Bahamalar

Bahamalar

Son dakika Bahamalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bahamalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bahamalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahamalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahamalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 bahamalar haberi bulunmuştur. Tüm bahamalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı Üç çocuk annesi bir kadın, eşi ona boşanma davası açınca cinayet planına başvurdu. Eski bir güzellik kraliçesi olan 36 yaşındaki kadının sevgilisiyle birlikte kurduğu plan, polis tarafından tesadüfen fark edildi.
31.07.2023 Gündem
1 Alan Kodu Nereye Ait? +1 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?
1 Alan Kodu Nereye Ait? +1 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor? Günümüzde şehirler ve ülkeler arasında olan telefon iletişiminde, mutlaka sabit telefonların başına alan kodlarının konulması gerekmektedir. Yurt içi arama yapıldığı zaman tek sıfır konulmalı, yurtdışı aramada da çift sıfır konulmaktadır. Bu kapsamda her ülkenin kendi telefon kodu vardır. Telefon alan kodu telefon numarasından önce gelmektedir. Alan kodu bir, iki veya üç haneden oluşmaktadır.
25.05.2023 Yaşam
El Salvador yarından itibaren her gün 1 Bitcoin satın alacak
El Salvador yarından itibaren her gün 1 Bitcoin satın alacak El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yarından itibaren her gün 1 adet Bitcoin satın alacaklarını duyurdu.
17.11.2022 Ekonomi
Aristokrasi Nedir? Aristokrasinin Tarihi Ve Özellikleri...
Aristokrasi Nedir? Aristokrasinin Tarihi Ve Özellikleri... Aristokrasi, kelime anlamı olarak soylular sınıfı demektir ve bir yönetim şeklidir. Soylu sınıfın siyasi iktidarı elinde bulundurduğu yönetim biçimine aristokrasi denir.
7.11.2022 Eğitim
ABD'den korkutan kasırga uyarısı! Binlerce kişi evlerinden tahliye edildi
ABD'den korkutan kasırga uyarısı! Binlerce kişi evlerinden tahliye edildi ABD’li yetkililer şu ana kadar Porto Riko, Dominik Cumhuriyeti ile Turks ve Caicos Adaları’nı vuran Fiona Kasırgası’nın güçlenmeye devam ederek kategori 4 kasırga seviyesine ulaşacağını açıkladı.
20.09.2022 Dünya
Tonlarca altın ortaya çıktı! 1 milyon dolarlık altın, gümüş sikkeler, tuğla ve değerli taşlar...
Tonlarca altın ortaya çıktı! 1 milyon dolarlık altın, gümüş sikkeler, tuğla ve değerli taşlar... En büyük hazinesi olarak ifade edilen ve 1857'de batan gemideki 150 milyon dolarlık mallar görücüye çıktı. İçerisinde 500'den fazla kişi ve 9 ton altınla batan gemiden çıkan el ilginç şey ise 1 milyon dolar değerindeki altın tuğla oldu. Diğer bir muhteşem hazine ise 350 yıldır Bahamalar'ın köpek balıklarıyla dolu sularının altında olan gemi enkazından çıkarıldı...
15.09.2022 Dünya
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi! Kraliçe Elizabeth hayatını kaybetti. İngiltere’de yas ilan edildi. Yapılan açıklamada, Kraliçe 2. Elizabeth’in İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybettiği duyuruldu. Peki, Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe 2. Elizabeth’in eşi ve babası kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
8.09.2022 Dünya
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Havada inanılmaz olay! Pilot rahatsızlandı, uçağı yolcu indirdi
Havada inanılmaz olay! Pilot rahatsızlandı, uçağı yolcu indirdi ABD'de özel bir uçağın pilotunun aniden rahatsızlanması üzerine havacılık konusunda hiçbir tecrübesi olmayan bir yolcu uçağı başarılı bir şekilde indirdi.
11.05.2022 Dünya
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya
Florida açıklarında tekne alabora oldu: 39 kişi kayıp
Florida açıklarında tekne alabora oldu: 39 kişi kayıp ABD’nin Florida eyaleti açıklarında bir teknenin alabora olması sonucu 1 kişini kurtarıldığı, 39 kişinin kaybolduğu duyuruldu.
26.01.2022 Dünya
Ünlü aktör Sidney Poitier 94 yaşında hayatını kaybetti
Ünlü aktör Sidney Poitier 94 yaşında hayatını kaybetti En iyi erkek oyuncu Oscar’ını kazanan ilk siyahi aktör Sidney Poitier, 94 yaşında hayatını kaybetti.
