Babalık Testi

Babalık Testi

Son dakika babalık testi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan babalık testi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını babalık testi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babalık Testi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babalık testi gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 babalık testi haberi bulunmuştur. Tüm babalık testi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu?
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu? Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 15 Mart Çarşamba günü final bölümüyle seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 24. bölümde neler oldu?
16.03.2023 Magazin
Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia!
Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia! Yıllar sonra ortaya çıkan Seyid isimli bir kişi, Doğuş'un babası olduğunu iddia etmişti. Sanat dünyasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'felaket tellalı' lakabıyla tanınan Onur Akay, DNA sonucuna göre ikili arasında hiçbir bağ olmadığını öne sürmüştü. Şarkıcının eşi Hoşgedem Hidayetkızı hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulunan Seyid'in yeni hamlesi de gündem oldu.
30.01.2023 Magazin
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi'
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi' Ragıp Savaş, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Ezel Akay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2003 yapımı 'Neredesin Firuze' filminde 'Melih' karakterine hayat veren oyuncu; Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Cem Özer, Özcan Deniz ve Ata Demirer'in de kadrosunda yer aldığı yapım hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
8.01.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur önce müziği sonra da nişanlısını bıraktı!
Tuğçe Tayfur önce müziği sonra da nişanlısını bıraktı! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine müziği bıraktığını duyurmuştu."Maneviyatım ağır basıyor" diyen Tayfur sosyal medya fotoğraflarının da çoğunu sildi. Tuğçe Tayfur'dan sürpriz bir hamle daha geldi. Bir süredir birlikte olduğu nişanlısı Burak Kalfa ile yollarını ayırdı.
8.01.2023 Magazin
Seyid, Doğuş'un oğlu mu? Babalık testi sonucu çıktı!
Seyid, Doğuş'un oğlu mu? Babalık testi sonucu çıktı! Magazin dünyasına bomba gibi düşen Doğuş'un babalık davasında yeni bir gelişme yaşandı. Bir süredir Azerbaycan'da yaşayan, asıl adı Orhan Baltacı olan ünlü şarkıcı, kendisine olan benzerliğiyle dikkat çeken 22 yaşındaki Seyid isimli bir gencin mahkemeye başvurması üzerine DNA örneği vermişti. Doğuş'un merak konusu olan babalık testi sonuçlandı.
7.01.2023 Magazin
Koca dehşeti! 4 aylık hamile karısını çocuğunun gözü önünde dövdü
Koca dehşeti! 4 aylık hamile karısını çocuğunun gözü önünde dövdü İstanbul Üsküdar’da, 2 yaşındaki çocuğuyla beraber akrabasının yanında yaşayan 4 aylık hamile kadın, kendisiyle barışmak için eve gelen kocası ile tartışma yaşadı. Öfkeli koca, tartıştığı hamile karısını çocuğunun gözü önünde darp etti. Darp edilen kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Darp mağduru kadın, “Ölmek istemiyorum” diyerek yardım istedi.
24.11.2022 Yaşam
Babalık davasında karar çıktı
Babalık davasında karar çıktı Sinema ve tiyatro oyuncusu Meral Görgeç Küçükerol, merhum karikatürist Bedri Koraman'ın kızı olduğu iddiasıyla 2015 yılında açtığı babalık davasını kazandı.
5.03.2019 Magazin
Ünlü iş adamı Amerikalı kardeşlerin babası çıktı
Ünlü iş adamı Amerikalı kardeşlerin babası çıktı Ünlü iş adamı Kasım Pırlant’ın babaları olduğunu iddia eden Amerikalı Jackson kardeşler, yapılan DNA testi ile soy bağını ispatladı. Kasım Pırlant’ın vermeyi reddettiği kan örneğini erkek kardeşlerinden birinin verdiği ortaya çıktı.
14.11.2018 Yaşam
'Babalık davasını anne ve çocuk açabilir'
'Babalık davasını anne ve çocuk açabilir' İstanbul'da yaşayan İ.Ş., boşanmak üzere olan B.K. adlı kadın ile birlikte yaşamaya başladı. Hamile kalan kadın, doğumdan kısa bir süre önce de eşinden boşandı. Ancak dünyaya gelen bebeğin nüfus kaydı sorun oldu. Çocuğun biyolojik babası olduğunu ispatlamak isteyen İ.Ş'ye mahkemenin yanıtı "Babalık davasının biyolojik baba tarafından açılması mümkün değildir. Ancak anne ve çocuk isteyebilir" oldu.
26.09.2018 Yaşam
Annesinin 'yakınım' dediği iş adamı babası çıktı
Annesinin 'yakınım' dediği iş adamı babası çıktı İzmir'de yaşayan Berrin Aşık'ın (47), annesinin eskiden 'yakınım' diyerek, tanıttığı iş insanı Halim Bükcüoğlu'na (71) açtığı babalık davası kapsamında yapılan DNA testinin sonucu belli oldu. Kan ve doku örneği vermemesi üzerine polis tarafından hastaneye götürülüp, örnek alınan Halim Bükcüoğlu'nun, sonuçlara göre Aşık'ın yüzde 99,99 biyolojik babası olduğu belirlendi.
