Bakiye

Bakiye

Son dakika bakiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 889 bakiye haberi bulunmuştur. Tüm bakiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tam ATM’de hangi bankalar var, Tam ATM ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?
Tam ATM’de hangi bankalar var, Tam ATM ne demek? Tam ATM para kesiyor mu? Yedi kamu bankasının hizmetleri tek ATM'de toplandı. Konuya ilişkin bilgi veren Bileşim AŞ Genel Müdürü Murat Akseven, "Üye bankaların müşterileri şu an için 5 bin 600, yakın bir tarihte 19 bin TAM ATM'sine erişebilme ve işlem yapabilme imkanı elde edecekler" dedi. Peki, TAM ATM hangi bankalarda var, TAM ATM nedir, ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?
11.05.2024 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024! Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı Mayıs 2024?
Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024! Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı Mayıs 2024? Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar mayıs ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 10 Mayıs evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 10 Mayıs 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
10.05.2024 Ekonomi
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi Ramazan Bayramı heyecanı ülkeyi sardı. 11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlarken, bayram için alışveriş yapacaklar, 9 gün tatili değerlendirecek olan vatandaşlar maaşlarının bayram öncesi yatırılıp yatırılmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, evde bakım maaşı ile engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek?
3.04.2024 Ekonomi
İstanbulkartlılar dikkat! İBB açıkladı, ücretler güncellendi
İstanbulkartlılar dikkat! İBB açıkladı, ücretler güncellendi İstanbulkart yüklemelerinde, bankalar tarafından alınan komisyon ücretlerinde değişikliğe gidiliyor. 15 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni ücretler İBB tarafından açıklandı.
15.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı olanlar dikkat! Hesabından 49 kez para çekildi, hiç kullanmadığı kart hayatını kabusa çevirdi
Kredi kartı olanlar dikkat! Hesabından 49 kez para çekildi, hiç kullanmadığı kart hayatını kabusa çevirdi Kredi kartını olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Herkesin başına gelebilir. Hiç kullanmadığı kredi kartı ile alışveriş yapmak isteyince bakiyesinin yetersiz olduğu söylendi. Banka ile iletişime geçen vatandaş için kâbus dolu günler bundan sonra başladı. Alışveriş yaparken 'yetersiz bakiye' uyarısı alınca durumu fark ettiğini, durumu şikayet ettiğini söyleyen İrfan Kahraman, avukatı aracılığıyla da savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili bankanın da inceleme başlattığı belirtildi.
23.01.2024 Gündem
Eğitim sitelerinde +18 reklamlara dikkat!
Eğitim sitelerinde +18 reklamlara dikkat! Türkiye’de birçok eğitim kurumunun sitesine gizlice +18 içerikli, yasa dışı reklamlar eklendi. Durumu fark eden üniversiteler, reklamları silmeye başlasa da liselerin sitelerinde dahi bu tarz reklamlara rastlamak mümkün
23.01.2024 Gündem
KKM'de 13.4 milyar liralık düşüş! Rakamlar açıklandı
KKM'de 13.4 milyar liralık düşüş! Rakamlar açıklandı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 2 trilyon 714 milyar liradan 2 trilyon 700 milyar 940 milyon liraya geriledi. Böylece KKM'de 13.4 milyar liralık düşüş gerçekleşti.
14.12.2023 Gündem
KKM'de 24,3 milyar liralık erime! BDDK duyurdu
KKM'de 24,3 milyar liralık erime! BDDK duyurdu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 24,3 milyar lira düşerek 2 trilyon 714 milyar 3 milyon liraya geriledi.
7.12.2023 Ekonomi
Çalışanlar için müjdeli karar! Yıllık, haftalık izinler zamlı ödenecek
Çalışanlar için müjdeli karar! Yıllık, haftalık izinler zamlı ödenecek Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren emsal nitelikteki karar Yargıtay 9. Hukuk Dairesi'nden çıktı. Sözleşmesinin herhangi bir nedenle sona ermesi halinde kullanılmayan yıllık izinlerin ücrete dönüşeceğine dikkat çeken Yüksek Mahkeme; bu miktarın işçinin son maaşı üzerinden ödeneceğine hükmetti. İşçinin çalıştığı hafta tatillerinin biriktirilerek kullandırılıp yıllık izinden mahsup edilemeyeceğine dikkat çekti. İşte haberin detayları...
2.12.2023 Çalışma Hayatı
Evde bakım maaşı yatan iller (9 Kasım 2023) | Evde bakım maaşı ne kadar oldu, evde bakım parası yattı mı?
