Baklagil

Baklagil

Son dakika baklagil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baklagil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baklagil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baklagil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baklagil gelişmeleri de dahil olmak üzere 250 baklagil haberi bulunmuştur. Tüm baklagil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
9.06.2023 Ekonomi
Paralar hesaplara bugün yatıyor! Bakan Yumaklı duyurdu
Paralar hesaplara bugün yatıyor! Bakan Yumaklı duyurdu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
9.06.2023 Ekonomi
Kanser, obezite, tansiyon ve diyabetin en büyük nedeni! İnsülin direnci ile ilgili dikkat çeken uyarı
Kanser, obezite, tansiyon ve diyabetin en büyük nedeni! İnsülin direnci ile ilgili dikkat çeken uyarı İnsülin direnci, şekerli ve karbonhidratı bol gıdaların beslenme alışkanlığı haline dönüştürülmesiyle gelişen bir hastalıktır. İnsülin direncinin kanser, obezite, tansiyon, diyabet gibi pek çok ciddi hastalığa davetiye çıkarabileceğine dikkat çeken uzmanlar, önemli tavsiyelerde bulundu.
3.06.2023 Sağlık
Tarımsal destek ödemesi bugün yapılacak
Tarımsal destek ödemesi bugün yapılacak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 197 milyon 283 bin 150 lira tutarındaki tarımsal destek ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.
2.06.2023 Ekonomi
Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek 2023? Çiftçi mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? (Mart ayı Tarım Bakanlığı mazot gübre desteği sorgulama)
Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek 2023? Çiftçi mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? (Mart ayı Tarım Bakanlığı mazot gübre desteği sorgulama) Mart ayı mazot gübre desteği ne zaman yatacak, çiftçilere mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? Mazot gübre desteği ödemelerin ne zaman hesaplara yatacağı merak ediliyordu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından yapılan açıklamayla mart ayı mazot gübre desteği ödeme takvimi belli oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı çiftçilere tarımsal destekleme ödemeleri devam ederken destekten yararlanan vatandaşlar Mazot ve gübre desteği ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Mart ayı mazot gübre desteği sorgulama…
7.04.2023 Ekonomi
Bakan duyurdu! Paralar hesaba yatıyor
Bakan duyurdu! Paralar hesaba yatıyor Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi, "1 milyar 268 milyon 568 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." ifadelerini kullandı.
7.04.2023 Ekonomi
Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 659 milyon 505 bin 379 lira tutarındaki tarımsal desteğin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
24.03.2023 Ekonomi
3 bakan son durumu açıkladı: Sel felaketinde can kaybı 20'ye yükseldi
3 bakan son durumu açıkladı: Sel felaketinde can kaybı 20'ye yükseldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa'da açıklama yaptı. Bakanlar, afet bölgesindeki son durumu ve alınan önlemleri açıkladı.
20.03.2023 Gündem
Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 115 milyon 508 bin 658 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.
17.03.2023 Ekonomi
Tarımsal destekleme ödemeleri bugün hesaplara aktarılacak
Tarımsal destekleme ödemeleri bugün hesaplara aktarılacak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 184 milyon 968 bin 632 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını bildirdi.
13.01.2023 Ekonomi
Destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Bakan duyurdu
Destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Bakan duyurdu Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 96 milyon 411 bin liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.
23.12.2022 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! 4 farklı kalemde ödeme...
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! 4 farklı kalemde ödeme... Ödemeler bugün başlıyor. Paralar banka hesaplarına bugün aktarılacak. Dört farklı kalemde ödeme yapılacak. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Kirişçi yaptığı açıklamada, "32 milyon 651 bin 947 liralık tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." ifadelerini kullandı.
12.08.2022 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Tarımsal destekleme ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çiftçiler tarımsal destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyordu. Kurban Bayramı öncesi tarımsal destek ödemelerinin yatmasını bekleyen çiftçiler, Sürü Büyütme ve Yenileme Desteği, Çiğ Süt Desteği, Tarımsal Yayım ve Danışmalık Desteği, Hayvansal Hastalıkları Tazminatı Desteği, Dane Zeytin Desteği, Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteği, Hububat Baklagil ve Dane Mısır Desteği ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığı sorguluyor. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödeme takvimi…
1.07.2022 Ekonomi
Son dakika destek ödemesi açıklaması! Paralar bugün hesaplarda...