7.01.2022 Dünya
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Bilim insanları Vikingler'in Kuzey Amerika'ya geldiği tarihi belirledi
Bilim insanları Vikingler'in Kuzey Amerika'ya geldiği tarihi belirledi Nature dergisinde yayımlanan bilimsel bir araştırma, Vikinglerin 1021 yılında Kuzey Amerika’ya yerleştiklerini ortaya koydu.
23.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Pandora’dan FETÖ’cü vekil İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen çıktı
Pandora’dan FETÖ’cü vekil İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen çıktı Dünyayı sarsan ‘Pandora Belgeleri’nden, FETÖ davasından cezaevinde olan eski AK Parti milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen de çıktı. Belgeler İşbilen’in hesaplarına ve mal varlıklarına tedbir konmadan bir ay önce 110 milyon doları vergi cennetlerine aktardığını ortaya koydu.
6.10.2021 Gündem
Fındık ihracatı ilk yarıda rekor kırdı
Fındık ihracatı ilk yarıda rekor kırdı Yılın ilk yarısında 1 milyar dolarlık fındık ihracatı gerçekleştirildi. En çok fındık ihraç edilen ülkeler Almanya, İtalya ve Fransa oldu. Konuya ilişkin değerlendirme yapan DKİB Fındık ve Mamulleri Sektör Komitesi Başkanı Mehmet Cirav, "Kovid-19'un yol açtığı olumsuz şartların da piyasa üzerinden kalkmış olmasıyla bu sene iyi bir ihraç sezonu yaşayacağımızdan ümitliyiz" dedi.
15.07.2021 Ekonomi
Şahika Ercümen, Bahamalar'da Türkiye rekoru kırdı!
Şahika Ercümen, Bahamalar'da Türkiye rekoru kırdı! Milli sporcu Şahika Ercümen, Bahamalar'da düzenlenen Vertical Blue Serbest Dalış Dünya Kupası'nda Türkiye rekoru kırdı.
13.07.2021 Gündem
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü...
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü... Londrada gerçekleşen olay tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. Bundan iki yıl kadar önce İngiltere'nin başkenti Londra'da akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı: Genç bir adam binlerce fit yüksekte seyir halindeki bir uçaktan düştü. Bugün hala aydınlatılamayan bu olayla ilgili aşağıdaki satırları okuyunca ağzınız açık kalacak.
20.04.2021 Dünya
Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi?
Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, Nişantaşı'nda ayaküstü muhabirlerle ettiği sohbet sırasında geçtiğimiz günlerde bir kadınla öpüştüğü görüntülerin sosyal medyaya yayılmasıyla ilgili de konuştu. Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli?
16.04.2021 Gündem
Satılık ada! 100 bin dolar depozito şartı
Satılık ada! 100 bin dolar depozito şartı Bahamalar’da St Andrew's olarak da bilinen tropikal adası Little Ragged, 19.5 milyon dolara satışa çıktı.
11.03.2021 Dünya
Tropik ada satışa çıktı! Talep çok, fiyatı ise...
Tropik ada satışa çıktı! Talep çok, fiyatı ise... Bahamalar’da St Andrew's olarak da bilinen tropikal ada Little Ragged, 19.5 milyon dolara satışa çıktı.
11.03.2021 Dünya
Kelly Preston kimdir? John Travolta’nın eşi Kelly Preston neden öldü, kanser miydi?
Kelly Preston kimdir? John Travolta’nın eşi Kelly Preston neden öldü, kanser miydi? John Travolta'nın oyuncu eşi Kelly Preston, 57 yaşında meme kanserinden hayatını kaybetti. İtalyan kökenli Amerikalı oyuncu ve şarkıcı John Travolta, eşi Kelly Preston'ın kansere yenildiğini sosyal medya hesabından doğruladı. Kelly Preston’un ölüm haberi Twitter’ın en çok konuşulan konularından biri oldu. Peki, John Travolta’nın eşi Kelly Preston kimdir, neden öldü?
13.07.2020 Gündem
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Çavuşoğlu: Yurt dışında 507 Türk vatandaşı vefat etti
Çavuşoğlu: Yurt dışında 507 Türk vatandaşı vefat etti Çavuşoğlu, Kovid-19 nedeniyle yurt dışında 507 Türk vatandaşının vefat ettiğini, 400’den fazlasının cenazesinin getirildiğini bildirdi.
12.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahamalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahamalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.