Bakiye Sorgulama

Bakiye Sorgulama

Son dakika bakiye sorgulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakiye sorgulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakiye sorgulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakiye Sorgulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakiye sorgulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 380 bakiye sorgulama haberi bulunmuştur. Tüm bakiye sorgulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
BES sorgulama nasıl yapılır? BES iptali nasıl yapılır? BES e-Devlet BES bakiye sorgulama!
BES sorgulama nasıl yapılır? BES iptali nasıl yapılır? BES e-Devlet BES bakiye sorgulama! Türkiye’de 2003’ten bu yanan uygulanan ve vatandaşların emeklilik dönemlerinde refah seviyelerinin düşmemesini hedefleyen Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) birikimler devam ediyor. Çalışanların işe başladıkları tarhiten itibaren otomatik katılımı sağlanıyor. Pek çok kişi BES sisteminin içinde kalmaya devam ederken kimisi de sistemden çıkmayı tercih ediyor. Otomatik katılımla sisteme dahil olunduğundan pek çok kişi paralarının biriktiğinden habersiz. Peki, BES sorgulama nasıl yapılır? BES bilgilerini nereden öğrenebilirim? Diyorsanız işte BES e-Devlet BES bakiye sorgulama ekranı…
12.10.2022 Emekli
Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller listesi!
Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller listesi! Evde bakım maaşları için gözler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan gelecek açıklamalara çevrildi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere verilen evde bakım maaşı her ilde farklı tarih olmak üzere peyderpey yatırılıyor. Peki, Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşları ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı zamlı mı yattı? Engelli evde bakım ödeme bilgileri sorgulama!
15.08.2022 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor, 31 Mart'tan itibaren artık...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor, 31 Mart'tan itibaren artık... Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Bir dönem resmen sona eriyor. 31 Mart'tan itibaren otoyol ve köprülerde sadece HGS geçerli olacak. OGS cihazları ise artık kullanılmayacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprülerde OGS döneminin 31 Mart’ta sona erdiğine dikkati çekti ve HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığı konusunda vatandaşları uyardı. OGS kullanan vatandaşların HGS etiketini ücretsiz almak için takip etmesi gereken adımlar da sıralandı. İşte son dakika haberinin detayları...
30.03.2022 Ekonomi
Banka hesabına ya da kredi kartına iade edilecek! Başvuru yapılması gerekiyor, 31 Mart’tan itibaren...
Banka hesabına ya da kredi kartına iade edilecek! Başvuru yapılması gerekiyor, 31 Mart’tan itibaren... Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. OGS kaldırılıyor. Bankaya başvuru yapılması gerekiyor. 31 Mart'tan itibaren yeni dönem başlıyor. Son 2 gün kaldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprülerde OGS döneminin 31 Mart’ta sona erdiğine dikkati çekti ve HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığı konusunda vatandaşları uyardı. OGS kullanan vatandaşların HGS etiketini ücretsiz almak için takip etmesi gereken adımlar da sıralandı.
29.03.2022 Ekonomi
OGS ne zaman kalkacak? HGS nereden alınır? OGS kullananlar ne yapacak?
OGS ne zaman kalkacak? HGS nereden alınır? OGS kullananlar ne yapacak? Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu! OGS kaldırılıyor! Yapılan açıklamada, 31 Mart’tan itibaren OGS’nin kaldırılarak, otoyol ve köprü geçiş ücretlerinin HGS üzerinden tahsil edileceğini duyuruldu. Peki, OGS kullananlar ne yapacak? HGS nereden alınır? HGS etiket ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar…
14.02.2022 Ekonomi
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! 1.798 TL...
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! 1.798 TL... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler bugün başladı. 1.798 lira vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Evde bakım yardımı ödemeleri bugün başlıyor. Evde bakım aylığı belirli şartları taşıyan vatandaşlara veriliyor. Ödemeler aylık olarak yapılıyor ve bakiye sorgulama işlemi e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Bakan Derya Yanık evde bakım yardımları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ve aileleri için toplam 957 milyon TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladık." diye konuştu. Peki evde bakım yardımından kimler faydalanabilir? Evde bakım parası başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen soruların yanıtları...
18.01.2022 Ekonomi
SGK, SSK, Bağkur ve emekli sandığı! Milyonlarca kişiye 4 bin 750 lira ek ödeme!
SGK, SSK, Bağkur ve emekli sandığı! Milyonlarca kişiye 4 bin 750 lira ek ödeme! Milyonlarca kişi bekliyordu. İmzalar atıldı, tek tek açıklanıyor. SGK, SSK ve Bağkur emeklilerinin bankalardan emekli maaşı alması karşılığında ödenen promosyon ücreti bu yıl arttı. Bankalar emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından alması için çeşitli kampanyalar yapıyor ve ek ödemelerde bulunuyor. Promosyon ve ikramiyeler ile birlikte SGK, SSK ve Bağkur emeklilerine yıl içinde 4 bin 750 liraya kadar ek ödeme yapılabilecek.