Son dakika destek ödemesi açıklaması! Paralar bugün hesaplarda... Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. 740 milyon 818 bin 713 TL’lik tarımsal destekleme ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacak.
1.07.2022 Ekonomi
Günde 1 dilimden fazla karpuz tüketmeyin
Günde 1 dilimden fazla karpuz tüketmeyin Kayseri'de, Beslenme ve Diyet Uzmanı Rabia Özaslan, yaz aylarında meyve tüketimine değinerek, Karpuzu porsiyon olarak belirtecek olursak bir üçgen dilimi şeklinde tüketmek gerekiyor ve günde bir seferden fazla tüketilmemeli. Kavun da şekerli olduğundan ince bir yay şekilde kesilerek tüketilmeli dedi.
21.06.2022 Sağlık
Çiftçi milyonlara müjde! Paralar hesaba yatıyor
Çiftçi milyonlara müjde! Paralar hesaba yatıyor Çiftçi vatandaşlara güzel haber geldi! Çiftçilerin hesabına paralar yatıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, "77 milyon 370 bin 403 TLlik tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." ifadelerini kullandı.
17.06.2022 Ekonomi
Çiftçiye büyük müjde! Ödemeler bugün başlıyor!
Çiftçiye büyük müjde! Ödemeler bugün başlıyor! Çiftçi yüz binlerce kişiye müjde geldi! Ödemeler bugün başlıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "3 milyar 176 milyon 677 bin 292 TL’lik tarımsal destekleme ödemelerine bugün başlıyoruz. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun" dedi.
13.05.2022 Ekonomi
Bayramda beslenmeye dikkat! Aşırı tatlıdan kaçın, az ve sık yiyin
Bayramda beslenmeye dikkat! Aşırı tatlıdan kaçın, az ve sık yiyin Ramazan ayında iftar ve sahur arasında ortalama 14 saat aç kalındığı için metabolizmanın yavaşladığını hatırlatan Dahiliye Uzmanı Dr. Hasan Levent, “Yavaşlamış olan metabolizmamızı hızlandırmak amacıyla az ve sık yemek, günde en az 7000 adım atacak şekilde yürümek gerekiyor” dedi.
28.04.2022 Sağlık
Kanser ile ilgili korkutan uyarı! Belirtisi yok ama...
Kanser ile ilgili korkutan uyarı! Belirtisi yok ama... Kalın bağırsak kanseri, kolonu veya rektumu kaplayan hücrelerin anormal hale gelmesi ve kontrolden çıkması ile meydana geliyor. Bağırsakta bulunan poliplerin mutasyonu ile kalın bağırsak kanseri gelişebiliyor ve bazı kolorektal kanserler herhangi bir belirti vermeyebiliyor. Bu nedenle düzenli kolorektal kanser taramalarının yapılması sorunların erken dönemde saptanıp tedaviye başlanması açısından hayati önem taşıyor. Prof. Dr. İsmail Gömceli, kalın bağırsak kanseri hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
23.04.2022 Sağlık
Buzağı destekleri ne zaman yatacak? 2021 2. dönem buzağı desteklemeleri ne zaman ödenecek?
Buzağı destekleri ne zaman yatacak? 2021 2. dönem buzağı desteklemeleri ne zaman ödenecek? Buzağı destekleri ne zaman yatacak? 2022 buzağı destek ödemeleri için yapılan aramalar yoğunlaştı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayvancılıkla uğraşanlara verilen buzağı desteği ödemeleri .C kimlik noya göre yapılıyor.
15.04.2022 Çalışan Hakları
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Kirişçi güzel haberi son dakika duyurdu. Destek ödemelerinin bugünden itibaren yapılmaya başladığı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi yaptığı açıklamada, "150 milyon 167 bin 123 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Emek veren, alın teri döken çiftçi kardeşlerime hayırlı ve bereketli olsun." dedi.
8.04.2022 Ekonomi
Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor, bakan duyurdu
Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor, bakan duyurdu Paralar bugünden itibaren hesaplara yatırılıyor. Destek ödemeleri ile ilgili açıklama geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Kirişçi yaptığı açıklamada, "150 milyon 167 bin 123 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Emek veren, alın teri döken çiftçi kardeşlerime hayırlı ve bereketli olsun." dedi.
8.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Baklagil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baklagil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.