Balıklı Rum Hastanesi

Balıklı Rum Hastanesi

Son dakika Balıklı Rum Hastanesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Balıklı Rum Hastanesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Balıklı Rum Hastanesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balıklı Rum Hastanesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balıklı rum hastanesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 balıklı rum hastanesi haberi bulunmuştur. Tüm balıklı rum hastanesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangına takipsizlik
Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangına takipsizlik  Zeytinburnu'nda bulunan Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangına ilişkin yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi. 
17.11.2022 Gündem
Balıklı Rum Hastanesi yangını ile ilgili rapor ortaya çıktı
Balıklı Rum Hastanesi yangını ile ilgili rapor ortaya çıktı CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ’ın özel haberine göre, yangından 1 gün önce çatıya iskele kurulup çatı tadilatı yapıldığı ortaya çıktı…
13.08.2022 Haber
Balıklı Rum Hastanesi'nde felaket atlatılmıştı! İtfaiye raporu ortaya çıktı: İşte yangının nedeni
Balıklı Rum Hastanesi'nde felaket atlatılmıştı! İtfaiye raporu ortaya çıktı: İşte yangının nedeni İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan Balıklı Rum Hastanesi’nin yaşlıların kaldığı bölümde çıkan yağında büyük bir facia atlatılmıştı… Burada kalan 104 yaşlı yanmaktan son anda kurtarılmıştı… Peki o yangın neden çıktı… İtfaiye raporunda ne var….
13.08.2022 Gündem
Balıklı Rum Hastanesi'ne ilişkin açıklama! 'Bina 3 ay ile 6 ay arasında tamamlanacak'
Balıklı Rum Hastanesi'ne ilişkin açıklama! 'Bina 3 ay ile 6 ay arasında tamamlanacak' İstanbul'un en eski hastanelerinden biri olan Balıklı Rum Hastanesi Yaşlı Bakımevi Bölümü’nde çıkan yangının sonrası binanın eski günlerine dönmesi için çalışmalar devam ediyor. Balıklı Rum Hastanesi Vakfı Başkanı Kostantin Yuvanidis "Binanın 3 ay ila 6 ay arasında tamamlanacağını düşünüyorum. Eski günlerine kavuşacak" dedi.
8.08.2022 Gündem
Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı
Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı İstanbul'un en eski hastanelerinden biri olan Balıklı Rum Hastanesi'nin Yaşlı Bakımevi bölümünde dün saat 12.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıkmış ve 2 saat süren çalışmalarla kontrol altına alınmıştı. Yangına ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Balıklı Rum Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Arısoy, "İlk incelemelerde taşıyıcı sistemlerinde herhangi bir problem yok. Duvarlar, taşıyıcı unsurlarda herhangi bir zarar yok. Çatı yanmış durumda" dedi. İstanbul Rum Patriği Bartholomeos da, Balıklı Rum Hastanesi’ni ziyaret etti. Barholomeos, hastane içerisinde incelemelerde bulunarak, bilgi aldı.
5.08.2022 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan Balıklı Rum Hastanesi'yle ilgili yeni açıklama
Sağlık Bakanı Koca'dan Balıklı Rum Hastanesi'yle ilgili yeni açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesinde meydana gelen yangında, 103 hastanın herhangi bir yaralanma olmadan tahliye edildiğini açıkladı.
4.08.2022 Gündem
Balıklı Rum Hastanesi'nin sahibi kim, hastane kimin, kaç yılında kuruldu? Balıklı Rum Hastanesi nerede?
Balıklı Rum Hastanesi'nin sahibi kim, hastane kimin, kaç yılında kuruldu? Balıklı Rum Hastanesi nerede? İstanbul'da öğle saatlerinde Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın sonrası hastane alev aldı. Peki, Balıklı Rum Hastanesi nerede, kaç yılında kuruldu, Balıklı Rum Hastanesi’nde çıkan yangın söndü mü, yangının nedeni ne? Balıklı Rum Hastanesi'nin sahibi kim?
4.08.2022 Yaşam
Balıklı Rum Hastanesi Yaşlı Bakımevi'nde yangın!
Balıklı Rum Hastanesi Yaşlı Bakımevi'nde yangın! Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi Yaşlı Bakımevi'nin çatısında yangın çıktı. Hastalar kucaklarda ve tekerlekli sandalyelerde tahliye edilirken, çatısı alev alev yanan hastane dron ile görüntülendi.
4.08.2022 Yaşam
Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın,hastalar tahliye ediliyor
Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın,hastalar tahliye ediliyor Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, hastalar tahliye ediliyor.
4.08.2022 Haber
Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın
Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, hastalar tahliye ediliyor. yangın
4.08.2022 Haber
Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın çıktı!
Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın çıktı! İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasıyla kontrol altına alındı. Hastalar, sedyeler ve tekerlekli sandalyelerle tahliye edildi.
4.08.2022 Yaşam
Vapur seferleri iptal!
Vapur seferleri iptal! Bu yollar da kapatıldı
29.09.2021 Gündem
"Yine başlayacak" deyip ilgilenmiyorlar
"Yine başlayacak" deyip ilgilenmiyorlar Uyuşturucudan ölen Begüm Veral ile AMATEM'de aynı dönemde tedavi gören Ahmet G. anlattı
3.10.2009 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Balıklı Rum Hastanesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balıklı rum hastanesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.