29.08.2018 Yaşam
Seni hiçbir zaman aldatmadım
Seni hiçbir zaman aldatmadım Futbolcu Hakan Çalhanoğlu geçen yıl evlendiği çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu’dan ayrılacağını ‘Affedilmesi mümkün değil’ diye açıklarken eşi ‘Seni aldatmadım, hamileyim’ dedi.
2.08.2018 Magazin
'Oğlum bana benzemiyor' deyip ortağını öldürdü
'Oğlum bana benzemiyor' deyip ortağını öldürdü Kâğıthane'de ortağı Cemil Şanlı'yı (33) öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapis istemiyle yargılanan Okan Alçıtepe ilk kez hakim karşısına çıktı.
7.07.2018 Yaşam
Babalık testi yaptıranların sayısında büyük artış!
Babalık testi yaptıranların sayısında büyük artış! DNA testi yapan merkezlerin verilerine göre, babalık testi başvuruları son 6 yılda yaklaşık 3 kat arttı. Artışta, gündüz kuşağı programları ile dizilerin etkisinin olduğu belirtiliyor. Çocuğun kendisinden olduğuyla ilgili şüphe taşıyanlar, deşifre olmamak için özel merkezleri tercih ediyor.
26.02.2018 Gündem
Bizim Hikaye 10. yeni bölümde Filiz tüm gerçekleri öğreniyor!
Bizim Hikaye 10. yeni bölümde Filiz tüm gerçekleri öğreniyor! Bizim Hikaye 10. yeni bölümüyle bu akşam Fox'ta olacak. Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye'de Filiz ile Barış arasında nasıl bir gelişme yaşanacak? Hırsını alamayan Cemil ne planlar kuracak? İşte Bizim Hikaye'de yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Salvador Dali'nin mezarını açtılar!
Salvador Dali'nin mezarını açtılar! Dünyaca ünlü İspanyol ressam Salvador Dali'nin mezarı, DNA'sı alınarak babalık testi yapılmak üzere 28 yıl aradan sonra açıldı.
21.07.2017 Dünya
Salvador Dali'nin mezarı açılacak!
Salvador Dali'nin mezarı açılacak! Ünlü İspanyol ressam Salvador Dali'nin mezarının DNA testi için açılacağı bildirildi.
26.06.2017 Dünya
Babel'in yasak aşkından çocuğu olduğu ortaya çıktı
Babel'in yasak aşkından çocuğu olduğu ortaya çıktı Beşiktaş’ın evli ve üç çocuk babası Hollandalı yıldızı Ryan Babel’in herkesten gizlediği bir oğlu daha olduğu ortaya çıktı. Üstelik oğlunun annesi Miami’de yaşayan bir Türk…
27.05.2017 Beşiktaş
Kara Sevda 51. bölümünde Kemal gerçekleri öğreniyor!
Kara Sevda 51. bölümünde Kemal gerçekleri öğreniyor! Kara Sevda 51. bölüm fragmanıyla izleyicileriyle buluştu. Kara Sevda'nın yeni bölümünde Emir'in tehdidine karşılık Nihan Kemal'e bir şey anlatmamaya karar verir. Bu sırada Kemal ise boş durmaz ve parçaları birleştirerek Deniz'in kızı olduğunu öğrenir. Kara Sevda bu akşam Star'da...
29.09.2021 Gündem
Mesut Özil'e yeni kardeş!
Mesut Özil'e yeni kardeş! Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil'in, 26 yaşında bir kardeşi olduğu dün mahkeme tarafından tescillendi.
23.06.2016 İngiltere
Muhammed Ali'nin eski sevgilisinden şok suçlama!
Muhammed Ali'nin eski sevgilisinden şok suçlama! Efsanevi boksör Muhammed Ali’nin eski sevgilisi Barbara Mensah, ilginç bir iddia ile gündemde…
13.06.2016 Dünya
Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanında Nur gözünü kararttı-izle
Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanında Nur gözünü kararttı-izle Show Tv'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanında Nur Kerem'in başladığı oyunu hızlandırmaya başladı. Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanında İclal fenalaştı. Nefes kesen sahneleri ile Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...
14.01.2016 Magazin
Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanı yayında-izle
Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanı yayında-izle Show Tv ekranının heyecan dozu yüksek dizisi Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanında Nur ve Yiğit arasındaki gerginlik büyüyor. Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanı 33. yeni bölüm fragmanı nefesleri kesiyor. Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
8.01.2016 Magazin
Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında Yiğit gerçeği öğrenecek mi-izle
Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında Yiğit gerçeği öğrenecek mi-izle Show Tv ekranının heyecan dozu yüksek dizisi Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında Yiğit gerçekleri öğrenecek mi? Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanı ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...
7.01.2016 Magazin
Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında Nur aşkından vazgeçmiyor-izle
Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında Nur aşkından vazgeçmiyor-izle Show Tv'nin heyecan yüklü dizisi Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında Yiğit ve Nur arasındaki amansız ilişki damga vuracak. Asla Vazgeçmem 32. bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
6.01.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Babalık Testi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babalık testi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.