9.03.2020 Emekli
SGK resmen duyurdu! Emekliye 4 bin 100 lira ek ödeme!...
SGK resmen duyurdu! Emekliye 4 bin 100 lira ek ödeme!... Milyonlarca kişi bekliyordu. SGK resmen duyurdu. Bu ay pazarlık masası kurulacak. Böylece 2020 yılında emeklilere 3 farklı ek ödemenin yolu açılacak. Bunlardan ilki promosyon. Promosyon Mart 2017’den itibaren emeklilere ödenmeye başlamıştı. SGK, Bankalar Birliği ile masaya oturacak ve yeni promosyonun miktarı belirlenecek. Bankalar da kesenin ağzını açtı. 2 bin 100 liraya kadar promosyon öneren var. Bu yıl içinde iki bayram ikramiyesi de emeklilerin hesabına yatacak. Emekliye promosyon ne zaman verilecek? Emekliye promosyon veren bankalar hangileri?
7.02.2020 Emekli
Emekliler şikayet etti! Hükümet harekete geçti...
Emekliler şikayet etti! Hükümet harekete geçti... Bankada hesabı olan, herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hükümet harekete geçti. Bankaların aldığı ücret ve komisyonlar 2014’te 20 kaleme indirilmişti. Buna rağmen vatandaşlar masraflardan dertli. Kredi faizlerinin düştüğü bir ortamda alınan ücretlerin yüksek oluşu başta emekliler olmak üzere birçok vatandaşın şikayetine konu olunca ekonomi yönetimi çalışma başlattı.
1.02.2020 Ekonomi
İBB Sosyal Yardım Kartı ne zaman yüklenecek? İBB Sosyal Yardım Kartı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Kimler alabilir? İBB Sosyal Yardım Kartı limiti ne kadar?
İBB Sosyal Yardım Kartı ne zaman yüklenecek? İBB Sosyal Yardım Kartı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Kimler alabilir? İBB Sosyal Yardım Kartı limiti ne kadar? Yardıma muhtaç ailelere ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sosyal yardım kartı verilmektedir. Peki İBB Sosyal Yardım Kartı ne zaman yüklenecek? İBB Sosyal Yardım Kartı 2020 başvurusu nasıl yapılıyor? Kimler alabilir? İBB Sosyal Yardım Kartı limiti ne kadar? İşte detaylar…
24.01.2020 Gündem
Emekliye 2 bin 100 lira ek ödeme! SGK masaya oturuyor...
Emekliye 2 bin 100 lira ek ödeme! SGK masaya oturuyor... Milyonlarca emekli bekliyordu. SGK, 13 milyon emekli için harekete geçti. Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Bankalar Birliği arasında önümüzdeki ay yapılacak görüşme ile belirlenecek ücretler öncesi bankalarda yarışa girdi. Ödemeler 400 lira ila 2 bin 500 lira arasında değişiyor. Bir banka daha emekliye promosyon şartlarını açıkladı. Şekerbank'a maaşını taşıyan emekliler toplamda 2 bin 100 TL'ye kadar nakit ödeme yapacağını duyurdu.
23.01.2020 Emekli
Otomobili olanlar dikkat! Sahte HGS sitesi üzerinden dolandırıldı
Otomobili olanlar dikkat! Sahte HGS sitesi üzerinden dolandırıldı Bursa’da yaşayan bir kişi internet sitesi üzerinden HGS yüklemesi yaparken dolandırıcıların eline düştü. Kopyalanmış sahte HGS yükleme sitesinden 50 Türk Lirası yükleme yapan vatandaş 6 bin 699 lira dolandırılırken, geçiş ücretleri de ceza olarak plakasına yansıtıldı.
25.06.2019 Otomobil
Bankada daha az masraf
Bankada daha az masraf Yıllarca bankaların aldığı ücretlerden dert yandık. Son olarak 2014’te yapılan değişikle alınabilecek ücretler 20 kalemde toplandı. Buna rağmen vatandaşlar masraflardan dertli. Belki de alternatiflerin farkında olunmamasından kaynaklanıyor. işte tasarruf ettiren ayrıntılar...
10.03.2019 Ekonomi
Emeklilere müjde! Bankalar düğmeye bastı, 700 liraya kadar ödeme
Emeklilere müjde! Bankalar düğmeye bastı, 700 liraya kadar ödeme Bankalar emekli maaşlarını ödemek için 700 liraya varan miktarda promosyonlar veriyor. Emekliyi kazanmak için özel faizli krediden ücretsiz havaleye, ambulansa kadar uzanan tekliflerde bulunuyorlar.
13.02.2019 Emekli
HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır? Trafiği azaltma çabaları doğrultusunda sürekli gelişen sistemlere eklenen HGS ile trafik akışının daha hızlı olması sağlandı. HGS gişelerini kullanmak ise birtakım şartlara tabi. Bu şartların yerine getirilmediği durumlarda gişelerden kaçak geçiş yapılmış olur ve geçişler sonucunda cezalı duruma düşülür. Cezalı duruma düşmemek için mevcut HGS ürününde yeterli bakiyenin olması şarttır. HGS bakiye ve ceza sorgulama işlemi nasıl yapılır?
