Baltimore

Baltimore

Son dakika Baltimore haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Baltimore ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Baltimore haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baltimore

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baltimore gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 baltimore haberi bulunmuştur. Tüm baltimore haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak Kargo gemisinin çarpmasıyla yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nün enkazı için en büyük vinç getirilecek, yeniden inşa için telaffuz edilen rakam ise 2 milyar dolar.
31.03.2024 Dünya
Yük gemisinin yıktığı köprüden nehre düşenlerden 2'sinin cansız bedenine ulaşıldı
Yük gemisinin yıktığı köprüden nehre düşenlerden 2'sinin cansız bedenine ulaşıldı ABD'nin Baltimore kentinde yük gemisinin çarptığı Francis Scott Key Köprüsü'nün yıkılmasıyla nehre düşen 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
28.03.2024 Dünya
Francis Scott Key köprüsü tarihi || ABD Baltimore Köprüsü ne zaman (kaç yılında) yapıldı, kaç metre? İşte Baltimore Köprüsü’nün uzunluğu
Francis Scott Key köprüsü tarihi || ABD Baltimore Köprüsü ne zaman (kaç yılında) yapıldı, kaç metre? İşte Baltimore Köprüsü’nün uzunluğu ABD'nin Baltimore kentindeki köprü, bir kargo gemisinin çarpması sonucu çöktü.  Associated Press'in haberine göre Baltimore Polisi, işçilerin muhtemelen suda olduğu konusunda bilgilendirildiğini söyledi. Peki, Baltimore Köprüsü nerede, ne zaman yapıldı? İşte Francis Scott Key köprüsü tarihi ve uzunluğu...
26.03.2024 Dünya
Dev gemi köprüyü yıktı, onlarca araç suya gömüldü!
Dev gemi köprüyü yıktı, onlarca araç suya gömüldü! ABD'nin Baltimore şehrinde bir kargo gemisi 1977 yılında inşa edilen köprüyü yerle bir etti. Kaza anında köprünün üzerinde bulunan onlarca araç ise suya düştü.
26.03.2024 Dünya
'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti
'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti Dünyaca ünlü 'John Wick' serisinde 'otel müdürü Charon' karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Lance Reddick, 17 Mart'ta Los Angeles kentindeki evinde yaşamını yitirmişti. ABD'li aktörün ölüm belgesi ortaya çıktı. Reddick'in ailesi ise ölüm raporundaki bulgulara itiraz etti. Oyuncunun avukatının açıklaması akılları karıştırdı.
8.04.2023 Magazin
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne?
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne? Fringe ve The Wire gibi popüler televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınan ve John Wick film serisinde Charon karakterine hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti. Peki, Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı?
18.03.2023 Magazin
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti Rol aldığı sayısız film ve diziyle tanınan, John Wick film serisindeki rolüyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan ABD’li usta oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti.
18.03.2023 Magazin
Ömür boyu hapse mahkum edilmişti serbest bırakıldı! Parkta gömülü halde bulunan kurbanın ailesinden yeni hamle
Ömür boyu hapse mahkum edilmişti serbest bırakıldı! Parkta gömülü halde bulunan kurbanın ailesinden yeni hamle ABD'nin Baltimore kentinde Hae Min Lee parkta gömülü halde bulunmuştu. Genç kızın erkek arkadaşı Adnan Syed cinayet iddiasıyla ömür boyu hapse mahkum edildi. Adnan Syed'in mahkumiyeti olayda muhtemel iki şüphelinin daha olduğu gerekçesi ile bozularak ev hapsine çevrilmişti. Hae Min Lee'nin ailesinden Adnan Syed için yeni hamle geldi.
26.01.2023 Dünya
Kurbanlarını 'hamburgere' dönüştürdü, müşterilere yedirdi! 'Çok zevk aldım'
Kurbanlarını 'hamburgere' dönüştürdü, müşterilere yedirdi! 'Çok zevk aldım' Seri katil ve tecavüzcü Metheny, kurbanları öldürüp, etli kısımlarını dondurucuda sakladı. Ardından onları öğüterek hem domuz eti hem de sığır eti ile karıştırdı ve hamburgere dönüştürdü. Hiçbir şeyden haberi olmayan masum müşteriler ise aklını kaçırmış bir katilin yaptığı 'insan hamburgerlerini' yedi...
23.01.2023 Dünya
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Ömür boyu hapse mahkum edilen kişinin mahkumiyeti 22 yıl sonra bozuldu!
Ömür boyu hapse mahkum edilen kişinin mahkumiyeti 22 yıl sonra bozuldu! ABD’nin Maryland eyaletinde 1999 yılında kız arkadaşını öldürmekten hüküm giyen ve 22 yıldır hapiste olan 42 yaşındaki Adnan Syed'in mahkumiyeti olayda muhtemel iki şüphelinin daha olduğu gerekçesi ile bozularak, ev hapsine çevrildi. Yargıç davanın yeniden görülmesine karar verdi.
19.09.2022 Dünya
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi?
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi? Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscar Ödülleri, bu yıl 94. kez sahiplerini buldu. Ödül töreni pandemi öncesinde olduğu bu yıl geniş bir katılımla düzenlendi. Törene, ünlü oyuncu Will Smith'in sunucu Chris Rock'a tokat atması damga vurdu. Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith kimdir, Jada Smith’in hastalığı ne? Jada Pinkett Smith kanser mi?