Evde bakım maaşı yatan iller (9 Kasım 2023) | Evde bakım maaşı ne kadar oldu, evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller 9 Kasım 2023 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar kasım ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 9 Kasım evde bakım parası yattı mı? 9 Kasım 2023 evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 9 Kasım 2023 evde bakım maaşı yatan iller…
9.11.2023 Ekonomi
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler ile ilgili flaş açıklama geldi
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler ile ilgili flaş açıklama geldi Banka müşterisi milyonlarca kişi Kredili Mevduat Hesabını bilgisi dahilinde ya da hesabında yetersiz para olduğunda bilgisi olmadan kullanımı mümkün oluyor. Acil paraya ihtiyaç olduğunda, otomatik fatura ödemelerinde, kira ve taksit gibi düzenli ödemelerde hesapta bakiye yoksa Kredili Mevduat Hesabı devreye giriyor. Müşterilerinin zor zamanlarda yanında olan bankalar kullandırdıkları KMH'lar için ise faiz işletiyor.
7.11.2023 Yaşam
İki şirket daha halka arz oluyor! SPK onayı verdi
İki şirket daha halka arz oluyor! SPK onayı verdi Halka arz rüzgarı esmeye devam ediyor. TAB Gıda 18-19-20 Ekim tarihlerinde halka arz olmuştu. İki şirket daha halka arz için SPK’dan onay aldı.
30.10.2023 Ekonomi
Gıpta ne zaman halka arz olacak, Gıpta Ofis katılım endeksine uygun mu? Gıpta ofis kırtasiye halka arz hangi bankalarda var, Gıpta halka arz kaç lot verir? Gıpta hisse fiyatı
Gıpta ne zaman halka arz olacak, Gıpta Ofis katılım endeksine uygun mu? Gıpta ofis kırtasiye halka arz hangi bankalarda var, Gıpta halka arz kaç lot verir? Gıpta hisse fiyatı Gıpta Ofis Kırtasiye halka arz oluyor. Borsa'da GIPTA Ofis'e yatırım yapacak olan vatandaşlar halka arza dair detayları sorgulamaya başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi'nin 20,90 liradan, Tarkim Bitki Koruma Sanayi'nin 107,50 liradan ilk halka arzını onayladı. Peki, GIPTA halka arz kaç lot verir? Gıpta Ofis halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, Gıpta Ofis Kırtasiye halka arz katılım endeksine uygun mu? Gıpta halka arz fiyatı kodu
2.09.2023 Ekonomi
Midas çöktü mü? Midas’a neden giremiyorum, Midas giriş yapamıyorum; Midas giriş sorunu nedir?
Midas çöktü mü? Midas’a neden giremiyorum, Midas giriş yapamıyorum; Midas giriş sorunu nedir? Türkiye'nin sevilen borsa uygulamasına giremeyen kullanıcılar uzun süredir işlem yapamıyor. Firmadan ilk açıklama geldi. Borsa İstanbul ve ABD borsasında alım satımda aracılık yapan Midas'a erişim sorunu yaşandığı bildirildi. Peki, Midas çöktü mü? Midas’a neden giremiyorum?
15.08.2023 Ekonomi
Papara kimin? Trabzonspor stad ismi ne oldu, Trabzonspor'un yeni stadyum sponsoru Papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı kimdir, kaç yaşında, nereli?
Papara kimin? Trabzonspor stad ismi ne oldu, Trabzonspor'un yeni stadyum sponsoru Papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı kimdir, kaç yaşında, nereli? Trabzonspor, PAPARA ile stadyum isim sponsorluğu imzaladığını açıkladı. Trabzonspor'un yeni stad sponsorunun Papara olmasının ardından Papara kimin, sahibi kim? Sorularında artış yaşandı. Peki, Trabzonspor'un yeni stadyum sponsoru Papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.08.2023 Şampiy10
Şimdi de 'Cezanızı ödeyin' mesajıyla dolandırıyorlar! Akılalmaz yöntem
Şimdi de 'Cezanızı ödeyin' mesajıyla dolandırıyorlar! Akılalmaz yöntem Konya'da, kasap Ahmet Koçer, cep telefonuna gönderilen 'Ceza dosyanızın son günüdür. Mağdur olmamanız için kontrol ediniz' yazılı mesajdaki linki tıklayınca 'Yasa dışı bahis oynama' suçundan hakkında 18 bin TL cezası bulunduğu belirtilen mahkemenin gerekçeli kararını gördü. Ardından para ödemesinin yapılacağı sayfaya yönlendirilen Koçer, avukatının uyarısıyla dolandırılmaktan son anda kurtuldu.
4.08.2023 Gündem
CHP'li Öztrak: Tanju Özcan'ın genel merkeze alınmayacağı talimatı yok
CHP'li Öztrak: Tanju Özcan'ın genel merkeze alınmayacağı talimatı yok CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu'dan Ankara'ya değişim yürüyüşü gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağı iddialarına ilişkin, "Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP'yi tanımamışlar" dedi.
