıkıntılar ortadan kalkıyor. Noterlerde araç alım satım işlemlerinde “Önce imzayı at, parayı öyle vereyim” ya da “Parayı ver sonra ben imza atayım” tartışmaları çok sık yaşanıyordu, güvenli ödeme sistemi ile bu tartışmaları da ortadan kaldırıyor. Sistemin bedeli sadece 20 Türk lirası, Ticaret Bakanlığı, bu sistemi zorunlu hale getirdi. Bir telefon, bir 'hayali' kuzen ve bir 'hayali' galerici arkadaş... Biraz da ikna kabiliyeti... Alınan tüm önlemlere ve uyarılara rağmen dolandırıcılar, film senaristlerine taş çıkartacak yeni yeni yöntemlerle tuzaklarına her geçen gün yeni mağdurları düşürüyorlar. Polisin bile 'yok artık' dediği son yöntemle de onlarca mağdur oluştu. İşte son dolandırıcılık yöntemi ve sadece 20 lira harcayarak alabileceğiniz altın değerinde önlem...
20.03.2022 Otomobil
Destek veriliyor, kadın girişimcilere müjde! 200 bin lira...
Destek veriliyor, kadın girişimcilere müjde! 200 bin lira... Destek veriliyor, girişimci kadınlar için büyük fırsat! Dev banka resmen duyurdu, 200 bin liraya kadar çıkıyor, tarih verildi. Halkbank, Türkiye’de kadın girişimci ekosistemini büyütme hedefiyle Üreten Kadınlar Yarışması’nı başlatıyor. Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarından oluşan bir jürinin belirleyeceği başarılı girişimciler, başta nakdi yardımlar olmak üzere girişimlerini büyütecek desteklerle ödüllendirilecek. Ödül töreni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilecek.
6.01.2022 Ekonomi
Tapu ile ilgili flaş karar! Reddediliyor, sakın bunu yapmayın...
Tapu ile ilgili flaş karar! Reddediliyor, sakın bunu yapmayın... Tapu ile ilgili flaş karar! Reddediliyor, sakın bunu yapmayın. Tapu iptal davasında mahkemeden 'açıklamasız dekont' kararı geldi. Mutlaka açıklama kısmını doldurun... Şükran Köseoğlu, yeğenine Ankara'dan adına ev alması için banka hesabına 129 bin TL gönderdi. Yeğeninin tapuyu daha sonra iade etmediğini iddia ederek tapu iptal ve tescil davası açtı. Mahkeme heyeti ise, banka dekontunun açıklama kısmı boş olduğu gerekçesiyle ret kararı verdi.
10.12.2021 Gündem
Sahte EFT belgesiyle yüz binlerce liralık vurgun yaptı
Sahte EFT belgesiyle yüz binlerce liralık vurgun yaptı Şanlıurfa’da kendilerini iş insanı ve firma yöneticisi olarak tanıtarak internet üzerinden satış yapan kişileri, ödeme yaptıklarını gösterir sahte EFT belgeleriyle dolandıran 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin bu yöntemle 75 kişiyi 780 bin lira dolandırdıkları tespit edildi.
3.12.2021 Yaşam
Akbank'tan yeni karar! İade ediliyor, resmen duyuruldu ve...
Akbank'tan yeni karar! İade ediliyor, resmen duyuruldu ve... Akbank resmen duyurdu. Paralar iade edilecek. Harekete geçildi ve imzalar atıldı. Akbank'tan yapılan açıklamada, sıfırdan işletme kurmak isteyenlere yönelik Mükellef ile iş birliği yapıldığı bildirildi. Şirket kurup bankanın girişimci programına başvuranlar ve ticari hesap açan yeni müşterilere 12 ay boyunca Mükellef üyeliğinde indirim yapılıyor. Öte yandan Akbank Kart'la yapılacak 295 TL değerindeki bir aylık Mükellef üyelik ödemesi de kartlara iade ediliyor. Bu fırsattan yararlananlar için EFT ve havale işlemleri ücretsiz, aynı zamanda ATM'lerden de ücretsiz para çekilebiliyor. İşte tüm detaylar...
29.09.2021 Ekonomi
EFT, havale, kredi kartı, komisyon... Hepsi ücretsiz, bankadan flaş açıklama!