16.07.2018 Gündem
15 bin ortak ATM’de işlem ücretsiz olacak
15 bin ortak ATM’de işlem ücretsiz olacak Kamu bankaları, maliyetlerini azaltmak için önemli bir adım atttı. Artık Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım’ın 15 bin ATM’si ortak hizmet verecek ve işlemlerden ücret alınmayacak. Atılan bu adım, uzun vadede faizi düşürebilir
5.07.2018 Ekonomi
Beş bankadan ATM anlaşması
Beş bankadan ATM anlaşması Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım müşterileri imzalanan protokol ile bu bankaların tüm ATM’lerini işlem limitleri dâhilinde hiçbir ücret ödemeden kullanabilecek.
5.07.2018 Ekonomi
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? HGS (Hızlı Geçiş Sistemi), sürücülerin Karayollarına ait ücretli yol ve köprülerden, gişelerde daha az bekleyerek, daha çabuk geçişini sağlayan sistemdir. 2012 yılında devreye sokulan sistemle sürücüler, geçiş ücretlerinin tahsil edildiği gişelerde HGS'li araçlara tahsis edilen şeritleri kullanarak, beklemeden yollarına devam edebilirler.
12.05.2018 Gündem
İstanbulkart artık telefondan doldurulabilecek!
İstanbulkart artık telefondan doldurulabilecek! Birçok kişinin son dakikaya bıraktığı ve bakiyesinin yetmediği durumlarda sıkıntı yaşadığı İstanbulkart'ta rahatlatacak gelişmeler yaşanıyor. Artık NFC özelliğine sahip telefonlardan İstanbulkart bakiyesi sorgulama ve yükleme işlemleri yapılabilecek.
9.02.2018 Ekonomi
Bankaların ücret tarifesi zamlandı
Bankaların ücret tarifesi zamlandı 20 farklı bankacılık işleminden geçen yıl 28 milyar lira gelir elde eden bankalar, yeni tarifeleri belirledi. Vatandaşın tepkisini çeken ücret ve komisyonlar yine can yakacak.
8.02.2018 Ekonomi
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? Hızlı Geçiş Sistemi(HGS), sürücüler tarafından köprü ve otoyollarda bulunan geçiş noktalarından daha hızlı geçiş yapılmasını sağlar. Böylece trafikte oluşabilecek olan yoğunluk azalır. HGS olan geçiş noktalarında sürücüler tarafından geçiş ihlalleri de yapılabilir. HGS ceza sorgulama nasıl yapılır? HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? Hızlı Geçiş Sistemi(HGS), sürücüler tarafından köprü ve otoyollarda bulunan geçiş noktalarından daha hızlı geçiş yapılmasını sağlar. Böylece trafikte oluşabilecek olan yoğunluk azalır. HGS olan geçiş noktalarında sürücüler tarafından geçiş ihlalleri de yapılabilir. HGS ceza sorgulama nasıl yapılır? HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem
HGS kaçak geçiş sorgulama ve bakiye yükleme işlemleri nasıl yapılır?
HGS kaçak geçiş sorgulama ve bakiye yükleme işlemleri nasıl yapılır? Hızlı Geçiş Sistemi(HGS), sürücülerin bazı köprü ve kara yollarında bulunan geçiş noktalarından daha hızlı geçiş yapmasını sağlayarak trafikte oluşacak yoğunluğu azaltmaktadır. Bu geçişler bazen ihlal edilmektedir. Kaçak geçiş ihlali nasıl sorgulanır? HGS bakiye yükleme işlemi nasıl yapılır? HGS ile ilgili ayrıntılar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
HGS kaçak geçiş ihlali sorgulama ve bakiye yükleme işlemleri
HGS kaçak geçiş ihlali sorgulama ve bakiye yükleme işlemleri HGS yani hızlı geçiş sistemi trafik akışının daha kolay olmasını sağlayan bir sistemdir. HGS ile birlikte sürücüler yanlarında para taşımadan geçiş işlemlerini yapabilirler. HGS geçiş ihlali sorgulama işlemi nasıl yapılır? HGS bakiye yüklemi işlemi nasıl gerçekleştirilir? İşte HGS ile ilgili detaylar!
29.09.2021 Gündem
HGS Bakiye Sorgulama ve Ödeme İşlemleri Nasıl Yapılır?
HGS Bakiye Sorgulama ve Ödeme İşlemleri Nasıl Yapılır? HGS (Hızlı Geçiş Sistemi), trafik akışının daha düzenli ve daha hızlı olmasını sağlar. HGS ile yanınızda para olmadan hızlı bir geçiş yapabilirsiniz. HGS bakiye sorgulama işlemi nasıl yapılır? HGS kartı için ödeme nasıl yapılır? HGS ile ilgili bilinmesi gerekenler haberimizde!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakiye Sorgulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakiye sorgulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.