Salvador Dali

Salvador Dali

Son dakika Salvador Dali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Salvador Dali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Salvador Dali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salvador Dali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salvador dali gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 salvador dali haberi bulunmuştur. Tüm salvador dali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksimetre yok, sabit fiyat var! Taksicilerden 'kartvizit' oyunu
Taksimetre yok, sabit fiyat var! Taksicilerden 'kartvizit' oyunu Antalya'nın Kaş ilçesindeki taksiciler, taksimetre açmadan, belirlenen sabit fiyatlar üzerinden yolcu taşıyor. Bir yolcunun cep telefonu ile çektiği görüntülerde; taksimetrenin fiyat kısmını kartvizit ile kapatan şoförün, 80 TL tutan yolculuk için 120 TL istediği görüldü.
31.08.2023 Yaşam
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. 17 Haziran gününden bu yana kayıp olan Korhan Berzeg’in köpeği Tina’nın geri dönüşü hem umutlandırdı hem de akıllara yeni soruları getirdi. Peki Tina, nasıl bu kadar bakımlı ve sağlıklı kalmıştı? Üzerinde durulan senaryolar değişti mi?
1.09.2023 Yaşam
‘Sürreal’ soygun! Salvador Dali maskesi takıp kuyumcu bastılar! Alarmı duyunca kaçtılar
‘Sürreal’ soygun! Salvador Dali maskesi takıp kuyumcu bastılar! Alarmı duyunca kaçtılar Fenomen dizi ‘La Casa De Papel’deki gibi sürrealist ressam Salvador Dali maskelerini takarak silahla kuyumcu soymaya çalışan 2 soyguncu kamera görüntülerinden yakalanarak tutuklandı. Aramalarda Dali maskeleri de ele geçti.
31.08.2023 Yaşam
Salvador Dali’nin çalınan iki tablosu ele geçirildi
Salvador Dali’nin çalınan iki tablosu ele geçirildi İspanya’nın Katalonya bölgesinde polis ekipleri, yaklaşık bir yıl süren soruşturmanın ardından, ünlü ressam Salvador Dali’nin çalınan iki tablosunu ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
19.02.2023 Dünya
Salvador Dali eserleri nelerdir? Salvador Dali eserleri'nin özellikleri...
Salvador Dali eserleri nelerdir? Salvador Dali eserleri'nin özellikleri... Resimde sürrealizm akımının kurucularından biri olan Salvador Dali, 11 Mayıs 1904 tarihinde İspanya'da dünyaya geldi.
18.05.2022 Kültür Sanat
Sezai Karakoç hayatını kaybetti
Sezai Karakoç hayatını kaybetti Son dakika haberi... Diriliş düşüncesinin mimarı, şair ve mütefekkir Sezai Karakoç 88 yaşında hayatını kaybetti.
16.11.2021 Gündem
50 yıldır çözülemeyen o problemi çözdü!
50 yıldır çözülemeyen o problemi çözdü! ABD'de bir doktora öğrencisi, 50 yıldır çözülemeyen bir matematik problemini, bir haftadan kısa sürede, boş zamanlarında çalışarak çözdü. Üniversitedeki profesörüne gayet rahat bir şekilde hesaplamalarından bahsetti. Profesör ise, 'Neden daha çok heyecan duymuyorsun' diye bağırmaya başladı.
27.06.2020 Dünya
Çok Ara’yacağız
Çok Ara’yacağız Fotoğraflarıyla 68 yıldır zamanı durduran, Türkiye’nin tarihine objektif tutan usta fotoğrafçı Ara Güler, ardında 2 milyonu aşkın fotoğraf karesi bırakarak 90 yaşında aramızdan ayrıldı.
18.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan usta fotoğrafçı Ara Güler için taziye mesajı yayımladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan usta fotoğrafçı Ara Güler için taziye mesajı yayımladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden duayen foto muhabiri Ara Güler’in vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
18.10.2018 Gündem
Son dakika... Ara Güler hayatını kaybetti
Son dakika... Ara Güler hayatını kaybetti Duayen foto muhabiri Ara Güler, tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ara Güler'in vefatı nedeniyle ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti.
18.10.2018 Yaşam
Ara Güler fotoğraf müzesi kapılarını açtı
Ara Güler fotoğraf müzesi kapılarını açtı Doğuş Grubu’nun, fotoğraf sanatının duayenlerinden Ara Güler ile iş birliği sonucu hayata geçirdiği Ara Güler Arşiv ve Araştırma Merkezi (AGAVAM) ve Ara Güler Müzesi kapılarını Ara Güler’in doğum günü olan 16 Ağustos’ta bomontiada İstanbul’da açtı.