29.03.2022 Televizyon
Bunun adı mucize: Ölen kadın 45 dakika sonra hayata geri döndü
Bunun adı mucize: Ölen kadın 45 dakika sonra hayata geri döndü ABD’nin Baltimore şehrinde bir kadının, tıbbi olarak öldükten 45 dakika sonra hayata döndüğü belirtildi.
17.09.2021 Dünya
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti Dünyaca ünlü efsane dizi The Wire'ın kötü karakteri Omar Little’a hayat veren Michael K. Williams, evinin çatı katında ölü bulundu. Performansıyla hafızalara kazınan Michael K. Williams'ın ölüm haberi, hem dizinin sevenleri hem de sinema dünyasında gözyaşlarıyla karşılandı.
8.09.2021 Kültür Sanat
ABD’de bir kadının aracında çocuk cesetleri bulundu
ABD’de bir kadının aracında çocuk cesetleri bulundu ABD'de bir kadın aracında iki çocuk cesedi bulunması sebebiyle gözaltına alındı.
30.07.2021 Dünya
Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı?
Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı? Dünyayı kaosa sürükleyen koronavirüsle ilgili yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Virüs nereden çıktığı salgının başından beri tartışılan konuların başında geliyor. Bu sorunun yanıtı bir yılı aşkın bir süredir bilim insanları tarafından araştırılıyor. Virüsün kaynağına ilişkin birçok iddia var ancak İngiliz basınında yer alan yeni bir araştırmaysa Covid-19'un laboratuvarda üretildiği teorilerini doğrular nitelikte. Peki, Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı? Koronavirüs laboratuvarda mı üretildi? İşte koronavirüs ile ilgili teoriler...
30.05.2021 Sağlık
ABD’de yolcu uçağı pistten çıktı! Açıklama...
ABD’de yolcu uçağı pistten çıktı! Açıklama... Amerikan ultra düşük maliyetli havayolu şirketi Spirit Havayolları’na ait bir uçak, Baltimore–Washington Uluslararası Havaalanı’nda dün sabah saatlerinde pistten çıktı.
18.12.2020 Dünya
Vergi borcu olanlar dikkat! E-posta ile...
Vergi borcu olanlar dikkat! E-posta ile... Hemen her şeyin bilgisayarlar aracılığı ile yapılabildiği günümüzde, teknolojinin avantajlarının yanında dezavantajları da hayatımıza dahil oluyor. Bu nedenle dikkatli olmak gerekiyor. E-posta kutunuzda vergilerinizi tam ve zamanında ödemediğinizi ve tutara faiz eklendiğini belirten bir e-posta gelirse, sakın hemen paniğe kapılmayın. İşte siber dolandırıcıların en yaygın olarak kullandığı tuzaklar ve bunlara karşı dikkate edilmesi gerekenler...
19.10.2020 Ekonomi
Trump'tan suç oranı yüksek kentlerle ilgili flaş karar
Trump'tan suç oranı yüksek kentlerle ilgili flaş karar ABD Başkanı Donald Trump, Chicago başta olmak üzere ülkede suç oranı yüksek olan kentlere daha fazla federal güvenlik gücü gönderileceğini duyurdu.
22.07.2020 Dünya
ABD'nin başkenti Washington'da flaş maske kararı
ABD'nin başkenti Washington'da flaş maske kararı ABD'nin başkenti Washington DC'de yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle evinin dışına çıkan herkese maske zorunluluğu getirildi.
22.07.2020 Gündem
Beyaz Saray'ın çevresini fareler ve hamam böcekleri bastı!
Beyaz Saray'ın çevresini fareler ve hamam böcekleri bastı! ABD’nin başkenti Washington'da göstericilerin özerk bölge ilan etmek istedikleri yerleri fareler istila etti. Onlarca farenin çöplere saldırdığı görülürken, sokaklarda ayrıca hamam böcekleri de görüntülendi.
2.07.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan "John Bolton" açıklaması! Aptal...
ABD Başkanı Trump'tan "John Bolton" açıklaması! Aptal... ABD Başkanı Donald Trump, son günlerde, yayımlanan kitabıyla gündeme gelen eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton için "Ülkeyi yönetirken yanlış seçimler yapabiliyorsunuz, Bolton gibi bir aptala görev vermek gibi..." dedi.
26.06.2020 Dünya
Anayasa Mahkemesi'nin tarihi oturumuna bu ses damga vurdu!
Anayasa Mahkemesi'nin tarihi oturumuna bu ses damga vurdu! ABD Anayasa Mahkemesi corona virüs salgını sebebiyle tarihte ilk kez telekonferans yöntemiyle dava görmeye başladı. Açılış konuşmalarının yapıldığı sorunsuz başlayan oturuma, konuşmalar sırasında duyulan “sifon sesi” damga vurdu.
7.05.2020 Dünya
Trump'tan flaş corona virüs açıklaması: Zirveyi geçtik
Trump'tan flaş corona virüs açıklaması: Zirveyi geçtik ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında, "en yüksek seviye" noktasını geçtiklerini ve birçok bölgede yeni vaka verilerinin düşüşe geçtiğini açıkladı.
15.04.2020 Corona Virüsü
Çalışanlarına dağıttığı ikramiye şoke etti!
Çalışanlarına dağıttığı ikramiye şoke etti! ABD'nin Maryland eyaletinde bulunan Baltimore şehrindeki bir emlak şirketi, 198 çalışanına 10 milyon dolarlık (58 milyon lira) ikramiye dağıttı.
11.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Baltimore ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baltimore haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.