EFT, havale, kredi kartı, komisyon... Hepsi ücretsiz, bankadan flaş açıklama! Alternatif Bank resmen duyurdu! EFT, havale, kredi kartı, komisyon... Bankada hesabı olanları ilgilendiriyor. Çoğu hizmet ücretsiz olarak sunuluyor. Bankadan açıklama geldi ve avantajlı yeni hizmet paketi kullanıma sunuldu. 'İhracatçıya Güç Katan Paket'ini duyuran banka, ücretsiz ticari kredi kartı, ücret ve komisyon avantajları, sigorta ürünlerinde sağlanan avantajlar, internet ve mobil bankacılıkta ücretsiz EFT/havale gibi birçok hizmetten faydalanabiliyor. Paketten faydalanacak müşteriler için bazı şartlar bulunuyor. İşte detaylar...
17.09.2021 Ekonomi
30 Ağustos EFT olur mu? 30 Ağustos 2021 bankalar açık mı, çalışıyor mu?
30 Ağustos EFT olur mu? 30 Ağustos 2021 bankalar açık mı, çalışıyor mu? 30 Ağustos bankalar açık mı, EFT olur mu? 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. Bu yıl 99. Yıl dönümü kutlanacak 30 Ağustos’ta bankaların açık olup olmadığı, EFT olup olmayacağı merak ediliyor. İşte detaylar…
28.08.2021 Gündem
Banka ve kredi kartı işlemlerinde flaş karar! Hesabı olanlar dikkat, EFT, havale yaparken...
Banka ve kredi kartı işlemlerinde flaş karar! Hesabı olanlar dikkat, EFT, havale yaparken... EFT, havale ve kredi kartı işlemleriyle ilgili son dakika kararı verildi. Banka müşterileri dikkat. Para transferi yaparken bu detayı es geçmeyin. Başka hesaba gönderdiğiniz havale dekontuna havale sebebini yazmazsanız, Yargıtay bu havalenin bir borç ödemesi için yapıldığını kabul ediyor. Siz bu parayı alıcı kişiye borç vermek amacıyla göndermiş olsanız bile... İşte haberin detayları...
21.08.2021 Ekonomi
EFT, havale ve kredi kartı işlemleri ile ilgili flaş açıklama! Borçlu çıkarıyor
EFT, havale ve kredi kartı işlemleri ile ilgili flaş açıklama! Borçlu çıkarıyor EFT, havale ve kredi kartı işlemleriyle ilgili son dakika açıklaması! Eğer açıklama kısmına bir şey yazılmazsa borçlu çıkabilirsiniz. Yapacağımız banka havalesine eğer bir açıklama yazmazsak, Yargıtay bunu bir borcun ödemesi için yapılmış kabul ediyor. Örneğin, siz havale alıcısına borç vermek için para göndersiniz bile, havale dekontuna açıklama yazdırmamışsanız, asıl borç veren siz olmanıza rağmen, karşı taraf itiraz edip, sizin kendisinden aldığınız borcun havalesini yaptığınızı ileri sürebilir. Yargıtay da onu haklı bulur.
21.08.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Ücretler artırıldı, bugün başlıyor
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Ücretler artırıldı, bugün başlıyor Merkez Bankası'ndan flaş karar. Banka kredisi kullananları ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Resmen başlıyor. Alınan ücretlere ilişkin usul ve esaslar yeniden belirlendi. Ücretler arttırıldı. EFT işlem ücreti değişti. Bankalarca Ticari Müşterilerden Alınabilecek Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı.
8.08.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Limit arttı, bankada hesabı olanlar...
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Limit arttı, bankada hesabı olanlar... Merkez Bankası'ndan son dakika kararı. Bankada hesabı olanları ilgilendiriyor. Resmen duyuruldu. Limit arttı. Detaylar belli oldu. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası EFT ve havale ücreti almadan 24 saat transfer imkanı tanıyan FAST'te limit 4 Ağustos itibarıyla bin liradan 2 bin liraya yükseltileceğini duyurdu.
9.07.2021 Ekonomi
23 Nisan 2021 bankalar açık mı? 23 Nisan’da EFT yapılır mı, bankalar tatil mi, kapalı mı?
23 Nisan 2021 bankalar açık mı? 23 Nisan’da EFT yapılır mı, bankalar tatil mi, kapalı mı? Bankalar 23 Nisan'da tatil mi, 23 Nisan günü EFT yapılır mı? 23 Nisan için sayılı gün kaldı. Çocuklar heyecanla çocuk bayramını beklerken, yetişkinlerde bugünün tatil olup olmadığını, işlerini halletmek için kamu kurumları ve bankaların açık olup olmadığını merak ediliyor. 23 Nisan bankalar açık mı, kapalı mı?