17.08.2018 Arşiv
Türkiye’nin en lezzetli müzesi
Türkiye’nin en lezzetli müzesi Tonlarca çikolatadan yapılan, Osman Hamdi Bey’den Eyfel Kulesi’ne 100’den fazla sembolik objenin yer aldığı bir müze... Pelit Çikolata Müzesi Türkiye’de alanında bir ilke imza atıyor.
7.12.2017 Arşiv
Salvador Dali'nin mezarını açtılar!
Salvador Dali'nin mezarını açtılar! Dünyaca ünlü İspanyol ressam Salvador Dali'nin mezarı, DNA'sı alınarak babalık testi yapılmak üzere 28 yıl aradan sonra açıldı.
21.07.2017 Dünya
Salvador Dali'nin mezarı açılacak!
Salvador Dali'nin mezarı açılacak! Ünlü İspanyol ressam Salvador Dali'nin mezarının DNA testi için açılacağı bildirildi.
26.06.2017 Dünya
Takunyalı sürrealist
Takunyalı sürrealist BASHAQUES’ İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonunda sürrealizm ve Türk kültürünü birleştirdi...
15.10.2016 Magazin
Sanattan ilham alan tasarımlar
Sanattan ilham alan tasarımlar Sonbahar-Kış 2016-17 tasarımlarında bu senepodyumlarda Salvador Dali’nin sürreal işlerinden, Richard Serra ve Andy Warhol’a kadar esinlenmeler yer alıyor.
8.09.2016 Arşiv
Dünyayı insanlar değiştirir müzik ilham verir
Dünyayı insanlar değiştirir müzik ilham verir ‘Bilge kadın’ olarak adlandırılan dünyaca ünlü müzisyen, şair ve yazar Patti Smith, bugün Zorlu PSM’de grubuyla beraber konser verecek. Konser öncesi basının sorularını yanıtlayan Smith, “Dünyayı insanlar değiştirir, müzik ilham verir” dedi
22.06.2016 Magazin
İyilik için sanat
İyilik için sanat Manifesto Grubu CEO’su Selin Bozkurt öncülüğünde, sanatı geniş kitlelere sevdirmek amacıyla kurulan Magnum Opus (Baş Yapıt) Sanat Platformu, birinci yaşını Dahi Ressam Salvador Dali’nin de doğum gününe denk gelen özel günde, Zorlu Center’da kutladı...
12.05.2016 Magazin
‘Mahşerin 9 atlısı’ eski başkana karşı
‘Mahşerin 9 atlısı’ eski başkana karşı Brezilya tarihinin en büyük yolsuzluk skandalını ortaya çıkaran Harvard mezunu genç savcı Deltan Dallagnol ve 8 yardımcısının soruşturması eski Cumhurbaşkanı Lula’ya uzandı. 8 milyon dolar yolsuzlukla suçlanan Lula ağladı, suçlamaları reddetti
6.03.2016 Dünya
Picasso, Sotheby's müzayedesine damgasını vurdu
Picasso, Sotheby's müzayedesine damgasını vurdu Dünya müzayede devi Sotheby's'in empresyonist ve sürrealizm akımlarının tanınmış ressamlarının eserlerini açık arttırmaya sunduğu müzayedede, Picasso'nun "Tete de Femme" tablosu 18 milyon 853 bin liraya alıcı buldu...
4.02.2016 Kültür Sanat
Pop-art BONOMO
Pop-art BONOMO Pop müzik şarkıcısı Can Bonomo pop-artçı oldu. Resme merak saran Bonomo, geçmişle günceli buluşturan çizimlerinin yer aldığı ilk kişisel resim sergisi ‘Anachronismus’u, The Marmara Pera Oteli’nde açtı
29.10.2015 Arşiv
Oğlu da sanatçı oldu!
Oğlu da sanatçı oldu! Alaçatı Hacımemiş’te ünlü sanatçılar Salvador Dali, Fernando Botero, Andy Warhol’ün eserleri Galeri Heavenlymade’de sergilendi...
20.07.2015 Magazin
Karma sergi sürprizi!
Karma sergi sürprizi! Salvador Dali, Fernando Botero, Andy Warhol ve Dylan Gerede Erkaya’nın eserleri, 18 Temmuz Cumartesi günü Heavenlymade’de, karma sergide bir araya geliyor…
16.07.2015 Kültür Sanat
Ünlü sanatçının mezarı açılacak!
Ünlü sanatçının mezarı açılacak! İspanyol ressam Salvador Dali'nin kızı olduğunu iddia eden Pilar Abel (59) iddiasını kanıtlamak ve mirastan faydalanmak için dava açtı...
24.04.2015 Dünya
Mahşerin 9 atlısı
Mahşerin 9 atlısı Brezilya tarihinin en büyük yolsuzluk skandalını ortaya çıkaran Harvard mezunu 34 yaşındaki genç savcı Deltan Dallagnol ve 8 kişilik ekibi ülkede kahraman oldu
5.03.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Salvador Dali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salvador dali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.