10.07.2023 Gündem
Siemens büyümesini ilk çeyrekte de sürdürdü
Siemens büyümesini ilk çeyrekte de sürdürdü Siemens AG, 2023 yılının ikinci çeyreğinde Dijital Endüstriler ve Akıllı Altyapı iş alanlarında marj artışları ve tüm zamanların en yüksek kârının yanı sıra bakiye siparişler de dahil olmak üzere çok sayıda rekor kırdı.
19.05.2023 Ekonomi
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Yıllık izin ile ilgili dikkat çeken karar! 18 yılda 26 gün izin kullandı, kötü haber geldi
Yıllık izin ile ilgili dikkat çeken karar! 18 yılda 26 gün izin kullandı, kötü haber geldi Bursa'da devlet hastanesinde taşeron firma bünyesinde çalışan bir kişi emeklilik sebebiyle işten ayrılıp kıdem tazminatını alamadığı gerekçesiyle dava açtı. Çalıştığı süre boyunca, yani 18 yıldır da yalnızca 26 gün yıllık izin kullandı. İşçiye Yargıtay'dan kötü haber geldi. İşte emsal yıllık izin kararı...
18.04.2023 Çalışma Hayatı
TOGG başvuru son gün tarihi ve saati! TOGG başvurusu ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? TOGG başvuruları bitti mi, Trumore e cüzdan hatası nedir, neden para yüklenmiyor?
TOGG başvuru son gün tarihi ve saati! TOGG başvurusu ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? TOGG başvuruları bitti mi, Trumore e cüzdan hatası nedir, neden para yüklenmiyor? Türkiye’nin yerli otomobili ilk modeliyle görücüye çıkmaya hazırlanırken, TOGG ön sipariş başvuruları 100 bini geçti. TOGG siparişi verebilmek için öncelikle bir profil (Tru.ID) oluşturulacak. Profillerini oluşturan kullanıcılar üç farklı versiyonda satışa sunulan Togg T10X'in tercih ettiği versiyonunu, donanımını, rengini ve jantlarını aynı alan üzerinden belirleyebilecek. Daha sonra kullanıcılar burada bir e-cüzdan da açarak ön siparişe katılmak için gerekli olan 60 bin TL'lik kaporayı kredi kartı ya da banka hesapları üzerinden dijital cüzdana aktaracak. Satın alınmak istenilen versiyon ve donanım özellikleri oluşturulduktan sonra e-cüzdanda yeterli bakiye (60 bin TL) bulunuyorsa ön sipariş süreci tamamlanacak. Başvuru yapmak isteyenler başvuru sürecinin geçirmemek için TOGG başvuru son gün için araştırmalarını hızlandırdı. TOGG başvurusu ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? TOGG başvuruları bitti mi, Trumore e cüzdan hatası nedir, neden para yüklenmiyor?
28.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Hesaplarda biriken paraları iade etmiyorlar! 'Yasal boşluk' açıklaması
Hesaplarda biriken paraları iade etmiyorlar! 'Yasal boşluk' açıklaması Online alışveriş sitelerindeki bazı mobil uygulamalarda 'sanal cüzdan' olarak adlandırılan hesaplara yüklenen kalan paraların iade edilmediği ortaya çıktı. Bu uygulamalar, hesaptaki parayı alışveriş için kullanmak dışında iade seçeneği vermiyor. Bu durumda tüketicinin zor durumda kalmasıyla ilgili konuşan Tüketici Konfederasyonu Piyasa İzleme Komisyonu Başkanı Murat Bal, kalan paranın iade edilmesi gerektiğini belirterek, "Eğer tüketici harcama yapmıyorsa para banka hesaplarına geri gönderilmeli" dedi.
24.03.2023 Ekonomi
Dolandırıcılardan inanılmaz tuzak! Tüm hesapları boşalttılar
Dolandırıcılardan inanılmaz tuzak! Tüm hesapları boşalttılar Vatandaşları ‘kredin bitti. Ancak hayat sigortasında paran kaldı. Onu iade edeceğiz’ diye kandırıp tüm bilgilerini ele geçirdiler. Akılalmaz dolandırıcılığın detayları polis operasyonu ile ortaya çıktı.
10.03.2023 Yaşam
Bakan Koca: Hatay'da su açısından sorun yok
Bakan Koca: Hatay'da su açısından sorun yok Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da salgın açısından bir sorun olmadığını belirtti. Bakan deprem bölgesindeki şebeke suyu, hastanelerin durumu ve yeni kadro ilanıyla ilgili de açıklama yaptı.
7.03.2023 Gündem
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı!
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş'ta açıklamalar da bulundu. Bakan Koca '"Valilik ve kaymakamlıklar açıklama yapana kadar şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmayalım" dedi.
24.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.