21.04.2021 Gündem
Gelen mesajla şok oldu! Parayı görünce inanamadı, 80 bin lira...
Gelen mesajla şok oldu! Parayı görünce inanamadı, 80 bin lira... Cep telefonuna gelen mesajla şaşkına döndü. Banka hesabına tanımadığı biri tarafından 80 bin lira gönderildiğini gördü. Hemen bankanın müşteri temsilcisiyle görüşen kişi, parayı sahibine iade etti.
2.04.2021 Gündem
VakıfBank ve Denizbank resmen duyurdu! Faiz kararı... Oranlar belli oldu
VakıfBank ve Denizbank resmen duyurdu! Faiz kararı... Oranlar belli oldu Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Bankalar tek tek açıkladı. Yeni faiz kararı! Rakamlar netleşti. Bankalar müşterilerine yeni kararı duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi kapsıyor. Bugünden itibaren geçerli olacak. Vakıfbank ve Denizbank faiz kararını açıkladı. Faizler yükseldi. Nakit ihtiyacı olan kişilerin KMH üzerinden kullanacakları kredilerde faiz miktarı bugünden itibaren geçerli olmak üzere arttı. Karar müşterilere uygulama tarihinden önce SMS ile duyuruldu. Paraya ihtiyacı olanlar faiz kararı öncesi kredili mevduat hesaplarından nakit kullanımı gerçekleştirdi. Vakıfbank ek hesap faizini aylık yüzde 1,79’dan 1,89; gecikme faizi aylık 2,09’dan yüzde 2,19’a çıkardı. Denizbank ise kurtaran hesabında faiz oranı 1.89, gecikme faiz oranı 2.19 olarak uygulayacağını duyurdu.
25.02.2021 Ekonomi
Öğretim üyesi Aylin Sözer feci şekilde öldürüldü! Korkunç detaylar ortaya çıktı
Öğretim üyesi Aylin Sözer feci şekilde öldürüldü! Korkunç detaylar ortaya çıktı İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğretim üyesi Aylin Sözer, Kemal Ayyıldız tarafından boğazı kesilerek vahşice öldürüldü! Katil, cesedi yakarken polis ekiplerince yakalandı. Aylin Sözer'i öldüren Ayyıldız'ın cinayeti planladığı şüphesi oluşturan deliller ortaya çıktı. Olay yerinde üzerinde kan izi de bulunduğu kaydedilen yırtık ve kirli muayene eldivenleri bulundu. Kemal Ayyıldız'ın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildiği de öğrenildi. Suçunu itiraf eden şahıs işlediği cinayeti tüm ayrıntılarıyla anlattı. Kemal Ayyıldız, savcılıktaki sorgusunun ardından, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Sorgusunun ardından Ayyıldız tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.12.2020 Gündem
Anadolubank resmen duyurdu! Sınır kalkıyor...
Anadolubank resmen duyurdu! Sınır kalkıyor... Anadolubank'tan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren karar! Dev banka harekete geçti. 8 Ocak 2021'de başlıyor ve artık sınır kalkıyor. Yeni sistem 18 Aralık'ta pilot uygulamayla kademeli olarak hayata geçecek ve 8 Ocak itibarıyla da tüm müşterilerin kullanımına sunulacak. Yeni ödeme sistemi ile EFT'de mesai sınırı kalkacak ve 7/24 para transferi dönemi başlayacak. İşte detaylar...
21.11.2020 Ekonomi
EFT ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 50 fazla ödeniyor...
EFT ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 50 fazla ödeniyor... Bankada hesabı olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Sınırlama getirilmişti. Ama ücretler o saatten sonra yüzde 50 oranında artıyor. 1 lira yerine 1.5 lira, 2.10 lira yerine 3.15 lira, 25 lira yerine ise 37.5 lira alınıyor. Peki, EFT ücretleri değişti mi? EFT ücretleri ne kadar? İşte Bankaların geç EFT saatleri!
16.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Banka Eft ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka eft haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.